datingsite parship

Home » Vrouw zoekt man oproepjes
Blog

Laatst bijgewerkt op augustus 18th, 2018 | door Welke online datingsite?

7

Vrouw zoekt man oproepjes

Veel datingsites maken gebruik van de mogelijkheid om een oproep te plaatsen. Je plaatst dan dus niet alleen een profiel met een foto en wat basis informatie over jezelf maar ook een persoonlijk bericht waarin je jezelf voorstelt en vertelt waar je naar op zoek bent. Het kan soms best lastig zijn om zo’n oproepje te schrijven. Want wat vertel je over jezelf en wat wil je graag terugzien in degene die je zoekt? Met deze tips schrijf je een leuke oproep die opvalt in de massa.

Wees eerlijk over jezelf

Het is heel belangrijk om eerlijk te zijn over wat je vertelt over jezelf. Het heeft geen zin om te liegen over je figuur, je opleiding of andere zaken. De waarheid komt vroeg of laat aan het licht als je iemand leert kennen en dan kun je een leugentje niet meer terugdraaien. Dit resulteert in de meeste gevallen in een enorme afknapper bij de tegenpartij. Dus dames, zet een foto bij je profiel die recent is en niet eentje van toen je nog in maatje 38 paste.

Wees niet negatief

Het komt echt niet goed over als je in je profieltekst gaat afgeven op je ex of gaat vertellen dat je een moeilijke jeugd hebt gehad. Als je iemand ontmoet kun je daar wel over vertellen maar het schrikt veel mensen af als ze lezen dat je ‘nu eindelijk wel eens iemand wilt leren kennen die wel eerlijk is’. Want hoe eerlijk de ander ook zou willen zijn, de kans is groot dat hij afhaakt omdat hij bij voorbaat al bang is niet aan je verwachtingen te kunnen voldoen. Ook houden veel mensen niet van ‘gezeur’. Ze willen uitsluitend in contact komen met mensen die positief in het leven staan. En dat is natuurlijk niet zo gek. Want wees eerlijk: zou je zelf reageren op een oproep van iemand die zuchtend en klagend op zoek is naar iemand die hem nu eindelijk eens gelukkig gaat maken na tientallen mislukkingen. Waarschijnlijk niet.

Wees voorzichtig met privé informatie

Het is verstandig om niet al te scheutig te zijn met privé informatie. Op veel datingsites mag je geen telefoonnummer of e-mailadres in je oproep zetten. Dit wordt enerzijds gedaan om commerciële redenen. Je wordt verondersteld om via de site berichten te versturen, een optie waar meestal voor moet worden betaald. Maar anderzijds is het ook niet verstandig om dit soort info te delen met iedereen die een account heeft op de datingsite. Je kunt daardoor gemakkelijk last krijgen van stalking en dat wil je vast niet. Geef je mailadres of telefoonnummer alleen aan iemand die je inmiddels hebt leren kennen en met wie je graag nader in contact wilt komen.

Plaats alleen foto’s waar je zelf op staat

Als je gaat daten is het belangrijk om alleen foto’s te plaatsen bij je profiel waar je zelf op staat. Zet liever geen foto’s van jou met je kinderen of van je kinderen alleen op je profielpagina. Ten eerste hebben je kinderen er niet om gevraagd om op een datingsite te staan. Ten tweede kunnen dit soort foto’s gebruikt worden op kinderporno netwerken. Stel je kinderen dus op een andere manier voor aan een mogelijk nieuwe liefde. Daar zijn genoeg mogelijkheden voor.

Vrouwen worden soms bedolven onder de reacties

Veel vrouwen hebben geen prettige ervaring op een datingsite omdat ze worden bedolven onder de reacties. Dat komt vooral omdat vrouwen vaak in de minderheid zijn op dating websites. Als je als vrouw gaat daten, kies dan de site waar je je aanmeldt met zorg uit. Ga voor een serieuze datingsite als je een relatie wilt en niet zomaar een sekscontact. Dan nog kun je reacties krijgen met oneerbare voorstellen, maar de kans is in ieder geval wat kleiner. Bovendien kun je erover klagen bij de beheerders van de website. De kans is groot dat iemand die te ver gaat in zijn reacties hierop wordt aangesproken of zelfs verwijderd.

Veilig online daten

Veilig daten is erg belangrijk, zeker voor vrouwen. Als je contact hebt met iemand en jullie willen voor het eerst afspreken, kies dan een openbare gelegenheid. Spreek af in een café of restaurant waar meer mensen zijn. Als je de man in kwestie toch niet leuk genoeg vindt, wees daar dan eerlijk over. Nee is nee, en een man die zichzelf een beetje hoog heeft staan zal dat zeker respecteren. En zo niet dan is hij je sowieso niet waard.


About the Author

Anoniem7 Ervaringen - Vrouw zoekt man oproepjes

  1. Max Max says:

    Hoi !!

    Ik ben max 39 jaar,zie er goed en verzorgt uit.
    En ben opzoek naar een spannend kontakt.

  2. Katui Katui says:

    Ik zoek naar iets leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