Home / VietnamCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
VietnamCupid.com logo

VietnamCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Zoeken naar een Vietnamese man of vrouw om daar een relatie mee op te bouwen dat wat nog nooit zo makkelijk als op Vietnamcupid. Dit is een datingsite waar je vele leden kunt vinden en waar je ook makkelijk in contact kunt komen met de leden. Het leuke van deze datingsite is dat jij je gratis in kunt schrijven. Direct na het inschrijven kun je dan al zien welke vrijgezellen er aanwezig zijn en je hebt dan ook de mogelijkheid om je profiel aan te vullen. Wanneer je ook wel graag berichten ontvangt van leden die in jou geïnteresseerd zijn is het raadzaam om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Wanneer je dit doet dan krijgen de andere leden een goed beeld van je. Dit zal je ook helpen als jij iemand een bericht stuurt. In het bericht kun je dat zetten wat je dan zo aantrekt in deze persoon. Wanneer die persoon meer over jou wil weten dan kan die een kijkje bij je profiel nemen. De website van Vietnamcupid is zeer overzichtelijk en duidelijk en die geeft je veel informatie over de leden. Wanneer je een voorkeur voor Vietnamese mannen of vrouwen hebt dan zal jij er geen spijt van krijgen als jij je gaat inschrijven bij deze datingsite.

VietnamCupid.com
2.8
Beoordeling 2.8

Wereldwijd daten

Niet alleen kun je binnen Nederland zoeken naar leuke Vietnamese personen maar deze datingsite heeft wereldwijd leden beschikbaar. Natuurlijk kun je in Vietnam veel leden vinden maar ook in andere landen staan veel leden ingeschreven. Je zou kunnen starten door in Nederland te zoeken naar de leden en zo je zoektocht steeds verder uit te breiden. Het is natuurlijk niet zo dat de liefde van je leven altijd binnen onze landsgrenzen woont. Ook met de leden die buiten ons land wonen kun je makkelijk contact leggen. Misschien vind je daar wel de persoon om iets moois mee op te bouwen.

Hoe vind je snel de leden die bij je passen

Als je ingeschreven staat dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk de leden vinden die goed bij je passen. Dit kun je doen door gebruik te maken van de zoekfunctie. Deze is zeer uitgebreid en we gaven net al aan dat je de mogelijkheid hebt om te zoeken op locatie. Verder geeft deze zoekfunctie je dan ook nog eens de mogelijkheid om te zoeken op persoonlijke interesses en levensstijl. Dit geeft je dan de kans om erg snel de leden te vinden die goed bij jou passen en waar jij snel een betekenisvolle relatie mee op zou kunnen bouwen.

Vietnamese singles

Al met al is het wel duidelijk dat als jij graag met leuke vrijgezelle Vietnamese personen in contact wilt komen dat je dit op Vietnamcupid moet doen. Door het grote aantal leden zal je snel mensen vinden die jij leuk vindt en daarbij is het dan ook nog eens makkelijk om contact te leggen. De leden die zijn ook allemaal op zoek naar een relatie en om serieus iets op te bouwen. Als dit ook jouw intentie is dan is het goed om je maar snel eens gratis in te schrijven en zelf de mogelijkheden van deze datingsite te bekijken.

 

VietnamCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij VietnamCupid?

Het goedkoopste VietnamCipud.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VietnamCupid.com?

  • Speciaal voor het vinden van een Vietnamese partner
  • Internationale datingsite
  • 2.7
   Populariteit
  • 2.9
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 2.8
   Klantenservice
  • 2.8
   Kosten
  • 2.8 Gemiddeld
   Totaalscore

  VietnamCupid FAQ

  Hoe kan ik VietnamCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite VietnamCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw VietnamCupid account.

  vietnamcupid.com opzeggen

  VietnamCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VietnamCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op VietnamCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van VietnamCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 11 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *