Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Een Thaise vrouw vinden via online dating
Thaise vrouw online dating

Een Thaise vrouw vinden via online dating

Welke online datingsite?
23 januari 2021

Via online dating kun je tegenwoordig vrij eenvoudig in contact komen met Thaise vrouwen die op zoek zijn naar een partner in het buitenland. Er zijn vele websites waar zij zich aanbieden om te daten met West-Europese mannen. De bekendste datingsite voor online contact met Thaise vrouwen en mannen is ThaiCupid. De belangrijkste reden is natuurlijk de hoop op een beter leven in het westen. Hoewel het leven voor vrouwen in Thailand in de loop der jaren wel is verbeterd is de levensstandaard natuurlijk nog steeds veel lager dan in onze omgeving.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

In Thailand op zoek naar een vrouw

Thailand is een favoriet vakantieland voor veel Nederlanders. Niet alleen vanwege het mooie weer en het lekkere eten. Sommige Nederlandse mannen gaan ook naar Thailand om daar een vrouw te vinden. Zoals in veel Aziatische landen worden vrouwen er soms aangeboden door louche mensenhandelaren. Je kunt in sommige gebieden in Thailand als alleenstaande man maar amper over straat zonder dat je voortdurend wordt aangesproken of je geen belangstelling hebt voor een vrouw, in de meeste gevallen “guaranteed virgin”. En als je daar niet op in gaat dan zijn er ook nog wel jonge jongens waar je het leuk mee kan hebben als je wilt.

thaise vrouw

Houd rekening met cultuurverschillen

Als je in contact bent gekomen met een vrouw in Thailand en je overweegt om haar naar Nederland te halen, dan is het belangrijk er rekening mee te houden dat je geliefde waarschijnlijk erg zal moeten wennen aan het leven in Nederland. Niet alleen vanwege het klimaat, maar ook omdat de levensstijl hier wezenlijk anders is. Je vrouw zal, zolang ze geen formele verblijfsstatus heeft, niet mogen werken, en als ze goed is opgeleid kan dat leiden tot de nodige frustraties. Dagenlang thuis zitten terwijl ze nauwelijks contact heeft met de buitenwereld is voor veel Thaise vrouwen erg lastig vol te houden. Het is dus belangrijk dat zij zo snel mogelijk de Nederlandse taal leert. Dan kan ze in ieder geval proberen om ergens vrijwilligerswerk te doen of op een andere manier contacten op te doen.

datingsites thaise vrouwen mannen

Veel Thaise vrouwen willen naar het Westen

In Thailand is een overschot aan vrouwen, dus ook dat is een reden waarom vrouwen proberen online een man in een ander land te vinden. Daar komt bij dat veel westerse mannen gecharmeerd zijn van Thaise vrouwen. Ze zijn zorgzaam en lief en dat is wat sommige mannen missen bij de Nederlandse vrouw. Daar staat tegenover dat de vrouwen uit Thailand geborgenheid zoeken bij een man die financieel gezien goed voor hen kan zorgen. De levensstandaard in Thailand is laag, ze zijn dus niet veel gewend. Ook als je geen topsalaris verdient is jouw inkomen vaak vele malen hoger dan wat een Thaise vrouw in haar vaderland gewend is.

thailand vrouwen

Leer een vrouw eerst beter kennen

Als je in contact bent gekomen met een Thaise vrouw, probeer haar dan eerst goed te leren kennen voordat je overhaaste stappen neemt. Verliefd worden is één ding, maar als je halsoverkop naar Thailand vliegt om met haar te trouwen en haar mee te nemen naar Nederland is de kans op een teleurstelling erg groot. Pas als je enigszins zeker bent van je zaak, en je hopelijk ook hebt uitgesloten dat de vrouw in kwestie er niet op uit is om je alleen financieel uit te kleden, kun je een ontmoeting met haar regelen door naar Thailand te gaan of haar voor een bezoek naar Nederland te laten komen.

Datingsite voor Thaise vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Thaise mannen en vrouwen:

Op zoek naar een goed werkende dating app? Kijk dan eens op onze dating apps pagina. Start vandaag nog met online daten!

 

3 reacties op “Een Thaise vrouw vinden via online dating”

  1. Avatar for wim wim schreef:

    ik zoek dus ook een thaise vrouw of meisje

  2. Avatar for cvanenschut cvanenschut schreef:

    zoek een Thaisse vrouw voor een relatie

  3. Avatar for lecis martinus lecis martinus schreef:

    het zijt lieve meisje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.