Home / Zoek je naar een vriendschap? Bekijk deze datingsites! / TourBar Ervaringen: Lees Onze Review Nu!
Tourbar logo

TourBar Ervaringen: Lees Onze Review Nu!

Tourbar is een online platform waar reislustige mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen op avontuur kunnen gaan. Hoewel Tourbar geen traditionele datingsite is, kan het wel de perfecte plek zijn om iemand te vinden met dezelfde passie voor reizen. Je kunt de website gebruiken om een reisbuddy te vinden voor je volgende vakantie, of om nieuwe mensen te ontmoeten die wonen in het land of de stad waar je naartoe wilt reizen. Tourbar is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, en heeft een groot aantal gebruikers over de hele wereld. Wil je meer weten over Tourbar, zoals de kosten en de ervaringen van andere gebruikers? Lees dan onze uitgebreide review!

Tourbar
3
Beoordeling 3

Tourbar: Ontmoet reislustige mensen in binnen- en buitenland

Tourbar is een datingsite die zich richt op reizen. Je kunt via deze website personen vinden die net als jij van reizen houden. Dit kan in Nederland zijn maar ook daarbuiten want Tourbar is een internationale datingcommunity. Je kunt de website wel zo instellen dat de teksten in het Nederlands worden weergegeven. Het doel is niet specifiek om een relatie te vinden via deze site, de term “datingsite” is dan ook wellicht niet echt van toepassing. Je kunt via Tourbar iemand vinden om mee op reis te gaan, of je kunt zoeken naar iemand die woonachtig is in het land of de stad waar je naartoe wilt.

Ontmoet locals in alle uithoeken van de wereld

Door je in te schrijven bij Tourbar kun je in contact komen met mensen die wonen in het land waar je reis naartoe gaat. Misschien vind je zelfs iemand die in de stad woont waar je verblijft of die je graag wilt bezoeken. De lokale bewoners weten vaak als geen ander bij welk restaurant je zeker moet gaan eten en welke bar of club het bezoeken absoluut waard is. Ook kunnen zij je rondleiden in de omgeving zodat je op plaatsen komt waarvan je het bestaan anders misschien niet eens had geweten. Gebruik dus deze unieke kans om een land of stad echt te leren kennen en thuis te komen met de mooiste reiservaringen. Andersom werkt het natuurlijk ook. Je kunt ook in contact komen met mensen uit verre landen dienaar Nederland willen komen. Dan kun jij als reisgids fungeren en aan hen de mooie plekjes van Nederland laten zien.

Gratis aanmelden

Aanmelden op Tourbar is gratis. Je kunt via de website direct een account aanmaken waarna er een profiel voor je wordt aangemaakt. Dit kun je invullen met informatie over jou en waar je naar op zoek bent. Je kunt aangeven welk land of stad je wilt bezoeken zodat andere members met je in contact kunnen komen. Dit kunnen mensen zijn die dezelfde reisplannen hebben. Maar je kunt dus ook in contact komen met een inwoner van het land of de stad van je keuze. Voor het gebruik van de diensten is een betaald abonnement nodig. De kosten hiervan krijg je alleen te zien wanneer je een account aanmaakt. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je aangeeft dat je je betaalde lidmaatschap wilt beëindigen. De algemene voorwaarden zijn rechtstreeks uit het Engels vertaald en daardoor soms wat typisch geformuleerd. Het is wel verstandig ze te lezen want je gaat er automatisch mee akkoord zodra je een account aanmaakt of een betaald abonnement neemt.

Tourbar screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Tourbar.com?

 • Datingsite met een aparte insteek, namelijk gericht op reizen
 • Een leuke manier om mensen te ontmoeten met reisplannen of locals op je reisbestemming
 • Internationale site met een ruim aantal leden
 • De algemene voorwaarden zijn niet overal even duidelijk geformuleerd vanwege vertaling uit het Engels
 • De abonnementstarieven worden niet op de site vermeld, je ziet deze pas na aanmelding.
 • Deze site is niet specifiek bedoeld om een relatie te vinden, maar dit kan evengoed als voordeel worden genoemd.

Op zoek naar een reisbuddy? Tourbar biedt uitkomst!

Tourbar is een unieke datingsite die zich richt op reizigers die graag nieuwe mensen ontmoeten tijdens hun reizen. Of je nu op zoek bent naar een lokale gids, een reisgenoot of gewoon een nieuwe vriend of vriendin, Tourbar biedt de mogelijkheid om gelijkgestemde individuen te ontmoeten. De website is internationaal en je kunt in contact komen met mensen over de hele wereld. Door de mogelijkheid om de website in het Nederlands weer te geven, is het gemakkelijk om te communiceren met andere gebruikers. Bovendien worden alle profielen handmatig gecontroleerd om neppe profielen te voorkomen. Lees onze review en bekijk de kosten en ervaringen van gebruikers om te ontdekken of Tourbar iets voor jou is!

 • 3.3

  Populariteit

  Tourbar is een steeds populairder wordende datingsite voor reizigers. Met duizenden gebruikers van over de hele wereld is het gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens je reizen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Tourbar is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Met de mogelijkheid om de website in het Nederlands weer te geven en handige zoekfilters, is het gemakkelijk om gelijkgestemde individuen te vinden.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  Tourbar biedt een scala aan handige functies, zoals het vinden van lokale gidsen en het plannen van reizen met andere gebruikers. Ook is er de mogelijkheid om de website in verschillende talen weer te geven.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Tourbar staat altijd klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen. Het supportteam is gemakkelijk te bereiken via e-mail of chat en reageert snel op vragen.

 • 3

  Kosten

  De kosten van Tourbar zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder een gratis en betaald abonnement. Bekijk onze review voor meer informatie over de kosten.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Tourbar is een unieke datingsite die zich richt op reizigers. Met handige functies, goede klantenservice en een gebruiksvriendelijke website is het een aanrader voor iedereen die graag nieuwe mensen ontmoet tijdens het reizen. Bekijk onze review voor onze totaalscore en ervaringen van gebruikers.

Tourbar FAQ

Hoe kan ik Tourbar opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Tourbar? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Tourbar.com account.

Tourbar opzeggen

Tourbar.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Tourbar en log in met je E-mailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de link: “instellingen” in het hoofdmenu.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot het linkje: “Account verwijderen” klik hier op.

stap 4:  Een rode button met de tekst: “Account verwijderen” is nu zichtbaar. Klik op deze button.

stap 5: Een pop-up window is nu zichtbaar. klik op: “Bevestigen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Tourbar!

Wat zijn de kosten voor TourBar en hoe kan ik betalen?

TourBar biedt drie verschillende abonnementen: een maandabonnement van € 25,99 per maand, een driemaandenabonnement van € 16,66 per maand en een zesmaandenabonnement van € 13,33 per maand. Betalen kan met creditcard of PayPal.

Kan ik TourBar gratis uitproberen?

Ja, TourBar biedt een gratis versie aan waarbij je profiel kunt aanmaken, andere profielen kunt bekijken en berichten kunt versturen. Echter zijn bepaalde functies alleen beschikbaar voor betalende leden.

Hoe kan ik mijn TourBar-abonnement opzeggen?

Om je abonnement op te zeggen, ga je naar de pagina “Mijn instellingen” en klik je op “Abonnement opzeggen”. Je abonnement wordt dan aan het einde van de lopende abonnementsperiode beëindigd.

Hoe werkt de matching op TourBar?

TourBar gebruikt algoritmes om overeenkomsten tussen gebruikers te vinden op basis van hun voorkeuren en interesses. Je kunt ook handmatig zoeken naar andere gebruikers en ze een bericht sturen.

Is TourBar veilig in gebruik?

TourBar heeft een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals het verifiëren van profielen en het bieden van tips voor veilig online daten. Echter blijft het belangrijk om altijd voorzichtig te zijn en persoonlijke informatie niet zomaar te delen.

Laats bijgewerkt: 09 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---