Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / VietnamCupid.com Kosten & Review: Mijn Eerlijke Ervaringen!
VietnamCupid.com logo

VietnamCupid.com Kosten & Review: Mijn Eerlijke Ervaringen!

VietnamCupid is een van de grootste datingsites gericht op het vinden van Vietnamese mannen en vrouwen. Op de website kun je gemakkelijk en snel in contact komen met interessante vrijgezellen uit Vietnam. Het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig kunt zoeken naar potentiële matches. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten en hoe zijn de ervaringen van anderen met VietnamCupid? Op Welkeonlinedatingsite.nl lees je een uitgebreide review over deze datingsite, inclusief de voor- en nadelen en ervaringen van gebruikers. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of VietnamCupid bij jou past en of deze datingsite jou kan helpen bij het vinden van de liefde van jouw leven.

VietnamCupid.com
2.8
Beoordeling 2.8

Vind liefde in Vietnam: Schrijf je nu in bij VietnamCupid

Zoeken naar een Vietnamese man of vrouw om daar een relatie mee op te bouwen dat wat nog nooit zo makkelijk als op Vietnamcupid. Dit is een datingsite waar je vele leden kunt vinden en waar je ook makkelijk in contact kunt komen met de leden. Het leuke van deze datingsite is dat jij je gratis in kunt schrijven. Direct na het inschrijven kun je dan al zien welke vrijgezellen er aanwezig zijn en je hebt dan ook de mogelijkheid om je profiel aan te vullen.

YouTube player

Haal meer uit je profiel op VietnamCupid: ontvang meer berichten!

Wanneer je ook wel graag berichten ontvangt van leden die in jou geïnteresseerd zijn is het raadzaam om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Wanneer je dit doet dan krijgen de andere leden een goed beeld van je. Dit zal je ook helpen als jij iemand een bericht stuurt. In het bericht kun je dat zetten wat je dan zo aantrekt in deze persoon. Wanneer die persoon meer over jou wil weten dan kan die een kijkje bij je profiel nemen. De website van Vietnamcupid is zeer overzichtelijk en duidelijk en die geeft je veel informatie over de leden. Wanneer je een voorkeur voor Vietnamese mannen of vrouwen hebt dan zal jij er geen spijt van krijgen als jij je gaat inschrijven bij deze datingsite.

Wereldwijd daten

Niet alleen kun je binnen Nederland zoeken naar leuke Vietnamese personen maar deze datingsite heeft wereldwijd leden beschikbaar. Natuurlijk kun je in Vietnam veel leden vinden maar ook in andere landen staan veel leden ingeschreven. Je zou kunnen starten door in Nederland te zoeken naar de leden en zo je zoektocht steeds verder uit te breiden. Het is natuurlijk niet zo dat de liefde van je leven altijd binnen onze landsgrenzen woont. Ook met de leden die buiten ons land wonen kun je makkelijk contact leggen. Misschien vind je daar wel de persoon om iets moois mee op te bouwen.

Hoe vind je snel de leden die bij je passen

Als je ingeschreven staat dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk de leden vinden die goed bij je passen. Dit kun je doen door gebruik te maken van de zoekfunctie. Deze is zeer uitgebreid en we gaven net al aan dat je de mogelijkheid hebt om te zoeken op locatie. Verder geeft deze zoekfunctie je dan ook nog eens de mogelijkheid om te zoeken op persoonlijke interesses en levensstijl. Dit geeft je dan de kans om erg snel de leden te vinden die goed bij jou passen en waar jij snel een betekenisvolle relatie mee op zou kunnen bouwen.

Vietnamese singles

Al met al is het wel duidelijk dat als jij graag met leuke vrijgezelle Vietnamese personen in contact wilt komen dat je dit op Vietnamcupid moet doen. Door het grote aantal leden zal je snel mensen vinden die jij leuk vindt en daarbij is het dan ook nog eens makkelijk om contact te leggen. De leden die zijn ook allemaal op zoek naar een relatie en om serieus iets op te bouwen. Als dit ook jouw intentie is dan is het goed om je maar snel eens gratis in te schrijven en zelf de mogelijkheden van deze datingsite te bekijken.

 

VietnamCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij VietnamCupid?

Het goedkoopste VietnamCipud.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VietnamCupid.com?

  • Groot aantal leden, waardoor de kans groot is dat je een geschikte match vindt
  • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website
  • Handige functies, zoals vertaalopties en geavanceerde zoekfilters
  • ietnamCupid biedt verschillende communicatiemiddelen, waaronder berichten, chatrooms en videochats, waardoor je op verschillende manieren met andere leden kunt communiceren.
  • Goede klantenservice die snel reageert op vragen en opmerkingen van leden
  • De datingsite richt zich uitsluitend op mensen die geïnteresseerd zijn in Vietnamese mannen en vrouwen, waardoor het minder geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar andere nationaliteiten
  • Gratis leden hebben beperkte toegang tot functies, waardoor het soms lastig kan zijn om de datingsite goed uit te proberen voordat je besluit een premium lidmaatschap aan te schaffen.
  • Vanwege de populariteit van VietnamCupid kan het soms uitdagend zijn om op te vallen tussen andere leden en de aandacht te trekken van potentiële matches.
  • Ondanks de verificatieprocedure is het mogelijk dat er nog steeds nepprofielen op de website aanwezig zijn. Gebruikers moeten voorzichtig zijn en hun eigen oordeel gebruiken bij het communiceren met andere leden.
  • Hoewel de website een vertaalfunctie biedt, kan de taalbarrière soms nog steeds een uitdaging vormen, vooral als je geen Vietnamese taalvaardigheid hebt. Het kan enige extra inspanning vergen om effectief te communiceren met andere leden.

  Waarom VietnamCupid dé datingsite is voor liefhebbers van Vietnamese mannen en vrouwen

  Al met al kunnen we concluderen dat VietnamCupid een datingsite is die zich richt op het samenbrengen van mensen die geïnteresseerd zijn in Vietnamese mannen en vrouwen. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat het makkelijk maakt om contact te leggen met andere leden. Door je profiel zo compleet mogelijk in te vullen, vergroot je de kans op het ontvangen van berichten van geïnteresseerde leden. VietnamCupid biedt ook handige tools, zoals vertaalopties, waardoor het makkelijk is om te communiceren met leden die mogelijk een andere taal spreken. De kosten voor het premium lidmaatschap zijn redelijk en bieden extra functies die het daten op de website nog leuker en effectiever maken. Als je op zoek bent naar een Vietnamese partner, is VietnamCupid zeker een datingsite die het proberen waard is.

  • 2.7

   Populariteit

   VietnamCupid is een populaire datingsite voor mensen die op zoek zijn naar Vietnamese mannen en vrouwen. De website heeft een groot aantal leden, waardoor de kans groot is dat je een geschikte match vindt.

  • 2.9

   Gebruikersgemak

   De website van VietnamCupid is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanmeldproces is eenvoudig en je kunt snel aan de slag met het zoeken naar potentiële partners.

  • 3

   Functionaliteiten

   VietnamCupid biedt handige functies, zoals vertaalopties en geavanceerde zoekfilters, waardoor het makkelijk is om te communiceren met leden en de juiste matches te vinden.

  • 2.8

   Klantenservice

   De klantenservice van VietnamCupid is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en opmerkingen van leden. Er is ook een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar op de website.

  • 2.8

   Kosten

   De kosten voor het premium lidmaatschap van VietnamCupid zijn redelijk en bieden extra functies, zoals het kunnen bekijken van profielen zonder advertenties en het kunnen communiceren met alle leden.

  • 2.8 Gemiddeld

   Totaalscore

   Al met al scoort VietnamCupid goed op alle fronten. De datingsite is populair, gebruiksvriendelijk, biedt handige functies en een goede klantenservice, en de kosten voor het premium lidmaatschap zijn redelijk. Als je op zoek bent naar een Vietnamese partner, is VietnamCupid zeker een datingsite om te proberen.

  VietnamCupid FAQ

  Hoe kan ik VietnamCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite VietnamCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw VietnamCupid account.

  vietnamcupid.com opzeggen

  VietnamCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van VietnamCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op VietnamCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van VietnamCupid.com!

  Wat is VietnamCupid.com?

  VietnamCupid.com is een online datingwebsite die speciaal is ontworpen om Vietnamezen over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. De site biedt een platform voor zowel Vietnamese mannen als vrouwen om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschap te sluiten en zelfs romantische relaties op te bouwen.

  Hoe werkt VietnamCupid.com?

  Om gebruik te maken van VietnamCupid.com, moeten gebruikers zich eerst registreren voor een account. Nadat ze hun profiel hebben aangemaakt, kunnen ze door de profielen van andere leden bladeren en interesse tonen door een bericht te sturen of door een ‘like’ te geven. De site biedt ook geavanceerde zoekfilters om de resultaten te verfijnen op basis van specifieke criteria, zoals leeftijd, locatie en interesses.

  Is VietnamCupid.com gratis?

  VietnamCupid.com biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschapsabonnementen. Met een gratis account hebben gebruikers beperkte toegang tot de functies van de site, terwijl betaalde abonnementen meer functies bieden, zoals onbeperkte berichten, geavanceerde zoekfilters en toegang tot premium functies zoals live chat en videoberichten.

  Wat zijn de kosten van een VietnamCupid.com-lidmaatschap?

  De kosten van een VietnamCupid.com-lidmaatschap variëren, afhankelijk van de duur van het abonnement. Een Gold-lidmaatschap van 1 maand kost bijvoorbeeld $ 34,99, terwijl een Platinum-lidmaatschap van 12 maanden $ 12,50 per maand kost.

  Zijn de profielen op VietnamCupid.com echt?

  VietnamCupid.com verifieert alle profielen handmatig om ervoor te zorgen dat ze echt zijn. Hoewel de site niet kan garanderen dat elk profiel 100% authentiek is, zorgt het verificatieproces ervoor dat de meeste profielen op de site legitiem zijn en dat gebruikers kunnen communiceren met echte mensen.

  Laats bijgewerkt: 06 juni 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---