Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Contactadvertenties op Speurders – Hoe werkt het?
Contactadvertenties op Speurders

Contactadvertenties op Speurders - Hoe werkt het?

Welke online datingsite?
11 augustus 2021

Naast Marktplaats is Speurders ook een veel gebruikte website om tweedehands spullen te kopen en te verkopen. Je vindt er heel veel verschillende rubrieken waar spullen in worden verhandeld. Net als bij Marktplaats is er ook een rubriek waar contactadvertenties geplaatst kunnen worden. Deze vind je onder de rubriek Contacten. Je hebt hier de mogelijkheden Vrouw zoekt Man, Man zoekt Vrouw, Vrouw zoekt Vrouw en Man zoekt Man. Daarnaast kent Speurders ook nog de rubriek Erotiek, waar je zoals je uit de naam al af kunt leiden, op zoekt kunt gaan naar erotisch getinte contacten.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe plaats je een contactadvertentie op Speurders?

Een contactadvertentie plaatsen op Speurders is gratis. Je kiest rechtsboven voor de optie Advertentie plaatsen. Je kiest vervolgens voor de rubriek Contacten en de subcategorie, bijvoorbeeld Vrouw zoekt Man. De uitleg hierbij is een beetje gericht op het verhandelen van spullen, maar de velden spreken voor zich. Je kiest een titel voor je advertentie – maak deze specifiek en opvallend zodat hij opvalt tussen de andere! – en geef in de omschrijving een duidelijke uitleg over wie je bent en waar je naar op zoek bent. Hoe gerichter je aangeeft wat je zoekt, hoe meer kans je hebt op een reactie van iemand die goed bij je zou kunnen passen. Tot slot plaats je hier een leuke foto van jezelf. Kies voor een foto waarop je duidelijk zichtbaar bent en er natuurlijk ook een beetje vriendelijk uitziet! Dit heeft zeker een positief effect op het aantal reacties wat je zult krijgen.

contactadvertentie

Zelf op zoek gaan kan natuurlijk ook

Wil je liever niet zelf een contactadvertentie plaatsen, bijvoorbeeld omdat je het niet fijn vindt om met foto en al zichtbaar te zijn, ook voor mensen die jou kennen, dan kun je ook gewoon gaan zoeken in de geplaatste advertenties om te kijken of er een leuke persoon voor je tussen staat. Op die manier kun je anoniem te werk gaan. Wanneer je een leuke advertentie bent tegen gekomen, dan kun je via de optie: Stuur een email deze persoon een berichtje sturen. Ook in zo´n reactie is het weer belangrijk om specifiek te zijn over wie jij bent en waarom je juist op de advertentie van deze persoon hebt gereageerd. Laat je belangstelling blijken, zonder opdringerig te zijn en benader iemand op een open en vriendelijke manier.

contactadvertentie

Geen succes?

Dan is het vervolgens afwachten of deze persoon op jouw berichtje reageert. Mocht je na een tijdje geen reactie terug krijgen of misschien een afwijzend berichtje, laat je dan niet uit het veld slaan. Het kan zijn dat de persoon in kwestie veel reacties heeft gekregen en eerst op het berichtje van iemand anders heeft gereageerd. Mocht dit niet goed uitpakken dan is het best mogelijk dat je na een tijdje alsnog een reactie krijgt. Is iemand niet geïnteresseerd in jou, bedenk dan dat de klik van twee kanten moet komen en dat je de volgende keer misschien meer succes hebt. Er zijn voorbeelden genoeg van mensen die via deze weg een relatie hebben gekregen dus het is zeker het proberen waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *