Home / Relatieplanet app – Kosten, Review en Ervaringen
relatieplanet app logo

Relatieplanet app - Kosten, Review en Ervaringen

Het kan best zijn dat jij in de Google Play Store of in de App Store aan het zoeken bent geweest naar de app van Relatieplanet. Deze zal je dan niet meer kunnen vinden en dit komt omdat er geen Relatieplanet app meer is. Toch hoef je niet teleurgesteld te zijn want er is namelijk een uitstekend alternatief. Je kunt namelijk gewoon je browser opstarten en dit kun je dan zowel op de smartphone als de tablet gaan doen. Hiermee surf je dan naar de website van Relatieplanet en dan zal je zien dat de website zich automatisch aan gaat passen naar het formaat van het scherm.

Relatieplanet app
3.5
Beoordeling 3.5

Voordelen Relatieplanet app

Het scherm van de smartphone die mag dan wel niet zo groot zijn maar je zal merken dat het ook op dit scherm allemaal duidelijk te lezen is en dat je zo van alle mogelijkheden van Relatieplanet gebruik kunt gaan maken. Het is dus niet meer nodig om een app te downloaden en dit heeft vele voordelen. Zo hoef je niet steeds updates van de app te gaan installeren en dit betekend dan ook dat het werkt op de oudere smartphones en tablets. Heb je dus bijvoorbeeld een oudere iPhone dan kun je gewoon de website van Relatieplanet gaan bezoeken.

relatieplanet app inschrijven

Wil je nu graag net als bij een app een icoontje op de startpagina hebben staan dan is dit ook mogelijk en dan kun je de website aan de favorieten toe gaan voegen. Je zal dan zien dat je met een simpele aanraking de website kunt bezoeken en daar in contact kunt gaan komen met de leuke leden. Op deze wijze kun je dan ook overal en altijd de website gaan bezoeken en dus sneller een leuke date af gaan spreken. Je hebt dan wel geen app maar je kunt wel van alle mogelijkheden van de website op je mobiel gebruik gaan maken.

Snel contact leggen door de vele contactmogelijkheden

Zoals je ook gewend bent als je van de website van Relatieplanet gebruik maakt zijn er vele contactmogelijkheden. Uiteraard kun je daar ook gebruik van gaan maken als je de mobiele website van deze datingsite bezoekt. Zoals je gewend bent zijn alle profielen dan gecontroleerd en weet je dat je echt met de mensen die je op de foto aan het praten bent. Ben je onderweg en krijg je een leuk bericht dan kun je nu snel gaan antwoorden. Dit maakt het dat je veel sneller in contact gaat komen met de mensen en dat je dan ook vele leuke dates op een eenvoudige wijze af kunt gaan spreken.

relatieplanet app account

Je hoeft dus niet teleurgesteld te zijn dat er geen officiële app is van Relatieplanet. De makers van de website hebben er bewust voor gekozen om deze niet meer te gebruiken aangezien de mobiele website van deze datingsite ook aan alle eisen voldoet. Probeer het zelf maar eens en dan zal je zien dat jij ook zeer tevreden bent over de website en dat je deze dan vaak zult gaan gebruiken. Contact leggen met de leuke leden van Relatieplanet dat was nog nooit zo eenvoudig.

Wat kost een lidmaatschap bij Relatieplanet.nl?

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis Lidmaatschap

  €0,-
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  1 maand

  €24,95
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  3 maanden

  €14,95 per maand
  Bekijken
 • Premium Lidmaatschap

  6 maanden

  €9,95 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Relatieplanet?

 • Bekenste Nederlandse datingsite
 • Grote database met leden
 • Gratis aanmelding
 • Schappelijke prijs lidmaatschap
 • Beperkte toegang met gratis lidmaatschap
 • 5
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 5
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 5
  Kosten
 • 4.4 Uitstekend
  Totaalscore
Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items