Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Daten met Filipijnse vrouwen - Hoe doe je dat online?
Filipijnse vrouw

Daten met Filipijnse vrouwen - Hoe doe je dat online?

Welke online datingsite?
19 december 2022

De Filipijnen is een groot eilandenrijk in Zuidoost Azië. Het land bestaat uit ruim 7000 eilanden, waarvan een groot deel niet bewoond is. De meeste Filipino’s wonen op de twee grootste eilanden Mindanao en Luzon. Daten met Filipijnse vrouwen is mogelijk omdat veel vrouwen de armoede in hun vaderland willen ontvluchten. Er is wel rijkdom, maar die is beperkt tot een kleine groep van de bevolking. De meeste inwoners van de Filipijnen leven onder het bestaansminimum. Daarnaast is er in het land veel corruptie, de laatste regeringsleiders zijn er niet in geslaagd om deze problemen op te lossen. Ook dat is een reden voor Filipijnse vrouwen om te willen vertrekken uit hun land om hun geluk elders te zoeken.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De mentaliteit van vrouwen uit de Filipijnen

Vrouwen uit de Filipijnen staan er om bekend dat ze erg trouw zijn. Het grootste deel van de Filipijnse vrouwen is katholiek en belijdt dit geloof ook actief. Dit houdt automatisch in dat de vrouwen het standpunt hebben dat een huwelijk in principe voor het leven is. Daarnaast krijgen ze van hun moeder mee dat een vrouw zorgzaam moet zijn voor haar man en de eventuele kinderen. Daten met Filipijnse vrouwen levert dus meestal een partner op die graag voor je wil zorgen en die het leuk vindt om het huishouden goed te organiseren. Als haar man thuis komt van zijn werk dan is het huis opgeruimd en staat het eten snel op tafel.

filipijnse vrouw

Goed opgeleide vrouwen

Ondanks dat Filipijnse vrouwen vaak een zeer lage levensstandaard hebben, volgen velen wel een goede opleiding. Dat komt vooral omdat deze vrouwen over het algemeen weinig waarde hechten aan materiële zaken. Ze doen wel hun best om er leuk en goed verzorgd uit te zien, maar dit bereiken ze ook met beperkte middelen. Een Filipijnse vrouw zal zeker niet de duurste kleding willen hebben, sieraden en andere materiële zaken.

Van haar ouders heeft ze geleerd dat ze ook een goed en gelukkig leven kan leiden zonder allerlei luxe. Dit neemt niet weg dat je natuurlijk geen Filipijnse vrouw naar Nederland moet halen als je haar niet kunt onderhouden. Zij mag niet werken totdat ze een volledige verblijfsstatus heeft. Jij zult haar als man dus moeten onderhouden als je besluit dat ze bij jou komt wonen. Ze mag hooguit wat vrijwilligerswerk doen. De taal zal ook zeker een probleem zijn, omdat veel vrouwen uit de Filipijnen alleen Spaans spreken, sommigen beheersen wel Engels. Dit kan een probleem opleveren, maar als je echt van haar houdt dan is het natuurlijk een kleine moeite om wat Spaans te leren.

filipijnse

Waar vind je Filipijnse vrouwen?

Op het internet zijn speciale websites te vinden voor daten met Filipijnse vrouwen. De bekendste datingsite is FilipinoCupid. Zij stellen zich hier voor en je kunt op hun bericht reageren. Er zijn ook Nederlandse datingbureaus die kunnen bemiddelen als je een Filipijnse vrouw zoekt. Deze bureaus brengen hier wel kosten voor in rekening, die soms flink kunnen oplopen. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden voordat je je daar inschrijft.


wat zijn typische kenmerken van de filipijnse cultuur?

Er zijn veel verschillende kenmerken van de Filipijnse cultuur, maar enkele van de meest opvallende zijn:

 1. Familie is belangrijk: In de Filipijnse cultuur is het gezin erg belangrijk en familiebanden zijn vaak heel hecht. Het is gebruikelijk om veel tijd door te brengen met familieleden en om te helpen bij het verzorgen van ouderen.
 2. Respect voor de ouderen: Oudere mensen worden in de Filipijnse cultuur met veel respect behandeld en het is belangrijk om hen te eren en te behandelen met beleefdheid.
 3. Gastvrijheid: Filipijnen zijn bekend om hun vriendelijke en gastvrije houding tegenover bezoekers. Het is belangrijk om gasten met respect te behandelen en te zorgen dat ze zich welkom voelen.
 4. Een vreedzame houding: In de Filipijnse cultuur is het belangrijk om conflicten te vermijden en om een vreedzame houding aan te nemen. Het is gebruikelijk om conflicten op te lossen door middel van onderhandeling en compromissen te sluiten.
 5. Religieus: De Filipijnen zijn een zeer godsdienstig volk en de meesten behoren tot de rooms-katholieke kerk. Er zijn echter ook veel andere religies vertegenwoordigd op de Filipijnen, zoals Islam, Protestantisme en Boeddhisme.
 6. Verbondenheid met de natuur: De Filipijnen hebben een sterke verbondenheid met de natuur en het milieu. Er zijn veel traditionele dansen en rituelen die deze verbondenheid uitdrukken.

Datingsite voor Filipijnse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Filipijnse mannen en vrouwen:

Op zoek naar goede dating apps? Kijk dan eens op onze dating app pagina.

12 reacties op “Daten met Filipijnse vrouwen – Hoe doe je dat online?”

 1. Avatar for demeester andy demeester andy schreef:

  kijk ik wil een vrouw om verder te leven al koppel,ik heb twee kinderen en ben gescheiden.

  nu ik weet dat het niet simpel is .Het moet ook klikken met de vrouw.Maar ik wil het op een simpel manier.Het is ja of nee voor ons beiden.ik wil geluk zijn met die vrouw en wil ze ook gelukkig maken.

 2. Avatar for Harm Wiersma Harm Wiersma schreef:

  Ik ben al sinds 1985 getrouwd met een Filipijnse vrouw en zijn intussen 34 jaar getrouwd en hebben een zoon van 33 jaar ,welke heeft een goede baan.Wij staan samen op de markt ,waarvan mijn vrouw het grootste gedeelte doet en de zaak staat ook op haar naam.Zij is een onderneemde vrouw en geen zeurende vrouw ,die wil dit en dat..Soms staat zij al 3 uur op om alles te regelen.Zo dat mag ook weleens gezegd worden

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik ken mensen van nabij die ook markten draaien. Dit is fysiek zwaar, en vroeg op; niets voor luie mensen!
   Veel Nederlandse vrouwen werken ook parttime, en zonder dat ze al kinderen hebben.
   Een makkelijk leventje.
   Als ze studeren moet het ook zo makkelijk mogelijk zijn.
   Maar onderwijl zijn ze wel zeer veeleisend richting de man toe. Die moet er behalve goed uitzien (80/20-regel) ook alles goed op de rit hebben anders voor jou 10 anderen.
   Ik wens Harm veel geluk met zijn Filipijnse vrouw.

 3. Avatar for Ivan E. Ivan E. schreef:

  Ben zeer geschokt bij het lezen van sommige artikels hier over Filipijnse vrouwen hoe negatief deze klinken kan maar alleen zeggen kijk eerst ik uw eigen land heb een aantal relaties achter de rug met aantal Belgische blanke vrouwen ik moest dag en nacht werken om deze te onderhouden ze vroeger constant geld dure cadeautjes enz..ik zelf hen al een zevental jaren verkering met een Filipijnse vrouw geen enkel keer maar dan ook geen enkel keer vroeg ze mij om geld te versturen of met haar verjaardag iets te kopen of wat ook..ikzelfs ging haar elke jaar bezoeken ze woonde eerst in Europa dan laatste jaar in de Filipijnen en binnen 2 maanden gaan we ginds trouwen(2de x!) , na 6 jaren vechten tegen de Belgische instanties .. heeft niks opgeleverd .die bleven stokken tussen de wielen steken en met alle soorten middelen en negatieve beslissingen waarom ik tot vandaag niet weet waarom!! wel heeft de dienst vreemdeling zaken schrikt dat deze buitenlanders zullen profiteren van ons systeem in Belgie ? eindelijk heb ik een definitieve beslissing genomen om ginds te emigreren in begin 2020 ( eerst in Belgie alle nodige documenten bijéén rapen bij de Filipijnse Ambassade te Brussel verkoop van huis en of inboedel wagen enz..) .vergist jullie niet er komt een pak werk bij kijken maar ik vind het zeker de moeite .
  Dus al alle van jullie in Belgie zijn ook vele rotte appels van vrouwen en je moet niet appels met peren vergelijken en er zullen zekers slechte en goede vrouwen zijn en andere met minder goede bedoelingen die het goed menen maar iedereen over de zelfde kam scheren vind ik onvolwassen denken./gedrag . en die dat zeggen dat trouwen onverstandig is moeten eerst eens kijken hoeveel per jaar echtscheidingen gebeuren in Belgie!.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Het is zeer verstandig te emigreren en de Filippijnse NIET te importeren. Doe je dat wel dan zal ze namelijk worden blootgesteld aan onze toxische feministische cultuur en zal ze de mogelijkheden om weer op zoek te gaan naar nog iets beters benutten. Emigreren is alleen niet voor iedereen weggelegd daar je elders een nieuw bestaan moet zien op te bouwen. Heb je hier een zeer goede baan dan zet je dus wel heel veel op het spel. Nog te zwijgen over het achterlaten van familie en vrienden.

