Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Wat is een Sugar Baby? + Hoe word of vind je er een?
SugarBaby

Wat is een Sugar Baby? + Hoe word of vind je er een?

Welke online datingsite?
15 februari 2021

Een Sugar Baby is een aantrekkelijke jonge vrouw of man die zijn of haar gezelschap aanbiedt aan oudere mannen of vrouwen onder voorwaarden. Er staat doorgaans iets tegenover en vaak worden ze financieel ondersteund door de persoon met wie ze op date gaan. Ook kunnen er andere geschenken tegenover staan, waarbij ze sieraden, auto’s of andere dure benodigdheden ontvangen in ruil voor de aanwezigheid en vermaak die ze hun oudere metgezellen bieden. Soms kan het voorkomen dat ook andere gunsten verlangd worden, al is dit niet altijd vanzelfsprekend onderdeel van de voorwaarden. De Sugar Baby bespreekt hoever hierin tegemoetgekomen zal worden. Eigenlijk kan iedereen Sugar Baby worden als je ervoor openstaat om gezelschapsdame of -heer voor oudere, succesvolle en financieel onafhankelijke dames of heren te worden.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

sugar babe

Suikerdating: Voor wat hoort wat!

Het aangaan van de rol van Suikernichtje biedt veel voordelen. Je krijgt uiteraard betaald voor je diensten, wanneer je wordt meegevraagd voor een avondje uit of als je je Sugar Daddy of Sugar Mommy begeleid tijdens een etentje, naar een gala of zelfs meegaat op een vakantietrip. Afhankelijk van de tijd die je opgewekt en vermakelijk met je date op leeftijd doorbrengt, krijg je hiervoor uiteraard een vergoeding. Naast de ervaring om te ontdekken hoe de rijke jetset cultuur in elkaar steekt, zul je ook tal van aangename cadeautjes mogen verwachten. Je kunt naast een financiële overeenkomst, waarbij je rijkelijk vergoed wordt voor je gezelschap, tevens kunnen rekenen op luxueuze avondjes uit, city trips of geschenken als dure sieraden en andere bijzonderheden die bij een welgesteld en succesvol leven horen.

Ambitieuze studente

Voor de ambitieuze studente die op een dergelijke wijze sneller naar de top wilt toewerken, kan het omgaan met de gevestigde orde een mogelijkheid zijn om gemakkelijk kennis te maken met de juiste kringen. Je suikeroom of suikertante kan je voorstellen aan diverse belangrijke mensen en je kennis laten maken met een uitgebreid netwerk aan invloedrijke weldoeners. Je krijgt zo in feite een mentor die je introduceert in het leven van de succesvolle ondernemer en hier kun je uiteindelijk zeker je voordeel mee doen. Op die manier krijg je als Sugar Baby veel terug voor de intensieve inzet die je geeft als gezelschapsdame of -heer.

studente

Golddiggers in disguise

Er ligt zeker nog een stigma op het concept van Sugar Baby. Veel mensen gaan ervan uit dat zulke jonge mensen die zichzelf beschikbaar stellen ter vermaak van oudere leden in de maatschappij enkel uit zijn op het geld dat ze hiervoor kunnen krijgen. Het lijkt alsof ze gebruik maken van wat hun geboden wordt en dat het hun enkel om het financiële plaatje gaat. Toch is dit geenszins het geval. De Sugar Baby mist doorgaans iets in het leven en vindt een waardevolle aanvulling in het bieden van gezelschap aan succesvolle rijke ouderen. Het biedt ouderlijke aandacht en verwenning die menig jong persoon moet missen in de eigen familie- of vriendenkring. Door het vermaak en gezelschap te bieden, beleven ze zelf ook meer en zien wat er allemaal mogelijk is in de wereld van succes en rijkdom.

golddigger

Voordeel voor beide partijen

Een verruiming van mogelijkheden en een verandering van visie kan optreden, wanneer je optrekt met een andere generatie die je wil begeleiden en vooruithelpen, in ruil voor je vreugdevolle en jeugdige instelling. Beide partijen doen zo voordeel op aan het contact dat uit de overeenkomst tot stand komt. Het is zeker voor vele Sugar baby’s niet het uitgangspunt om enkel en alleen voor het geld hun diensten en gezelschap aan te bieden. Een dergelijk arrangement biedt beide partijen een hoop meer dan doorgaans wordt verwacht.

Expliciete afspraken

Voor dat een Sugar Baby mee uit wordt gevraagd, worden er eerst afspraken gemaakt. Hierbij wordt duidelijk besproken wat er van de Sugar Baby verwacht en verlangd wordt door een Sugar Daddy en wat de Sugar Baby hiervoor terug wenst te ontvangen. Vaak ontvangen ze nog extra attenties hier bovenop, maar dat zijn welkome geschenken en voordelen van deze rolverdeling. Het is belangrijk dat de voorwaarden en regels door beide partijen gerespecteerd worden en worden nageleefd, zodat er geen ongemakkelijke of onterechte situaties voorkomen. Er ontstaat een duidelijke en aangename overeenkomst die een gezellig avond enkel kunnen bevorderen. Zo is de rol van de Sugar Baby volledig duidelijk en biedt en ontvangt hij of zij precies datgene waar beiden wat aan hebben. Het is een volwassen overeenkomst waar verder geen oordeel op zou moeten rusten.

wederzijdse afspraak

Hoe word je Sugar Baby?

Je kunt jezelf heel gemakkelijk aanmelden als Sugar Baby door een profiel aan te maken op één van de suikerdatingsites die zich specifiek op het samenbrengen van de Sugar Baby en hun suikerooms en -tantes. Plaats hier een duidelijke foto en omschrijf hoe jij je rol als Sugar Baby ziet of wilt invullen. Je zult zien dat je al snel reacties en verzoeken ontvangt om als gezelschapsdame of -heer te kunnen fungeren. Je kunt ook zelf een geschikte suikeroom of suikertante uitkiezen door de profielen te bekijken op bijvoorbeeld datingsite suikerarrangement van de personen die zich hiervoor aanbieden. Er is veel keuze en ieder biedt een eigen verhaal, met interessante contacten en leefstijlen.

Ben je klaar voor het avontuur?

Afhankelijk van waarnaar je precies op zoek bent, zul je ongetwijfeld snel aansluiting vinden bij iemand die je gezelschap meer dan op prijs zal weten te stellen. Een rijke wereld vol avontuur, indrukwekkende omgevingen en interessante mensen zullen op je pad komen, zodra je jezelf aanbiedt als Sugar Baby. Je helpt hun om hun jeugd en vreugde terug te vinden, terwijl je er zelf ook voldoende ervaringen en voordelen aan over houdt. De keuze kan dan snel gemaakt zijn.

Eén reactie op “Wat is een Sugar Baby? + Hoe word of vind je er een?”

 1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Op Tinder ben ik ook vrouwen tegengekomen die zich aanbieden als sugarbabe.
  De tarieven liegen er niet om: veel duurder dan een escort!
  Vaak willen ze dan niet eens sex, alleen maar mee gaan naar een duur restaurant en daar nog extra geld voor krijgen ook.
  Natuurlijk zijn dit soort vrouwen gewoon golddiggers.

  En op het moment dat er sex bij komt zijn het prostituees , want geld voor sex dat is de definitie van een prostituee.

  Tip: ben je een rijke en succesvolle man dan is alleen al het vooruitzicht van materiele geneugden voldoende om knappe jonge vrouwen aan te trekken. Je hoeft ze dan niet eens vooraf te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.