Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe bevredig je een vrouw? Van voorspel tot seks!
Hoe bevredig je een vrouw?

Hoe bevredig je een vrouw? Van voorspel tot seks!

Welke online datingsite?
17 februari 2021

Vrouwen kunnen genieten van geweldige seks, zelfs als hier geen hoogtepunt op eindigt. Je moet als man echter wel weten waar je mee bezig bent en een goed begrip hebben van wat een vrouw nodig heeft om zich voor seks open te stellen. Je wilt immers niet van de toren blazen hoe geweldig goed je in bed bent, terwijl de vrouw uitkijkt naar het moment dat het voorbij is. ‘Faken’ is namelijk niet echt het resultaat wat je wilt bereiken. In plaats van je goed te voelen over prestaties die niet als noemenswaardig de boeken in zullen gaan, wil je juist erkend worden voor je daadwerkelijk waanzinnige vaardigheden als ware Don Juan DeMarco.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De juiste ambiance

Vrouwen zijn uiterst sfeergevoelig, dus zorg er zeker voor dat er een goede setting is gecreëerd. Dit doe je door rustige, sfeervolle muziek op te zetten die op de achtergrond de juiste stemming helpt opbouwen. Ook kun je op een gegeven moment kaarsjes aanzetten om nog meer rust en sfeer te geven aan het moment. Uiteraard zorg je er ook voor dat het bed waar jullie straks in hopen te belanden, fris is en netjes is opgemaakt. Wanneer dit niet het geval is, kan dit dusdanig een seks afknapper zijn, waardoor alles wat je in een andere kamer aan opwinding hebt weten op te bouwen, met één blik weer tot een nulpunt kan dalen. De vrouw bepaalt toch zeer zeker de omstandigheden waarin een seksueel samenzijn kan plaatsvinden. Voelt dit niet juist dan haakt ze net zo gemakkelijk weer af.

vrouw bevredigen voorspel

Foreplay is key!

Ondanks dat doorgaans als feit wordt beschouwd dat een vrouw langer nodig heeft voordat ze goed en wel is opgewarmd, is het ook zeker ook mogelijk om een vrouw direct opgewonden te krijgen. Hiervoor moet je echter wel weten hoe je een vrouw bekoort. Een sensuele verbinding is hiervoor vaak al wel gelegd, waardoor ze reeds enige spanning voelt. Over het algemeen is het echter raadzaam om voldoende tijd uit te trekken om rustig in de juiste stemming te komen. Door haar toespelingen te maken en zachtjes te strelen, helpt dit haar aandacht te verleggen en langzaam in haar gevoel te zakken. Het is belangrijk dat ze zich steeds beter kan ontspannen. Stel haar hiervoor op haar gemak en masseer eventueel haar schouders of juist haar voeten. Doe alles met attente aandacht.

Zorg voor veiligheid

Voordat een vrouw volledig kan toegeven aan seksuele intimiteit, zal ze zich veilig en gerespecteerd moeten voelen. Haastige spoed zal hierin geen goed doen, want dan voelt ze zich opgejaagd en dit geeft haar het idee dat het moment enkel voor jouw eigen belang is. Geef haar te kennen dat je haar aanwezigheid waardeert door haar complimentjes te geven en mogelijke onzekerheden of schaamte die ze ervaart serieus te nemen. Hierdoor kan ze zich sneller en gemakkelijker openstellen en jouw aanrakingen toelaten.

seks met vrouw

Voorspel is ook seks

Vaak ben je als man erg gericht op de eindbestemming, namelijk het behalen van een orgasme. Het kan dan ook je overtuiging zijn dat dit voor een vrouw hetzelfde werkt. Echter het bevredigen van een man gaat anders te werk. Mogelijk schiet je hierin voorbij aan het belang van voorspel, waarbij je uitgebreid de tijd neemt om haar te triggeren met handelingen als aanrakingen, vingeren of beffen. Dit is net zo goed onderdeel van seksuele interactie, die vaak nog meer voor haar kunnen betekenen dan het daadwerkelijke penetreren om een orgasme te realiseren. Ontdek wat haar erogene zones zijn en hoe je deze het beste kunt stimuleren. Wees inventief en verras haar telkens weer met een nieuwe move. Zo ontdek je waar ze van houdt en tevens of ze openstaat voor meer wildere uitingen van genegenheid.

Bovenal, zie haar

Het allerbelangrijkst in seksuele interactie met een vrouw om haar goed te bevredigen, is door haar het gevoel te geven dat je haar ziet. Ze wil weten dat jij haar kent en oprechte interesse toont om haar genot te geven. Hoe beter zij zich kan openstellen, des te meer zal ze ook jouw pogingen kunnen waarderen en haar ware seksuele aard aan je kunnen openbaren. Honoreer al deze tips en je zult merken dat je beter in bed wordt! Uiteindelijk is niets meer bevredigend dan de vrijheid om volledig op te kunnen gaan in het liefdesspel en alle aanrakingen te kunnen ervaren zonder gêne of angst voor oordeel. Communiceer en vier haar aanwezigheid en ze zal zich vanzelf kunnen openstellen voor het toelaten van het ultieme hoogtepunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items