Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?
contact met Poolse vrouwen

Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?

Welke online datingsite?
04 februari 2021

Een Poolse vrouw vinden om hier een vriendschap of relatie mee op te bouwen is dankzij het internet niet meer zo moeilijk. Als je de voorkeur geeft aan een Poolse vrouw, dan kun je hiervoor terecht op speciale websites waar deze dames zich presenteren. Je kunt vervolgens met hen in contact komen via deze websites, waarvoor je je wel eerst moet registreren en vaak is dat niet gratis. Vervolgens kun je als je een Poolse vrouw hebt leren kennen met wie je het contact wilt voortzetten natuurlijk besluiten om privé te gaan mailen in plaats van het contact via een datingsite voort te zetten. Helaas hebben wij geen betrouwbare datingsite specifiek voor contact met Poolse vrouwen gevonden. Wel kunnen we je aanraden om eens op de volgende datingsites te kijken: Russiancupid & Ukrainedate. Deze datingsites zijn geschikt voor het vinden van Russische en Oekraïense vrouwen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Waarom zoeken Poolse vrouwen een Nederlandse man?

Poolse vrouwen zijn nog steeds in trek bij Nederlandse mannen om een relatie mee te beginnen. Ook in het verleden kwamen “Poolse bruiden” naar Nederland om hier te trouwen met een Nederlandse man. Dit gebeurde toen vooral omdat de situatie in Polen erg slecht was. De levensstandaard was er laag en door de invloed van Rusland was er weinig vrijheid. Vrouwen hadden daar weinig mogelijkheden om zich te ontwikkelen en daarom zochten ze elders hun geluk. Daarnaast hebben veel Poolse vrouwen het idee dat Nederlandse mannen hen beter zullen behandelen. De moraal in Polen onder mannen is soms wat minder vrouwvriendelijk.

poolse vrouw

Pas op voor bedrog

Wanneer je je inschrijft op een datingsite voor Poolse vrouwen bestaat altijd de kans dat je wordt bedrogen. Doordat de vrouw ver weg woont is het vaak lastig om op korte termijn een ontmoeting te regelen. Het komt bij sommige datingsites voor dat de vrouw in kwestie helemaal niet bestaat. De foto is ergens “geleend” en degene die op jouw berichten reageert is niet de vrouw die graag een relatie met jou zou willen. Wees dus altijd op je hoede en zodra er dingen gebeuren die je een onbehaaglijk gevoel geven is het zeker raadzaam om alert te zijn. Soms begint en vrouw nadat ze je eerst heeft proberen in te palmen om geld te vragen met zielige verhalen over een zieke vader of een kind dat geen kleding heeft voor de koude winter. Natuurlijk staat het je vrij om te helpen, maar beperk dit tot kleine bedragen.

Door gebruik te maken van een betrouwbare datingsite is de kans op bedrog minder groot. Je zult echter zelf te alle tijden je verstand moeten blijven gebruiken.

polska

Mag een Poolse vrouw in Nederland komen wonen?

Stel dat je een Poolse vrouw hebt leren kennen met wie het klikt, dan wil je haar natuurlijk naar Nederland halen. Jullie kunnen ook in Polen gaan wonen maar dit ligt niet heel erg voor de hand. Omdat Polen lid is van de EU kan een Poolse vrouw zonder problemen naar Nederland reizen en mag ze hier ook gewoon verblijven en ook werken. Dit was vroeger anders, toen was een werkvergunning nodig. Maar sinds Polen lid is van de EU (mei 2004) mogen de inwoners vrij reizen binnen de EU-lidstaten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je vrouw snel inburgert en één van de belangrijkste dingen die ze moet leren is de Nederlandse taal. Hier zijn speciale cursussen voor. Dit zal haar kans om werk te vinden ook zeker vergroten.

Datingsite voor Poolse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Poolse mannen en vrouwen:

Niet wat je zocht? Kijk dan eens welke goede dating apps geschikt zijn voor een date.

15 reacties op “Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?”

 1. Avatar for Antoon Hendriks Antoon Hendriks schreef:

  Ik ben Nederlandse man heb vriendin
  geen seks zoek lief Pools vrouwtje
  voor goede seks en vriendschap
  wanneer het echt klikt misschien
  een relatie elkaar eerst goed kennen
  Woon in België wil misschien ook
  naar Polen om daar te gaan wonen
  ben 74 en zie er jong leer inmiddels
  Pools vrijblijvend informatie groetjes
  Antoon

 2. Avatar for Sonck Sonck schreef:

  Ik ben een man die op zoek is naar een leuke , lieve en eerlijke dame om een serieuze relatie mee op te bouwen waarin de woorden zoals liegen en bedriegen niet voorkomen

 3. Avatar for Sam Sam schreef:

  Ik zoek een lief Pools vrouwtje waar ik mij goed bij voel hoop die ooit te vinden

  Mvg Sam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.