Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Koreaanse vrouwen daten – Hoe kom je online in contact?
Koreaanse vrouwen daten

Koreaanse vrouwen daten - Hoe kom je online in contact?

Welke online datingsite?
26 januari 2021

Voor Nederlandse mannen zijn vrouwen uit Korea vaak erg aantrekkelijk. Als je valt op een kleine donkere vrouw dan is een Koreaanse vrouw misschien wel wat voor jou. Hoe kom je online in contact met deze Koreaanse vrouwen?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Vrouwen uit Zuid Korea

Koreaanse vrouwen zijn over het algemeen afkomstig uit het westers georiënteerde Zuid Korea. Noord Korea is op zich wel toegankelijk voor westerlingen, maar je moet er erg op je hoede zijn. De geringste aanleiding kan al reden zijn om je te arresteren. De regering denkt nogal snel dat je tegen hen bent. En dat kan je in Noord Korea duur komen te staan. Ook hebben de inwoners nauwelijks toegang tot het internet omdat de regering denkt dat zij hiertegen beschermd moeten worden. Dus als we spreken over dating met Koreaanse vrouwen betreft het vrijwel uitsluitend vrouwen uit Zuid Korea. Dit land is gericht op het westen en heeft derhalve een meer open cultuur.

korea

Waar vind je leuke Koreaanse vrouwen?

Er zijn verschillende dating websites om in contact te komen met vrouwen uit Korea. Als je voorkeur daarnaar uitgaat kun je via speciale websites zoeken waar uitsluitend Koreaanse vrouwen zich voorstellen. Je moet je hiervoor registreren, dit is meestal gratis. Wil je contact leggen met een dame dan moet hier wel voor worden betaald. Het contact loopt in eerste instantie via deze website, later kunnen jullie natuurlijk mailadressen uitwisselen of elkaar spreken via een chatprogramma op het internet. Het is belangrijk om bij Koreaanse vrouwen niet te hard van stapel te lopen. Hun cultuur is er één van veel terughoudendheid. Het is zeker niet aan te raden om al vrij snel over seksuele zaken te beginnen. De meeste Koreaanse vrouwen willen een man eerst beter leren kennen voordat dit soort onderwerpen aan de orde komen. Een bekende datingsite voor het daten van Koreaanse vrouwen is KoreanCupid.com.

koreaanse vrouwen online datingsites

De cultuur van Koreaanse vrouwen

Westerse mannen denken vaak dat vrouwen uit Korea meegaand en gehoorzaam zijn. In grote lijnen koopt dit vaak ook wel, omdat vrouwen in Korea van hun moeder meekrijgen dat een vrouw in principe ondergeschikt is aan de man. Maar ook in Korea staan de ontwikkelingen niet stil. Vrouwen worden zich ook in dit land steeds meer bewust van hun eigen persoonlijkheid en hun eigen wil. Een deel van de bevolking volgt een goede opleiding, vaak aan de universiteit. Deze vrouwen hebben voor zichzelf vaak een andere toekomst in gedachten dan die van volgzame vrouw die alleen maar voor de kinderen en het huishouden zorgt. Dit kan voor flinke problemen zorgen als je vriendin uiteindelijk naar Nederland komt en hier niet mag werken omdat ze nog geen permanente verblijfsstatus heeft. Dit in combinatie met de cultuurshock kan ertoe leiden dat de vrouw in kwestie heimwee krijgt en terug wil naar Korea.

koreaanse vrouw

Wonen in Korea of in Nederland?

Veel mannen die internationaal gaan daten met een vrouw gaan er vanuit dat de vrouw te zijner tijd naar Nederland komt. Maar je kunt er natuurlijk ook over nadenken om in Korea te gaan wonen. Zuid Korea is gewoon een westers land met westerse normen en waarden, weliswaar aangepast aan de Zuid Aziatische normen en waarden. Waar jullie ook voor kiezen, voor één van de twee zal het zeker wennen worden. Maar als er sprake is van echte liefde dan zal jullie relatie zeker stand houden.

Datingsite voor Koreaanse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Koreaanse mannen en vrouwen:

Ook via Nederlandse datingsites kun je in contact komen met Aziatische vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.