Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Fatale fouten die je moet vermijden bij het benaderen van vrouwen!
Fatale fouten die je moet vermijden bij het benaderen van vrouwen

Fatale fouten die je moet vermijden bij het benaderen van vrouwen!

Welke online datingsite?
29 december 2023

Ben jij op zoek naar de perfecte match op een online datingsite, maar lukt het maar niet om de aandacht van vrouwen te trekken? Misschien benader je hen op de verkeerde manier. Het benaderen van vrouwen op een online datingsite is namelijk een kunst op zich. Er zijn bepaalde fouten die je absoluut moet vermijden als je indruk wilt maken en kans wilt maken op een date. In deze blog delen we de meest voorkomende fouten die mannen maken bij het benaderen van vrouwen op een online datingsite. Van slechte openingszinnen tot te veel over jezelf praten, we bespreken het allemaal. Maar we gaan nog een stapje verder en geven je ook tips over hoe je wél succesvol vrouwen kunt benaderen. Door deze tips toe te passen vergroot je jouw kansen op een match en een succesvolle date. Lees snel verder en vermijd deze blunders bij het online daten!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe je vrouwen beter niet kunt benaderen!

Het benaderen van een vrouw kan voor veel mannen een angstige en onzeker makende ervaring zijn. Je wilt natuurlijk niet afgewezen worden of een slechte indruk achterlaten. Toen ik jong was dacht ik dat het gemakkelijk was om meiden te versieren: gedraag je als een lul, gooi je one-liners er uit en geef vooral niet op. Elk meisje benaderde ik op de zelfde manier en met succes. Maar goed, dit was tijdens mijn studietijd. Ik wist toen niet dat ik te maken had met onvolwassen meiden, zelf was ik natuurlijk ook nog jong. De echte wereld kwam daarom als een schok. In deze blog lees je hoe je vrouwen niet moet benaderen.

een man die flauwe versiertrucs gebruikt bij meerdere vrouwen

Versierpogingen

De waarheid is dat vrouwen een situatie veel sneller kunnen analyseren dan mannen, foute manoeuvres en versierpogingen zijn dan ook veel sneller opgepikt door vrouwen. Vergeet de versierpogingen die je vroeger gebruikte, vrouwen hebben je door en zijn niet bang om je af te wimpelen. Mijn ervaringen: vrouwen hebben me geslagen, drankjes over me heen gegooid en mij in mijn gezicht uitgelachen.  Uiteindelijk is mijn succes hier uit gekomen. Je leeft, je leert en je leert je aan te passen. Het is ironisch dat ik me nu pas realiseer dat er geen complexe handleiding is, laat staan antwoorden, om een vrouw met succes te versieren. Met de jaren heb ik toch wel iets geleerd… namelijk dat een rustige benadering van vrouwen het beste werkt.

Houd het simpel en zet de eerste stap

Door mijn eigen grootste datingblunders heb ik geleerd om het gemakkelijk en eenvoudig te houden: een oprechte glimlach en groet. Als ze geïnteresseerd is volgt een gesprek vanzelf. Werkt dit niet? Dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Dit klinkt misschien simpel, toch is het vaak positief ontvangen door vrouwen. In het beste geval krijg ik haar nummer en in het ergste geval blijven we een vage bekende. Vergeet de sprookjes die je hebt geleerd over daten. Benader vrouwen en hou het simpel! Dit helpt niet alleen om je zelfvertrouwen te verbeteren, maar het zal de kans op een date ook vergroten.

eenvoudige, oprechte glimlach en begroeting aan aan iemand die ze willen benaderen

Omgaan met een afwijzing

Zelfvertrouwen is ontzettend belangrijk. Vanzelfsprekend zal niet elke benadering leiden tot succes, maar het is altijd beter om de eerste stap te zetten en het gewoon te proberen dan je zelf af te vragen, “wat als?”. Omgaan met een afwijzing is een kwaliteit die niet alle mannen hebben, tijd en ervaring leert je hier mee om te gaan. En voor die mannen die niet kunnen omgaan met een afwijzing: je toevlucht nemen tot flauwe opmerkingen of rare gezichten trekken helpen je absoluut niet verder. Wanhoop kan voor rare ideeën en manieren zorgen om toch een vrouw aan te trekken. Helaas, 60 procent van de tijd resulteert dit alleen in het verder wegjagen van vrouwen.

Facebook

Zie je een leuke dame op Facebook? Iemand versieren op Facebook is erg lastig en daarom af te raden. Ga haar daarom geen berichtjes sturen. Doe je dit wel? Dan zal je zeker een engerd vinden. Nooit, ik herhaal, stuur nooit berichtjes naar een vrouw voordat je haar in het echt hebt ontmoet. Uiteindelijk zal ze er toch wel achterkomen dat je al weken haar Facebook pagina volgt. Ontmoeten jullie elkaar op een datingsite? Dan is het natuurlijk een ander verhaal. Jullie willen beide iemand ontmoet en zijn hiervoor op de juiste internet plek. Wil je toch dichter bij die leuke dame op Facebook komen? Probeer dan het volgende: ontmoet haar in het echt en voeg haar vervolgens toe als vriend. Accepteert ze je niet, dan is de boodschap duidelijk. Zo simpel kan het zijn.

Man omringd door afgewezen telefoonnummers of geblokkeerde sociale media-accounts

Het toilet

In de kroeg of disco staan vaak veel vrouwen te wachten om naar het toilet te gaan. Veel mannen zien dit als een kans om op een dame af te stappen. Fout, stap nooit op een vrouw af die in de rij staat om naar het toilet te gaan. Ze hebben dan waarschijnlijk wel iets anders aan hun hoofd en nee, daar val jij niet onder. Probeer anders het volgende: spreek haar aan op de dansvloer of bij de bar.

Wanhopige Drankjes

Veel vrouwen vinden het gezellig om met iemand een drankje te drinken die ze kennen. Koop daarom geen drankje voor een vrouw voordat je haar gesproken hebt. En koop al helemaal geen shotje voor haar terwijl je haar vanaf de andere kant van de bar aanstaart. Dit klinkt toch ook eng? Nog een tip, geef je eigen glas drinken nooit aan haar. We zijn toch opgevoed om geen snoep van vreemden aan te nemen? Ja, dit komt op hetzelfde neer. Iemand aanspreken in een kroeg werkt als volgend: stel jezelf voor en vraag dan of ze wat met je wil drinken. Als ze dit wil, dan kun je in de volgende 10-15 minuten gegarandeerd uitvinden of er meer in zit dan alleen jullie gemeenschappelijke liefde voor alcohol.

Persoon biedt drankje aan, ongeïnteresseerde vrouw aan bar.

Wingman

Doe je eigen werk. Eén van je vrienden op haar af sturen als een wingman  is wel heel kinderachtig. En waarschijnlijk zegt dit veel over jezelf. Daarnaast, waarom geef je je vrienden de kans om te schitteren terwijl je dit zelf had kunnen doen. Doe het volgende: wil je haar graag benaderen, doe dit dan ook! Het moeilijke gedeelte heb je dan direct gehad.

Geld

Start het gesprek nooit met hoeveel je verdient, wat voor auto je rijdt en hoeveel geld je op de bank hebt staan. De lijn tussen zelfverzekerdheid en arrogantie is klein, maar zorg dat je deze nooit overschrijdt. Vrouwen zullen direct weglopen en wanneer ze dit niet doen, dan zit ze hoogstwaarschijnlijk achter je geld aan. Beide resultaten zijn voor jezelf niet goed.
Wat je wel kan proberen is het volgende: het gaat om details. Besteed tijd aan je uiterlijk en kleed je goed. Vrouwen zijn experts in analyseren en weten daarom direct of je hun tijd waard bent.

man die pronkt met geld en bezittingen

Betasten

Een vrouw zal het duidelijk maken wanneer ze wil dat je een arm om haar heen slaat, het is daarom belangrijk om de lichaamstaal van een ander te kennen. Hou je handen dus van haar af, grijp haar arm of kont niet beet. Het resultaat hiervan zal waarschijnlijk wel een klap in je gezicht zijn. Wat je daarentegen wel kan proberen is dit: zodra je haar interesse hebt, raak haar arm of rug zachtjes aan.

Bouwvakkers

Vrouwen zijn mensen, geen honden. Naar haar schreeuwen of haar naroepen heeft geen goed resultaat. Als je haar aandacht wilt, loop dan gewoon op haar af en begin een gesprek. Vermijd dus het vervelende geschreeuw, de rare gebaren en het enge staren.

Een bouwvakker schreeuwt naar een passerende vrouw, zij voelt zich ongemakkelijk.

Eerlijkheid duurt het langst: zo benader je vrouwen met goede bedoelingen

Het Benaderen van een vrouw kan een angstige ervaring zijn, maar als je zelfverzekerd, respectvol, oprecht geïnteresseerd, eerlijk over je bedoelingen en geduldig bent, zul je een veel grotere kans hebben om haar aandacht te trekken en een gesprek met haar te beginnen. Onthoud dat iedere vrouw anders is en dat je soms meerdere pogingen moet doen voordat je slaagt, maar met de juiste aanpak zul je zeker succesvol zijn.

Lees ook deze artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---