Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe vraag ik slim om een telefoonnummer?
telefoon

Hoe vraag ik slim om een telefoonnummer?

Welke online datingsite?
15 februari 2022

Vanaf een gemiddelde leeftijd van twaalf jaar beschikt bijna iedereen over een telefoonnummer. Dit is een heel persoonlijk nummer, want via dit mobiel nummer is enkel die ene persoon bereikbaar. Als je een oogje hebt op iemand en je die persoon zijn of haar nummer kunt krijgen, mag je je dus heel gelukkig prijzen. Maar hoe vraag je slim om een telefoonnummer?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Het telefoonnummer

In onze huidige samenleving draait alles om sociale media. Hoeveel vrienden heb je op Facebook? Hoeveel volgers heb je op Instragram? Wie leest je tweets op Twitter? Hoeveel mensen hebben interesse in jouw account op Pinterest? En ga zo maar verder. Werkelijk alles lijkt zich in de cloud af te spelen. En toch is er iets dat de tand des tijds weet te weerstaan: het telefoonnummer.

Lok het uit!

Als je elkaar al een poosje kent, maar je hebt elkaars nummer nog niet, kun je heel subtiel om dat nummer vragen. Dat doe je bijvoorbeeld door af te spreken en elkaar te beloven een bericht of WhatsAppje te sturen als je er bent. In dat geval moet er wel iemand zijn of haar nummer aan de ander geven. Als je iemand leert kennen in een kroeg, kun je allerlei trucjes gebruiken om iemands nummer te krijgen. “Mag ik even je telefoon lenen?”, om daarna heel subtiel je nummer in haar of zijn contacten te zetten. Zo zijn er heel wat oneliners om iemands nummer te verwerven. Sommigen werken natuurlijk beter dan de andere. En vooral meisjes zien al heel vaak wat er gaande is. Dus even succesvol zijn ze niet altijd.

telefoonnummer vragen

Als jij niet durft, de ander ook niet!

Heb je net iemand leren kennen en klikt het echt wel. Dan mag je er zeker van zijn dat die ander ook aan het denken is aan een goede manier om je telefoonnummer te vragen. Twijfel dus niet en neem het heft in eigen handen. De andere persoon zal zo verbaasd zijn, dat hij of zij meteen zijn of haar nummer aan je geeft. Door te tonen dat jij wel de moed of het lef hebt om het nummer te vragen, scoor je meteen al enkele punten meer. Dus zie je dat de ander ook zit te twijfelen, vraag het dan zelf.

mobiel nummer

“Ik stuur je de link wel door”

Ben je over iets interessants aan het praten zoals een nieuwe Netflix-serie? Dan kun je heel subtiel over een bepaalde scène beginnen te praten. Weet die andere persoon niet over wat je het hebt? Zeg hem of haar dan dat je het wel even zult doorsturen via WhatsApp. In dat geval moet de andere zijn of haar nummer wel aan je geven. Je kunt deze truc ook op andere manieren toepassen. Neem bijvoorbeeld een selfie van jullie en beloof die dan door te sturen. Op het einde van de avond vraag je dan het telefoonnummer naar waar je de selfie kunt doorsturen. Zo gaat de bal heel snel aan het rollen. Zo simpel kan het zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.