Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Man zoekt vrouw – Contactadvertenties & oproepjes
Man zoekt vrouw contactadvertenties

Man zoekt vrouw - Contactadvertenties & oproepjes

Welke online datingsite?
17 februari 2021

Er zijn voor mannen heel wat manieren om in contact te komen met een vrouw. Je kunt het proberen in de kroeg, op je werk, heel brutaal op straat of natuurlijk via een online datingsite. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een contactadvertentie te plaatsen. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Om je hier een beetje in te leiden, hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet zoals man zoekt vrouw contactadvertenties & oproepjes.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Een contactadvertentie in de krant

Het lijkt misschien heel erg ouderwets om een contactadvertentie in de krant te plaatsen, maar het gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds. Dus waarom zou jij het ook niet op die manier proberen? Als je ervoor kiest om een advertentie in de krant te plaatsen, moet je rekening houden met de kosten die daar bij komen. Je betaalt vaak per woord. Dus als jij al je hobby’s uitgebreid gaat beschrijven kan dat nog weleens een duur grapje worden. Gebruik dus afkortingen, maar zorg wel dat die niet verkeerd opgevat kunnen worden. Je bent tevens op zoek naar een vrouw, dus houdt daar ook zeker rekening mee. Maak niet meteen kenbaar dat je graag bepaalde sekswensen hebt. Dit is iets voor later als jullie elkaar beter kennen. Tenzij je natuurlijk niet op zoek bent naar een vriendin, maar gewoon naar een leuk maatje voor in bed.

krant contactadvertenties

Een contactadvertentie op internet

Het mag duidelijk zijn dat je op internet veel meer ruimte hebt. Hier kun je namelijk vaak echt een verhaal over jezelf vertellen. Maar houdt er hier ook rekening mee dat je tegen een vrouw spreekt. Gebruik geen harde taal en probeer te denken wat een vrouw graag over jou zou willen weten voordat ze met je afspreekt. Omschrijf je hobby’s, je leeftijd en het is ook wel leuk om je uiterlijk een beetje te omschrijven. Dan kan ze alvast een beetje een beeld van je vormen. Zorg wel dat je eerlijk blijft. Niemand vindt het leuk om teleurgesteld te worden. Stel je eens voor dat jij met iemand afspreekt en die gene die er toch wel heel anders uit dan uit haar advertentie bleek.

Er zijn een aantal plaatsen waar je contactadvertenties kunt plaatsen. Voorbeelden hiervan zijn Marktplaats en Speurders. Het nadeel van deze plekken is echter dat er veel reclame of fake advertenties tussen staan.

marktplaats man zoek vrouw

Wees niet de standaard man

Door het omschrijven van je hobby’s loop je al snel het risico dat een vrouw het idee krijgt dat je net zo bent als al die andere mannen. Natuurlijk houden bijna alle mannen van sport en reizen en muziek. Zorg dat jij er bovenuit steekt, dat jij opvalt en dat zij er dus voor kiest om op jouw advertentie te reageren in plaats van op een andere. Omschrijf wat je graag doet, wat jou anders maakt dan al die andere mannen. Als je dan toch dezelfde hobby’s hebt, zorg dat je dan wat specifieker bent. Welke specifieke muziek hoor jij het liefst? Klassiek of juist techno? Van welke sport gaat jouw hart sneller kloppen? Als dat voetbal is, licht dat dan toch op een bijzondere manier uit. Wees creatief in het omschrijven van je hobby’s.

Gratis berichten versturen via datingsites

Uit de statistieken blijkt dat mannen op veel datingsites de overhand hebben. Sommige datingsites doen zelfs extra moeite om vrouwen te interesseren voor het aanmaken van een account door ze bijvoorbeeld gratis berichten te laten versturen. Een bekende en goede datingsite is Parship. Het komt ook voor dat een man alleen kan reageren als een vrouw de eerste stap zet. Kortom, je hebt het als man niet makkelijk als je online gaat daten. Maar als je positief opvalt tussen de rest is er zeker een kans aanwezig dat je via een datingsite een leuke vrouw vindt.

parship

Kies je profielfoto met zorg uit

Ben jij ook zo’n man die niet zo heel veel om zijn uiterlijk geeft? Maak dan een uitzondering op het moment dat je een profielfoto maakt of laat maken. Want vrouwen, althans de meesten, letten daar wel degelijk op. Dus als je een profielfoto nodig hebt voor bij je oproep op een datingsite is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Kies niet zomaar een willekeurige selfie waar je op staat in je oude favoriete shirt met een ongeschoren kaak want je hebt zo’n hekel aan scheren dus dat doe je maar eens in de vijf dagen. Kies liever een foto waar je goed op staat, en waar je er op je voordeligst uitziet. En kijk vooral een beetje vriendelijk, de meeste vrouwen houden niet zo van mannen die kijken alsof ze helemaal geen zin hebben in een leuke vriendin.

Schrijf een positieve profieltekst

Vrouwen houden niet van mannen die klagen. Dus zet niet in je profieltekst dat je nu al zo lang op zoek bent naar een leuke vrouw en dat je al l tientallen teleurstellingen hebt moeten verwerken. Schrijf gewoon wie je bent, wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd en wat je zoekt in een relatie. Je mag gerust aangeven wat je aantrekkelijk vindt. Maar beperk je dan niet tot uiterlijke kenmerken maar geef ook aan dat je bijvoorbeeld houdt van musea bezoeken, actiefilms of wandelingen langs het strand. Schep niet op en overdrijf niet. De meeste vrouwen vallen niet op mannen met een goedbetaalde baan. En als ze het wel doen zijn het vaak foute vrouwen.

positief

Begin niet direct over seks

Heren wat is dat toch, dat jullie als je een dame een berichtje stuurt meteen maar met de deur in huis valt? Begin niet meteen over haar mooie borsten en lekker strakke figuurtje en wat je allemaal met haar zou willen doen als jullie eenmaal in bed liggen. Dat kun je wel doen op een seksdatingsite, daar worden contacten immers speciaal voor dat doel gelegd en dan het liefst nog voor dezelfde avond. Maar als je serieus op zoek bent naar een leuke vriendin dan is het echt geen goed idee om gelijk maar aan te sturen op seks.

Neem het initiatief

Het klinkt misschien ouderwets maar toch is het zo dat veel vrouwen het nog steeds leuk vinden om versierd te worden. Zij laten het dus aan jou over om het initiatief te nemen. Als een vrouw je aanspreekt en ze lijkt bij je te passen als je kijkt naar de voorkeuren die ze aangeeft en wellicht ook gemeenschappelijke interesses, schroom dan niet om haar een berichtje te sturen. Als deze vrouw serieus op zoek is naar een partner zal ze je bericht zeker met belangstelling lezen en een reactie sturen. Vervolgens kunnen jullie door te chatten via de website elkaar beter leren kennen en zien of er genoeg basis is voor een relatie.

Kies de datingsite of dating app met zorg

Als je op zoek bent naar een leuke vriendin, schrijf je dan niet op tien verschillende websites of dating apps in. Ten eerste kost je dat handen vol geld en ten tweede is de kans groot dat je het spoor bijster raakt als het gaat om de eventuele contacten. Pas op voor datingsites waar gewerkt wordt het met beruchte credits systeem. Hier moet je credits kopen om berichten te kunnen versturen.

algemene voorwaarden

Vaak staat in de algemene voorwaarden van dit soort sites dat ze “uitsluitend of voornamelijk zijn bedoeld voor entertainment doeleinden”. Dit betekent dat alle, of vrijwel alle, profielen van dames nep zijn. Leuk als je een erotische chat wilt met een websitebeheerder die onderuitgezakt met een glas cola binnen handbereik berichten zit te lezen en versturen terwijl hij ondertussen met een half oog naar een slechte film kijkt. Maar niet geschikt voor mannen die serieus op zoek zijn naar een leuke vriendin. Een goede en betrouwbare datingsite is om bovenstaande redenen aan te raden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Lexa, Parship of Relatieplanet.

2 reacties op “Man zoekt vrouw – Contactadvertenties & oproepjes”

  1. Avatar for ceylo ceylo schreef:

    hallo ik ben djeylan 26 jaar van griekenladn ik zoek vaste serieuze retaie voor meer interese dat isk mijn eml ceylo1990@outlook.com

  2. Avatar for levena levena schreef:

    hey ik ben levena 26 jaar zoek een vaste serieuze relatie wie intereseerd mag mij bellen op het nummer **************

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items