Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Welke seksdating apps zijn er allemaal?
seksdating apps

Welke seksdating apps zijn er allemaal?

Welke online datingsite?
13 februari 2021

Online daten wordt steeds populairder. Waar het steeds lastiger wordt om mensen te ontmoeten voor een leuke date, valt het ook op dat mannen en vrouwen steeds minder geneigd zijn om gewoon op iemand af te stappen om iemand mee uit op een date te vragen. De meeste mensen zoeken hun heil eerder online. De opkomst van het internet, dat ook gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk is vanaf de mobiele telefoon, een andere nieuwe favoriet van vele mensen, heeft ervoor gezorgd dat mensen elkaar op een geheel nieuwe wijze ontmoeten.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Datingapps voor een seksdate

Het is dan ook zeker niet verwonderlijk dat datingapps in grotere getallen tevoorschijn schieten. Door je aan te melden op dergelijke datingsites kun je heel gemakkelijk in contact komen met allemaal leuke mensen en kun je heel duidelijk selecteren tussen interesses. Zodra je iemand ziet die je aanspreekt, kun je hier al gelijk een gesprek mee aanknopen. Uiteraard leent een dergelijke service zich ook ideaal voor het afspreken van losse ontmoetingen met als doel een snelle seksdate. Ook hiervoor verschijnen steeds duidelijker seksdating apps op het web. Afspreken voor een Bootie call is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Afspreken voor seks

De nieuwe seksdating apps richten zich specifiek op ruimte bieden voor het afspreken van sexdating. Het is dan niet zozeer de bedoeling om een echte vriendschap of relatie op te bouwen, maar eerder juist om snel van bil te kunnen gaan. Je kunt heel gemakkelijk op de seksdating apps rondkijken op zoek naar iemand die je vanuit fysiek oogpunt aanspreekt en waarmee je even snel wilt afspreken voor een vluggertje. Voor iedereen is eigenlijk de intentie duidelijk, dus je loopt geen risico om een ongepast verzoek te plaatsen.

seksdating apps

Dit is het voordeel van een duidelijke seksdating app, iedereen is daar namelijk lid van met eenzelfde reden, namelijk het vinden van een kortstondige seksdate. Je kunt zelf op zoek gaan naar een leuke date en contact leggen met iemand die je aanspreekt. Ook kan het gebeuren dat je zelf uiteraard benaderd wordt door iemand die wel interesse in je hebt. Je kunt dan zelf bepalen of je op dat moment behoefte hebt om af te spreken.

Spanning op onverwachte tijden

Lid zijn van een seksdating app kan je seksleven een stuk spannender maken. Je kunt namelijk volledig onverwachts ineens een uitnodiging krijgen van iemand die bij jou in de buurt woont en die zin heeft om met je af te spreken. Dergelijke spontane dates kun je inplannen tijdens je lunchpauze op het werk of op andere momenten waarop je normaal gesproken je aandacht op andere zaken gericht hebt. Het kan zo een spannende en verrassende onderbreking zijn in de sleur van alledag, waardoor je dag alsnog enerverend wordt.

spanning

Homo versus hetero

Dergelijke ontmoetingen die puur gericht zijn op elkaar treffen voor seksuele doeleinden, is in de homogemeenschap een stuk gangbaarder dan onder heteromannen of -vrouwen. Door de seksdating apps wordt dit echter een stuk gemakkelijker en er zijn dan ook seksdating apps die zich voornamelijk richten om tegemoet te komen aan de behoeften van deze doelgroep. Echter vinden ook steeds meer hetero’s hun weg naar dergelijke seksdating apps, omdat ze steeds meer de voordelen van dergelijke tools herkennen. Het wordt zo namelijk steeds gemakkelijker om snel iemand te vinden om snel even een nummertje te kunnen maken.

Seksdating apps

Er zijn verschillende bekende datingapps die reeds de mogelijkheid bieden voor mensen om snel met iemand af te spreken voor een seksdate. Op Tinder kun je bijvoorbeeld heel duidelijk aan foto’s zien met wie je wel zou willen afspreken. Op de vraag: ‘Welke seksdating apps zijn er allemaal?’ kun je echter voornamelijk de apps Grindr, Blendr en Snapdate.nl noemen als voornaamste seksdating apps voor het afspreken voor een seksdate. Op deze seksdating apps zijn alle motieven gelijk duidelijk.

afspreken via app

Betrouwbare websites seksdating

Ook kun je terecht bij Victoria Milan en Seksbuddy.nl. Niemand hoeft ervan te weten en dat maakt het voor velen juist zo aantrekkelijk. Je kent de persoon vaak niet waarmee je afspreekt en daar gaat het ook niet om. Het is een korte ontmoeting, waarbij je voor seks elkaar ontmoet op een afgesproken ontmoetingsplaats en daarna vervolg je de dag zoals gewoonlijk. Op al deze apps zitten leden die voornamelijk willen afspreken voor seks.

Eén reactie op “Welke seksdating apps zijn er allemaal?”

  1. Avatar for Martin Martin schreef:

    Ik martin coolen 61jaar woon maasmechelen boorsem ben met pensioen dating met sex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items