Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Vrouw zoekt vrouw? Vind jouw perfecte contactadvertentie hier!
Vrouw plaatst of bekijkt 'vrouw zoekt vrouw' advertenties.

Vrouw zoekt vrouw? Vind jouw perfecte contactadvertentie hier!

Welke online datingsite?
13 maart 2024

Ben je een vrouw die op zoek is naar een andere vrouw? Dan zijn vrouw zoekt vrouw contactadvertenties misschien wel de ideale manier om jouw perfecte match te vinden. Het plaatsen van een contactadvertentie is een laagdrempelige en effectieve manier om in contact te komen met andere lesbische vrouwen die ook op zoek zijn naar liefde en gezelschap. In deze blog lees je alles over vrouw zoekt vrouw contactadvertenties. Ontdek waar je de beste contactadvertenties kunt vinden en hoe je zelf een goede contactadvertentie plaatst. Leer hoe je het beste kunt communiceren met potentiële matches en hoe je veilig en succesvol online kunt daten. Lees deze blog en ontdek hoe vrouw zoekt vrouw contactadvertenties jou kunnen helpen de liefde van je leven te vinden.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Vrouw zoekt vrouw contactadvertenties & oproepjes

Het is als vrouw niet altijd even handig om een vrouw te vinden om een relatie mee te beginnen. Niemand heeft namelijk groot op zijn voorhoofd zijn wat zijn of haar geaardheid is. Sommige vrouwen kiezen ervoor om zich heel erg naar een stereotype te kleden, maar echt lang niet iedereen doet dit. En dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Je zult alleen iets meer moeite moeten doen om met iemand in contact te komen. Iets wat daarbij goed kan helpen is om een contactadvertentie te plaatsen op het internet. Via speciale vrouw zoekt vrouw contactadvertenties kun jij in contact komen met andere leuke vrouwen. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk?

"Groep lesbische vrouwen bij LGBTQ+ evenement, gemeenschapsgevoel uitstralend

Contactadvertentie via een datingsite

Op het internet zijn tientallen websites te vinden waar je als vrouw op zoek kunt gaan naar een leuke vriendin voor een date of een serieuze relatie. Je kunt natuurlijk ook een oproep plaatsen op een “gewone” datingsite, hier kun je namelijk ook gewoon aangeven dat je als vrouw op zoek bent naar een vrouw. Je oproep wordt dan alleen getoond aan vrouwen zodat je geen nutteloze reacties krijgt van mannen. Maar gelukkig zijn er ook specifieke gay datingsites die zich op LGBT richten in de breedste zin.

Daarnaast zijn er datingsites voor bischierigen, waar je op een laagdrempelige manier met andere biseksuelen in contact kunt komen. Mocht je enkel op zoek zijn naar een lesbische vrouw dan heb je ook nog de mogelijkheid om je in te schrijven bij een datingsite voor lesbische vrouwen. Kortom de mogelijkheden zijn hedendaags eindeloos qua online daten!

Wat zet je nou precies in zo’n contactadvertentie?

Sommige vrouwen zijn sceptisch over het vinden van een leuke vriendin op een online datingsite of datingapp. Vaak denken lesbiennes dat hier alleen oproepen staan van vrouwen die “bischierig” zijn. Ze hebben een relatie met een man maar willen het ook eens met een vrouw proberen. Die vrouwen zullen er ongetwijfeld tussen zitten, maar het is zeker niet de meerderheid. Je vindt op datingsites, en vooral als ze speciaal gericht zijn op “vrouw zoekt vrouw” toch vooral vrouwen die gewoon een leuke en lieve vriendin zoeken.

Vrouwen zijn vaak op zoek naar iets diepers, ze zeggen ook wel eens dat vrouwen onder elkaar een hele andere band hebben. Dat ze op een heel ander level communiceren en dat ook van elkaar verwachten. Je kunt daarom dus best wat dieper ingaan op de tekst van je advertentie. Maak er een mooi verhaal van.

Vrouw schrijft contactadvertentie, reflecterend bij raam, uitdrukking van diepgang.

Plaats een positieve oproep voor meer succes

Je hebt de meeste kans van slagen als je een oproep plaatst met een positieve uitstraling. Geef aan dat je positief in het leven staat, een leuke baan hebt en lieve familie en vrienden, maar dat een relatie je leven compleet kan maken. Dat komt een stuk beter over dan wanneer je in je profieltekst verzucht dat je familie je lesbisch zijn niet accepteert en dat je daarom maar via deze onsympathieke manier op zoek bent naar een vriendin om de eenzaamheid te lijf te gaan. Zo’n oproep zal zeer waarschijnlijk geen tot weinig reacties opleveren.

Vul je profiel zo volledig mogelijk in

Hoe meer informatie je over jezelf geeft hoe betere matches je krijgt. Veel datingsites en –apps analyseren het ledenbestand op zoek naar personen die goed bij elkaar passen. Hoe meer informatie he geeft hoe beter dat lukt. Gebruik wel altijd een schuilnaam op een datingsite zodat je niet te traceren bent. Dit kan namelijk tot vervelende situaties leiden. Als je iemand hebt leren kennen met wie het echt klikt is het vroeg genoeg om telefoonnummers en adressen uit te wisselen.

