Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten met Aziatische vrouwen en mannen
Daten met Aziatische vrouwen

Daten met Aziatische vrouwen en mannen

Welke online datingsite?
28 januari 2021

In Aziatische landen is de levensstandaard veel lager dan in West Europa. Daarom proberen veel vrouwen en mannen uit deze landen om via een huwelijk met een westerse man de armoede te ontvluchten. In Azië is het lot van veel vrouwen jong trouwen, veel kinderen krijgen en de rest van hun leven in een armoedig huisje in armoede leven. Als ze de kans krijgen dit leven te ontvluchten grijpen velen deze kans met beide handen aan. Maar er zijn ook Aziatische vrouwen die wel van goede komaf zijn en wat meer van de wereld willen zien dan alleen hun eigen land. Ook zij gaan op zoek naar een westerse man om hun leven mee te delen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe kom ik in contact met Aziatische vrouwen en mannen?

Aziatische vrouwen die op zoek zijn naar een westerse man vind je tegenwoordig vooral op het internet. Vroeger werden er heuse catalogi uitgebracht waar deze vrouwen zich presenteerden. Het contact verliep via brieven, tot er op een bepaald moment een ontmoeting was. In veel gevallen betekende die ontmoeting dat er direct werd getrouwd. Tegenwoordig gaat het gelukkig anders, waardoor de kans op een ongelukkig huwelijk een stuk kleiner is geworden. Het is immers wel zo dat er wel degelijk cultuurverschillen zijn tussen Europese mannen en Aziatische vrouwen. En daar moet je rekening mee houden voordat je je in een relatie stort.

Daten met Aziatische vrouwen en mannen

Online daten met Aziaten

Er zijn online voldoende mogelijkheden voor het vinden van een relatie met een Aziatische vrouw of man. Hieronder hebben wij een lijst gemaakt van de beste datingsites van dit moment.

AsianDating.com – Voor contact met Aziatische mannen en vrouwen in het algemeen
FilipinoCupid.com – Filipijnse vrouwen en mannen
JapanCupid.com – Japanse vrouwen en mannen
VietnamCupid.com – Vietnamese vrouwen en mannen
ThaiCupid.com – Thaise vrouwen en mannen
KoreanCupid.com – Koreaanse vrouwen en mannen
IndonesianCupid – Indonesische vrouwen en mannen
ChinaLoveCupid.com – Chinese vrouwen en mannen
SingaporeLoveLinks.com – Singaporese vrouwen en mannen
MalaysianCupid.com – Maleisische vrouwen en mannen

Verdiep je eerst in de cultuur

Als je op het internet op zoek wilt gaan naar een Aziatische vrouw, beperk je dan niet alleen tot het uiterlijk van de dames. Aziatische vrouwen kunnen ware schoonheden zijn als ze jong zijn, maar ook bij hen vergaat de schoonheid met het klimmen der jaren. Daarnaast moet je je afvragen of je als man van in de 50 echt gelukkig zal worden met een Aziatisch meisje van 23. Los van de reacties in je omgeving die wellicht ook niet onverdeeld positief zullen zijn. Een vrouw uit een Aziatisch land zal wellicht geen bezwaar hebben tegen daten met een wat oudere man. Veel vrouwen trouwen daar met mannen die in leeftijd tien of meer jaren schelen. Maar als je een vriendin hebt die half zo oud is als jij is de kans toch groot dat de relatie vroegtijdig zal stranden.

aziatische vrouw

Maak niet direct seksuele toespelingen

Realiseer je dat veel Aziatische vrouwen erg terughoudend zijn als het om seks gaat. Seksuele voorlichting krijgen ze vaak niet of nauwelijks. Tenzij je een vrouw treft met een goede opleiding, die in een grote stad is opgegroeid, is de kans groot dat de vrouw in kwestie een erg beperkte kennis heeft van seksualiteit. Als jij dan in mail- of chatcontact direct allerlei seksuele toespelingen maakt kan dat helemaal verkeerd vallen. Bij de meer intelligente vrouwen overigens ook, veel vrouwen zijn er niet van gediend om alleen als lustobject te worden gezien. Dus als je echt serieus bent met een Aziatische vrouw doe je er goed aan om je fatsoenlijk te gedragen in het contact met haar. Seks komt pas aan de orde nadat er een eerste ontmoeting heeft plaatsgevonden en als blijkt dat het echt klikt tussen jullie.

Datingsite voor Aziatische vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Aziatische mannen en vrouwen:

Ben je op zoek naar een date uit een ander Aziatisch land? Bezoek dan één van de Cupid Media datingsites eerder in dit artikel beschreven!

Eén reactie op “Daten met Aziatische vrouwen en mannen”

  1. Avatar for Geert van rysbergen Geert van rysbergen schreef:

    He ben een mooie knappe leuke man uit Gent oost Vlaanderen uit België, ben 1 m72 gr heb blauwe ogen een verzorgd uiterlijk goed gebouwd lichaam, zo , zijn er knappe vrouwen , meiden , moeders, aziatische vrouwen , meiden , Japanse vrouwen meiden, met lang haar, kort haar, die een mooie lang durghe relatie nog zoeken met een mooie knappe leuke man uit België , Nederland, bel sms 0484262793 voor Nederland,+310484262793 gr Geert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.