Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Hoe maak ik indruk op een vrouw?
Hoe maak ik indruk op een vrouw?

Hoe maak ik indruk op een vrouw?

Welke online datingsite?
15 februari 2021

Veel mannen vinden het lastig om een vrouw duidelijk te maken dat hij haar leuk vindt. Veel vrouwen hebben, soms onbewust, nog steeds het idee dat de man het initiatief moet nemen om haar te “veroveren”. Maar veel mannen hebben geen idee hoe ze dat moeten doen. Hoe spreek je iemand aan op straat? Ook onder mannen vind je verlegen types die het doodeng vinden om op een vrouw af te stappen. Maar hoe doe je dat dan, indruk maken op een vrouw?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Overdrijf het niet

In tegenstelling tot wat sommige mannen denken vinden vrouwen het helemaal niet leuk als een man overdreven duidelijk zijn interesse in haar laat blijken. Zeker als er nog geen sprake is van een relatie en de ander helemaal nog niet weet of zij je wel leuk vindt, is het niet handig om erg opzichtig toenadering te zoeken, zeker niet als er anderen bij zijn zoals op een feest of in de kroeg. Het is dan echt een beter idee om heel subtiel contact te zoeken. Iemand aanspreken in de kroeg kan voor veel mannen lastig zijn, maar als je dit op de juiste wijze doet is er zeker kans van slagen!

vrouw kroeg

Indruk maken op je geliefde

Hebben jullie al een poosje een relatie dan kun je het beste indruk op haar maken door haar met iets romantisch te verrassen met iets wat ze heel erg leuk vindt. Is ze helemaal weg van een bepaalde artiest, dan verras je haar natuurlijk helemaal als je kaartjes voor het concert van die artiest hebt weten te regelen. Ze zal zeker onder de indruk zijn als ze hoort dat jij midden in de nacht bent opgestaan om als eerste kaarten te kunnen reserveren voor een concert dat binnen een uur uitverkocht was. Het wordt vast een onvergetelijke avond. Ook als de bewuste artiest niet bepaald jouw favoriet is maar je er toch met haar naartoe wilt. Dan natuurlijk niet de hele avond duidelijk laten merken dat je het eigenlijk niks vindt en dat je het alleen voor haar hebt gedaan, maar dat spreekt voor zich.

Indruk maken door interesse te tonen

Soms hoef je je helemaal niet extreem in te spannen om indruk op een vrouw te maken. Dat kan namelijk ook al door interesse te tonen. Heeft ze je gisteren verteld dat ze vandaag een belangrijk gesprek heeft op haar werk? Een lief berichtje op haar mobiel van jou kort voor aanvang zal zeker een goede indruk maken, evenals jouw telefoontje ’s avonds om te informeren hoe het gesprek is gegaan.

Informeer naar haar familie en vriendinnen

Je maakt ook zeker een goede beurt als je belangstelling toont voor haar familie en vrienden. Is haar zus aan het scheiden? Informeer hoe het met haar gaat en of jullie misschien wat voor haar kunnen doen. Is ze een dagje weg geweest met vriendinnen? Vraag of ze een leuke dag heeft gehad, ook al zit je niet echt te wachten op uitgebreide verhalen over shoppen in kledingwinkels en uitgebreid kletsen op een terras met een glas witte wijn.

vriendinnen

Rode rozen blijven de absolute topper

Wil je haar echt verrassen, bij voorbeeld omdat jullie een jaar een relatie hebben, of gewoon om haar te laten weten dat je van haar houdt? Een man die met rozen voor de deur staat is voor veel vrouwen nog steeds de ultieme verrassing. Overdrijf het niet, een lief bosje rozen maakt net zoveel indruk als 40 pioenrozen die je per stuk hebt moeten betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.