Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / ThaiCupid Review: Kosten, Ervaringen & Tips!
ThaiCupid.com logo

ThaiCupid Review: Kosten, Ervaringen & Tips!

Als je geïnteresseerd bent in Thaise dating, dan is Thaicupid een website die je zeker moet overwegen. Het is een datingsite die zich richt op het verbinden van Thaise singles over de hele wereld met mensen die geïnteresseerd zijn in hen. Het inschrijfproces is eenvoudig en snel, en je kunt meteen beginnen met het bekijken van profielen en het leggen van contact met andere leden. Thaicupid heeft een overzichtelijke interface en biedt verschillende handige zoekfilters om je te helpen bij het vinden van jouw ideale match. In deze review lees je meer over mijn ervaringen met Thaicupid, de kosten van het lidmaatschap en mijn eerlijke mening over deze datingsite.

ThaiCupid.com
3
Beoordeling 3

Thaicupid: de overzichtelijke datingsite voor Thaise singles

Misschien ken je wel iemand die een relatie heeft met een Thaise man of vrouw en denk je dat dit ook wel iets voor jou zou zijn. Wanneer jij je inschrijft bij Thaicupid dan kun je op een hele eenvoudige wijze in contact komen met zeer leuke Thaise vrijgezellen. De website die is zeer overzichtelijk en het inschrijven dat gaat makkelijk en snel. Het is ook goed dat je weet dat het mogelijk is om je bij deze datingsite gratis in te schrijven.

YouTube player

Bouw makkelijk en snel een leuk contact op via Thaicupid

Direct na het inschrijven kun je dan de leden zien en daar contact mee leggen. Zorg er wel voor dat je eigen profiel ook genoeg informatie bevat zodat de andere leden ook kunnen zien wie jij bent. Wanneer dit het geval is dan kun je al snel in contact komen met de leden. Het zal je dan echt opvallen hoe makkelijk het is om een leuk contact op te bouwen. Er staan bij deze datingsite niet alleen Thaise personen uit Nederland ingeschreven maar ook uit de rest van de wereld. Uiteraard kun je veel personen uit Thailand op deze website vinden. Wel heb je de mogelijkheid om alleen naar de leden binnen Nederland te zoeken.

Leuke leden

Toch is het wel aan te raden om verder te kijken dan Nederland alleen. Dit is omdat je dan echt alle leuke leden van de website te zien krijgt. Misschien zie je wel iemand die je heel erg leuk vindt maar die wel in een ander land woont. Daar kun je ook zonder problemen contact mee leggen. Dit is ook een datingsite met veel contactmogelijkheden. Ook met deze mensen kun je dan een leuk contact opbouwen en je weet dan maar nooit wat eruit voort gaat komen. Buiten Nederland is het ook mogelijk de liefde van je leven te vinden. Het is dan belangrijk dat je daar wel voor open staat.

Snel zoeken naar geschikte leden

Het inschrijven dat gaat dus snel en makkelijk en vervolgens kun je dan meteen zoeken naar geschikte leden. Dit doe je dan door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Deze functie daar kun je niet alleen mee zoeken op locatie maar deze biedt je nog veel meer mogelijkheden. Wanneer je een Thais persoon zoekt dan zal je iemand willen vinden die dezelfde interesses of levensstijl dan jij heeft. De zoekfunctie die biedt je ook de mogelijkheid om op deze zaken te zoeken. Dit maakt de kans groter dat je sneller met leden contact krijgt die ook echt bij je passen.

Inschrijven zonder verplichtingen

Wij willen je graag uitnodigen om je maar eens in te schrijven bij deze datingsite. Dit kun je gratis en zonder verdere verplichtingen doen. Sta je ingeschreven maar vind jij het toch niets dan kun jij je gewoon meteen weer uitschrijven. Toch kunnen wij je nu al vertellen dat als je een voorkeur hebt voor de Thaise dames en heren dat je dan op deze datingsite zeer veel leuke contacten op zal doen. Misschien kun je hier wel de man of vrouw vinden om de rest van je leven mee te gaan delen.

ThaiCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ThaiCupid?

Het goedkoopste ThaiCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ThaiCupid.com?

  • Thaicupid heeft een groot aantal Thaise singles uit zowel Nederland als over de hele wereld.
  • Het inschrijven op de site is snel en gemakkelijk.
  • De site biedt een scala aan handige functies, waaronder geavanceerde zoekfilters en instant messaging.
  • Thaicupid biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschappen, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.
  • Het betaalde lidmaatschap biedt extra functies om jouw datingervaring te verbeteren.
  • Hoewel de site zowel gratis als betaalde lidmaatschappen biedt, zijn sommige functies alleen beschikbaar voor betalende leden.
  • Het verificatieproces voor nieuwe profielen is niet altijd even streng, waardoor er nep-profielen op de site kunnen staan.
  • Aangezien ThaiCupid zich richt op Thaise singles, kan er een taalbarrière ontstaan voor niet-Thaise gebruikers die de Thaise taal niet beheersen.
  • ThaiCupid richt zich hoofdzakelijk op Thaise singles en degenen die geïnteresseerd zijn in Thaise partners. Dit kan beperkt zijn voor mensen die op zoek zijn naar andere specifieke regio's of nationaliteiten.
  • Net als bij veel andere datingsites kunnen er op ThaiCupid inactieve profielen zijn, wat kan leiden tot teleurstelling bij gebruikers die op zoek zijn naar actieve interactie.

  Verbeter jouw datingervaring op Thaicupid met een betaald lidmaatschap

  Als je op zoek bent naar Thaise liefde, is Thaicupid een goede optie om te overwegen. De website is overzichtelijk en het inschrijven gaat makkelijk en snel. Bovendien biedt de site gratis registratie en de mogelijkheid om zowel Thaise singles in Nederland als over de hele wereld te ontmoeten. Door het uitgebreide profiel- en zoekfilter-systeem kun je gemakkelijk mensen vinden die aan jouw voorkeuren voldoen. Hoewel de site zowel gratis als betaalde lidmaatschappen biedt, biedt het betaalde lidmaatschap meer functies om jouw datingervaring te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar vriendschap, een casual date of een serieuze relatie, Thaicupid biedt mogelijkheden voor elke smaak en voorkeur.

  • 3

   Populariteit

   Thaicupid heeft een groeiend aantal gebruikers over de hele wereld. Het is vooral populair onder Thaise singles die op zoek zijn naar zowel lokale als internationale connecties.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Het inschrijven op Thaicupid is eenvoudig en snel. De site heeft een overzichtelijke interface en biedt handige functies zoals geavanceerde zoekfilters en matching-algoritmes om gebruikers te helpen bij het vinden van de perfecte match.

  • 3

   Functionaliteiten

   Thaicupid biedt een scala aan functies, waaronder instant messaging, videoberichten en geavanceerde zoekfilters om het gemakkelijker te maken om potentiële partners te vinden. Het biedt ook zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties, waarmee je toegang krijgt tot extra functies.

  • 3

   Klantenservice

   De klantenservice van Thaicupid is bereikbaar via e-mail en biedt ondersteuning bij vragen en problemen. Er is ook een FAQ-sectie beschikbaar op de site voor veelgestelde vragen.

  • 3

   Kosten

   Thaicupid biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschappen. Het betaalde lidmaatschap biedt extra functies en is beschikbaar voor verschillende abonnementstermijnen.

  • 3 Goed

   Totaalscore

   Thaicupid is een betrouwbare datingsite die gebruiksvriendelijk is en een breed scala aan functies biedt om gebruikers te helpen bij het vinden van de perfecte match. De site biedt ook verschillende lidmaatschapsopties voor een redelijke prijs.

  ThaiCupid FAQ

  Hoe kan ik ThaiCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ThaiCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ThaiCupid account.

  ThaiCupid.com opzeggen

  ThaiCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  ThaiCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op ThaiCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op ThaiCupid.com!

  Wat is ThaiCupid en hoe werkt het?

  ThaiCupid is een online datingplatform dat speciaal is ontworpen om mensen te helpen die geïnteresseerd zijn in het vinden van Thaise partners. Het werkt door gebruikers de mogelijkheid te bieden om gratis een profiel aan te maken en vervolgens te zoeken naar andere gebruikers op basis van verschillende zoekcriteria, zoals leeftijd, locatie, hobby’s, enzovoort.

  Hoeveel kost ThaiCupid?

  ThaiCupid biedt verschillende soorten lidmaatschap aan, variërend van gratis tot premium. Een gratis lidmaatschap biedt beperkte functionaliteit, terwijl de premium lidmaatschappen meer opties bieden en variëren in prijs van ongeveer 10 tot 30 euro per maand, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap.

  Is ThaiCupid veilig te gebruiken?

  Ja, ThaiCupid is een veilige datingsite die gebruikmaakt van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van zijn gebruikers te beschermen. Het heeft ook een team van moderators dat 24 uur per dag toezicht houdt op de site om ervoor te zorgen dat alle gebruikers zich aan de regels houden.

  Hoe kan ik mijn ThaiCupid-profiel verwijderen?

  Om uw profiel op ThaiCupid te verwijderen, moet u inloggen op uw account en vervolgens naar de pagina ‘Mijn profiel’ gaan. Klik op de knop ‘Profielinstellingen’ en selecteer ‘Profiel uitschakelen’. Volg de instructies om uw profiel permanent te verwijderen.

  Zijn er speciale functies beschikbaar op ThaiCupid?

  Ja, ThaiCupid heeft verschillende speciale functies beschikbaar voor zijn gebruikers, zoals de mogelijkheid om te zien wie uw profiel heeft bekeken, geavanceerde zoekfilters, berichtenvertaling en de mogelijkheid om te zien welke gebruikers momenteel online zijn. Er zijn ook betaalde functies beschikbaar voor premiumleden, zoals het kunnen communiceren met alle gebruikers, het verbergen van uw profiel en het ontvangen van berichten van niet-betalende leden.

  Laats bijgewerkt: 10 juni 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---