Home / Gay Parship – Kosten, Review en Ervaringen
Gay Parship logo

Gay Parship - Kosten, Review en Ervaringen

Online daten is eenvoudig en de drempel is net even wat lager dan iemand in een bar of discotheek aanspreken. Maar je weet ook zeker dat iedereen ook daadwerkelijk op zoek is naar een relatie! Bovendien ben je anoniem. GayParship heeft een unieke match-methode met daarnaast een persoonlijkheidstest. Bij GayParship wordt gekeken naar verschillende aspecten die belangrijk zijn voor een langdurige en gelukkige relatie. Op deze manier is verliefd worden geen toevalligheid meer maar een keuze! Gayparship.nl beschikt net zoals de normale Parship over het thuiswinkelwaarborg en is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.  Het keurmerk maakt dat we deze datingsite als betrouwbaar beoordelen. Het is immers zo dat de datingsites die zich hierbij hebben aangesloten aan een aantal voorwaarden moeten voldoen die de veiligheid en betrouwbaarheid voor leden zeer vergroten. Wil je meer lezen over dit keurmerk? Lees er meer over in onze blogs.

Gay Parship
4 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Gay datingsite voor iedereen!

Gay Parship is een datingsite niet enkel voor hoger opgeleide homo’s en lesbiennes. Sinds kort richt deze datingsite op alle gay singles! Mogelijk is dit wat verwarrend doordat Parship zich in het verleden exclusief op hoog opgeleiden richtte. Deze tijd is dus voorbij! De Dating site site biedt single homo’s en lesbiennes in dertien verschillende landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheids-toets. Aanmelden is eenvoudig, maar vergt wel wat tijd doordat je veel vragen moet beantwoorden. De antwoorden op deze vragen zullen je helpen met het vinden van een contact die het beste op jouw karakter en wensen aansluit. Wil jij GayParship ook eens proberen? Meld je dan direct gratis en start vandaag nog met online dating!

Vrouw zoekt vrouw

Ben je een vrouw en zoek je een vrouw voor een relatie? Dit is jouw kans! De singles die zich aanmelden bij GayParship zijn immers net als jou op zoek naar een serieuze relatie. Dankzij de persoonlijkheidstest kun jij ook die leuke, knappe en lieve vrouw vinden die bij jou past! Op deze datingsites vind je veel lesbiennes die op zoek zijn naar een leuk contact of gezellige date.

Man zoekt man

Ook als je een man bent en een relatie zoekt met een man, dan helpt deze datingsite jou om in contact te komen met een passende date. De leden van Gay Parship zijn spontane, lieve en/of aantrekkelijke mannen uit héél Nederland . Dus ook bij jou in de buurt!

Gratis GayParship.nl

Aanmelden bij Gayparship.nl is geheel gratis! Door een aantal stappen te doorlopen kun jij je eigen profiel aanmaken. Dit geeft je alvast een uitstekend beeld van de werking van het matching systeem. Natuurlijk kun je met een gratis lidmaatschap maar beperkt gebruik maken van de datingwebsite, maar dat had je waarschijnlijk ook wel verwacht! Desalniettemin is inschrijven een goede eerste stap naar je eerste online date!

Wat kost een lidmaatschap bij GayParship.nl?

Het goedkoopste GayParship.nl abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Gay Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Gay Parship. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van GayParship.nl?

  • Gratis aanmelden
  • Relatief duur
  • 4
   Populariteit
  • 4
   Gebruikersgemak
  • 4
   Functionaliteiten
  • 4
   Klantenservice
  • 4
   Kosten
  • 4 Uitstekend
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 september 2020

  4 reacties op “Gay Parship – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. JanPieter schreef:

   Bedriegers en geldaftroggelaars. Ik ben via een incassobureau €400 afgetroggeld. Ik heb mij erin laten luizen voor een premium en kon niet meer opzeggen. Laat u niet vangen aan deze bedriegers!

  2. Leo schreef:

   Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik…
   Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto’s toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto’s zijn er geen zichtbare foto’s maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op… zo’n site neem je toch niet serieus!
   Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

  3. Maarten MAes schreef:

   Zeker niet gebruiken, na 4 dagen kreeg ik een rekening van 260EURO gepresenteerd. Dit is ronduit crapuleus en op de grens van wat strafbaar is (je vindt verschillende artikels via de geschillenvomissie en test aankoop)

  4. milenka schreef:

   De echtheid van de profielen trek ik in twijfel. Als je een tijd niet actief bent krijg je een bericht. Vanaf de moment dat je begint te communiceren is alles oke. Wanneer je vraag om af te spreken valt de communicatie weg? Sommige personen staan er meermaals op met verschillende matching points. Hoe kan dit? Ik twijfel aan de oprechtheid van deze site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items