Vrouw maakt online datingprofiel op laptop

Kies een profielfoto die eruit springt

Laat iemand een leuke foto van je maken waar je op staat zoals je bent. Alles beter dan een inderhaast gemaakte selfie waarbij je bloedserieus in de camera kijkt. Je profielfoto is het eerste dat andere vrouwen van je zien en is dus de ideale kans om een goede eerste indruk te maken. Van die mogelijkheid moet je gebruik maken. Zorg dat je duidelijk op de foto staat, dat het een recente foto is war je op staat zoals je er nu uitziet en dat de foto goed belicht is. Vaak kun je ook nog extra foto’s op je profiel zetten. Een leuke foto met de hond of de kat, een vakantiekiekje of een foto waar je aan het sporten bent kun je daarvoor gebruiken.

Maak duidelijk waar je naar op zoek bent

Het is belangrijk om aan te geven waar je naar op zoek bent. Het is wel zo prettig als je in contact komt met dames die in grote lijnen dezelfde interesses hebben en dezelfde kenmerken belangrijk vinden als jij. Vul dus je profiel zo volledig mogelijk in. Als je bij alles “vertel ik later” aan vinkt kunnen bezoekers niet beoordelen of je wel of niet bij ze past en zullen ze je profiel wellicht om die reden overslaan. Dingen die belangrijk voor je zijn, zoals bijvoorbeeld het hebben of samen krijgen van kinderen, kun je hier ook aangeven.

Vrouw vinkt voorkeuren aan in selectievakjes.

Reageer alleen op een oproep als die je echt aanspreekt

Sommige mensen daten online door iedere dag naar tien min of meer willekeurige profielen hetzelfde bericht te sturen en dan maar te zien of er iemand reageert. Het is een manier, maar de kans dat dit mensen zijn die je daadwerkelijk beter zou willen leren kennen is de vraag. En bovendien, stel dat je op deze manier binnen een week met 20 vrouwen aan het chatten bent. Dat wordt wel erg onoverzichtelijk. Over het algemeen is het aan te raden om met niet meer dan 2 of 3 mensen tegelijk contact te hebben als het je om een serieuze relatie gaat. En zodra je met één daarvan hebt afgesproken en het klikt is het tijd om de andere twee te laten weten dat je de liefde elders hebt gevonden. Het is niet echt chic om ze aan het lijntje te houden voor het geval die eerste keuze na een paar weken toch tegenvalt. Zo wil je zelf vast ook niet worden behandeld.

Begin niet over seks

Als je een contactadvertenties op internet plaatst doe je dit op een geschikte plek, dus iedereen weet waar je voorkeuren liggen. Bij vrouwen dus in dit geval. Je hoeft verder geen toespelingen te maken over je voorkeuren. Dat komt ooit vanzelf wel een keer.

Twee vrouwen hebben betekenisvol  gesprek, nadruk op emotionele verbinding.

Humor is heel erg belangrijk

Veel vrouwen vinden het belangrijk dat je met elkaar kunt lachen. Laat zien dat je helemaal geen serieuze trien bent, maar dat je ook echt wel tegen een geintje kunt. Maak korte grapjes waar in principe iedereen om kan lachen. Je kunt dit ook gebruiken om je eigen tekortkomingen op een grappige manier te omschrijven. Dat je bijvoorbeeld altijd te laat bent en dat daarom je vrienden al je klokken en horloges vooruit hebben gezet, zodat je toch op tijd kunt komen. Maak van iets negatiefs iets positiefs en doe dat bij voorkeur op een grappige manier.

Cultureel geïnteresseerd zijn vinden vrouwen leuk

Vrouwen vinden het leuk als je veel weet en met name over andere culturen. Vrouwen vinden het leuk als je interesse toont in je medemens, ongeacht waar die vandaan komt. Dat je aandacht hebt voor de wereld om je heen. Daar zouden jullie samen echt hele uren over kunnen praten en dat is toch heerlijk. Vooral onder het genot van een heerlijk glas wijn of een ijskoud biertje. Dat jullie samen op een terras kunnen zitten, de mensen bekijken en de hele wereld bespreken.

Twee vrouwen praten in museum, delen culturele interesse.

Laat het verleden achter je

Het is belangrijk om veel over jezelf te vertellen, maar alsjeblieft niet teveel. Niemand zit te wachten op spoken uit het verleden. Trek die deur achter je dicht, begin niet over exen. Er is een hele goede reden waarom zo iemand je ex is en je nu een contactadvertentie plaatst. Met als doel iemand te vinden die beter is dan je ex en jou ook beter zal behandelen. Wees positief en kijk vooral met een goed gevoel vooruit naar de toekomst. Als jij positief bent, trek je ook positieve mensen aan.

Het belang van een goede contactadvertentie bij vrouw zoekt vrouw dating.

We hopen dat deze blog je heeft geholpen bij het vinden van jouw perfecte match via vrouw zoekt vrouw contactadvertenties. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon gezelligheid en vriendschap, er zijn tal van lesbische vrouwen die hetzelfde zoeken als jij. Door het plaatsen van een goede contactadvertentie vergroot je de kans op het vinden van een match die bij je past. Maar vergeet niet, online daten kan soms ook tegenvallen. Wees daarom altijd voorzichtig en vertrouw op je intuïtie. Blijf jezelf en toon interesse in de ander om een succesvolle match te vinden. Vergeet ook niet om onze andere blogs te bekijken voor nog meer tips en inspiratie over online daten en het vinden van de perfecte partner. Veel succes en plezier tijdens jouw zoektocht naar de liefde!

Vrouw zoekt vrouw contact advertenties

Dit zijn de 3 beste websites voor vrouw zoekt vrouw contact advertenties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---