Home / Tourbar – Kosten, Review en Ervaringen
Tourbar logo

Tourbar - Kosten, Review en Ervaringen

Tourbar is een datingsite die zich richt op reizen. Je kunt via deze website personen vinden die net als jij van reizen houden. Dit kan in Nederland zijn maar ook daarbuiten want Tourbar is een internationale datingcommunity. Je kunt de website wel zo instellen dat de teksten in het Nederlands worden weergegeven. Het doel is niet specifiek om een relatie te vinden via deze site, de term “datingsite” is dan ook wellicht niet echt van toepassing. Je kunt via Tourbar iemand vinden om mee op reis te gaan, of je kunt zoeken naar iemand die woonachtig is in het land of de stad waar je naartoe wilt.

3
Beoordeling 3

Ontmoet locals in alle uithoeken van de wereld

Door je in te schrijven bij Tourbar kun je in contact komen met mensen die wonen in het land waar je reis naartoe gaat. Misschien vind je zelfs iemand die in de stad woont waar je verblijft of die je graag wilt bezoeken. De lokale bewoners weten vaak als geen ander bij welk restaurant je zeker moet gaan eten en welke bar of club het bezoeken absoluut waard is.

Ook kunnen zij je rondleiden in de omgeving zodat je op plaatsen komt waarvan je het bestaan anders misschien niet eens had geweten. Gebruik dus deze unieke kans om een land of stad echt te leren kennen en thuis te komen met de mooiste reiservaringen. Andersom werkt het natuurlijk ook. Je kunt ook in contact komen met mensen uit verre landen dienaar Nederland willen komen. Dan kun jij als reisgids fungeren en aan hen de mooie plekjes van Nederland laten zien.

Gratis aanmelden

Aanmelden op Tourbar is gratis. Je kunt via de website direct een account aanmaken waarna er een profiel voor je wordt aangemaakt. Dit kun je invullen met informatie over jou en waar je naar op zoek bent. Je kunt aangeven welk land of stad je wilt bezoeken zodat andere members met je in contact kunnen komen. Dit kunnen mensen zijn die dezelfde reisplannen hebben. Maar je kunt dus ook in contact komen met een inwoner van het land of de stad van je keuze. Voor het gebruik van de diensten is een betaald abonnement nodig. De kosten hiervan krijg je alleen te zien wanneer je een account aanmaakt. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je aangeeft dat je je betaalde lidmaatschap wilt beëindigen. De algemene voorwaarden zijn rechtstreeks uit het Engels vertaald en daardoor soms wat typisch geformuleerd. Het is wel verstandig ze te lezen want je gaat er automatisch mee akkoord zodra je een account aanmaakt of een betaald abonnement neemt.

Tourbar screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Tourbar.com?

 • Datingsite met een aparte insteek, namelijk gericht op reizen
 • Een leuke manier om mensen te ontmoeten met reisplannen of locals op je reisbestemming
 • Internationale site met een ruim aantal leden
 • De algemene voorwaarden zijn niet overal even duidelijk geformuleerd vanwege vertaling uit het Engels
 • De abonnementstarieven worden niet op de site vermeld, je ziet deze pas na aanmelding.
 • Deze site is niet specifiek bedoeld om een relatie te vinden, maar dit kan evengoed als voordeel worden genoemd.
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Tourbar FAQ

Hoe kan ik Tourbar opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Tourbar? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Tourbar.com account.

Tourbar opzeggen

Tourbar.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Tourbar en log in met je E-mailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de link: “instellingen” in het hoofdmenu.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot het linkje: “Account verwijderen” klik hier op.

stap 4:  Een rode button met de tekst: “Account verwijderen” is nu zichtbaar. Klik op deze button.

stap 5: Een pop-up window is nu zichtbaar. klik op: “Bevestigen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Tourbar!

Laats bijgewerkt: 22 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *