Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Wat is de optie "Flirten" op Relatieplanet?
flirten Relatieplanet

Wat is de optie "Flirten" op Relatieplanet?

Welke online datingsite?
12 oktober 2023

Op zoek naar een manier om te flirten op Relatieplanet? Dan ben je hier aan het juiste adres! In onze blog gaan we dieper in op de verschillende manieren om te flirten op Relatieplanet. Of je nou nieuw bent op het platform of al langer actief bent, in onze blog leer je alles over het flirten op Relatieplanet. Van tips en tricks tot handige functies, we geven je alles wat je nodig hebt om succesvol te flirten op het platform. Lees snel verder en ontdek hoe jij het perfecte match kunt vinden op Relatieplanet!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

“Flirten” op Relatieplanet

Na het aanmelden als lid van online datingsite Relatieplanet kun je een eigen profiel gaan aanmaken. Op basis van de gegevens die je hierin vermeld, zul je in de zoekfuncties verschijnen bij andere leden op grond van de overeenkomsten met de verwachtingen, zoals zij die hebben aangegeven als voorkeuren. Het is dan ook belangrijk dat je het profiel zo zorgvuldig en compleet invult, zodat leden een duidelijke indruk krijgen van wie jij bent, wat je interesses zijn en waarnaar je op zoek bent. Ook voor het inzetten van eventuele aanvullende functies die je zoektocht naar de ideale date kunnen bevorderen, is het vaak nodig dat je over een zorgvuldig ingevuld profiel beschikt. Het is anders overbodig om de functie in te zetten, aangezien het bepaalde informatie of aspecten nodig heeft om goed voor je te werken. Dit is ook het geval voor de functie van ‘flirten’.

flirt

Wanneer word je een flirt op Relatieplanet?

De functionaliteit ‘Flirten’ kan worden ingezet op Relatieplanet om de kans op het vinden van een date te vergroten. Het betreft een extra optie die je kunt inzetten om duidelijk te maken dat je iemands profiel leuk vindt of dat je belangstelling hebt in hem of haar. Het biedt je de mogelijkheid om op speelse wijze met andere singles op de datingsite gemakkelijk in contact te komen. Zodra je de functie ‘Flirten’ gaat inzetten, ontvang je dagelijks een selectie aan singles.

Matchmaking op basis van jouw profielgegeven

De gegevens die je hebt ingevoerd op je profiel zijn hierbij leidraat, waarbij singles worden uitgekozen die hierbij het beste overeenkomen. Het leeftijdsbereik richt zich eveneens de door jouw opgegeven voorkeur, waarbij dit wordt uitgestrekt met een aanvullende 5 jaar in beide richtingen. Hierdoor kan de selectie aan singles ook personen bevatten die buiten de aangegeven afstandsvoorkeur vallen. Deze geselecteerde singles worden elke drie dagen aan je voorgesteld als Flirts.

matchmaking

De kunst van het ‘Flirten’

Voor een bepaalde periode krijg je om de drie dagen nieuwe flirts te zien. Dit kunnen nieuwe mensen zijn, maar net zo goed profielen van leden die al eerdere als flirt aan je zijn aangeboden. De informatie die je over de leden te zien krijgt, komt voort uit dezelfde profielen. Pas later krijg je mogelijk de kans om ook een foto te bekijken. Zeker als een bepaald profiel je aanspreekt, kan dit erg prettig zijn, om te zien of iemand je werkelijk aanspreekt. Zodra je hier echter van overtuigd bent, kun je dit de ander laten weten door op het groene hartje te klikken. Deze persoon wordt dan automatisch in de map ‘Vind ik leuk’ geplaatst. Het kan uiteraard ook zo zijn dat iemand je helemaal niet aanspreekt. Er is tevens een knop om dit aan te geven en wel de knop met een kruisje.

Wederzijds flirten

Het is uiteraard ook mogelijk dat iemand anders gebruik maakt van de optie ‘Flirten’ en wil aangeven dat hij of zij belangstelling heeft in jouw persoon. Wanneer zij op de knop ‘Vind ik leuk’ drukken, verschijnen hun profielen bij jou in de map ‘Vinden mij leuk’. Zo wordt ook inzichtelijk of er een wederzijdse aantrekking is, aangezien de personen dan in de map ‘Flirts’ verschijnen. Indien je bij nader inzien toch afziet van een like, dan kun je deze uiteraard ook weer ongedaan maken.

vind ik leuk

Voorwaarden voor ‘Flirten’

Flirten gaat niet vanzelf. Hiervoor zijn enkele voorwaarden te noemen, zodat het mogelijk wordt om de juiste Flirts jouw kant op te sturen. Je profiel met aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet je profiel voor minimaal 50% zijn ingevuld en er moet een foto aan zijn toegevoegd die te allen tijde zichtbaar is en niet op verzoek staat ingesteld.

Dagelijks 10 flirts

Elk lid krijgt dagelijks 10 Flirts aangeboden. Dit geldt voor gratis leden. Zodra ze betalen, kunnen ze dagelijks 50 Flirts verwachten. Hiervoor dienen er echter wel ook minstens 50 matches te zijn vanuit de matchvoorkeuren die je hebt aangegeven in je profiel. Het is dus zeker mogelijk om voldoende flirts te ontvangen, zelfs als je geen betalend lid bent van Relatieplanet. Uit de selectie kun je dan zelf opmaken wie eventueel een goed match zou kunnen zijn. Het is hoe dan ook verrassend om te ontdekken welke profielen in de selectie worden opgenomen en getoond. Dit maakt het daten spannend en uitdagend.

dagelijkse flirts

Start je opwindende reis van liefde op Relatieplanet

Dankzij de uitgebreide functies voor flirten op Relatieplanet wordt online daten een boeiende reis vol mogelijkheden. Je profiel, gevuld met jouw unieke gegevens, fungeert als de sleutel tot het ontmoeten van gelijkgestemde singles. Met ons geavanceerde matchingsysteem en de ruimere leeftijds- en afstandsopties kom je in contact met mensen die echt bij je passen. Bovendien brengt de functie ‘Flirts’ deze potentiële matches elke drie dagen naar je toe, waardoor het vinden van liefde nog toegankelijker wordt. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met flirten op Relatieplanet en ontdek de opwinding van online daten. Wie weet vind je binnenkort wel die speciale persoon waarmee je een prachtige reis van liefde en connectie kunt starten.

Online dating videocursussen voor mannen!

Heugelijk nieuws van Relatieplanet.nl. Voor mannen wordt het nu nog gemakkelijker om zich tijdens het online daten positief te profileren. Of je nu gelijk voor een betaald abonnement gaat of liever eerst nog even de kat uit de boom kijkt met een gratis kennismaking, voor beide geïnteresseerden zijn nu videocursussen in het leven geroepen die je van onzekere beginneling tot een ware, enthousiaste datefanaat zullen maken.

videocursus liefde mannen

Waardevolle videocursussen

Datingexpert Tom Gorny van Masterflirt helpt mannen, die lid zijn op de datingsite Relatieplanet.nl, hun draai te vinden in het online daten. Niets is namelijk prettiger dan met een goede dosis zelfvertrouwen het contact aan te gaan met een leuke, aantrekkelijke vrouw. En online kan dit in een veilige, aangename en ontspannen omgeving. De videocursussen zijn zodanig opgesteld dat iedere man hier zijn voordeel mee kan doen. En uiteraard profiteren de dames hier als gevolg net zo goed van.

Basis videocursus voor onbetaalde leden

De basis videocursus is korter in formaat dan de videocursus voor betaalde leden, echter geenszins minder de moeite waard. Je vindt hierin voldoende informatie over het reilen en zeilen van het online daten. Tom Gorny draagt hierin namelijk drie waardevolle tips aan die het online daten voor elke man een stuk gemakkelijker zal maken. Je zult zo niet alleen sneller een date scoren, ook voel je je gelijk een stuk meer ontspannen en bovenal zekerder tijdens je zoektocht. En het kan haast niet anders dan dat dit veel mannen zal aanspreken.

ontspannen en bovenal zekerder

Uitgebreide videocursus online daten

Zoals genoemd is deze videocursus een stuk uitgebreider en daardoor enkel toegankelijk voor de leden met een betaald lidmaatschap van de datingsite Relatieplanet.nl. Tom Gorny heeft speciaal voor de leden die daadwerkelijk gemotiveerd zijn om van het online daten een slaand succes te maken, deze videocursus gemaakt. Hij raakt hierbij thema’s aan als het juist profileren op je datingprofiel en het perfectioneren van je conversatie skills. Het is namelijk belangrijk dat je jezelf goed neerzet, zodat je de interesse wekt bij de dames. Een prettige eerste indruk is de eerste stap naar een verdere kennismaking en mogelijk volgt daaruit vanzelf een leuke date.

Conversatie is key

Een goed geschreven datingprofiel en aantrekkelijke foto’s mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. Ook geeft de datingexpert goede tips over hoe je online een interessant en aannemelijk gesprek aanknoopt met een leuke vrouw en hoe je de communicatie verder op een aantrekkelijke manier vervolgt. Je wilt de interesse immers wel vasthouden en niet telkens weer opnieuw hoeven te beginnen. Voor alle stadia in de conversatie worden waardevolle adviezen gegeven, die het een stuk gemakkelijker voor je zullen maken.

goed gemaakt datingprofiel

Zonder zorgen daten

In deze krachtige videocursus komen gegarandeerd allerlei waardevolle tips en adviezen aan bod, waardoor je niet langer bang hoeft te zijn dat je een flater slaat. Vol vertrouwen en met tal van goede richtlijnen kan er haast niks meer misgaan op je date. Je durf je zo vanzelf met frisse moed in het online daten te storten. Genoeg reden dus om de cursussen te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---