Home / AsianDating.com – Kosten, Review en Ervaringen
AsianDating.com logo

AsianDating.com - Kosten, Review en Ervaringen

Er zijn vele Nederlanders die graag een date of een relatie met een Aziatische man of vrouw zouden hebben. Als jij één van deze Nederlanders bent dan kun jij je inschrijven bij AsianDating. Dit is een website waar je duizenden alleenstaande Aziatische mannen en vrouwen vindt. Het is een website die erg overzichtelijk is en waar het makkelijk is om de leden te vinden waar jij echt interesse in hebt. Er staan niet alleen Aziatische personen uit Nederland ingeschreven, er zijn uit de hele wereld leuke Aziatische personen waar je contact mee kunt leggen. Het is natuurlijk lastig om te daten met iemand die in Azië woont. Toch zijn er wel andere manieren om deze personen beter te leren kennen. Dit kun je dan doen door eerst berichten uit te wisselen. Dit kan erg eenvoudig via de website. Wanneer je elkaar dan nog beter wilt leren kennen en er ook beeld bij wilt hebben dan kun je er voor kiezen om via Skype contact te leggen. Het kan best zijn dat er ergens ter wereld een leuke Aziatische dame of heer zit te wachten tot jij contact met hem of haar legt. Ga dan ook eens snel kijken welke leuke leden er ingeschreven staan.

AsianDating.com
3
Beoordeling 3

Inschrijven op Asian Dating is gratis

Het inschrijven op de website dat is gratis en meteen na het inschrijven kun je al zien welke leuke leden er aanwezig zijn. Het zal je echt verbazen hoeveel leden er zijn en dit maakt het dat het ook totaal niet lastig is om een leuk persoon te vinden. Zie je iemand waar je graag meer van wilt weten dan kun je deze persoon aanspreken. In de meeste gevallen zal het dan niet lang duren voordat je een antwoord krijgt. Al snel zal je dan al veel nieuwe contacten hebben opgedaan.

Uitgebreide mogelijkheden om leuke leden te vinden

Deze datingsite heeft er alles aan gedaan om jou snel de juiste leden te laten vinden. Waar je het beste gebruik van kunt maken dat is de zoekfunctie. Deze is zeer uitgebreid en je kunt hier niet alleen zoeken op locatie maar ook op persoonlijke interesses. Misschien zoek je wel met iemand met dezelfde levensstijl als jij en dan kun je dit ook invoeren bij de zoekfunctie. Zo zie je snel de mannen en/of vrouwen die het beste bij je passen en waar je contact mee kunt leggen.

Uitgebreide website

Het is aan te raden jezelf eens gratis in te schrijven. Dit geeft je dan de mogelijkheid om de functies van de website te leren kennen. Je zal dan merken dat het een zeer uitgebreide website is met veel leuke leden. Het contact leggen gaat makkelijk en als jezelf je profiel helemaal invult dan zal het ook niet lang duren voordat jij vanzelf berichten van de andere leden ontvangt. Er zijn al vele Nederlanders die via deze datingsite een man of een vrouw voor een betekenisvolle relatie hebben weten te vinden. Het zou zomaar kunnen zijn dat als jij je inschrijft dat jij de volgende bent. Genoeg redenen om dus zelf eens snel een kijkje bij de datingsite te nemen.

AsianDating.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij AsianDating.com?

Het goedkoopste AsianDating.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van AsianDating.com?

  • Speciaal gericht op het vinden van een Aziatische partner
  • Internationale datingsite
  • 2.5
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3.1
   Populariteit
  • 3.2
   Populariteit

  AsianDating.com FAQ

  Hoe kan ik AsianDating.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite asiandating.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Asian Dating account.

  asiandating.com opzeggen

  AsianDating account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AsianDating.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op AsianDating.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

  Je hebt nu je account verwijderd op AsianDating.com!

  Laats bijgewerkt: 22 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *