Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Vietnamese vrouwen op zoek naar de liefde in Nederland!
Vietnamese vrouwen liefde

Vietnamese vrouwen op zoek naar de liefde in Nederland!

Welke online datingsite?
01 december 2020

Vrouwen in Vietnam leven, vooral in de kleine plattelandsdorpen, nog steeds volgens de tradities van vroeger. Een huwelijkspartner wordt uitgezocht door hun ouders en ze zijn gewend dat ze ondergeschikt zijn aan hun man. De oudste man in de familie is sowieso de baas, hem wordt om raad en advies gevraagd bij belangrijke beslissingen en zijn mening is bindend. Maar vooral in de grote steden in het zuiden van Vietnam dringt langzaam ook de Westerse levensstijl en cultuur door en worden vrouwen onafhankelijker en zelfstandiger. Zij hebben vaak ook een goede opleiding en zijn dus zeker geen domme meisjes die alleen maar bedoeld zijn om kinderen te baren en het huishouden te doen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Handel in Vietnamese bruiden

Er bestaat nog steeds een levendige handel in Vietnamese postorderbruidjes. Maar het is erg onverstandig om je met deze praktijken in te laten. Mensenhandel is strafbaar en als je daaraan meedoet kan je dat flink in de problemen brengen, zowel in Vietnam als in Nederland. Er worden door internationaal opererende bedrijven complete reizen georganiseerd om je toekomstige Buitenlandse bruid te ontmoeten. In sommige gevallen kun je direct met je nieuwe vrouw in het huwelijk treden. Alles wordt geregeld, tot en met de cadeaus voor de bruid en het diner voor de familie aan toe. Je kunt in sommige gevallen zelfs ter plekke kiezen uit meerdere meisjes die “gegarandeerd maagd” zijn. Het gaat hier vrijwel uitsluitend om zeer jonge meisjes, de zogenaamde kind bruiden.

vietnamese

Online daten met vrouwen uit Vietnam

Ook in Vietnam heeft het internet zijn intrede gedaan. Ben je op zoek naar een serieuze vrouw uit dit land, dan kun je die het beste vinden via de betere datingsites. Een bekende datingsite voor online contact met Vietnamese vrouwen is VietnamCupid. Deze vrouwen doen dit in ieder geval vrijwillig en zijn in de meeste gevallen van een wat oudere leeftijd die wellicht beter bij je past. Als je gewoon een leuke vrouw zoekt en je niet uit bent op een maagd van 17 die wordt vervangen door een andere dame als ze binnen een jaar wegloopt, zoals in sommige advertenties wordt vermeld, dan vind je bij de datingsites vast en zeker eerder wat je zoekt dan bij een bemiddelaar in postorderbruiden.

vrouw vietnam

Als je online een Vietnamese vrouw ontmoet kun je kennis met haar maken zoals je dat ook met een Nederlandse vrouw zou doen. Door te chatten of te mailen kunnen jullie elkaar beter leren kennen en uiteindelijk kan er een ontmoeting worden gepland, hetzij in Nederland hetzij in Vietnam.

Tradities zijn belangrijk in Vietnam

Familie en tradities zijn erg belangrijk in Vietnam. De doden spelen daarbij een belangrijke rol. Veel mensen kennen hun geboortedatum niet, maar de datum waarop een dierbare overleed is wel degelijk bekend. De doden worden op hun sterfdag geëerd om hun geest gunstig te stemmen. De ondergeschiktheid van vrouwen ten opzichte van mannen begint langzaam te vervagen, zeker in de grote steden. Vrouwen die een goede opleiding hebben en Engels spreken zijn vaak net zo zelfstandig als Westerse vrouwen. Zij zullen dan ook alleen voor de liefde hun land verlaten als ze dat zelf willen en als ze oprecht het gevoel hebben dat ze in Nederland een goed leven met hun partner kunnen gaan hebben.

Datingsite voor Vietnamese vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Vietnamese mannen en vrouwen:

Toch liever een date in de buurt? Kijk dan eens naar onze selectie van betrouwbare dating apps. Een leuke online date is zo gevonden!

6 reacties op “Vietnamese vrouwen op zoek naar de liefde in Nederland!”

 1. Avatar for Andre Andre schreef:

  Beste ga je zelf eerst naar land van herkomst Vietnam dus.
  Genoeg leuke vrouwen, maar vergis je niet in het beeld dat menig westerse man heeft,alsof vrouwen daar onderdanige porno slaafjes zijn.
  Je zult je ten allen tijden als een heer dienen te gedragen, dan krijg je wat je verdient.

 2. Avatar for Henk Struijk Henk Struijk schreef:

  Ik zoek een Vietnamees vrouw ondernemers ik ben zelf antiek dealer 30 jaar ga nu met pensioen woon in kloetingen wijk de Riethoek Zeeland dicht bij Goes ik heb spyke name. Live:struijk2019 skype Struijkzorg@outlook.com

  • Avatar for Piet Piet schreef:

   Dag Stryck,

   Ik zag je reactie op een forum inzake Vietnamese vrouwen.
   Meen je het echt wat je daar aangaf: dat je op zoek bent naar een betrouwbare Vietnamese vrouw?

   Als je oprecht meent wat je zegt maar ook een goede persoon bent met een mooie warme persoonlijkheid, dan heb ik wellicht een Vietnamese dame van 32 jaar welke gestudeerd heeft
   op HBO (College) maar die ook een goede persoonlijkheid heeft.

   Groet,
   Piet

  • Avatar for arman arman schreef:

   Heb er wel eentje gehad en we hadden elkaar woensdag gesproken. En later kwam ze op vrijdag ohh sorry mijn telefoon en mijn auto zijn gestolen en ben beroofd ohhhh ik kan niet meer op mijn rekening komen. Kijk uit chinezen vrouwen of vietnamees vrouwen zijn allemaal goed in de boel oplichten.

   Die zoeken geen man die zijn uit op jou geld. Veel blanke mannen en vrienden van mijn hadden er ook zo’n eentje. En het draaide alleen maar om het geld en hadden ook kinderen. De vrouw gaat iets zoeken om zomaar ruzie met je te maken.

   Die van mijn vriend eentje is door de IND al inmiddels terug gepost. Ze gooide zijn notebook tegen het wand en vernielde zijn huis helemaal.

 3. Avatar for Bassam Bassam schreef:

  ik zoek liefde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items