 4. Avatar for Buddy Buddy schreef:

  Als je bedrogen en wil verleid worden,en daarna gechanteerd, je geld wil kwijt raken.
  dan moet je op die site gaan,al die site zitten vol met criminelen die met groepen werken.
  de een troggel je die informatie af de andere,dat gaan ze je verleiden met seks om je vervolgens te gechanteren,,PAS OP De politie doet ook niks,de politie en aangifte is fake

 5. Avatar for parrein dirk parrein dirk schreef:

  pa

 6. Avatar for ikbeneenkano ikbeneenkano schreef:

  Al doen de leert men maar je weet het spreekwoord:

  ” easy come, easy go” of in kano taal: asia.. come! asia ..go!

  Trouwen is niet slim laat ik het daar mij bij houden … trouw niet voor je 40 bent en daarna ook niet in phil en je houdt meer controle

 7. Avatar for R.Snoek R.Snoek schreef:

  Liefde is blind, iedereen kent dit spreekwoord. Welke man zal niet snel z’n hart verliezen aan die overvloed van jonge aantrekkelijke filipinas. Op het oog zo anders als onze westerste vrouwen, open en makkelijk te benaderen voor de westerse man. Omdat het ogenschijnlijk zo makkelijk gaat, wordt je als man overmoedig en doe je onbezonnen en domme dingen. Trouwen in de Filipijnen bijvoorbeeld, je bent nu gedoemd een soort uitwedstrijd te spelen en dat zal je weten ook. Die lieve filipina van je, blijkt eigenlijk veel meer van haar familie en vrienden te houden als van jou. De taal en de positie van de vrouw in de Filipijnen zijn ook niet echt in jouw voordeel. Al snel zul je ontdekken dat liegen gewoon is en ook achter die glimlach schuilt een flinke dosis onbetrouwbaarheid. Mischien slecht getroffen denk je dan, toen ik met een filipijnse scheidings-advocaat hierover sprak schoot hij in de lach, meer als 80% van de buitenlandse mannen die met een filipijnse trouwt en in de Filipijnen woond is ” de klos ” . Als ik met dit korte verhaaltje een paar mannen kan behoeden een deel van hun leven te verknoeien is het niet voor niets geweest. Ga naar de Filipijnen, kies zo’n exotische schoonheid uit, geniet met haar van het leven, maar TROUW NOOIT !!!!!!!!!!!!
  Bovenstaande geldt niet als je je filipina mee terug neemt of over laat komen naar je thuisland, zij zal zich moeten aanpassen en niet jij.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   @R.Snoek; dank voor deze nuttige bijdrage.
   Zowiezo is trouwen onverstandig. Een huwelijk heden ten dage is niets meer dan een slecht zakelijk contract met de staat. Een slecht contract want degene die het contract verbreekt (meestal de vrouw) krijgt geen boete maar een beloning, iets dat in zakelijke contracten hoogst ongebruikelijk is.
   Dus inderdaad gewoon daar lol maken; zie ook de youtube video van sandman: ‘MGTOW barbarians.

  • Avatar for Martinski Martinski schreef:

   Dankjewel voor je nuttige reactie. Nee trouwen zou ik nooit. Kost alleen maar heel veel geld, wat je beter kan besteden aan leuke dingen en/of te genieten van je leven. We betalen al genoeg tegenwoordig en liefde is niet in geld uit te drukken.

   Ik heb al genoeg Nederlandse vriendinnen gehad en ze zijn allemaal hetzelfde. Ze kosten je een rib uit het lijf, kleding dit kleding dat e.a. materiële rommel waar je geen klap aan hebt dan alleen het ego’tje spelen voor de buitenwereld. No thanks dat is niet aan mij besteedt. Een eerlijke persoonlijkheid zonder ego ben ik nog nooit tegengekomen, ongelooflijk eigenlijk hoe verrot de westerse en vooral feministische wereld is geworden. En pak je ze aan zoals ze wensen aangepakt te worden (hun eeuwige gezeur over gelijkheid) dan is het weer niet goed. Ja, wat is het nou GVD!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Feministen strijden ook niet voor gelijke kansen (hebben ze al) maar voor gelijke uitkomst, bijvoorbeeld een bepaald percentage aan vrouwen in topposities ongeacht hun kwaliteiten en ambities. Het is net hoe het madame uitkomt. In datingland is ze het prinsesje dat veroverd moet worden: passief, verwacht getrakteerd te worden etc. Maar sterk en geemancipeerd als ze zich verveeld voelt en de scheiding er doorheen drukt (meer dan 70% van de scheidingen is op initiatief van de vrouw). Natuurlijk weer ouderwets en afhankelijk want subsidies en alimentaties vangend, wel weer modern want de cock-carsousel berijdend. Het leven van de moderne single vrouw bestaat vooral uit het ontwijken van verantwoordelijkheden en alleen de lusten maar niet de lasten. Dit gemak uit zich ook in korte pittige kapsels en geplofte bitterbalposturen. Als ze haar eigen lijf niet eens respecteert hoe denk je dat ze jou gaat respecteren?
   Conclusie; paar keer per jaar naar een pretland en terug in NL teren op de prettige herinneringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *