Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe versier je iemand via Facebook?
Hoe versier je iemand via Facebook?

Hoe versier je iemand via Facebook?

Welke online datingsite?
11 februari 2021

Online daten wordt steeds populairder. Er zijn dan ook een haast ontelbaar aantal online datingsites beschikbaar waarvan je lid kunt worden en op zoek kunt gaan naar een nieuwe partner. Zelfs als je verder geen interesse hebt om verder iets met iemand op te bouwen, maar meer een kortstondige ontmoeting wenst te realiseren, zijn hier voldoende mogelijkheden voor op het internet te vinden. Toch kan het zijn dat je de juiste partner nog niet gevonden hebt. Zeker voor een langdurige relatie kan het een ware onderneming zijn om tegenwoordig de juiste persoon tegen het lijf te lopen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe vind je online de juiste persoon?

Hoe vind je immers iemand die dezelfde interesses heeft en op dezelfde manier in het leven staat als jij? Gelukkig is ook Facebook zich hier gedegen van bewust en heeft hiervoor een nieuwe functie in het leven geroepen om het voor leden mogelijk te maken een leuke date of nieuwe partner te vinden via het social media platform, waar miljarden mensen lid van zijn. Mensen over de gehele wereld kunnen zo nog gemakkelijker met elkaar in contact komen en hun interesse in elkaar kenbaar maken. Maar hoe versier je iemand via Facebook?

Nieuwe dating functionaliteit Facebook

De nieuwe datingfunctie, die Facebook Dating zal gaan heten, is reeds in de maak. Hoewel het nog niet mogelijk is om hier gebruik van te maken, zal dit binnenkort wel degelijk het geval zijn. De functionaliteiten zullen nog dit jaar worden getest, zodat de functies volledig juist staan afgesteld en zo het vinden van een nieuwe partner een stuk gemakkelijker wordt.

facebook dating screenshot

De daadwerkelijke lancering wordt ergens in 2019 verwacht, waarna elk lid van Facebook hier gebruik van kan maken. Je hoeft je dan niet langer meer in te schrijven bij een extern datingsite, om mensen te ontmoeten, maar kunt via je eigen Facebook profiel een nieuw datingprofiel aanmaken en zo leden uit verschillende streken ontmoeten, die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe partner. Op deze manier worden mensen nog sneller dichter bij elkaar gebracht en kun je profiteren van het rijke ledenaanbod dat via Facebook kan worden getoond. Naast het liken van posts van vrienden, kun je zo ook doelgericht op zoek naar een leuke date en mogelijk een nieuwe relatie.

Profiel aanmaken

Om iemand via Facebook te kunnen versieren, zul je eerst een nieuw datingprofiel aan moeten maken. Dit kan heel gemakkelijk via je huidige Facebook profiel, waarna je in een aparte omgeving komt. Deze zal niet zichtbaar zijn voor vrienden, waardoor zij niet weten dat je hier staat ingeschreven. Enkel wanneer zij zelf ook een nieuw profiel hebben aangemaakt, zal voor hen zichtbaar zijn dat jij eveneens staat aangemeld.

Privacy

Alsnog zal je profiel niet worden getoond aan vrienden van je huidige vriendenlijst, dus je wordt niet aan bekenden voorgesteld als potentiële match. Hiermee wordt je privacy gegarandeerd en kun je jezelf met een gerust hart aanmelden voor deze nieuwe datingfunctie. Ongetwijfeld zul je op locatie kunnen selecteren, wanneer de functie actief gaat, zodat je leuke mensen kunt ontmoeten die bij jou in de buurt wonen.

facebook iemand versieren

Dezelfde interesses

Aangezien Facebook goed op de hoogte is van ieders persoonlijke interesses, zullen vanzelf kandidaten worden voorgedragen die overeenkomstige interesses hebben. Op die manier is er gelijk een klik en zul je gemakkelijker iemand ontmoeten die mogelijk voldoende aantrekking heeft voor een nieuwe relatie. De Facebook Dating functie is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie en het platform biedt hiervoor straks de ideale tool. Er zullen matches aan je worden getoond, waaruit je een keuze kunt maken en kunt aangeven of je interesse hebt in die persoon. Wanneer er een wederzijdse klik blijkt te zijn, wordt het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan via de chatfunctie. Zo kun je elkaar beter leren kennen en bekijken of je met elkaar wilt afspreken voor een verdere kennismaking.

Nog even wachten op Facebook dating

Facebook biedt zo tal van aantrekkelijke mogelijkheden om het versieren een stuk gemakkelijker te maken. Het is nog even wachten totdat de functie volledig actief is, maar dan kun je ook via dit platform effectief op zoek naar een leuke, nieuwe partner. Tot die tijd kun je uiteraard gewoon bekijken of er een leuk persoon verschijnt in de vriendenlijst van vrienden waarmee je al verbonden bent op Facebook. Ook op die manier kan er net iemand speciaal tevoorschijn komen. Het is nog even wachten op het actief zoeken en versieren via de Facebook Dating functie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items