Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Van fantasie naar realiteit: swingen voor beginners!
swingers

Van fantasie naar realiteit: swingen voor beginners!

Welke online datingsite?
22 augustus 2023

Swingen is een spannende manier om je seksleven een boost te geven, maar hoe kom je in contact met andere swingers? Het kan soms lastig zijn om de juiste mensen te vinden die dezelfde interesses hebben. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je eenvoudig in contact kunt komen met andere swingers. In deze blog geven we tips voor het vinden van de juiste swingerclubs, het veilig en discreet opbouwen van contacten, en hoe je je kunt voorbereiden op een avond vol plezier. Of je nu op zoek bent naar eenmalige avonturen of lange termijn relaties, onze gids helpt je op weg naar een spannend seksleven.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe kom ik in contact met swingers?

Swingen is een spannend fenomeen dat steeds populairder wordt. Het gaat om het ruilen of hebben van seks met andere partners, buiten de relatie van de eigen partner. Veel mensen zijn benieuwd naar de wereld van swingen, maar weten niet goed hoe ze erin komen. Wanneer jij  je partner hebt overgehaald hebt om te gaan swingen vraag je je misschien af hoe je in contact kunt komen met stellen die dit ook graag willen.In deze blog zullen we uitleggen hoe je in contact kunt komen met swingers, hoe je een succesvolle swinger ervaring kunt hebben en hoe je je kunt voorbereiden op een bezoek aan een swingerclub. Door deze tips te volgen, kun je een onvergetelijke tijd hebben en de wereld van swingen verkennen.

contact swingers

  • Swinger communites: Een van de meest populaire manieren om in contact te komen met swingers is door lid te worden van een online swinger community. Er zijn veel websites beschikbaar waar je lid kunt worden van een groep swingers die in jouw omgeving wonen. Hier kun je in contact komen met andere swingers en afspraken maken voor ruilpartners of swingerfeesten.
  • Swingerfeesten of evenementen:Een andere optie is om naar swingerfeesten of evenementen te gaan. Deze worden vaak georganiseerd door swingerclubs of organisaties en zijn een geweldige manier om in contact te komen met andere swingers. Houd wel in gedachten dat deze feesten vaak privé zijn en je moet vaak lid zijn van een club of groep om erbij te mogen.
  • Advertentie plaatsen: Het is ook mogelijk om in contact te komen met swingers door een advertentie te plaatsen in een krant of op een online platform. Let wel op dat je hiermee voorzichtig moet zijn, want het is niet gegarandeerd dat je in contact komt met serieuze swingers.

Hoe vind je de juiste swingerclub voor jou?

Als je op zoek bent naar een swingerclub, is het belangrijk om eerst te bepalen wat je precies zoekt. Wil je bijvoorbeeld alleen kijken of actief deelnemen? Zoek je een club met een specifieke leeftijdscategorie of thema? Zijn er bepaalde regels of verwachtingen waar je je aan moet houden? Door je wensen en verwachtingen duidelijk te formuleren, kun je gerichter zoeken naar een club die bij je past. Daarnaast is het verstandig om online recensies te lezen en te kijken of de club een website heeft waarop je meer informatie kunt vinden. Ook kan het helpen om contact op te nemen met de club en eventuele vragen te stellen. Ten slotte is het verstandig om eerst een keer langs te gaan als toeschouwer, voordat je besluit om actief deel te nemen. Zo kun je een indruk krijgen van de sfeer en de mensen die de club frequenteren.

swingerclub

Swingers advertenties

Vroeger was je afhankelijk van schimmige advertenties in de krant waar in bedekte termen duidelijk werd gemaakt wat de bedoeling was van het adverterende stel. Tegenwoordig gaat dat allemaal een stuk makkelijker dankzij het internet. Je kunt nu in principe vrij eenvoudig in contact komen met andere stellen die ook aan swingen doen door je aan te melden op speciale websites voor swingers.

Hoe selecteren we een geschikt stel om mee te swingen?

Als je op zoek gaat naar een stel om mee te swingen is het belangrijk dat jullie weten wat je zoekt. Naast bepaalde uiterlijke kenmerken speelt natuurlijk ook de leeftijd een rol. Willen jullie een stel van je eigen leeftijd of juist jonger of ouder. Hechten jullie waarde aan bij voorbeeld hetzelfde opleidingsniveau? Als jullie naast puur seks ook een vriendschap willen opbouwen is het wel belangrijk dat het op meerdere vlakken klikt. Dus dan is het ook belangrijk of jullie gezamenlijke interesses hebben. Als het jullie alleen om de seks gaat en het bij voorbaat al bij één ontmoeting zal blijven dan zijn dit soort aspecten natuurlijk van minder groot belang.

swingers selecteren

Samen datingsites voor swingers bekijken

Er zijn een aantal datingsites voor swingers die uitkomst kunnen bieden bij het vinden van een leuk stel. Een bekende  datingsites voor swingers in Nederland is Regio Swingers. Deze website voor swingers werd bekend doordat het te zien was in de RTL4 serie “Nieuwe Buren”. Ga samen eens rustig verschillende swingers datingsites bekijken om een beter beeld te krijgen.

Hoe verloopt de eerste ontmoeting?

Bij het kiezen van een stel om mee te swingen is het belangrijk dat jullie vooraf duidelijk hebben wat jullie wel en niet willen. Wil je echt seks met het andere stel? Of willen jullie alleen seks met de eigen partner maar dan bij voorbeeld in dezelfde ruimte zodat jullie naar elkaar kunnen kijken, wat natuurlijk ook heel opwindend kan zijn. Willen jullie direct bij de eerste ontmoeting al uit de kleren gaan of willen jullie elkaar eerst beter leren kennen? Dit soort dingen moeten voor iedereen duidelijk zijn zodat de verwachtingen niet te ver uiteen lopen.

swingers attributen

Hoe gaat het in een parenclub?

Als jullie besluiten naar een parenclub te gaan voor een avondje swingen, maak ook dan goede afspraken. Je kunt er ook voor kiezen om met je eigen partner seks te hebben terwijl je weet dat je door andere stellen bekeken wordt. Maar het is ook mogelijk om in een ruimte waarvan de deur gewoon dicht gaat seks te hebben, hetzij met je eigen partner of met een ander. Je kunt bij voorbeeld ook afspraken dat jullie alleen flirten met anderen maar dat het niet tot “echte” seks zal komen, omdat je dat alleen met de eigen partner doet. Het is heel belangrijk dit goed af te stemmen want anders kan het bezoek aan de parenclub voor beiden of voor één van jullie op een enorme teleurstelling uitdraaien.

Hoe vind ik een betrouwbare parenclub?

Een betrouwbare parenclub vinden kan soms lastig zijn. Vaak zit er niets anders op dan er gewoon heen te gaan en te zien of de sfeer daar jullie aanspreekt of niet. Als dat niet het geval is staat het jullie natuurlijk vrij om weer te vertrekken. Het is sowieso belangrijk om niets tegen je zin te doen. Als één van jullie zich niet op zijn gemak voelt in de parenclub is het echt beter om het bezoek vroegtijdig af te breken. Het kan ook gebeuren dat één van jullie op het moment dat het er mogelijk van komt dat of jij of je partner seks heeft met een ander, zich daar toch niet prettig bij voelt. Houd hier rekening mee en respecteer de gevoelens van je partner, ook al betekent het wellicht een teleurstelling voor jou.

partner seks

Formuleer je wensen en verwachtingen duidelijk

We hopen dat onze gids je geholpen heeft bij het vinden van de juiste swingerclubs en het veilig en discreet opbouwen van contacten. Het is belangrijk om je wensen en verwachtingen duidelijk te formuleren, gericht te zoeken en je voor te bereiden op een avond vol plezier. Bedenk dat swingen voor iedereen anders is en dat er geen juiste of verkeerde manier is om het te doen. Luister naar je intuïtie en respecteer de regels van de club en de wensen van je partner. Veel plezier en laat ons weten hoe het gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---