Home / ThaiCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
ThaiCupid.com logo

ThaiCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Misschien ken je wel iemand die een relatie heeft met een Thaise man of vrouw en denk je dat dit ook wel iets voor jou zou zijn. Wanneer jij je inschrijft bij Thaicupid dan kun je op een hele eenvoudige wijze in contact komen met zeer leuke Thaise vrijgezellen. De website die is zeer overzichtelijk en het inschrijven dat gaat makkelijk en snel. Het is ook goed dat je weet dat het mogelijk is om je bij deze datingsite gratis in te schrijven. Direct na het inschrijven kun je dan de leden zien en daar contact mee leggen. Zorg er wel voor dat je eigen profiel ook genoeg informatie bevat zodat de andere leden ook kunnen zien wie jij bent. Wanneer dit het geval is dan kun je al snel in contact komen met de leden. Het zal je dan echt opvallen hoe makkelijk het is om een leuk contact op te bouwen. Er staan bij deze datingsite niet alleen Thaise personen uit Nederland ingeschreven maar ook uit de rest van de wereld. Uiteraard kun je veel personen uit Thailand op deze website vinden. Wel heb je de mogelijkheid om alleen naar de leden binnen Nederland te zoeken.

ThaiCupid.com
3
Beoordeling 3

Leuke leden

Toch is het wel aan te raden om verder te kijken dan Nederland alleen. Dit is omdat je dan echt alle leuke leden van de website te zien krijgt. Misschien zie je wel iemand die je heel erg leuk vindt maar die wel in een ander land woont. Daar kun je ook zonder problemen contact mee leggen. Dit is ook een datingsite met veel contactmogelijkheden. Ook met deze mensen kun je dan een leuk contact opbouwen en je weet dan maar nooit wat eruit voort gaat komen. Buiten Nederland is het ook mogelijk de liefde van je leven te vinden. Het is dan belangrijk dat je daar wel voor open staat.

Snel zoeken naar geschikte leden

Het inschrijven dat gaat dus snel en makkelijk en vervolgens kun je dan meteen zoeken naar geschikte leden. Dit doe je dan door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Deze functie daar kun je niet alleen mee zoeken op locatie maar deze biedt je nog veel meer mogelijkheden. Wanneer je een Thais persoon zoekt dan zal je iemand willen vinden die dezelfde interesses of levensstijl dan jij heeft. De zoekfunctie die biedt je ook de mogelijkheid om op deze zaken te zoeken. Dit maakt de kans groter dat je sneller met leden contact krijgt die ook echt bij je passen.

Inschrijven zonder verplichtingen

Wij willen je graag uitnodigen om je maar eens in te schrijven bij deze datingsite. Dit kun je gratis en zonder verdere verplichtingen doen. Sta je ingeschreven maar vind jij het toch niets dan kun jij je gewoon meteen weer uitschrijven. Toch kunnen wij je nu al vertellen dat als je een voorkeur hebt voor de Thaise dames en heren dat je dan op deze datingsite zeer veel leuke contacten op zal doen. Misschien kun je hier wel de man of vrouw vinden om de rest van je leven mee te gaan delen.

ThaiCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij ThaiCupid?

Het goedkoopste ThaiCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van ThaiCupid.com?

  • Gericht op het vinden van een Thaise vrouw of man
  • Internationale datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  ThaiCupid FAQ

  Hoe kan ik ThaiCupid opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ThaiCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ThaiCupid account.

  ThaiCupid.com opzeggen

  ThaiCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  ThaiCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op ThaiCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op ThaiCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 12 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *