datingsite parship

Home » FilipinoCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 12th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

FilipinoCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen

 

Filipijnse personen worden vaak als een schoonheidsideaal gezien. Er zijn ook veel Nederlandse mannen en vrouwen die vallen op dit uiterlijk. Voor deze personen is er nu de datingsite Filipinocupid. Dit is een datingsite waar je makkelijk en snel contact kunt leggen met Filipijnse personen. Deze personen die kunnen dan over de hele wereld wonen. Zoek je iemand waar je gewoon lekker snel een date mee kunt hebben dan kun je deze in Nederland zoeken maar als je echt je soulmate zoekt dan kan het ook zijn dat deze op de Filipijnen woont. Er staan in ieder geval genoeg leden ingeschreven zodat jij ook de man of vrouw kunt vinden waar jij graag meer over zal weten. Mocht het zo zijn dat je in contact komt met een lid wat in een ander land woont dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om na het sturen van berichten contact te leggen via Skype. Dit is wel anders dan daten maar je hebt dan wel de mogelijkheid om de webcam aan te zetten en op deze manier meer over elkaar te weten te komen. Toch zal je zien dat je ook door het sturen van berichten al een heel erg leuk contact kunt leggen.

Wereldwijd zoeken

De website is erg makkelijk in gebruik. Dit merk je al als jij je eigen profiel aan gaat maken. Dit gaat simpel en snel en daarna kun je meteen zien welke leuke leden er nog allemaal meer zijn. Doordat je wereldwijd kunt zoeken is dit een datingsite die veel uitgebreider is dan de datingsites die je gewend bent. Val je op personen met een Filipijns uiterlijk dan zal je in de zevende hemel zijn op deze datingsite. Er is namelijk enorm veel keuze aan leuke mannen en vrouwen.

Hoe vind je de juiste persoon voor jou

Het is natuurlijk belangrijk om de juiste persoon voor jou te kunnen vinden. Dit kun je doen door gebruik te maken van de zoekfunctie. Deze website heeft een zeer uitgebreide zoekfunctie en zo kun je niet alleen zoeken op locatie maar is het ook mogelijk om personen te vinden die dezelfde interesses als jij hebben. Verder kun je ook op zoek naar leden die een zelfde levensstijl als jij erop nahouden. Dit maakt het zoeken makkelijker aangezien je zo iemand kunt vinden die echt bij je past.

Stuur een bericht

Je zal merken dat het contact leggen met de leden op een zeer makkelijker wijze gaat. Je stuurt een bericht en het zal dan nooit lang duren voor je een antwoord krijgt. Mocht het toch zo zijn dat er geen antwoord komt of dat de ander geen interesse heeft dan is dit nog geen probleem. Er staan zoveel leden ingeschreven dat het geen probleem zal zijn om snel weer een ander leuk persoon te vinden. Na het inschrijven zal je dan binnen een korte tijd ook al contact hebben met een aantal leden. Misschien zit bij één van deze leden dan ook wel de liefde van je leven en kun je hiermee een leuke relatie opbouwen. Het is op de website van Filipinocupid allemaal mogelijk.

 

filipinocupid-kosten-screenshot

 

FilipinoCupid Kosten abonnement

1 maand

€30,98
€30,98

3 maanden

€20,66 p.m.
€20,66 p.m.

12 maanden

€10,33 p.m.
€10,33 p.m.

Gratis

€0,-
€0,-
  • gratis membership

Het goedkoopste FilipinoCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “Filipino Cupid” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Filipino Cupid actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over Filipinocupid.com

Filipinocupid opzeggen en account verdwijderen

FilipinoCupid.com Ervaring Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite FilipinoCupid. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden? Geef hieronder jouw reactie!

FilipinoCupid Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.9About the Author

AnoniemEén Ervaring FilipinoCupid.com – Kosten, Reviews en Ervaringen

  1. h.j.maat h.j.maat schreef:

    ik wil en moet afgemeld worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