Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Verdubbel je seksuele prestaties in bed met deze simpele trucs!
seksuele prestaties

Verdubbel je seksuele prestaties in bed met deze simpele trucs!

Welke online datingsite?
14 augustus 2023

Het is een terugkerende kwestie en een discussie waar de meningen nog zeker over zijn verdeeld. Kun je een orgasme uitstellen zodat je het langer vol houdt tijdens de seks? Zeker als man is dit een kwetsbaar punt, want niemand wil bekend staan als de man die vroegtijdig klaarkomt. Zeker als je in acht houdt dat een vrouw minimaal 45 minuten nodig heeft om tot dit punt te komen. Uiteraard is dit een statistiek dat zeker niet bij alle individuen het geval zal zijn. En er is zeker hoop voor de man als het komt op het uitstellen van de finish, aangezien er tal van methodes zijn om hier speels een halt toe te roepen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe houd je het langer vol tijdens seks?

De meeste mannen willen graag langer kunnen presteren tijdens seks, maar dit is niet altijd eenvoudig. Er zijn echter verschillende manieren waarop je je seksuele uithoudingsvermogen kunt verhogen. In dit blogpost bespreken we een aantal praktische tips en trucs waarmee je langer kunt duren tijdens seks. Van oefeningen tot voeding en mentale focus, we geven je alles wat je moet weten om jezelf te verbeteren op seksueel gebied. Lees verder om erachter te komen hoe je langer kunt presteren tijdens seks en je partner te verrassen met een betere prestatie.

tijd langer volhouden

Sta er niet te veel bij stil

Wanneer je te veel over deze kwestie nadenkt, zal het alleen maar moeilijker voor je worden om überhaupt nog van het intieme moment te genieten. Er is niets zo funest voor je manier van presteren dan prestatiedrang. Dit kan je zover weg houden van het uiteindelijk doel, dat je seks in zijn geheel haast zou afzweren. En dat kan uiteraard zeker niet de bedoeling zijn. Door het iets luchtiger op te vatten en minder druk op jezelf te leggen, zul je vanzelf gemakkelijker kunnen ontspannen. En laat dat nou net een belangrijk aspect zijn in het verlengen van de ratrace. Je kunt je zo meer richten op je partner en tegemoetkomen aan haar genot, waardoor je vanzelf het streven naar een eigen piek afremt. Zo komt er al meer balans in het liefdesspel en zul je bemerken dat je meer controle krijgt over je eigen seksdrift.

Er zijn verschillende manieren waarop je langer seks kunt hebben:

  • Zorg voor voldoende opwinding: Seks kan langer duren als je goed opgewonden bent. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om je partner te verleiden en te stimuleren voordat je begint met seksuele activiteiten.
  • Gebruik technieken om te vertragen: Sommige mensen kunnen langer seks hebben door technieken te gebruiken om hun opwinding te vertragen, zoals afleiding, ademhaling en spieren ontspannen.
  • Probeer verschillende posities: Sommige seksuele posities kunnen beter werken om langer te kunnen blijven dan andere. Probeer verschillende posities uit om te zien wat voor jou werkt.
  • Gebruik condooms: Condooms kunnen helpen om seks langer te laten duren, omdat ze de gevoeligheid van het genitale gebied verminderen.
  • Praat met je partner: Het is belangrijk om te communiceren met je partner over wat voor jullie beiden werkt tijdens de seks. Als je open en eerlijk bent over wat je wilt en wat je nodig hebt, kan dit helpen om ervoor te zorgen dat je beiden langer seks kunt hebben.
  • Zoek professioneel advies: Als je moeite hebt om langere tijd seks te hebben en dit je zorgen baart, raadpleeg dan een arts of seksuoloog voor professioneel advies en behandeling.

praat met partner

Voorspel is key

Zoals al duidelijk mag zijn, is het verstandig om je aandacht te verleggen van je eigen einddoel naar het genieten van het volledige seksuele samenzijn met je partner. Door meer te letten op de signalen die zij aangeeft, terwijl je andere facetten inzet om haar te stimuleren en te bekoren, zal je lichaam hierop meebewegen, zonder dat gelijk verwacht wordt dat je presteert of het volle geschut inzet. Neem de tijd om haar lichaam te verkennen, streel haar huid en let op haar reacties. Er is zeker nog veel meer te doen dan enkel vol gas geven om van het liefdesspel een waar hartstochtelijke ervaring te maken.

Technieken van de meesters

Wil je echt de kunst van het uitstellen van een orgasme onder de knie krijgen, dan doe je er goed aan om de leer van de Kamasutra te bestuderen. Dit boek bevat tal van interessante technieken die hier uitstekend bij kunnen helpen. Je kunt jezelf namelijk trainen om het langer vol te houden in bed. De lering instrueert mannen om tijdens de daad langzaam te beginnen door niet meer dan één ‘in/out’ beweging aan te houden en dit elke drie seconden te herhalen. Door dit de volgende 4 à 5 minuten te herhalen kun je het opbouwen tot één ‘in/out’ beweging per seconde.

Kamasutra

Wanneer je de spanning echter voelt oplopen, neem dan een moment rust. Zodra de hevigheid wat is gezakt, vervolg je het proces weer vanaf het startpunt. Op deze manier kun je je erectie trainen en de climax uit leren stellen. Je kunt dit na verloop van tijd uitbreiden met de 7 en 9 methode waarbij je eerst 7 langzame en daarna 9 snelle ‘in/out’ slagen maakt. Dit geeft voor beide betrokkenen al zeker een vooruitzicht op verbetering.

Vermijd te diepe penetratie

Een andere manier om te voorkomen dat je vroegtijdig piekt, is door te vermijden om te diep te penetreren. Dit versnelt het moment supreme uiteraard aanzienlijk, dus dit kun je beter nog even uitstellen. Zodra je meer getraind bent door bovenstaande technieken, zul je bemerken dat je ook tijdens diepere penetraties het langer vol kunt houden. Echter is dit niet gelijk het geval, dus wacht daar nog even mee. Door de diepere stoten, is er meer wrijving langs de penis en zul je sneller richting climax schieten.

Daarom is het verstandiger om af te wisselen tussen diepe en minder diepe ‘ins en outs’ bewegingen, zodat je langer van het moment kunt genieten. Houd ook zeker stil wanneer je voelt dat de eindstreep toch al aardig snel in zicht dreigt te komen. Door het gevoel even af te laten zakken, zal het zich opnieuw moeten opbouwen, waardoor je het eveneens langer uitzingt. Zo zie je maar, er zijn voldoende methodes om een orgasme uit te stellen, al vergt het wel wat inspanning en training.


Hoe stel je een orgasme uit?

Het uitstellen van een orgasme is zeker voor mannen een punt van aandacht. Om jezelf en je partner volledig te bekoren, is het toch handig dat een passionele liefdesdaad langer dan 2 minuten duurt. Je wilt namelijk niet dat je vriendin zich afvraagt wanneer de magie nu eens begint, terwijl jij al uitgeteld op het kussen ernaast ligt na te puffen van een kortstondige en, laten we wel wezen, matig explosieve uitbarsting.

orgasme uitstellen

Mogelijkheden orgasme uitstellen

Over het algemeen wordt er niet al te lang gerekend voor het tijdsbestek waarin mannen hun piek bereiken, maar het kan ook te gek natuurlijk. Het is dan ook zeker raadzaam om je te verdiepen in de mogelijkheden om een orgasme uit te stellen. Dit is zeker mogelijk, maar vergt over het algemeen wat tijd, aandacht en grote dosis geduld. Ook vanuit de partner zal een zekere mate van begrip moeten worden opgebracht, terwijl je als man meer grip op de werking van je erectie probeert te krijgen.

