datingsite parship

Home » Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?
Blog

Laatst bijgewerkt op december 21st, 2016 | door Welke online datingsite?

8

Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?

Een Poolse vrouw vinden om hier een vriendschap of relatie mee op te bouwen is dankzij het internet niet meer zo moeilijk. Als je de voorkeur geeft aan een Poolse vrouw, dan kun je hiervoor terecht op speciale websites waar deze dames zich presenteren. Je kunt vervolgens met hen in contact komen via deze websites, waarvoor je je wel eerst moet registreren en vaak is dat niet gratis. Vervolgens kun je als je een Poolse vrouw hebt leren kennen met wie je het contact wilt voortzetten natuurlijk besluiten om privé te gaan mailen in plaats van het contact via een datingsite voort te zetten.

Waarom zoeken Poolse vrouwen een Nederlandse man?

Poolse vrouwen zijn nog steeds in trek bij Nederlandse mannen om een relatie mee te beginnen. Ook in het verleden kwamen “Poolse bruiden” naar Nederland om hier te trouwen met een Nederlandse man. Dit gebeurde toen vooral omdat de situatie in Polen erg slecht was. De levensstandaard was er laag en door de invloed van Rusland was er weinig vrijheid. Vrouwen hadden daar weinig mogelijkheden om zich te ontwikkelen en daarom zochten ze elders hun geluk. Daarnaast hebben veel Poolse vrouwen het idee dat Nederlandse mannen hen beter zullen behandelen. De moraal in Polen onder mannen is soms wat minder vrouwvriendelijk.

Pas op voor bedrog

Wanneer je je inschrijft op een datingsite voor Poolse vrouwen bestaat altijd de kans dat je wordt bedrogen. Doordat de vrouw ver weg woont is het vaak lastig om op korte termijn een ontmoeting te regelen. Het komt bij sommige datingsites voor dat de vrouw in kwestie helemaal niet bestaat. De foto is ergens “geleend” en degene die op jouw berichten reageert is niet de vrouw die graag een relatie met jou zou willen. Wees dus altijd op je hoede en zodra er dingen gebeuren die je een onbehaaglijk gevoel geven is het zeker raadzaam om alert te zijn. Soms begint en vrouw nadat ze je eerst heeft proberen in te palmen om geld te vragen met zielige verhalen over een zieke vader of een kind dat geen kleding heeft voor de koude winter. Natuurlijk staat het je vrij om te helpen, maar beperk dit tot kleine bedragen. Door gebruik te maken van een betrouwbare datingsite is de kans op bedrog minder groot. Je zult echter zelf te alle tijden je verstand moeten blijven gebruiken.

Mag een Poolse vrouw in Nederland komen wonen?

Stel dat je een Poolse vrouw hebt leren kennen met wie het klikt, dan wil je haar natuurlijk naar Nederland halen. Jullie kunnen ook in Polen gaan wonen maar dit ligt niet heel erg voor de hand. Omdat Polen lid is van de EU kan een Poolse vrouw zonder problemen naar Nederland reizen en mag ze hier ook gewoon verblijven en ook werken. Dit was vroeger anders, toen was een werkvergunning nodig. Maar sinds Polen lid is van de EU (mei 2004) mogen de inwoners vrij reizen binnen de EU-lidstaten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je vrouw snel inburgert en één van de belangrijkste dingen die ze moet leren is de Nederlandse taal. Hier zijn speciale cursussen voor. Dit zal haar kans om werk te vinden ook zeker vergroten.


About the Author

Anoniem8 Ervaringen - Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?

 1. Peter Peter says:

  Langs deze weg wil kennis maken met leuke Poolse vrouw omdat mij vriend dat ook is gelukt en gelukkig is nu ben het alleen zijn beu ben zeer jong van geest en sportief aan gelegen hou van het genieten en mooie leven en dat zou compleet zijn met jou . Ben 68 jaar maar wordt elke keer rond 55 geschat positief hi hi .Wacht op jou reactie

 2. BobbSmith BobbSmith says:

  Who wants to date me, I live in the Netherlands, I’m looking for Polish women, I’m not very old and not very young, a little crazy but responsible, I have a home. No, I’m not Netherland, I’m from Italy

 3. drissvan drissvan says:

  Ik ben op zoek naar pooles vrouw voor saman wona graag in contact kom op mijn . E-mail gr.driss van

 4. Ron Uitterlinden Ron Uitterlinden says:

  Wel zou het geweldig vinden een dame die al hier in Nederland woont/werkt ,positief me 64 jarige in Zuid Brabant wonende alleen staande man,contact te leggen,werk niet meer wao er en netjes open en eerlijk jij ook beste (nog!) onbekende met normaal figuur spontane dame? Ik rook en drink niet!

 5. henk henk says:

  ik zoek een mooie poolse vrouw
  ik ben 64 en zeer vriendelijk en sociaal

 6. Ronnie Ronnie says:

  Ik zoek een lieve hete poolse vrouw die bij mijn wil blijven. Mijn nek naam is Rayon

 7. Dave Dave says:

  Ik ben op zoek naar een poolse vrouw ik ben twee keer op vakantie geweest in polen en heb gezien dat poolse vrouwen mooi zijn nu ik vrijgezel ben denk ik er steeds aan terug mischien kan ik mijn geluk vinden.

  • Smoking Dog Smoking Dog says:

   Hallo Dave,

   Zoals jijzelf al aangeeft, is het beste om daar naar toe te gaan, en daar in het rond te kijken.
   Blijf weg van die relatiebureau’s, of datingsite’s die vrouwen uit die omgeving hebben,
   omdat de kans is dat jij of een andere persoon bedonderd wordt, is erg groot.

   Ik heb ook mijn vrouw, in de Oekraïne ter plekke gevonden (vanwege mijn werk, was ik daar).
   Wij zijn inmiddels al een aantal jaren gelukkig met elkaar en getrouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