Home / Swing erop los: Beste datingsites voor Swingers! / Regio Swingers review: is het de kosten waard?
Regio Swingers logo

Regio Swingers review: is het de kosten waard?

Regio Swingers is een datingsite speciaal gericht op mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar nieuwe spannende contacten in de swingerswereld. Dankzij de nationale bekendheid die de site kreeg door de goed bekeken RTL4 serie “Nieuwe Buren”, groeide het aantal inschrijvingen sterk. Datingsite Regio Swingers behoort daardoor tot de grotere swingers community’s van Nederland. De site is laagdrempelig en geschikt voor zowel beginners als ervaren swingers. Je kunt er terecht voor langdurige openminded relaties of discrete erotische contacten. De leeftijden van de leden variëren sterk, van jong tot oud. RegioSwingers.nl is een veilige en discrete datingsite waar je makkelijk nieuwe gelijkgestemden kunt vinden en contact kunt leggen.

Regio Swingers
13 Ervaringen
3.6
Beoordeling 3.6

Regio Swingers: Dé datingsite voor openminded relaties en discrete erotische contacten

Op Regio Swingers kunnen mannen, vrouwen en stellen zich inschrijven om op zoek te gaan naar andere gelijkgestemden. Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan nieuwe spannende contacten! Ook de eerste stappen op swingersgebied worden hierdoor een stuk makkelijker. Of dit nu voor langdurige openminded relaties is of voor discrete erotische contacten met een leuke match, Regio Swingers biedt deze kans! Dagelijks schrijven er meer dan honderd nieuwe leden en stellen zich in op deze website. Daardoor behoort de datingsite tot de grotere swingers community’s van ons land.

YouTube player

Nationale bekendheid dankzij RTL4 serie Nieuwe Buren

De datingsite Regio Swingers werd nationaal bekend doordat hij zichtbaar was in de goed bekeken RTL4 serie “Nieuwe Buren”. In deze serie waren de hoofdrolspelers Katja Schuurman en Thijs Römer swingers die gebruik maakten van de website RegioSwingers. Op dat moment was de interesse bij veel Nederlanders gewekt en schrijven zich honderden nieuwe stellen zich in op de datingsite. De leeftijden van leden lopen zeer uiteen. Zowel jonge als ouderen stellen staan ingeschreven op de datingwebsite.

Maak goede afspraken

Een succesvolle ervaring op RegioSwingers begint met heldere afspraken en open communicatie. Bij het verkennen van partnerruil is het van cruciaal belang dat alle betrokkenen zich op hun gemak voelen. Voordat je lid wordt, is het raadzaam om uitgebreid met je partner te overleggen over jullie intenties en verwachtingen. Hoe ver zijn jullie bereid te gaan en wat zijn de grenzen? Neem de tijd om elkaars gevoelens en wensen te begrijpen. In het geval dat iemand zich niet op zijn of haar gemak voelt tijdens een contact, wees dan bereid om een stap terug te nemen. Stop tijdelijk het contact totdat jullie beiden helder hebben wat jullie wel en niet prettig vinden. De sleutel tot een positieve ervaring op RegioSwingers ligt in respect, openheid en het zorgen voor ieders welzijn.

swingers

Eenvoudig met andere stellen in contact komen

!Op RegioSwingers, de gerenommeerde datingsite, staan diverse functionaliteiten tot je beschikking waarmee je moeiteloos in contact kunt komen met andere stellen. Het leggen van contacten is verrassend simpel; je kunt een connectie maken door subtiel te flirten, een persoonlijk bericht achter te laten, of gezellig te chatten met andere gelijkgestemde paren. De website huisvest talloze profielen van stellen, vaak inclusief foto’s, wat de ervaring nog boeiender maakt. Het is opwindend om samen met je eigen partner door deze profielen te bladeren en te ontdekken wie jullie aanspreekt. RegioSwingers nodigt uit tot het verkennen van nieuwe connecties en het verrijken van jullie avontuurlijke reis.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij deze datingsite is geheel gratis en zonder verplichtingen. Actuele lidmaatschap prijzen vind je op deze pagina. Tevens zijn er regelmatig kortingen en acties hier te vinden. Ook worden er prijzenpakketten en gratis toegangskaarten verloot via de website. Wanneer jullie staan ingeschreven op RegioSwingers.nl is het aan te raden om zelf een actieve rol aan te gaan nemen. Ga niet passief wachten op andere leden of stellen, maar stuur zelf berichten aan leuke koppels. Doe dit natuurlijk altijd wel op een nette manier!

Regio Swingers screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Regio Swingers?

Het goedkoopste Regio Swingers abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van RegioSwingers.nl?

  • Regio Swingers is een populaire datingsite binnen de Nederlandse swingers community.
  • De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het vinden van nieuwe contacten soepel verloopt.
  • Regio Swingers biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om berichten te versturen en profielen te bekijken.
  • De klantenservice van Regio Swingers is goed bereikbaar en staat altijd klaar om vragen of problemen op te lossen.
  • Regio Swingers biedt een veilige en betrouwbare datingervaring.
  • Regio Swingers is alleen bedoeld voor openminded relaties en erotische avonturen, waardoor het minder geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
  • Om optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten van Regio Swingers is een betaald abonnement nodig.
  • De kosten van een abonnement kunnen voor sommige mensen een drempel vormen.

  Regio Swingers: De groeiende swingers community van Nederland

  Regio Swingers is een populaire datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar spannende nieuwe contacten en avonturen. De website biedt een gebruiksvriendelijk platform waarop gelijkgestemden elkaar kunnen vinden en met elkaar in contact kunnen komen. Bovendien is Regio Swingers bekend geworden door de nationale bekendheid die het kreeg door de serie Nieuwe Buren op RTL4, waardoor veel Nederlanders nieuwsgierig werden naar deze datingsite. De diversiteit van leeftijden en de groeiende swingers community maken Regio Swingers een interessante optie voor iedereen die de wereld van swingers wil ontdekken. Let wel op: de site is alleen bedoeld voor openminded relaties en discrete erotische contacten.
  stel swingers
  • 4

   Populariteit

   Regio Swingers is een populaire datingsite binnen de Nederlandse swingers community. Het grote aantal dagelijkse nieuwe inschrijvingen laat zien dat deze community blijft groeien.

  • 3.5

   Gebruikersgemak

   De website van Regio Swingers is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het inschrijfproces en het vinden van nieuwe contacten verloopt hierdoor soepel en snel.

  • 3.5

   Functionaliteiten

   Regio Swingers biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om berichten te versturen en profielen te bekijken. De website is echter alleen bedoeld voor openminded relaties en erotische avonturen.

  • 3.5

   Klantenservice

   De klantenservice van Regio Swingers is goed bereikbaar en staat altijd klaar om vragen of problemen op te lossen. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare datingervaring.

  • 3.5

   Kosten

   Om optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten van Regio Swingers is een betaald abonnement nodig. De kosten hiervan zijn redelijk en het is mogelijk om eerst een gratis proefabonnement te nemen.

  • 3.6 Goed

   Totaalscore

   Regio Swingers scoort over het algemeen goed op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en klantenservice. Het is een populaire datingsite binnen de swingers community en biedt een veilige en betrouwbare datingervaring. Let wel op: de website is alleen bedoeld voor openminded relaties en erotische avonturen.

  RegioSwingers FAQ

  Hoe kan ik RegioSwingers opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RegioSwingers? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Regio Swingers account.

  RegioSwingers opzeggen

  Regio Swingers account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van regioswingers.nl en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de rode “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.

  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit

  klik op de rode button: “Nu uitschrijven”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op RegioSwingers!

  Wat is Regio Swingers en wat zijn de kosten om lid te worden?

  Regio Swingers is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een erotische relatie. De kosten om lid te worden variëren van € 9,95 per maand voor een jaarabonnement tot € 24,95 per maand voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

  Zijn er beperkingen voor gratis leden op Regio Swingers?

  Ja, gratis leden hebben beperkte toegang tot de functies van de site. Ze kunnen bijvoorbeeld geen berichten sturen of de chatfunctie gebruiken. Om optimaal te kunnen profiteren van de site, moeten gebruikers zich aanmelden voor een betaald abonnement.

  Hoe kan ik mijn Regio Swingers-abonnement opzeggen?

  Om uw Regio Swingers-abonnement op te zeggen, moet u inloggen op uw account en naar de pagina “Mijn account” gaan. Klik op “Abonnement opzeggen” en volg de instructies op het scherm. Als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor hulp.

  Kan ik Regio Swingers gebruiken op mijn mobiele telefoon?

  Ja, Regio Swingers heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt de app downloaden in de Google Play Store of de App Store en zo ook onderweg gebruik maken van de diensten.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Regio Swingers?

  U kunt contact opnemen met de klantenservice van Regio Swingers via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar de klantenservice of telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

  Laats bijgewerkt: 25 augustus 2023

  13 reacties op “Regio Swingers review: is het de kosten waard?”

  1. Ze weten wel wie ik ben schreef:

   Is gewoon een oplichters praktijk.
   Met alleen maar fake accounts.
   Aangemeld en betaald voor 1 maand, vervolgens weer opgezegd, en ze blijven doodleuk iedere maand geld afschrijven.
   Rekening geblokkeerd en nu krijg je brieven met incassokosten.

   Nooit aanmelden of deze of al hun andere sites.

  2. p schreef:

   Het is allemaal 1 grote oplichterij. Alle sites komen bij Sex Dating Network vandaan in Nijmegen. Ze zetten er tientallen op met allemaal iets andere doelgroep maar met dezelfde content en profielen…
   Sites die eronder vallen zijn oa:
   Novamora.nl
   MilfMatch.nl
   Ondeugend-Daten.nl
   Ondeugende-Mamas.nl
   Ondeugende-Papas.nl
   RegioSexContact.nl
   RegioSwingers.nl
   SeniorenPassie.nl
   MilfMatch.be
   Ondeugend-Daten.be
   Ondeugende-Mamas.be
   Ondeugende-Papas.be
   RegioSexContact.be
   RegioSwingers.be
   SeniorenPassie.be

  3. Megakoppel schreef:

   In 1,5 jaar tijd al veel leuke dates gehad via deze site. Natuurlijk zitten er fakers bij die je benaderen, op welke site zitten ze niet? Daar moet je zelf op letten. Niet te snel pikante foto’s meesturen (wordt vaak om gevraagd), als je om telefonisch contact vraagt tussen vrouw/vrouw, omdat je het niet vertrouwd, haken ze zelf snel af en als ze dat niet willen is het voor ons gelijk klaar. Fotomodellen types van 28 jaar die het met wat oudere stellen zien zitten? Kom op mensen, je wint nog eerder een prijs in de loterij. Als je een faker doorhebt, kun je deze gewoon blokkeren.
   Prijstechnisch is Regioswingers niet de goedkoopste, ze zijn er goedkoper. Maar het is wel een actieve site, met ook heel veel echte en leuke stellen.

  4. bls schreef:

   Kun je een aantal van die bonafide swingersites noemen voor ons alsjeblieft?

  5. Bikerscouple schreef:

   De beheerders hebben de grootste lol om ons profiel steeds te veranderen omdat wij er op vermelden “Zijn op dit moment geen betalend lid en kunnen dus niet antwoorden.” (Uit deze zin worden regelmatig woorden of zelfs de gehele zin gewist)
   Er werd gedreigd dat wij zouden worden geroyeerd. Nadat wij hadden uitgelegd dat wij niet tegen de reglementen in gingen en na een advies aan hen om eens bij de LOI een cursus nederlands te gaan volgen met aansluitend een cursus begrijpend nederlands, lieten ze ons met rust vwb de dreigmails om ons te royeren. Nou ja met rust……… wat ze nu dus doen is ons profiel, ongevraagd, steeds aanpassen.
   Deze kinderlijke figuren, beheren een site waar, zoals eerder gezegd, het barst van de fakers. Toch moeten wij toegeven al een 2 tal dates te hebben gehad van de meer dan 10 afspraken waar idd rare reacties uit voortkwamen. Als wij zien hoe kinderachtig deze beheerders soms reageerden op onze mails, zou het goed kunnen dat ook zij achter de vele “fake” profielen zitten van deze site.
   Na alles wat we inmiddels met hen mee gemaakt hebben, zou ons dat zeker niet verbazen.

