Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Alleen op vakantie: Hoe vind ik een date?
Alleen op vakantie

Alleen op vakantie: Hoe vind ik een date?

Welke online datingsite?
28 april 2021

Alleen op vakantie gaan is zeker geen straf. Je kunt lekker je eigen gang gaan en alles bezichtigen wat je maar wilt, zonder dat je rekening hoeft te houden met anderen of de irritaties te voelen als zij iets niet willen doen. Er doen zich geen conflicten voor en je bent vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt zelf je dag bepalen en leuke dingen inplannen om te doen, rustig dineren langs de waterkant of nachtenlang naar de sterren kijken. Ultieme vrijheid als je alleen op vakantie gaat. Uiteraard is het evenzo leuk om wel wat aanspraak te hebben en bepaalde momenten te delen met anderen. Gelukkig kun je op locatie genoeg mensen ontmoeten en kun je ook specifiek mensen uitnodigen om af te spreken. Zelfs als je een ware date wilt, zijn er voldoende mogelijkheden om dit te realiseren.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Lokale uitgaansleven

Net als in je thuisland kun je natuurlijk gewoon een kroeg of bar instappen en hier de het lokale aanbod aan interessante kandidaten bekijken. Er zijn genoeg mensen die op je af zullen stappen en waarmee je een gezellige avond kunt hebben. Bovendien leer je zo nog meer van de cultuur en de gastvrijheid van de mensen op je vakantiebestemming. Het uitgaan is waarschijnlijk niet veel anders dan dat je dit thuis ervaart.

Lokale uitgaansleven

Je kunt ook bekijken waar de beste festivals of feesten gehouden worden en hier gewoon naar toe gaan. Online is hier voldoende informatie over te vinden, zodat je heel gemakkelijk weet waar je moet zijn. Ook kun je dit bij je bed and breakfast, hostel of hotel navragen. Zij kunnen je voorzien van informatie over alle hotspots in de stad en kun je genoeg interessante mensen ontmoeten. Hieruit kan uiteindelijk een speciale date voortkomen, met iemand die zo’n avond meer dan gewone indruk op je heeft gemaakt.

Skyscanner

Nu het internet een steeds prominentere rol inneemt in het dagelijks leven, zijn er ook diverse dating apps en online websites die inspelen op de behoefte om mensen te ontmoeten. Zeker als je alleen op vakantie bent, wil je aanspraak, gezelligheid en een feestje maken van je vakantie. Door gebruik te maken van dergelijke apps kun je heel gemakkelijk met leuke mensen in contact komen. Skyscanner helpt je om tijdens je vakantie een leuke date te scoren. Je ontvangt hier informatie over de aangewezen vakantiebestemmingen waar je als single zeker heen moet gaan.

vliegtuig

Ook wijzen ze je aandacht op tal van leuke single events of de plaats van bestemming en welke datingsites je in kunt zetten om de ideale date te vinden in het gebied waar je verblijft. Uiteraard biedt Skyscanner ook informatie over diverse singlereizen, zodat je met een groepje onbekende singles op vakantie kunt. Mogelijk zit hier ook iemand tussen, met wie er een goede klik is.

Tourbar van Tinder

Een andere handige app voor het vinden van een date tijdens je vakantie is Tourbar. Dit is eigenlijk een variant van het vertrouwde Tinder, maar dan specifiek gericht op singles die alleen op vakantie gaan. Met deze app ontmoet je heel gemakkelijk lokale singles en wordt het tevens mogelijk om een travel buddy te regelen. Je kunt net als in eigen land gemakkelijk op de app en aangeven dat je met iemand wilt afspreken om een leuke tijd mee door te brengen.

apps

Die lokale adonis kan je zo de omgeving laten zien en je nog meer van het vakantieland en de cultuur laten proeven. Mensen van overal ter wereld melden zich aan voor dergelijke apps, dus je kunt altijd wel geïnteresseerden vinden die van jouw vakantie een onvergetelijke ervaring willen maken. Zeker als er nog een extra aantrekking blijkt te zijn, wordt je vakantie ondergedompeld in romantiek en liefde. Een vakantieliefde kan zomaar snel een feit worden en de vakantie een slaand succes.

MileHi Messenger

Wanneer je vroeg wilt beginnen met het regelen van een leuke date, dan kun je gebruik maken van de app MileHi Messenger. Met deze app kun je namelijk in contact komen met de mensen die bij jou in het vliegtuig zitten. Zodra je een account aanmaakt bij deze app kun je controleren of de andere passagiers eveneens single zijn. Zo weet je precies wie je moet aanspreken en waar je kansen liggen.

vliegen

Als er nou niemand in je eigen vliegtuig single of leuk genoeg is, dan kun je kijken welke andere reizigers er in dezelfde periode de kant van jouw vakantiebestemming opvliegen. Zo weet je wie je daar kunt verwachten en heb je al wat tijd om je kennismakingsbabbel voor te bereiden. Er zijn zo genoeg methodes die je kunnen helpen bij het vinden van een leuke date tijdens je vakantie. Ondanks dat je alleen op stap gaat, betekent dit zeker geenszins dat je niet volop lol kunt beleven met de lokale singles.

Eén reactie op “Alleen op vakantie: Hoe vind ik een date?”

  1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Ga naar een stad in het oostblok en je hebt zo een date. Ik spreek uit ervaring. Terwijl in NL de vrouwen dikwijls een arrogant aura om zich heen hebben heb je het in een oostblokstad het gewoon voor het uitkiezen omdat daar een overschot aan vrouwen is dat geen ‘goede’ man kan vinden. Als westerling ben je er aantrekkelijk want ze zien je als een ‘goede’ man.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.