datingsite parship

Home » Regio Swingers – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Regio Swingers logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

12

Regio Swingers – Kosten, Review en Ervaringen

 

Op Regio Swingers kunnen mannen, vrouwen en stellen zich inschrijven om op zoek te gaan naar andere gelijkgestemden. Via internet wordt het reuze eenvoudig om op zoek te gaan nieuwe spannende contacten! Ook de eerste stappen op swingersgebied worden hierdoor een stuk makkelijker. Of dit nu voor langdurige openminded relaties is of voor discrete erotische contacten met een leuke match, Regio Swingers biedt deze kans! Dagelijks schrijven er meer dan honderd nieuwe leden en stellen zich in op deze website. Daardoor behoort de datingsite tot de grotere swingers community’s van ons land.

De datingsite Regio Swingers werd nationaal bekend doordat hij zichtbaar was in de goed bekeken RTL4 serie “Nieuwe Buren”. In deze serie waren de hoofdrolspelers Katja Schuurman en Thijs Römer swingers die gebruik maakten van de website RegioSwingers. Op dat moment was de interesse bij veel Nederlanders gewekt en schrijven zich honderden nieuwe stellen zich in op de datingsite. De leeftijden van leden lopen zeer uiteen. Zowel jonge als ouderen stellen staan ingeschreven op de datingwebsite.

Het is belangrijk bij partnerruil dat iedereen op zijn gemak is. Bespreek met je partner dus goed van te voren door met welke intentie je lid gaat worden en hoe ver je zal willen gaan. Voelt iemand zich niet op zijn of haar gemak? Stop dan (tijdelijk) met het contact totdat het voor jullie beiden duidelijk is wat jullie wel en niet prettig vinden.

Eenvoudig met andere stellen in contact komen

Datingsite RegioSwingers heeft een aantal functionaliteiten die het eenvoudig maakt om contact te leggen met andere stellen. Contacten kunnen heel simpel op worden gedaan door even te flirten, een bericht achter te laten of te chatten met andere leuke paren. Er zijn veel stellen met foto’s op de website aanwezig. Heel erg spannend om deze met je eigen partner eens te bekijken!

Inschrijven bij deze datingsite is geheel gratis en zonder verplichtingen. Actuele lidmaatschap prijzen vind je op deze pagina. Tevens zijn er regelmatig kortingen en acties hier te vinden. Ook worden er prijzenpakketten en gratis toegangskaarten verloot via de website.

Wanneer jullie staan ingeschreven op RegioSwingers.nl is het aan te raden om zelf een actieve rol aan te gaan nemen. Ga niet passief wachten op andere leden of stellen, maar stuur zelf berichten aan leuke koppels. Doe dit natuurlijk altijd wel op een nette manier!

regio swingers kosten screenshot

Regio Swingers Kosten abonnement

150 Credits

€15,99
€15,99
 • VIP-toegang 15 dagen

300 Credits

€ 27, 99
€ 27, 99
 • VIP-toegang 30 dagen

900 Credits

€59,99
€59,99
 • VIP-toegang 90 dagen

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Regio Swingers abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Regio Swingers kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Regio Swingers . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Regio Swingers actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over RegioSwingers.nl

RegioSwingers opzeggen en account verwijderen

Regio Swingers Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Regio Swingers. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Regio Swingers? Geef hieronder jouw reactie!

RegioSwingers Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem12 Ervaringen - Regio Swingers – Kosten, Review en Ervaringen

 1. p p schreef:

  Het is allemaal 1 grote oplichterij. Alle sites komen bij Sex Dating Network vandaan in Nijmegen. Ze zetten er tientallen op met allemaal iets andere doelgroep maar met dezelfde content en profielen…
  Sites die eronder vallen zijn oa:
  Novamora.nl
  MilfMatch.nl
  Ondeugend-Daten.nl
  Ondeugende-Mamas.nl
  Ondeugende-Papas.nl
  RegioSexContact.nl
  RegioSwingers.nl
  SeniorenPassie.nl
  MilfMatch.be
  Ondeugend-Daten.be
  Ondeugende-Mamas.be
  Ondeugende-Papas.be
  RegioSexContact.be
  RegioSwingers.be
  SeniorenPassie.be

 2. Megakoppel Megakoppel schreef:

  In 1,5 jaar tijd al veel leuke dates gehad via deze site. Natuurlijk zitten er fakers bij die je benaderen, op welke site zitten ze niet? Daar moet je zelf op letten. Niet te snel pikante foto’s meesturen (wordt vaak om gevraagd), als je om telefonisch contact vraagt tussen vrouw/vrouw, omdat je het niet vertrouwd, haken ze zelf snel af en als ze dat niet willen is het voor ons gelijk klaar. Fotomodellen types van 28 jaar die het met wat oudere stellen zien zitten? Kom op mensen, je wint nog eerder een prijs in de loterij. Als je een faker doorhebt, kun je deze gewoon blokkeren.
  Prijstechnisch is Regioswingers niet de goedkoopste, ze zijn er goedkoper. Maar het is wel een actieve site, met ook heel veel echte en leuke stellen.

 3. Bikerscouple Bikerscouple schreef:

  De beheerders hebben de grootste lol om ons profiel steeds te veranderen omdat wij er op vermelden “Zijn op dit moment geen betalend lid en kunnen dus niet antwoorden.” (Uit deze zin worden regelmatig woorden of zelfs de gehele zin gewist)
  Er werd gedreigd dat wij zouden worden geroyeerd. Nadat wij hadden uitgelegd dat wij niet tegen de reglementen in gingen en na een advies aan hen om eens bij de LOI een cursus nederlands te gaan volgen met aansluitend een cursus begrijpend nederlands, lieten ze ons met rust vwb de dreigmails om ons te royeren. Nou ja met rust……… wat ze nu dus doen is ons profiel, ongevraagd, steeds aanpassen.
  Deze kinderlijke figuren, beheren een site waar, zoals eerder gezegd, het barst van de fakers. Toch moeten wij toegeven al een 2 tal dates te hebben gehad van de meer dan 10 afspraken waar idd rare reacties uit voortkwamen. Als wij zien hoe kinderachtig deze beheerders soms reageerden op onze mails, zou het goed kunnen dat ook zij achter de vele “fake” profielen zitten van deze site.
  Na alles wat we inmiddels met hen mee gemaakt hebben, zou ons dat zeker niet verbazen.

 4. Wim Wim schreef:

  Op zich leuke site. Zelf heb ik geen last van de vele fakers die genoemd worden ze zullen er ongetwijfeld zijn. Al een aantal leuke dates gehad via deze site.
  De firma Regioswingers is hetzelfde als Ondeugend daten controleert de teksten die geplaatst worden maar corrigeerde deze ook willekeurig en naar eigen inzicht. Daarboven op dien je op te letten dat als je een abbonnement afsluit je gelijktijdig een machtiging afgeeft voor incasso.
  Ook hier maakt deze firma misbruik van door ondanks stopzetting van het opwaardeerplan toch te incasseren.
  In mijn ogen zijn het gewoon boeven.

 5. Dennis Dennis schreef:

  Twee dagen rondgekeken. De site is fake. Vol met nep profielen van waaruit standaard berichtjes worden gestuurd. Veel profielen met openbare herkenbare foto’s is natuurlijk al verdacht. Vermoedelijk plukken ze die foto’s van het internet. Facebook, andere sites?
  Ik zag ook profielen met foto’s die ik herkende van andere dating sites maar met een andere naam. Het lijkt erop dat ze zonder toestemming foto’s gebruiken voor nepprofielen. Zeer onbeschoft om dat te doen.

  De positieve recensies hebben ze waarschijnlijk ook zelf geschreven. Get a life.

 6. piet piet schreef:

  Het stikt er van de fakers. En de helft van de gebruikers is een single leuke vrouw, allemaal 28?!

  Vind het jammer van mijn geld voor die 2 weekjes.

 7. Michel Michel schreef:

  Die hele site is fake volgens mij…
  De reacties die je krijgt van leden… zijn 3 dagen op geweest en in 3 dagen wel tig berichten gehad en de hel tekst leek wel copy past ofwel onzin..
  Je profiel word totaal niet gelezen en dan die prijzen… kom op zeg dat betaald toch niemand…
  belachelijk duur, daar kun je je beter inschrijven bij vele ander sites die meer bieden en nog goedkoper zijn ook…
  Ze zijn tros schijnbaar dat ze op tv zijn geweest maar heb sterk het idee dat ze totaal niets weten van swingen want wees eerlijk, dat nieuwe buren was ook onzin zoals dat er daar aan toe ging….
  Mensen geef daar echt je geld niet aan uit, er zijn site waar ECHT swingers te vinden zijn!! maar zeker niet op deze site!!!

 8. Dinie Dinie schreef:

  Een klotesite! Afspraken maken en dan een uur van te voren afzeggen. Zelfs te horen krijgen dat ze onze foto’s naar iedereen door gaan sturen omdat je niet op hun verzoeken in wil gaan. Werkelijk alleen maar leugenaars kom je tegen. Profielen komen niet overeen met datgene wat ze via de mail of app laten weten. Snap niet dat hier niets aan gedaan word. Ook je foto’s kunnen door iedereen opgeslagen worden die je op de site zet, is dus niet beveiligd. Kortom, als je belazerd wil worden moet je zeker aanmelden op regioswingers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