  6. Wim schreef:

   Op zich leuke site. Zelf heb ik geen last van de vele fakers die genoemd worden ze zullen er ongetwijfeld zijn. Al een aantal leuke dates gehad via deze site.
   De firma Regioswingers is hetzelfde als Ondeugend daten controleert de teksten die geplaatst worden maar corrigeerde deze ook willekeurig en naar eigen inzicht. Daarboven op dien je op te letten dat als je een abbonnement afsluit je gelijktijdig een machtiging afgeeft voor incasso.
   Ook hier maakt deze firma misbruik van door ondanks stopzetting van het opwaardeerplan toch te incasseren.
   In mijn ogen zijn het gewoon boeven.

  7. Dennis schreef:

   Twee dagen rondgekeken. De site is fake. Vol met nep profielen van waaruit standaard berichtjes worden gestuurd. Veel profielen met openbare herkenbare foto’s is natuurlijk al verdacht. Vermoedelijk plukken ze die foto’s van het internet. Facebook, andere sites?
   Ik zag ook profielen met foto’s die ik herkende van andere dating sites maar met een andere naam. Het lijkt erop dat ze zonder toestemming foto’s gebruiken voor nepprofielen. Zeer onbeschoft om dat te doen.

   De positieve recensies hebben ze waarschijnlijk ook zelf geschreven. Get a life.

  8. B&d schreef:

   Ik ben het niet met je eens wij staan daar al een poosje ingeschreven en wij hebben al wel dates gehad met stelletjes via de site

  9. piet schreef:

   Het stikt er van de fakers. En de helft van de gebruikers is een single leuke vrouw, allemaal 28?!

   Vind het jammer van mijn geld voor die 2 weekjes.

  10. Michel schreef:

   Je hebt helemaal gelijk… Het is naar ons idee een grote fake site..
   met fake profielen

  11. Michel schreef:

   Die hele site is fake volgens mij…
   De reacties die je krijgt van leden… zijn 3 dagen op geweest en in 3 dagen wel tig berichten gehad en de hel tekst leek wel copy past ofwel onzin..
   Je profiel word totaal niet gelezen en dan die prijzen… kom op zeg dat betaald toch niemand…
   belachelijk duur, daar kun je je beter inschrijven bij vele ander sites die meer bieden en nog goedkoper zijn ook…
   Ze zijn tros schijnbaar dat ze op tv zijn geweest maar heb sterk het idee dat ze totaal niets weten van swingen want wees eerlijk, dat nieuwe buren was ook onzin zoals dat er daar aan toe ging….
   Mensen geef daar echt je geld niet aan uit, er zijn site waar ECHT swingers te vinden zijn!! maar zeker niet op deze site!!!

  12. cobra schreef:

   Dat wat u beschrijft,Dat ligt echter Niet aan de site zelf.Maar aan de mensen die erop zitten.De site

   bemiddeld alleen maar.

  13. Dinie schreef:

   Een klotesite! Afspraken maken en dan een uur van te voren afzeggen. Zelfs te horen krijgen dat ze onze foto’s naar iedereen door gaan sturen omdat je niet op hun verzoeken in wil gaan. Werkelijk alleen maar leugenaars kom je tegen. Profielen komen niet overeen met datgene wat ze via de mail of app laten weten. Snap niet dat hier niets aan gedaan word. Ook je foto’s kunnen door iedereen opgeslagen worden die je op de site zet, is dus niet beveiligd. Kortom, als je belazerd wil worden moet je zeker aanmelden op regioswingers

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---