Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Vind jouw perfecte match: Man-zoekt-man contactadvertenties!
Gelukkig en liefdevol homoseksueel stel

Vind jouw perfecte match: Man-zoekt-man contactadvertenties!

Welke online datingsite?
08 november 2023

Als je als man op zoek bent naar een partner van hetzelfde geslacht, kunnen man-zoekt-man contactadvertenties een handige manier zijn om in contact te komen met andere mannen. Op Welkeonlinedatingsite.nl kun je verschillende man-zoekt-man datingsites vinden die je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte match. Maar hoe maak je nu een succesvolle man-zoekt-man contactadvertentie? In onze blog hebben we enkele tips voor je op een rij gezet om je te helpen bij het opstellen van een aantrekkelijke en effectieve contactadvertentie. Door deze tips te volgen, kun je jezelf op een positieve manier presenteren en de aandacht van de mannen trekken die je zoekt. Lees verder op onze blog voor meer informatie over man-zoekt-man contactadvertenties en hoe je een succesvolle advertentie kunt opstellen op Welkeonlinedatingsite.nl.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Man zoekt man contactadvertenties & oproepjes

Wanneer je als man op mannen valt kan het soms lastig zijn om een serieuze partner te vinden. Een date voor één nacht lukt misschien nog wel in een homobar of via Grindr. Maar als je een serieuze relatie wilt is het soms een stuk lastiger om de ware te vinden. Hoe jammer het ook is, er zijn nog steeds mannen die hun homoseksuele geaardheid verborgen willen of moeten houden. Soms zelfs voor hun naaste familie en vrienden. Maar als je serieus op zoek wilt naar een leuke vriend dan kun je op het internet op meerdere serieuze datingsites terecht. Het is dan wel zaak een oproep te plaatsen die positief opvalt.

Een persoon die een regenbooggekleurde paraplu vasthoudt in de regen

Contactadvertentie online plaatsen

Hoewel het hier in het Westen steeds meer geaccepteerd is dat mannen ook uitgaan met andere mannen, betekent dat niet dat het makkelijk is om ook echt daadwerkelijk een man te vinden. Je kunt namelijk niet aan de buitenkant zien of iemand net als jij ook van mannen houdt. Je innerlijke radar zit er ook weleens gewoon helemaal naast. Daarom kan het handig zijn als je een contactadvertentie op internet plaatst. Maar hoe doe je dat precies? Want je wilt niet iemand afschrikken.

Omarm de online wereld: homodating en relaties buiten de straten

Online is de wereld van homo’s een stuk groter en een stuk makkelijker te bereiken dan gewoon buiten op straat. Het is daarom wellicht een goed idee om je contactadvertentie online te plaatsen. Want net zoals dat jij op internet zoekt naar een leuke relatie, doen andere mannen dat ook. Online zoeken is ook een goed idee als je bijvoorbeeld net uit de kast bent of het gewoon nog niet zo goed weet. Er zijn daar nog veel meer mannen zoals jij. Dus schaam je vooral niet. Er zijn verschillende gay datingsites die je kunnen helpen aan een leuke man.

Een computertoetsenbord met handen die typen

Tips voor het opstellen van een succesvolle man-zoekt-man contactadvertentie

Als je op zoek bent naar de perfecte man, kan het opstellen van een aantrekkelijke man-zoekt-man contactadvertentie een geweldige manier zijn om jezelf te presenteren en jouw potentiële matches te laten weten wat voor persoon jij bent. Hieronder vind je een aantal tips om je te helpen bij het opstellen van een succesvolle man-zoekt-man contactadvertentie:

  • Wees specifiek en eerlijk: Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het schrijven van een contactadvertentie is dat je zo specifiek en eerlijk mogelijk moet zijn. Gebruik bijvoorbeeld een aantrekkelijke kop die de aandacht trekt, en vertel vervolgens over jezelf, je interesses, hobby’s, wat voor soort relatie je zoekt en wat voor persoon je zoekt. Wees eerlijk over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt bieden.
  • Gebruik de juiste woorden: Het is belangrijk om de juiste woorden te gebruiken om jezelf en jouw persoonlijkheid te beschrijven. Denk na over welke woorden het beste bij jou passen en zorg ervoor dat je ze op een natuurlijke manier in jouw contactadvertentie verwerkt. Zoekwoorden zoals “avontuurlijk”, “sportief” en “grappig” kunnen je helpen om de aandacht van potentiële matches te trekken.
  • Kies de juiste foto’s: Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus kies zorgvuldig welke foto’s je aan jouw contactadvertentie toevoegt. Selecteer foto’s die jouw persoonlijkheid weergeven en die duidelijk zijn. Vermijd foto’s die te donker of onscherp zijn, en gebruik geen filters of andere fotobewerkingsprogramma’s.
  • Wees positief en optimistisch: Wees in jouw contactadvertentie positief en optimistisch, en vermijd negatieve opmerkingen over jezelf of over het online daten in het algemeen. Focus op de dingen die jou gelukkig maken, en zorg ervoor dat je een positieve en hoopvolle toon hebt. Zo laat je zien dat je openstaat voor nieuwe mogelijkheden en avonturen.
  • Wees uniek en creatief: Probeer creatief en uniek te zijn in jouw contactadvertentie, zodat je opvalt tussen alle andere contactadvertenties. Gebruik bijvoorbeeld humor of een grappige anekdote om de aandacht te trekken. Het is belangrijk om jouw eigen persoonlijkheid te laten zien en jezelf te onderscheiden van andere contactadvertenties.

Een diverse groep homovrienden lacht en geniet van een picknick in het park

Wees duidelijk

Het internet is natuurlijk ook een plek waar wordt gezocht naar casual sekspartners. Als jij daar naar op zoek bent, zet dat dan ook heel duidelijk in je advertentie. Als dit niet zo is, ook gewoon duidelijk zijn. Iedereen is daar duidelijk in, dus doe jij dat ook. Dit is ook gewoon om misverstanden en teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen. Dat is wel zo prettig. Geef duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Wil je een niet-roker, zet dat dan duidelijk in je profiel. Wil je iemand die van dieren houdt omdat je thuis een kat of een hond hebt, geef dat dan duidelijk aan.

Belangrijke details in je datingprofiel benadrukken

Ook als je een kinderwens hebt is het belangrijk om dit kenbaar te maken. Mannen die geen kinderwens hebben of zichzelf daar inmiddels te oud voor vinden kunnen jouw profiel dan overslaan. Maar ook als je uitgesproken hobby’s hebt of absoluut niet houdt van vakanties in een resort in Zuid-Turkije kun je dat maar beter direct aangeven. De kans is dan een stuk kleiner dat de “verkeerde” mannen op je profiel reageren.

Een afbeelding van een datingprofiel op het scherm van een smartphone

Wees zelfverzekerd en positief over jezelf

Het valt meteen op als een man zelfverzekerd is. En dat moet je dus ook uitstralen als je een oproep plaatst om een partner of een date te vinden. Ga zeker niet zielig doen maar geef aan dat je positief in het leven staat. Dat je je als single prima vermaakt met familie en vrienden, maar dat een relatie net dat beetje extra geeft en dat je daarom op zoek bent naar een man die er net zo over denkt. Dan is de kans echt een stuk groter dan wanneer je gaat klagen over mislukte relaties en onbegrip in je directe omgeving.

Vertel kort en krachtig iets over jezelf

Zoals gezegd is het dus goed om duidelijk aan te geven wat je wilt. Of het nu om seksdating gaat of niet. Vertel kort iets over jezelf. Wie bent je, hoe oud ben je, waar kom je vandaan? Het valt op dat veel mannen ook even kort delen wanneer en hoe ze uit de kast zijn gekomen. Of dat ze dit juist nog moeten doen. Geef ook aan wat jij van een ander verwacht. Niet alleen op het gebied van een relatie, maar ook op het gebied van seks als dat is wat jij wilt. Je hoeft geen vieze taal te gebruiken, er zijn ook nette manieren om te omschrijven.

