Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Seks contactadvertenties – Betrouwbaar?
Seks contactadvertenties

Seks contactadvertenties - Betrouwbaar?

Welke online datingsite?
16 april 2021

Seks contactadvertenties zijn al zo oud als dat er kranten bestaan. Vroeger, toen het internet nog niet bestond, stonden er vaak zeer cryptische advertenties in de krant waarin werd gezocht naar een sekscontact. Dat moest allemaal erg omzichtig, want open en bloot aangeven dat je op zoek was naar een sekscontact dat kon natuurlijk echt niet. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw kwam weliswaar de seksuele revolutie op gang, maar dat wil niet zeggen dat in alle kringen openlijk over seks werd gepraat, in tegendeel zelfs.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Seks contactadvertenties op het internet

Het internet staat vol met seksadvertenties. Op de vele datingsites die het net rijk is kom je ze met tientallen tegelijk tegen. Er zijn vele vormen van online dating. Een redelijke nieuwe manier van online daten is via datingapps. Er zijn verschillende datingapps waarmee je eenvoudig een seksdate kunt regelen. Veel mensen proberen op deze manier aan een avontuurtje te komen of een buitenechtelijke seksuele relaties. Veel mensen die hun seksleven niet bevredigend vinden, ongeacht of ze nu wel of geen vaste relatie hebben, proberen op deze manier hun leven wat leuker te maken. Met wisselend succes, want veel van die contactadvertenties op internet leiden uiteindelijk niet tot de zo gewenste seksdate.

seksdate

Hoe weet ik of een advertentie betrouwbaar is?

Of degene die een seks contactadvertentie plaatst betrouwbaar is, kun je niet zo simpel zeggen. Dat zul je moeten ondervinden door contact met diegene te leggen en dan te zien hoe dit verder verloopt. Wanneer de ander als eerste reactie een bericht stuurt dat je maar even een SMS moet sturen naar een duurbetaalde SMS-dienst, dan weet je dat diegene geen privé persoon is die net als jij op zoek is naar een seksdate. Dan heb je te maken met een professional, die er alleen op uit is om jou zo veel mogelijk geld afhandig te maken. Die seksdate waar je zo naar verlangt, zal er zeer waarschijnlijk niet van gaan komen. Het is dus verstandig om niet in te gaan op verzoeken om een bericht naar een SMS-dienst te sturen.

Welke sites zijn betrouwbaar voor een seks contactadvertentie?

Er zijn zo veel sekdating websites op het internet te vinden waar je een seks contactadvertentie kunt plaatsen dat het onbegonnen werk is om hier aan te geven welke daarvan betrouwbaar zijn. Welke seksdating site moet je dan kiezen? Het is in ieder geval verstandig om een website te zoeken waar je een gratis advertentie kunt plaatsen, zo voorkom je dat het je op voorhand al geld kost zonder dat je een contact hebt gelegd met een mogelijk geïnteresseerde in een seksdate.

betrouwbaar contactadvertentie

Wat zet ik in een seks contactadvertentie?

Zet in je advertentie in ieder geval waar je naar op zoek bent. Een man of een vrouw, leeftijd, uiterlijke kenmerken, eventuele wensen ten aanzien van de seks. Dit voorkomt dat er mensen reageren die niet aan je “profiel” voldoen. Wees daarbij wel realistisch. Als je zelf niet gezegend bent met uitzonderlijke schoonheid, moet je niet verwachten dat er op jouw advertenties alleen oogverblindend knappe mensen reageren. Houd ook rekening met de reisafstand, het schiet niet op als jij in Limburg woont en je een reactie krijgt van iemand die op Terschelling woont.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.