Tip 1: Train de bekkenbodemspieren

Als eerste methode die kan helpen bij het uitstellen van een orgasme, is het trainen van je bekkenbodemspieren. Voor het gehele onderste gebied van je lichaam zijn deze spieren van essentieel belang en ze spelen ook zeker een rol in het uitstellen en versterken van je orgasmes. De bekkenbodemspieren zijn de spieren die gebruikt om je blaas mee aan te sturen. Je kunt de urine vasthouden, door de spieren af te knijpen. Dezelfde spier maakt het mogelijk om de penis te bewegen wanneer deze stijf is. Span deze spier regelmatig aan gedurende de dag om deze sterker te maken. Je kunt ook een gewichtje aan je penis hangen en zo de spier trainen.

bekkenbodemspieren trainen

Tip 2. Plakbandje over de voorhuid

Een andere oefening die je overdag kunt uitvoeren, is door de voorhuid naar achteren te trekken. Wanneer deze steeds naar voren terugschuift, kun je deze vastzetten met een plakbandje of pleister. Door de voorhuid naar achteren te halen, ontbloot je de eikel. Door de wrijving die telkens hierlangs trekt, wordt de huid minder gevoelig en zul je het ook tijdens de seks langer vol kunnen houden. Je dooft de zenuwuiteinden, doordat deze wennen aan een bepaalde mate van wrijving en je penis zal dus langer nodig hebben voordat deze volledig opgewonden raakt en zal reageren op de stimulans. Het komt misschien in eerste instantie wat vreemd en ongemakkelijk over, maar je zult mogelijk wel snel resultaat zien.

Tip 3. Oefen met masturberen

Je kunt je orgasmes leren te beheersen, door vaker te masturberen. Dit is een ideale oefening om je de duur van je erectie en seksuele opwinding te verlenging. Hierbij is het belangrijk dat je de nadruk legt op het zo lang mogelijk masturberen, waarbij je oefent met het uitstellen van het orgasme. Leer ontdekken hoe je de spanning weer kunt laten afnemen en vervolgens weer kunt opbouwen, zonder het tot een waar climax te laten komen.

uitstellen relax

Breng jezelf een aantal keer tot het punt waarop je bijna niet meer terugkomt, maar zorg dat je de ejaculatie nog niet toelaat. Knijp wanneer nodig zelf het bloed uit je erectie, zodat dit uit de penis wegstroomt en je het orgasme uitstelt. Door dit keer op keer te trainen en je lichaam beter leert kennen, weet je ook tijdens het liefdesspel met je vriendin hoe je een vroegtijdige climax kunt vermijden. Zo word je steeds meer een ware professional en zul je je vriendin versteld laten staan.

Tip 4. Neem de tijd

Voor zowel het trainen van je seksuele drift als het samenzijn met je vriendin is het belangrijk dat je jezelf de tijd gunt. Er is een ware shift in je mindset voor nodig om controle over je eigen erectie te krijgen. Het einddoel moet niet langer het belangrijkste focuspunt zijn. Er is zoveel meer wat het spel geweldig maakt en ook voor jezelf zul je bemerken dat het de moeite zeer zeker waard is. Niet alleen zul je straks uren vol kunnen houden, ook zul zien dat je orgasmes sterker worden en dat je na een piek ook veel sneller weer gereed bent voor een volgende vrijpartij. Er is nog zoveel meer mogelijk op seksueel gebied, dus als jij de tijd neemt om dit alles te ontdekken, dan heb je werkelijk iets om over op te scheppen bij je vrienden.

Ontspanningstechnieken voor een bevredigend seksleven

In dit artikel hebben we waardevolle inzichten verkend om de duur van seksuele activiteit te verlengen. Communicatie, ontspanningstechnieken en het begrijpen van lichamelijke signalen blijken cruciaal te zijn voor een bevredigend seksueel leven. Het is essentieel om zowel fysieke als emotionele aspecten in overweging te nemen en openlijk te praten met je partner. Vergeet niet dat er geen “one-size-fits-all” benadering is en dat iedereen uniek is. Door bewust te werken aan intimiteit en comfort binnen de relatie, kun je de seksuele ervaring verdiepen en de tevredenheid verhogen. Onthoud dat geduld, begrip en wederzijds respect sleutelcomponenten zijn voor een gezond seksleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---