 visuele weergave van een tijdslijn met belangrijke mijlpalen

Plaats de juiste profielfoto

Er zijn bepaalde sites waar je, af en toe tegen betaling, ook een foto kunt plaatsen. Zorg dat je deze zorgvuldig uitzoekt. Het is handig als deze foto recent is genomen en dat er goed op te zien is welke kleur haar je hebt, welke kleur ogen en andere aangename aspecten van je gezicht. Dit is heel erg handig als jullie elkaar gaan ontmoeten. Want stel je voor dat hij je niet herkent, dat zou toch een ramp zijn. Over het algemeen is het niet zo slim om een foto te plaatsen waar je geen shirt draagt. Naast het feit dat het de verkeerde boodschap kan uitstralen, is het natuurlijk ook wel erg leuk als er nog iets tot de verbeelding blijft. Dan zijn er nog verrassingen aan elkaars uiterlijk als jullie op een eerste date gaan.

Een eerste indruk

Je profielfoto is het eerste wat mensen die op zoek zijn zien. En zeker hier geldt het gezegde “je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk”. Zeker als je gebruik maakt van ene dating app die is gebaseerd op het swipen a la Tinder is de kans groot dat zoekers je achteloos naar links swipen als de foto niet de moeite waard is. Kies dus een foto waar je leuk op staat of laat iemand een goede foto van jezelf maken. Die vakantiefoto waar je ergens in de verte op een boot staat is zeker niet geschikt. En die net niet scherpe selfie die je in een depressieve bui maakte ook zeker niet.

Split-screen met twee profielfoto's

Stuur niet direct aan op sekscontact

Oké, het hangt een beetje af van het soort website waar je je oproep plaatst. Maar laten we er vanuit gaan dat je op zoek bent naar een serieuze relatie. Dan is het niet zo handig om in je oproep direct aan te geven dat je vooral naar hete seks verlangt en welke standjes wat jou betreft favoriet zijn. Want dan krijg je waarschijnlijk geen reacties of uitsluitend reacties van mannen die ook alleen maar uit zijn op een eenmalige seksdate. Je kunt op het moment dat iemand interesse heeft en je een bericht stuurt het natuurlijk wel over seks hebben. Dat moeten jullie helemaal zelf weten. Maar als je op een serieuze datingsite een oproep plaatst wordt dat meestal niet gewaardeerd.

Seksdating oproep

Een seksdating website is wat anders dan een serieuze datingsite. Als het je alleen om seks te doen is dan ben je bij deze laatste categorie datingsites aan het juiste adres voor een oproep. Op gay sex datingsites vind je vooral mannen die, het liefst dezelfde avond nog, een date willen hebben die tussen de lakens eindigt of op een verlaten plek in het bos. Hier is natuurlijk op zich niets mis mee als het is wat jullie beiden willen. Deze oproepen zijn vaak wel expliciet. Als je op een seksdating site voor mannen gaat kijken dan vind je vrijwel uitsluitend berichten van mannen die aangeven wat ze willen en met wie. Wat hier opvalt is dat oudere mannen vaak op zoek zijn naar jonge jongens en dat deze afspreken in bijvoorbeeld een hotel. Ook hier is niets mis mee, de jongens die zich hier aanbieden moeten immers meerderjarig zijn en van strafbare feiten is dan geen sprake.

twee homo mannen kussen

Specifiek zijn in je man-zoekt-man contactadvertentie: waarom het werkt!

We hopen dat deze blog je heeft geholpen bij het opstellen van een succesvolle man-zoekt-man contactadvertentie op Welkeonlinedatingsite.nl. Het opstellen van een effectieve contactadvertentie kan soms lastig zijn, maar met de juiste tips en inzichten kun je jezelf op een positieve manier presenteren en de aandacht trekken van mannen die op zoek zijn naar een relatie. Het is belangrijk om jezelf te zijn, specifiek te zijn over wie je bent en wat je zoekt, en om creatief te zijn in het presenteren van jezelf. Op onze website kun je verschillende man-zoekt-man datingsites vinden waar je je contactadvertentie kunt plaatsen en in contact kunt komen met andere mannen. We wensen je veel succes bij het vinden van de perfecte match en het opbouwen van een gelukkige en gezonde relatie!

Beste man zoekt man contactadvertenties websites

Dit zijn de beste websites voor homocontact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---