Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe vind ik een suikernichtje of suikerneefje?
Hoe vind ik een suikernichtje of suikerneefje?

Hoe vind ik een suikernichtje of suikerneefje?

Welke online datingsite?
09 februari 2021

Sugardating of suikerdaten is een uit Amerika overgewaaid fenomeen. Suggardaddies en sugar mommies zijn hoogopgeleide, succesvolle, vaak oudere mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een sugardate met een sugarbabe (een suikernichtje of -neefje). Een sugardate kan een gezellig etentje zijn, een goed gesprek of gezelschap tijdens een (zaken)reis. In ruil daarvoor zorg je als sugardaddy voor financiële ondersteuning van jouw sugarbabe. Sugardaddies en sugarbabes zijn meestal niet op zoek naar een traditionele relatie. Vaak gaat het om een geheime overeenkomst tussen beide partijen om het leven voor elkaar plezieriger te maken.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Waar kun je zo’n iemand vinden?

Maar waar kom je iemand met dezelfde specifieke behoeftes nou tegen? Het is lastig om in de kroeg een suikernichtje of suikerneefje te vinden. Ook zal een normale datingsite vaak niet werken, aangezien je niet op zoek bent naar een serieuze, monogame relatie. Vandaar dat er inmiddels ook in Nederland verschillende speciale datingsites zijn waar je kan zoeken naar een geschikt suikernichtje of -neefje. Je moet je eerst inschrijven en een profiel aanmaken. Op de uit Amerika overgewaaide website SeekingArrangement worden wel een paar belangrijke voorwaarden gesteld voor inschrijving.

sugarbabe

Transparante en eerlijke verwachtingen

Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 80.000 euro per jaar verdienen. Ook kun je hier aangeven hoeveel geld je bereid bent te geven per maand. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, variërend van ‘bespreekbaar’ (elk bedrag) tot ‘hoog’ (meer dan 8.000 per maand). Op de Nederlandse website suikerarragement.nl hoef je dit soort gegevens niet in te vullen. Wel is het in elk geval heel belangrijk dat je transparant en eerlijk bent over jouw verwachtingen en behoeftes. Als je duidelijk aangeeft wat je zoekt en wilt, kunnen daar ook geen misverstanden over ontstaan. Uiteraard wordt verwacht dat je op een respectvolle manier met je suikernichtje en -neefje om gaat.

Het aanbod van suikerarrangement

Het aanbod aan leuke suikernichtjes en -neefjes op deze website is groot. Hierdoor is het mogelijk om relatief snel een leuke date te vinden en je kunt meteen beginnen met het opbouwen van een leuk contact. Inschrijving op de website is geheel gratis en je kunt meteen gaan zoeken naar iemand met dezelfde interesses, behoeftes en die ook nog eens bij jou in de buurt wonen. Voor een lidmaatschap moet je wel wat betalen, maar je kunt dan de uitgebreide profielen bekijken en gemakkelijk contact leggen via de website. Wees er wel bewust van dat het perfecte suikernichtje of -neefje zich niet makkelijk vinden laat. Net als bij traditioneel daten is het vaak even zoeken totdat je de juiste persoon vindt.

suikernichtje

Verschillende soorten sugarbabes

Op de website zullen verschillende soorten sugarbabes te vinden zijn. Meer zakelijk ingestelde vrouwen, de zogenaamde pro’s, die vooral op geld uit zijn. Ga er niet vanuit dat je met deze vrouwen een vriendschap op kunt bouwen. Maar er zijn ook genoeg dames die oprecht iemand zoeken waarmee ze ook leuke dingen kunnen doen, in ruil voor materiële ondersteuning. Ook kun je dames vinden die op zoek zijn naar inspiratie naar een ambitieuze sugardaddy met levenservaring. Dit type vrouw is niet alleen op zoek naar een wandelende portemonnee. Het is mogelijk om met deze sugarbabes een meer duurzame relatie (niet te verwarren met vaste relatie) op te bouwen.

5 reacties op “Hoe vind ik een suikernichtje of suikerneefje?”

  1. Avatar for Florian91 Florian91 schreef:

    Hoi hoi ik ben n Nederlandse jongeman van 27 en ben op zoek naar n gezellige en spontane suikertante. Wie weet wat we elkaar kunnen aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items