Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Wat is de optie "Flirten" op Relatieplanet?
flirten relatieplanet

Wat is de optie "Flirten" op Relatieplanet?

Welke online datingsite?
02 september 2021

Op zoek naar een manier om te flirten op Relatieplanet? Dan ben je hier aan het juiste adres! In onze blog gaan we dieper in op de verschillende manieren om te flirten op Relatieplanet. Of je nou nieuw bent op het platform of al langer actief bent, in onze blog leer je alles over het flirten op Relatieplanet. Van tips en tricks tot handige functies, we geven je alles wat je nodig hebt om succesvol te flirten op het platform. Lees snel verder en ontdek hoe jij het perfecte match kunt vinden op Relatieplanet!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

“Flirten” op Relatieplanet

Na het aanmelden als lid van online datingsite Relatieplanet kun je een eigen profiel gaan aanmaken. Op basis van de gegevens die je hierin vermeld, zul je in de zoekfuncties verschijnen bij andere leden op grond van de overeenkomsten met de verwachtingen, zoals zij die hebben aangegeven als voorkeuren. Het is dan ook belangrijk dat je het profiel zo zorgvuldig en compleet invult, zodat leden een duidelijke indruk krijgen van wie jij bent, wat je interesses zijn en waarnaar je op zoek bent. Ook voor het inzetten van eventuele aanvullende functies die je zoektocht naar de ideale date kunnen bevorderen, is het vaak nodig dat je over een zorgvuldig ingevuld profiel beschikt. Het is anders overbodig om de functie in te zetten, aangezien het bepaalde informatie of aspecten nodig heeft om goed voor je te werken. Dit is ook het geval voor de functie van ‘flirten’.

Wanneer word je een flirt op Relatieplanet?

De functionaliteit ‘Flirten’ kan worden ingezet op Relatieplanet om de kans op het vinden van een date te vergroten. Het betreft een extra optie die je kunt inzetten om duidelijk te maken dat je iemands profiel leuk vindt of dat je belangstelling hebt in hem of haar. Het biedt je de mogelijkheid om op speelse wijze met andere singles op de datingsite gemakkelijk in contact te komen. Zodra je de functie ‘Flirten’ gaat inzetten, ontvang je dagelijks een selectie aan singles.

flirten handkus

De gegevens die je hebt ingevoerd op je profiel zijn hierbij leidraat, waarbij singles worden uitgekozen die hierbij het beste overeenkomen. Het leeftijdsbereik richt zich eveneens de door jouw opgegeven voorkeur, waarbij dit wordt uitgestrekt met een aanvullende 5 jaar in beide richtingen. Hierdoor kan de selectie aan singles ook personen bevatten die buiten de aangegeven afstandsvoorkeur vallen. Deze geselecteerde singles worden elke drie dagen aan je voorgesteld als Flirts.

De kunst van het ‘Flirten’

Voor een bepaalde periode krijg je om de drie dagen nieuwe flirts te zien. Dit kunnen nieuwe mensen zijn, maar net zo goed profielen van leden die al eerdere als flirt aan je zijn aangeboden. De informatie die je over de leden te zien krijgt, komt voort uit dezelfde profielen. Pas later krijg je mogelijk de kans om ook een foto te bekijken. Zeker als een bepaald profiel je aanspreekt, kan dit erg prettig zijn, om te zien of iemand je werkelijk aanspreekt. Zodra je hier echter van overtuigd bent, kun je dit de ander laten weten door op het groene hartje te klikken. Deze persoon wordt dan automatisch in de map ‘Vind ik leuk’ geplaatst. Het kan uiteraard ook zo zijn dat iemand je helemaal niet aanspreekt. Er is tevens een knop om dit aan te geven en wel de knop met een kruisje.

Wederzijds flirten

Het is uiteraard ook mogelijk dat iemand anders gebruik maakt van de optie ‘Flirten’ en wil aangeven dat hij of zij belangstelling heeft in jouw persoon. Wanneer zij op de knop ‘Vind ik leuk’ drukken, verschijnen hun profielen bij jou in de map ‘Vinden mij leuk’. Zo wordt ook inzichtelijk of er een wederzijdse aantrekking is, aangezien de personen dan in de map ‘Flirts’ verschijnen. Indien je bij nader inzien toch afziet van een like, dan kun je deze uiteraard ook weer ongedaan maken.

harten

Voorwaarden voor ‘Flirten’

Flirten gaat niet vanzelf. Hiervoor zijn enkele voorwaarden te noemen, zodat het mogelijk wordt om de juiste Flirts jouw kant op te sturen. Je profiel met aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet je profiel voor minimaal 50% zijn ingevuld en er moet een foto aan zijn toegevoegd die te allen tijde zichtbaar is en niet op verzoek staat ingesteld.

Dagelijks 10 flirts

Elk lid krijgt dagelijks 10 Flirts aangeboden. Dit geldt voor gratis leden. Zodra ze betalen, kunnen ze dagelijks 50 Flirts verwachten. Hiervoor dienen er echter wel ook minstens 50 matches te zijn vanuit de matchvoorkeuren die je hebt aangegeven in je profiel. Het is dus zeker mogelijk om voldoende flirts te ontvangen, zelfs als je geen betalend lid bent van Relatieplanet. Uit de selectie kun je dan zelf opmaken wie eventueel een goed match zou kunnen zijn. Het is hoe dan ook verrassend om te ontdekken welke profielen in de selectie worden opgenomen en getoond. Dit maakt het daten spannend en uitdagend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *