Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe organiseer ik een trio?
trio organiseren

Hoe organiseer ik een trio?

Welke online datingsite?
08 september 2021

Een sekstrio is de geheime fantasie van veel mensen. Velen zullen er niet snel voor uitkomen, maar er is een behoorlijke groep mensen die er stiekem over fantaseert om seks te hebben met twee anderen. Mannen dromen vaak over seks met twee vrouwen. Vrouwen fantaseren vaak over seks met een vrouw, met als bijkomende fantasie dat hun vriend toekijkt en uiteindelijk mee gaat doen. Maar er zijn ook vrouwen die een voorkeur hebben over seks met twee mannen. Ook in de homoscene komen uiteraard trio’s voor. Maar hoe kom je in contact met mensen die jouw fantasie werkelijkheid willen laten worden?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Op zoek via datingsites

Op datingsites die vooral gericht zijn op sekscontact en niet zo zeer op het vinden van een vaste partner staan vaak advertenties voor trio seks. Je vindt voorbeeld oproepen op swingers datingsites van stellen die op zoek zijn naar een biseksuele man of vrouw om daar een seksafspraak mee te maken. Degenen die daar op reageren zijn immers uit op hetzelfde. Als je een advertentie plaatst als single en vervolgens aangeeft dat je een partner hebt en dat jullie een trio willen zodra er iemand reageert, is de kans zeer groot dat de andere partij meteen afhaakt. Als je gaat zoeken op een speciale datingsite voor trio’s dan loop je dat risico in ieder geval niet.

online datingsites

Veilige seks is heel belangrijk

Wanneer je met één partner seks hebt is het al belangrijk om het veilig te doen. Maar bij een trio speelt dat natuurlijk nog meer. Daarom is het heel belangrijk om met iemand of met een stel waarmee je een trio hebt altijd aan veilige seks te doen. Je kent deze persoon immers niet als jullie elkaar voor het eerst ontmoeten en er direct bij de eerste ontmoeting al seks is. Ook als twee vrouwen seks met elkaar hebben kan er een soa (seksueel overdraagbare ziekte) worden overgedragen. Dit kan eveneens gebeuren als er geen seksuele gemeenschap plaatsvindt, ook via orale seks kun je een soa oplopen. Hoewel het misschien weinig opwindend of romantisch is, is het wel belangrijk om het hier even over te hebben voordat jullie het bed in duiken.

vrij veilig

Denk aan je veiligheid en stel grenzen

Wanneer je als single een trio aangaat met een stel, is het belangrijk om aan je veiligheid te denken. Sommige stellen hebben heel vreemde bedoelingen als ze een single benaderen voor een trio. Het is in zo’n geval misschien aan te raden om iemand in vertrouwen te nemen over je afspraakje en het diegene te laten weten als je weer thuis bent. Zo weet tenminste iemand wat er speelt als er wat misgaat en je bij voorbeeld tegen je wil wordt vastgehouden. Natuurlijk moet je niet bij voorbaat uitgaan van foute bedoelingen. Als je er geen goed gevoel over hebt, wees dan zo verstandig om de afspraak af te breken en ga niet verder “omdat dat nou eenmaal de afspraak was”. Je bent nog altijd baas over je eigen lichaam. Zeker bij een trio is dat iets om steeds voor ogen te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.