Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe maak ik indruk op een man?
Hoe maak ik indruk op een man?

Hoe maak ik indruk op een man?

Welke online datingsite?
15 februari 2021

Vroeger hadden vrouwen het een stuk makkelijker. Een paar eeuwen geleden was het ondenkbaar dat een vrouw naar belangstelling voor een man openlijk liet blijken. Er restte haar niets anders dan rustig afwachten of de heer in kwestie wellicht interesse in haar had. Was dat het geval dan hoefde ze vervolgens niet veel meer te doen dan hem gehoorzamen in alle opzichten. De tijden zijn nu gelukkig veranderd. Ook een vrouw mag laten merken dat ze een man leuk vindt. Maar hoe doe je dat?

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Aandacht trekken in de kroeg

Als je met vriendinnen uit bent en je komt in de kroeg een leuke man tegen dan kun je op verschillende manieren proberen zijn aandacht te trekken. Tegenwoordig mag een vrouw ook gerust een man een drankje aanbieden, de ultieme manier om contact te leggen. Je kunt natuurlijk ook gewoon iemand aanspreken in de kroeg, het liefst niet beginnend met een standaard openingszin als ‘kom je hier vaker’. Als het contact eenmaal is gelegd is het afwachten of er een leuk gesprek op gang komt en of het echt klikt tussen jullie.

kroeg

Toon interesse in zijn leven

Heb je een relatie dan maak je eenvoudig indruk op een man door interesse te tonen in zijn leven. Of dat nu zijn werk is of zijn privé leven, mannen vinden het heerlijk als je informeert hoe het op het werk of de sportschool ging en ze daar vervolgens uitgebreid over mogen vertellen. De juiste vragen stellen werkt erg goed! Maar overdrijf het niet, als dat wat hij vertelt je niet interesseert zal hij het snel genoeg merken. Het is ook zeker niet de bedoeling dat jij ineens interesse moet krijgen in alles wat hij doet, want ook dan val je in negatieve zin op, of de man in kwestie moet wel erg naïef zijn. Als hij dol is op bowlen en wedstrijden speelt dan is het lief als je informeert hoe zijn training is gegaan. Als jij ineens roept dat je ook dol bent op bowlen terwijl je dat nooit eerder hebt gedaan is de kans groot dat je door de mand valt.

Indruk maken met subtiele kleine dingen

Vrouwen zijn er goed in om indruk op mannen te maken met subtiele dingen. Door ongevraagd een kaartje naar zijn moeder te sturen omdat ze ziek is. Of door voor te stellen even bij zijn oma langs te gaan omdat de oude dame zo weinig bezoek krijgt. Dit zijn dingen die mannen enorm weten te waarderen in vrouwen. Maar ook als je zomaar zonder aanleiding zijn lievelingskostje kookt zal hij aangenaam verrast zijn.

oma

Maak indruk met je uiterlijk

Vrouwelijk schoon valt nog steeds bij veel manen in de smaak. Hoewel veel vrouwen het niet leuk vinden om als lustobject te worden gezien blijft het een feit dat mannen veel meer seksueel geprikkeld zijn dan vrouwen. Dus als je indruk op hem wilt maken dan koop je een spannend lingeriesetje en trakteer je hem op een onverwachte striptease. Succes bijna gegarandeerd verzekerd. Datzelfde geldt als jullie uit gaan en je de trap afkomt in een spetterende nieuwe outfit in zijn favoriete kleur; het nummer “Lady in Red” van Chris de Burgh werd niet voor niets een klassieker.

7 reacties op “Hoe maak ik indruk op een man?”

 1. Avatar for onderzoeken onderzoeken schreef:

  Aan het einde van mijn huwelijk heb ik gezoend met een ander, verder wilde ik niet gaan. Ik wilde toen al scheiden, maar durfde het niet tegen mijn man te zeggen. Na die zoen heb ik het wel gelijk gezegd en ook dat ik het huwelijk niet meer zag zitten.

  Hij wilde er toen nog aan werken en verder gaan met het huwelijk. Ik mocht zelfs kijken wat ik voor die ander voelde en dan terugkomen bij hem, zo wanhopig was hij.

  Ik heb de scheiding wel doorgezet en ben nu al meer dan een jaar bij die man waar ik toen mee gezoend heb.

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Nee de moderne vrouwen hebben het nu juist een stuk makkelijker. Via de smartphone heeft ze een voorraad mannen tot haar beschikking waar vrouwen in het verleden enkel van konden dromen. Ook is het eenvoudiger en ongestraft scheiden geblazen; minstens 70 procent van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. In geval van hoog opgeleide vrouwen zelfs 90%. Dus meerdere ronden en kansen. Enkel haar vrouw zijn, haar uiterlijk is voldoende om de aandacht te trekken en indruk te maken. Iets waar ze weinig voor hoeft te doen. Met photoshop en snapchat filters verdwijnen de rimpels en putten als sneeuw voor de zon. Initiatief komt van mannen, niet van vrouwen. Vrouwen durven dat vaak niet. Bang om afgewezen te worden of om als goedkoop te worden gezien.
  Het moeilijke nu is dat om in aanmerking te komen voor een vaste relatie zij een betrouwbare en stabiele indruk moet maken. Anders wil je als man niet in haar investeren . De vele gescheiden vrouwen op datingsites hebben in de meeste gevallen al een brevet van instabiliteit en onvermogen en maken geen goede indruk. Een rood jurkje verandert daar niets aan.

  • Avatar for korte tijden korte tijden schreef:

   Ik genoeg mensen in mijn vrienden kring die een relatie hebben. Vele van hen zijn na 3 maanden uit elkaar de vrouw heeft echter weer een ander vriend of een neuk vriend. Ook huwelijken zijn voor een korte tijd van 1 of 2 jaar of 3 jaar. Dan gaan ze uit elkaar dit komt omdat er kinderen zijn verwekt bij de recent man of kinderen van de vorige partner meenemen in je leven. Of de vrouw gaat vreemd en appt met andere mannen of de vrouw heeft niet genoeg geld en begint bij de man te zeuren dat ze elke maand te kort komt. Vaak laten ze hun ex gaan ze met hun beste vriend een relatie aan na een korte duur komt er sex aan te pas en na 1 jaar is mevrouw al weer de relatie beu of haar huwelijk en dan gaat ze het anders opzoeken. De meeste willen dat de man een huis moet bezitten, want mevrouw kan haar eigen boontjes niet doppen en wil ook drang en verplichtingen op de man leggen.

   Een relatie of een huwelijk in deze tijd is niet hard te vinden. Het is een kwestie van zoeken maar de meeste willen liefste een auto, rijbewijs en willen ook graag op vakantie gaan naar Amerika of naar Thailand en het liefste in een 5 sterren hotel logeren.

  • Avatar for PRA PRA schreef:

   Vreemdgaan is voor veel vrouwen (en mannen!) een no go. Maar uit onderzoek is gebleken dat 39% van alle vrouwen toegegeven heeft weleens buiten de deur te hebben gesnoept. Wat is hun motivatie geweest? Drie vrouwen vertellen.

   Onderzoeksbureau Direct Research deed in februari van dit jaar onderzoek naar vreemdgaan in Nederland en hieruit bleek dat 39% van de ondervraagde vrouwen weleens vreemd is gegaan. We zijn dus helemaal niet zo veel braver dan mannen, waarvan ongeveer de helft toegeeft weleens buiten de deur te snoepen. Een belangrijke motivatie om vreemd te gaan is, volgens het onderzoek, het emotionele aspect. Veel vrouwen zijn jaloers op stellen die goed met elkaar kunnen praten en zien dat als een goede reden om vreemd te gaan. Maar ook als je partner niet meer aan je verwachtingen voldoet of verandert en niet meer de persoon is op wie je ooit verliefd bent geworden, kunnen verleidingen bij andere mannen erg groot zijn.

   Dit overkwam ook Claire (27). Zij had een paar maanden een relatie toen haar vriend begon te veranderen. Claire: “In eerste instantie vond ik hem helemaal geweldig. Hij was zanger in een band, stond in de kroeg als barman en was ondertussen aan het zoeken naar een echte baan, aangezien hij net afgestudeerd was. Daarnaast was hij ook nog superknap: in mijn ogen de ideale man. We leerden elkaar kennen in de zomer, dronken samen rosé in het park, deden leuke dingen samen… Maar na een tijdje kregen we irritaties. Althans, hij kreeg irritaties naar mij toe. Ik merkte dat hij vond dat ik te weinig rekening met hem hield, dat ik egoïstisch was en dat ik teveel met andere mannen flirtte. Ik merkte aan mezelf dat ik hem een zeiksnor begon te vinden, hij werd om de kleinste dingen boos.”

   “Op een gegeven moment waren we zo ver dat we een break in hadden gelast. Een time out van elkaar, maar dat betekende niet dat we met anderen konden zoenen, of meer, dat was duidelijk. Maar ik kan niet goed alleen zijn en voelde me behoorlijk klote. Ik belde dus iemand die ik ook wel interessant vond om uit te huilen. Van het een kwam het ander en voor ik het wist zijn we met elkaar naar bed geweest… Ontzettend fout natuurlijk. Ik heb het opgebiecht aan mijn vriend en dat betekende het eind van onze relatie.”

   De ex
   Vreemdgaan betekent echter niet altijd het einde van de liefde: in maar liefst 88% van de gevallen wordt de relatie niet verbroken. Daar moet wel bij gezegd worden dat in 37% van de gevallen de partner niet op de hoogte is van het overspel… Helemaal eerlijk is dat natuurlijk niet. Ook Melissa (23) heeft zich hier schuldig aan gemaakt: ze heeft haar toenmalige vriend niet verteld dat ze met één van haar exen naar bed was geweest. “Het was misschien heel oneerlijk naar mijn vriend toe, maar eigenlijk heb ik er niet eens spijt van”, zegt ze. “Mijn gevoelens voor hem zaten al een tijd niet goed. Mijn ex trok mijn aandacht weer. Een tijdje hebben we om elkaar heen gedraaid en uiteindelijk zijn we ook opnieuw met elkaar naar bed geweest.”

   Melissa heeft haar inmiddels ex hier nooit van op de hoogte gebracht. “Nee, ik heb het hem niet verteld. Ik wist dat hij mijn ex zou gaan opzoeken en dat was het het absoluut niet waard. Ik zou hem alleen maar een heel slecht gevoel geven. Bovendien zat onze relatie al niet meer goed en na mijn vreemdgaan wist ik dat het over moest zijn. Ik heb het misschien in de verkeerde volgorde aangepakt, maar het is nou eenmaal gebeurd. Ik zit er niet meer mee.”

   De affaire
   Voor Claire en Melissa was het nog relatief makkelijk om hun slippertje te accepteren omdat zij zelf al aardig klaar waren met de relatie. Maar wanneer je nog steeds van je vriend houdt en jullie relatie helemaal goed zit (maar je toch gevoelens krijgt voor iemand anders), dan is het een ander verhaal. Lesley (26) heeft dit probleem. “Ik zit nu in een relatie met iemand anders, terwijl ik eigenlijk nog heel gelukkig ben met mijn vriend”, vertelt ze. “Via een datingsite heb ik hem ontmoet, en het klikte meteen. In het echte leven had ik ook bevriend met hem kunnen raken. Mijn relatie zit al langer niet goed meer. We zijn al bijna tien jaar bij elkaar, maar hebben bijna geen seks meer. De sleur zit erin. Toch ben ik nog wel erg gelukkig met hem en kan ik me een leven zonder hem niet voorstellen. Hij is mijn soulmate, maar ik mis het lichamelijke contact.”

   Op dit moment zit Lesley dus eigenlijk in twee relaties. “Mijn vriend weet niets van mijn affaire af. Ik ga het hem ook niet vertellen, ik weet dat ik hem er heel erg mee zou kwetsen en dat wil ik niet. Soms denk ik wel dat hij het weet, maar ik ontken het. Spijt heb ik ook nergens van, in zekere zin heeft het mijn relatie wel beter gemaakt omdat ik het lichamelijke contact niet meer van hem verwacht. We doen andere dingen samen en genieten nog wel van elkaar. Maar ik zou niet tussen mijn twee relaties kunnen kiezen.”

   Vreemdgaan, is het voor jou enigszins te begrijpen? Zou jij ooit vreemd kunnen gaan?

  • Avatar for Job Job schreef:

   ja daarom worden veel mannen nu maar homofiel of ze naaien Tgirls he
   ik ben nu meer T-Nederlandsemeid type ok
   heb zelfs een PH Clitje en imaginaire, grote hete hoerige PH Kutje aan voorkant

  • Avatar for Een moeder Een moeder schreef:

   Een moeder van twee kinderen had tegen mijn zus op het schoolplein verteld dat zij haar man echt om het geld had uitgekozen. Haar reden was dat zij thuis wilde zijn voor haar kinderen, een mooi huis wilde hebben en dat zij geld genoeg had om mooie spullen te kopen. De liefde voor haar man was in de loop der jaren flink gedaald zij ze, ze was niet meteen verliefd op hem. Ik hoop dat ze eerder dood sterft dan haar aanstaande man, hoe lelijke en walgelijk een vrouw over haar eigen man kan praten.

  • Avatar for geen genade geen genade schreef:

   Me zoon was op vakantie in Suriname heeft daar een paar van die geld wolven leren kennen terug in NL werdt hij dagelijks geapp als hij geld kon overmaken om beltegoed te kopen.Hij lachte ze gewoon uit en appte terug dat ze het maar bij een ander moeten proberen want hij is geen suiker oompie voor bangas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items