Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe houd je het langer vol tijdens de seks?
seks

Hoe houd je het langer vol tijdens de seks?

Welke online datingsite?
11 februari 2021

Het is een terugkerende kwestie en een discussie waar de meningen nog zeker over zijn verdeeld. Kun je een orgasme uitstellen zodat je het langer vol houdt tijdens de seks? Zeker als man is dit een kwetsbaar punt, want niemand wil bekend staan als de man die vroegtijdig klaarkomt. Zeker als je in acht houdt dat een vrouw minimaal 45 minuten nodig heeft om tot dit punt te komen. Uiteraard is dit een statistiek dat zeker niet bij alle individuen het geval zal zijn. En er is zeker hoop voor de man als het komt op het uitstellen van de finish, aangezien er tal van methodes zijn om hier speels een halt toe te roepen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Sta er niet te veel bij stil

Wanneer je te veel over deze kwestie nadenkt, zal het alleen maar moeilijker voor je worden om überhaupt nog van het intieme moment te genieten. Er is niets zo funest voor je manier van presteren dan prestatiedrang. Dit kan je zover weg houden van het uiteindelijk doel, dat je seks in zijn geheel haast zou afzweren. En dat kan uiteraard zeker niet de bedoeling zijn. Door het iets luchtiger op te vatten en minder druk op jezelf te leggen, zul je vanzelf gemakkelijker kunnen ontspannen. En laat dat nou net een belangrijk aspect zijn in het verlengen van de ratrace. Je kunt je zo meer richten op je partner en tegemoetkomen aan haar genot, waardoor je vanzelf het streven naar een eigen piek afremt. Zo komt er al meer balans in het liefdesspel en zul je bemerken dat je meer controle krijgt over je eigen seksdrift.

seks

Voorspel is key

Zoals al duidelijk mag zijn, is het verstandig om je aandacht te verleggen van je eigen einddoel naar het genieten van het volledige seksuele samenzijn met je partner. Door meer te letten op de signalen die zij aangeeft, terwijl je andere facetten inzet om haar te stimuleren en te bekoren, zal je lichaam hierop meebewegen, zonder dat gelijk verwacht wordt dat je presteert of het volle geschut inzet. Neem de tijd om haar lichaam te verkennen, streel haar huid en let op haar reacties. Er is zeker nog veel meer te doen dan enkel vol gas geven om van het liefdesspel een waar hartstochtelijke ervaring te maken.

Technieken van de meesters

Wil je echt de kunst van het uitstellen van een orgasme onder de knie krijgen, dan doe je er goed aan om de leer van de Kamasutra te bestuderen. Dit boek bevat tal van interessante technieken die hier uitstekend bij kunnen helpen. Je kunt jezelf namelijk trainen om het langer vol te houden in bed. De lering instrueert mannen om tijdens de daad langzaam te beginnen door niet meer dan één ‘in/out’ beweging aan te houden en dit elke drie seconden te herhalen. Door dit de volgende 4 à 5 minuten te herhalen kun je het opbouwen tot één ‘in/out’ beweging per seconde.

kamasutra

Wanneer je de spanning echter voelt oplopen, neem dan een moment rust. Zodra de hevigheid wat is gezakt, vervolg je het proces weer vanaf het startpunt. Op deze manier kun je je erectie trainen en de climax uit leren stellen. Je kunt dit na verloop van tijd uitbreiden met de 7 en 9 methode waarbij je eerst 7 langzame en daarna 9 snelle ‘in/out’ slagen maakt. Dit geeft voor beide betrokkenen al zeker een vooruitzicht op verbetering.

Vermijd te diepe penetratie

Een andere manier om te voorkomen dat je vroegtijdig piekt, is door te vermijden om te diep te penetreren. Dit versnelt het moment supreme uiteraard aanzienlijk, dus dit kun je beter nog even uitstellen. Zodra je meer getraind bent door bovenstaande technieken, zul je bemerken dat je ook tijdens diepere penetraties het langer vol kunt houden. Echter is dit niet gelijk het geval, dus wacht daar nog even mee. Door de diepere stoten, is er meer wrijving langs de penis en zul je sneller richting climax schieten.

Daarom is het verstandiger om af te wisselen tussen diepe en minder diepe ‘ins en outs’ bewegingen, zodat je langer van het moment kunt genieten. Houd ook zeker stil wanneer je voelt dat de eindstreep toch al aardig snel in zicht dreigt te komen. Door het gevoel even af te laten zakken, zal het zich opnieuw moeten opbouwen, waardoor je het eveneens langer uitzingt. Zo zie je maar, er zijn voldoende methodes om een orgasme uit te stellen, al vergt het wel wat inspanning en training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items