Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Japanse vrouwen online daten – Hoe kom je in contact?
Japanse vrouwen online daten

Japanse vrouwen online daten - Hoe kom je in contact?

Welke online datingsite?
22 augustus 2021

Japan heeft nog steeds een bijzondere status in de wereld. Het is het enige land ter wereld dat nog door een keizer wordt geregeerd. Japanners zijn een uitermate beleefd en plichtsgetrouw volk. Werknemers zullen altijd 100 procent inzet tonen voor hun baas, overwerken is de normaalste zaak van de wereld, evenals sowieso lange dagen maken. Die mentaliteit wordt ook doorgetrokken naar het privé leven. Aan de studie wordt volle aandacht geschonken, evenals aan bij voorbeeld het doen van het huishouden en de zorg voor de kinderen door de vrouwen. Deze mentaliteit wijkt soms behoorlijk af van die in Nederland. Maar desondanks vindt een deel van de Nederlandse mannen Japanse vrouwen zeer aantrekkelijk.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe kom je in contact met Japanse vrouwen?

Wil je een Japanse vrouw ontmoeten om online mee te daten? Dan is de snelste en handigste methode om op zoek te gaan naar websites waar Japanse vrouwen worden voorgesteld die interesse hebben in een partner uit het buitenland. JapanCupid is hiervan een voorbeeld. Dit zijn vaak hoger opgeleide vrouwen die in een ander land hun geluk willen beproeven en de kennis die zij hebben opgedaan in praktijk brengen. Het probleem is echter wel vaak de taal. Als je een vrouw leert kennen via het internet dan zal ze waarschijnlijk wel goed Engels spreken.

japanse vrouw

Maar dit betekent nog niet dat ze in Nederland snel een baan zal vinden op haar eigen niveau. Japanse vrouwen vinden het vaak erg moeilijk om te accepteren dat ze onder hun niveau moeten werken, omdat ze op hun vakgebied geen baan kunnen vinden vanwege een taalprobleem. Een vrouw die in Japan voor arts heeft gestudeerd en hier in Nederland als schoonmaakster aan de slag moet gaat het vaak niet lang volhouden. En dat is natuurlijk ook wel logisch. Als jij zelf een hogere opleiding hebt gevolgd dan wil je ook het liefst een baan vinden die daarbij aansluit.

Het karakter van Japanse vrouwen

Wanneer je gaat daten met een Japanse vrouw dan moet je er rekening mee houden dat hun karakter meestal niet zo vrij is als dat van Nederlandse vrouwen. Praten over gevoelens en seksualiteit is zeker niet gebruikelijk in Japan. Japanners zijn altijd erg beleefd en willen de ander vaak niet kwetsen. Maar houd er rekening mee dat je een afwijkend antwoord krijgt als je een al te directe vraag stelt, zeker als je de vrouw in kwestie nog niet persoonlijk hebt ontmoet. Zolang jullie contact alleen via mail of via social media gaat, is het verstandig om je wat meer op de vlakte te houden en de vrouwen rustig te benaderen. Als jullie elkaar ontmoeten en het blijkt dat jullie gevoelens voor elkaar hebben, dan wordt het contact vanzelf persoonlijker.

japans meisje

Je vriendin naar Nederland halen

Een Japanse vrouw kan niet zomaar in Nederland komen wonen. Hiervoor is een verblijfsvergunning nodig. Een tijdelijk toeristenvisum is natuurlijk wel mogelijk, maar voor een permanente vergunning moet een inburgeringsexamen worden gedaan. Het kan soms jaren duren voordat de procedure geheel is afgerond. Al die tijd zullen jullie heen en weer moeten reizen. Trouwen versnelt de procedure over het algemeen niet.

Datingsite voor Japanse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Turkse mannen en vrouwen:

Liever gebruik maken van een andere datingsite? Wij maakten reviews van meer dan 600 verschillende datingsites. Er is altijd wel een datingsite of dating app die bij je past!

Eén reactie op “Japanse vrouwen online daten – Hoe kom je in contact?”

  1. Avatar for geert geert schreef:

    He ben een mooie knappe man uit oost Vlaanderen België, mijn status is ben 1 m72 gr heb blauwe ogen mooi goed gebouwd en verzorgd uiterlijk, ,zoek een knappe Japanse vrouw meid, 28 jaar tot 40 jaar, mager extreme mager geen probleem voor een relatie, ben je uit België Nederland, en heb je interesse, bel sms van uit Nederland, +310484262793 voor België 0484262793 geen mannen groetjes Geert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *