Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe kom ik in contact met swingers?
Hoe kom ik in contact met swingers?

Hoe kom ik in contact met swingers?

Welke online datingsite?
17 mei 2021

Wanneer jij  je partner hebt overgehaald hebt om te gaan swingen vraag je je misschien af hoe je in contact kunt komen met stellen die dit ook graag willen. In dit artikel lees je hoe je dit kunt doen!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Swingers advertenties

Vroeger was je afhankelijk van schimmige advertenties in de krant waar in bedekte termen duidelijk werd gemaakt wat de bedoeling was van het adverterende stel. Tegenwoordig gaat dat allemaal een stuk makkelijker dankzij het internet. Je kunt nu in principe vrij eenvoudig in contact komen met andere stellen die ook aan swingen doen door je aan te melden op speciale websites voor swingers.

swingers

Hoe selecteren we een geschikt stel om mee te swingen?

Als je op zoek gaat naar een stel om mee te swingen is het belangrijk dat jullie weten wat je zoekt. Naast bepaalde uiterlijke kenmerken speelt natuurlijk ook de leeftijd een rol. Willen jullie een stel van je eigen leeftijd of juist jonger of ouder. Hechten jullie waarde aan bij voorbeeld hetzelfde opleidingsniveau? Als jullie naast puur seks ook een vriendschap willen opbouwen is het wel belangrijk dat het op meerdere vlakken klikt. Dus dan is het ook belangrijk of jullie gezamenlijke interesses hebben. Als het jullie alleen om de seks gaat en het bij voorbaat al bij één ontmoeting zal blijven dan zijn dit soort aspecten natuurlijk van minder groot belang.

Samen datingsites voor swingers bekijken

Er zijn een aantal datingsites voor swingers die uitkomst kunnen bieden bij het vinden van een leuk stel. Een bekende  datingsites voor swingers in Nederland is Regio Swingers. Deze website voor swingers werd bekend doordat het te zien was in de RTL4 serie “Nieuwe Buren”. Ga samen eens rustig verschillende swingers datingsites bekijken om een beter beeld te krijgen.

samen swingers datingsite bekijken

Hoe verloopt de eerste ontmoeting?

Bij het kiezen van een stel om mee te swingen is het belangrijk dat jullie vooraf duidelijk hebben wat jullie wel en niet willen. Wil je echt seks met het andere stel? Of willen jullie alleen seks met de eigen partner maar dan bij voorbeeld in dezelfde ruimte zodat jullie naar elkaar kunnen kijken, wat natuurlijk ook heel opwindend kan zijn. Willen jullie direct bij de eerste ontmoeting al uit de kleren gaan of willen jullie elkaar eerst beter leren kennen? Dit soort dingen moeten voor iedereen duidelijk zijn zodat de verwachtingen niet te ver uiteen lopen.

Hoe gaat het in een parenclub?

Als jullie besluiten naar een parenclub te gaan voor een avondje swingen, maak ook dan goede afspraken. Je kunt er ook voor kiezen om met je eigen partner seks te hebben terwijl je weet dat je door andere stellen bekeken wordt. Maar het is ook mogelijk om in een ruimte waarvan de deur gewoon dicht gaat seks te hebben, hetzij met je eigen partner of met een ander. Je kunt bij voorbeeld ook afspraken dat jullie alleen flirten met anderen maar dat het niet tot “echte” seks zal komen, omdat je dat alleen met de eigen partner doet. Het is heel belangrijk dit goed af te stemmen want anders kan het bezoek aan de parenclub voor beiden of voor één van jullie op een enorme teleurstelling uitdraaien.

parenclub

Hoe vind ik een betrouwbare parenclub?

Een betrouwbare parenclub vinden kan soms lastig zijn. Vaak zit er niets anders op dan er gewoon heen te gaan en te zien of de sfeer daar jullie aanspreekt of niet. Als dat niet het geval is staat het jullie natuurlijk vrij om weer te vertrekken. Het is sowieso belangrijk om niets tegen je zin te doen. Als één van jullie zich niet op zijn gemak voelt in de parenclub is het echt beter om het bezoek vroegtijdig af te breken. Het kan ook gebeuren dat één van jullie op het moment dat het er mogelijk van komt dat of jij of je partner seks heeft met een ander, zich daar toch niet prettig bij voelt. Houd hier rekening mee en respecteer de gevoelens van je partner, ook al betekent het wellicht een teleurstelling voor jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *