Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Datingsites zonder credits – Gratis online daten zonder kosten?
Datingsites zonder credits

Datingsites zonder credits - Gratis online daten zonder kosten?

Welke online datingsite?
05 juli 2021

Er zijn veel verschillende typen online datingsites beschikbaar op het internet. Elk werkt doorgaans weer net een beetje anders dan de volgende. Het is belangrijk om vooraf goed te beseffen wat per datingsite mogelijk is, zodat je niet na inschrijving voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo heb je bijvoorbeeld datingsites waar je in zijn geheel niet voor hoeft te betalen, maar er zijn ook websites waar je apart moet betalen voor bepaalde credits. Daarnaast zijn er datingsites zonder credits. Door je bewust te zijn van deze verschillende opties, kun je bekijken waar jij je het meest gemakkelijk bij voelt.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Kosteloze datingsites

Er zijn diverse datingsites te vinden waar je niet hoeft te betalen voor het gebruik van het lidmaatschap en evenmin voor de mogelijkheid tot het contact leggen met potentiële dates. Je kunt hierdoor gebruikmaken van alles diensten die de datingsite te bieden heeft en zo gemakkelijk meerdere mensen ontmoeten. Dit heeft zeker het voordeel dat je geen verlies kunt lijden, wanneer er uiteindelijk niet iemand tussen zit die je voldoende aanspreekt om mee op date te gaan. Ook is dit vaak een goede optie als je gewoon wilt kennismaken met het concept ‘online dating’, zonder hier gelijk veel geld voor kwijt te zijn. Het kan immers altijd zo lopen dat er geen geschikte match te vinden is. Wil je meer weten over het verschil tussen gratis en betaalde datingsites? Op onze website vind je eindeloos informatie!

gratis inschrijven

Daten met credits

Naast de datingsites waar je niks hoeft te betalen, zijn er ook sites die vervolgens wel kosten rekenen voor bepaalde aanvullende diensten. Het lidmaatschap mag dan wel gratis zijn en ook kun je kosteloos een eigen profiel aanmaken, echter zul je wel moeten betalen voor het doorzien van profielen van interessante, potentiële dates of het gebruik van de chatfunctie om met hen het eerste contact te kunnen leggen. De uiteindelijke ervaring van het online zoeken naar een leuke date wordt hiermee belemmerd. Voornamelijk seks datingsites werken met een creditsysteem. Dit kan de pret drukken, zeker als je gewoon een eerste indruk wilde van leuke mannen of vrouwen om te zien of het online daten wel direct iets voor je is.

dating credits kopen

Daten zonder credits

Datingsites zonder credits bieden alle opties voor het zoeken naar een ideale partner of dat daarentegen weer wel aan. Vaak zitten de kosten dan al in het lidmaatschap inbegrepen, waardoor je niet onverwachts nog extra moet bijbetalen om het meeste uit je lidmaatschap te halen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende abonnementen, elk met hun eigen set aan diensten. Je kunt zo zelf bepalen van welke mogelijkheden je gebruikt wilt maken en weet dus ook direct waar je voor betaalt. Wanneer je dan toch andere aspecten wilt uit proberen, zul je een ander abonnement moet nemen, die je toegang geeft tot nog meer mogelijkheden. Het hangt er hierbij uiteraard van af wat je precies wilt doen.

Voordelen van creditloos daten

Zoals genoemd weet je bij een datingsites zonder credits precies waarvoor je betaald. De mogelijkheden zijn eerder onbeperkt daarnaast 100% inbegrepen in de abonnementsprijs. Je loopt niet telkens opnieuw tegen een pop-up aan, die aangeeft dat je ergens geen toegang tot hebt omdat je hiervoor nog geen credits hebt aangeschaft. Je kunt rustig over de datingsite zwerven, zonder door dergelijke irritante meldingen lastiggevallen te worden. Hierdoor blijft je motivatie opgewekt en positief en kun je je aandacht richten op het contact leggen met interessante mensen. Dat is waar een online datingsite immers om draait. Je kunt zo vaak voldoende dingen doen, om een goed beeld te krijgen van iemand en verder kennis te maken. Zo zijn er chatfuncties waarmee je tevens foto’s en video’s kunt versturen, soms ook camfuncties voor direct live contact en zo kun je met iemand praten zonder dat het contact gelijk te direct wordt.

datingsite

Privacy gewaarborgd

Het mag misschien overkomen alsof je veel van jezelf prijsgeeft en ook veel over de ander te weten komt, toch zul me merken dat datingsites zonder credits veel aandacht geven aan het afschermen van persoonsgegevens. Er zal niks in de profielen komen te staan, die mensen direct naar jou toe kunnen sturen. Naarmate het contact uitloopt tot een daadwerkelijke date, kun je zelf bepalen welke informatie je wilt prijsgeven. Er wordt op een datingsite zonder credits gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding, die te herkennen valt aan het slotje in de adresbalk. Ook is er vaak een duidelijk keurmerk vermeld, zoals het keurmerk Veilig Daten of het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.

2 reacties op “Datingsites zonder credits – Gratis online daten zonder kosten?”

  1. Avatar for vanacker yves vanacker yves schreef:

    hoe gratis is deze site?

  2. Avatar for Geert van rysbergen Geert van rysbergen schreef:

    He hallo , ben een mooie knappe man uit Gent, zijn er knappe vrouwen, niet knappe vrouwen, mager molleg extreme mager, met de leeftijd van 28 jaar ouder en ben je ook op zoek achter een relatie met een man , zin om eens met elkaar af te spreken bij een drankje, bel sms 0487301310 geen mannen groetjes Geert,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.