Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Daten met Filipijnse vrouwen – Hoe doe je dat online?
Daten met Filipijnse vrouwen

Daten met Filipijnse vrouwen - Hoe doe je dat online?

Welke online datingsite?
01 december 2020

De Filipijnen is een groot eilandenrijk in Zuidoost Azië. Het land bestaat uit ruim 7000 eilanden, waarvan een groot deel niet bewoond is. De meeste Filipino’s wonen op de twee grootste eilanden Mindanao en Luzon. Daten met Filipijnse vrouwen is mogelijk omdat veel vrouwen de armoede in hun vaderland willen ontvluchten. Er is wel rijkdom, maar die is beperkt tot een kleine groep van de bevolking. De meeste inwoners van de Filipijnen leven onder het bestaansminimum. Daarnaast is er in het land veel corruptie, de laatste regeringsleiders zijn er niet in geslaagd om deze problemen op te lossen. Ook dat is een reden voor Filipijnse vrouwen om te willen vertrekken uit hun land om hun geluk elders te zoeken.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De mentaliteit van vrouwen uit de Filipijnen

Vrouwen uit de Filipijnen staan er om bekend dat ze erg trouw zijn. Het grootste deel van de Filipijnse vrouwen is katholiek en belijdt dit geloof ook actief. Dit houdt automatisch in dat de vrouwen het standpunt hebben dat een huwelijk in principe voor het leven is. Daarnaast krijgen ze van hun moeder mee dat een vrouw zorgzaam moet zijn voor haar man en de eventuele kinderen. Daten met Filipijnse vrouwen levert dus meestal een partner op die graag voor je wil zorgen en die het leuk vindt om het huishouden goed te organiseren. Als haar man thuis komt van zijn werk dan is het huis opgeruimd en staat het eten snel op tafel.

filipijnse vrouw

Goed opgeleide vrouwen

Ondanks dat Filipijnse vrouwen vaak een zeer lage levensstandaard hebben, volgen velen wel een goede opleiding. Dat komt vooral omdat deze vrouwen over het algemeen weinig waarde hechten aan materiële zaken. Ze doen wel hun best om er leuk en goed verzorgd uit te zien, maar dit bereiken ze ook met beperkte middelen. Een Filipijnse vrouw zal zeker niet de duurste kleding willen hebben, sieraden en andere materiële zaken.

Van haar ouders heeft ze geleerd dat ze ook een goed en gelukkig leven kan leiden zonder allerlei luxe. Dit neemt niet weg dat je natuurlijk geen Filipijnse vrouw naar Nederland moet halen als je haar niet kunt onderhouden. Zij mag niet werken totdat ze een volledige verblijfsstatus heeft. Jij zult haar als man dus moeten onderhouden als je besluit dat ze bij jou komt wonen. Ze mag hooguit wat vrijwilligerswerk doen. De taal zal ook zeker een probleem zijn, omdat veel vrouwen uit de Filipijnen alleen Spaans spreken, sommigen beheersen wel Engels. Dit kan een probleem opleveren, maar als je echt van haar houdt dan is het natuurlijk een kleine moeite om wat Spaans te leren.

filipijnse

Waar vind je Filipijnse vrouwen?

Op het internet zijn speciale websites te vinden voor daten met Filipijnse vrouwen. De bekendste datingsite is FilipinoCupid. Zij stellen zich hier voor en je kunt op hun bericht reageren. Er zijn ook Nederlandse datingbureaus die kunnen bemiddelen als je een Filipijnse vrouw zoekt. Deze bureaus brengen hier wel kosten voor in rekening, die soms flink kunnen oplopen. Dit is dus wel iets om rekening mee te houden voordat je je daar inschrijft.

Datingsite voor Filipijnse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Filipijnse mannen en vrouwen:

Op zoek naar goede dating apps? Kijk dan eens op onze dating app pagina.

12 reacties op “Daten met Filipijnse vrouwen – Hoe doe je dat online?”

  1. Avatar for demeester andy demeester andy schreef:

    kijk ik wil een vrouw om verder te leven al koppel,ik heb twee kinderen en ben gescheiden.

    nu ik weet dat het niet simpel is .Het moet ook klikken met de vrouw.Maar ik wil het op een simpel manier.Het is ja of nee voor ons beiden.ik wil geluk zijn met die vrouw en wil ze ook gelukkig maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items