Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Flirten in de supermarkt: de do’s en don’ts!
flirten supermarkt

Flirten in de supermarkt: de do's en don'ts!

Welke online datingsite?
24 augustus 2023

Flirten in de supermarkt? Het klinkt misschien vreemd, maar het is een stijlvolle en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe liefde of gewoon op zoek bent naar een leuke gesprekspartner, flirten in de supermarkt kan leiden tot interessante ontmoetingen. In onze blogpost bespreken we tips en trucs voor het flirten in de supermarkt, zodat jij de volgende keer met vertrouwen de supermarkt ingaat.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Supermarkt flirten onmogelijk?

Als je de titel leest dan denk je misschien of het wel mogelijk is om te gaan flirten in de supermarkt. Toch gebeurt het vaker dan je denkt. Ook in de supermarkt kun je leuke mensen gaan ontmoeten. Iedereen moet boodschappen doen en daar kun je dan ook uiteenlopende mensen treffen. Er zijn ook singles die niet zo van uitgaan houden en daarom kun je best een nieuwe liefde in de supermarkt treffen.

mannen supermarkt lachen

Een liefde vinden moet niet het doel zijn

Wat we je niet willen aanraden dat is om boodschappen te gaan doen met als doel om een nieuwe liefde te gaan ontmoeten. Dit zal dan vaak op een teleurstelling gaan uitlopen en als je jezelf gaat opdringen aan andere mensen dan zal dit je ook niet in dank afgenomen worden. Wel kun je natuurlijk goed om je heen kijken en zien of er leuke mensen zijn. Misschien zie je wel een leuke man of vrouw en dan kun je er best een praatje mee gaan maken. Vraag waar je een product kunt vinden en je merkt dan meteen wel of deze persoon interesse heeft om een praatje aan te gaan. Flirten in de supermarkt hoeft helemaal niet raar te zijn, zolang je het maar op een nette en tactische manier doet!

Telefoonnummer vragen?

Ga dan niet meteen vragen om een telefoonnummer maar vraag of deze persoon vaker in deze winkel komt en probeer er een leuk gesprek van te maken. Loopt het gesprek niet loop dan weg en ga het niet moeilijker maken dan het is. Ook op de manier waarop iemand naar je kijkt kun je meestal wel zien of deze persoon interesse in je heeft. Misschien zie je wel op een afstandje iemand naar je kijken en dan kun je ook besluiten om met deze persoon een praatje te gaan maken. Het is misschien een beetje lastig in het begin maar je zult zien dat als je dit een aantal malen vaker hebt gedaan dat het dan alleen maar makkelijker zal worden. Als je vaker in die bepaalde supermarkt boodschappen doet dan is de kans ook groter dat je deze persoon vaker tegen zult gaan komen.

supermarkt

Boodschappen vertellen veel over een persoon

Er zijn een aantal tekenen waaraan je kunt zien of iemand vrijgezel is. Uiteraard is het goed om eerst te kijken of iemand een trouwring draagt. Toch kun je ook op andere manieren zien of een persoon single is. Kijk ook eens naar de boodschappen, als iemand niet veel boodschappen doet of veel kant-en-klaar maaltijden in het winkelwagentje heeft liggen dan kan dit een teken zijn dat de persoon vrijgezel is. Toch zal je hier na een gesprekje ook wel achter gaan komen maar zo kun je wel bepalen of het interessant is om met iemand een gesprek aan te knopen.

boodschappen doen

Ga goed verzorgd op pad

Een nieuwe liefde kun je overal gaan vinden dus ook in de supermarkt. Flirten in de supermarkt kan een hele uitdaging zijn, maar als je op pad gaat en openstaat voor een nieuwe liefde dan is het goed verzorgd op pad te gaan. Je hoeft echt geen uren voor de spiegel te staan maar zorg dat je een lekker luchtje op hebt en dat je haar goed zit. Zie je dan iemand waar je wel graag meer over zou willen weten dan weet je in ieder geval dat je een verzorgde indruk maakt op deze persoon. Wie weet tref jij wel een persoon waar je een betekenisvolle relatie mee op kunt bouwen.

supermarkt stelling

Ga met vertrouwen de supermarkt in!

We hopen dat onze tips en trucs voor het flirten in de supermarkt je geholpen hebben om met vertrouwen de supermarkt in te gaan. Onthoud dat flirten niet alleen leidt tot romantische ontmoetingen, maar ook tot leuke gesprekken en nieuwe vriendschappen. Dus, ga vol vertrouwen de supermarkt in en wie weet wie je daar tegenkomt! Vergeet niet om onze website te bezoeken voor meer tips en advies over online dating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---