Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Ontmoet prachtige Poolse vrouwen in Nederland!
Pools

Ontmoet prachtige Poolse vrouwen in Nederland!

Welke online datingsite?
01 december 2021

Wil je graag contact leggen met Poolse vrouwen in Nederland? Het kan soms lastig zijn om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je in contact kunt komen met Poolse vrouwen in Nederland. Of je nu geïnteresseerd bent in een romantische relatie of gewoon nieuwe vrienden wilt maken, er zijn verschillende opties om uit te kiezen. In dit artikel delen we enkele tips en suggesties om je te helpen Poolse vrouwen in Nederland te ontmoeten en contact te leggen. Van het bezoeken van Poolse evenementen en clubs tot het gebruik van online datingsites, er zijn verschillende manieren om Poolse vrouwen in Nederland te ontmoeten. Lees verder en ontdek hoe je jouw kansen kunt vergroten om nieuwe mensen te leren kennen en misschien zelfs de liefde te vinden.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe kom ik in contact met Poolse vrouwen?

Een Poolse vrouw vinden om hier een vriendschap of relatie mee op te bouwen is dankzij het internet niet meer zo moeilijk. Als je de voorkeur geeft aan een Poolse vrouw, dan kun je hiervoor terecht op speciale websites waar deze dames zich presenteren. Je kunt vervolgens met hen in contact komen via deze websites, waarvoor je je wel eerst moet registreren en vaak is dat niet gratis. Vervolgens kun je als je een Poolse vrouw hebt leren kennen met wie je het contact wilt voortzetten natuurlijk besluiten om privé te gaan mailen in plaats van het contact via een datingsite voort te zetten. Helaas hebben wij geen betrouwbare datingsite specifiek voor contact met Poolse vrouwen gevonden. Wel kunnen we je aanraden om eens op de volgende datingsites te kijken: Russiancupid & Ukrainedate. Deze datingsites zijn geschikt voor het vinden van Russische en Oekraïense vrouwen.

Waarom zoeken Poolse vrouwen een Nederlandse man?

Poolse vrouwen zijn nog steeds in trek bij Nederlandse mannen om een relatie mee te beginnen. Ook in het verleden kwamen “Poolse bruiden” naar Nederland om hier te trouwen met een Nederlandse man. Dit gebeurde toen vooral omdat de situatie in Polen erg slecht was. De levensstandaard was er laag en door de invloed van Rusland was er weinig vrijheid. Vrouwen hadden daar weinig mogelijkheden om zich te ontwikkelen en daarom zochten ze elders hun geluk. Daarnaast hebben veel Poolse vrouwen het idee dat Nederlandse mannen hen beter zullen behandelen. De moraal in Polen onder mannen is soms wat minder vrouwvriendelijk.

poolse vrouw

Hoe kan ik Poolse vrouwen in Nederland ontmoeten?

Als je op zoek bent naar een Poolse vrouw in Nederland, zijn er verschillende manieren om elkaar te ontmoeten. Er zijn verschillende manieren om Poolse vrouwen in Nederland te ontmoeten. Door gebruik te maken van online datingwebsites, Poolse feesten en evenementen, Poolse restaurants en winkels en sociale media, vergroot je jouw kansen op het vinden van een serieuze relatie met een Poolse vrouw. Hieronder vind je enkele tips om je op weg te helpen.

 • Zoek online datingwebsites: Er zijn veel online datingwebsites die zich richten op Poolse vrouwen in Nederland. Door je in te schrijven op deze websites, kun je in contact komen met vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Enkele voorbeelden van deze websites zijn Polishhearts.nl, Inter-contact.net en Polishdating.nl.
 • Bezoek Poolse feesten en evenementen:  Poolse feesten en evenementen worden regelmatig georganiseerd in Nederland. Door deze evenementen bij te wonen, kun je Poolse vrouwen ontmoeten en leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar Poolse verenigingen en clubs in jouw buurt en deelnemen aan hun activiteiten.
 • Ga naar Poolse restaurants en winkels: Poolse restaurants en winkels zijn ook goede plekken om Poolse vrouwen te ontmoeten. Ga naar een Poolse supermarkt of bakkerij bij jou in de buurt en maak een praatje met de eigenaar of het personeel. Misschien kunnen zij je in contact brengen met Poolse vrouwen in de buurt.
 • Maak gebruik van sociale media: Sociale media zoals Facebook en Instagram kunnen ook nuttig zijn bij het ontmoeten van Poolse vrouwen. Zoek naar groepen en pagina’s die gerelateerd zijn aan de Poolse cultuur in Nederland en word lid van deze groepen. Hier kun je contact leggen met andere leden en mogelijk ook Poolse vrouwen ontmoeten.

Pas op voor bedrog

Wanneer je je inschrijft op een datingsite voor Poolse vrouwen bestaat altijd de kans dat je wordt bedrogen. Doordat de vrouw ver weg woont is het vaak lastig om op korte termijn een ontmoeting te regelen. Het komt bij sommige datingsites voor dat de vrouw in kwestie helemaal niet bestaat. De foto is ergens “geleend” en degene die op jouw berichten reageert is niet de vrouw die graag een relatie met jou zou willen. Wees dus altijd op je hoede en zodra er dingen gebeuren die je een onbehaaglijk gevoel geven is het zeker raadzaam om alert te zijn. Soms begint en vrouw nadat ze je eerst heeft proberen in te palmen om geld te vragen met zielige verhalen over een zieke vader of een kind dat geen kleding heeft voor de koude winter. Natuurlijk staat het je vrij om te helpen, maar beperk dit tot kleine bedragen. Door gebruik te maken van een betrouwbare datingsite is de kans op bedrog minder groot. Je zult echter zelf te alle tijden je verstand moeten blijven gebruiken.

polska

Mag een Poolse vrouw in Nederland komen wonen?

Stel dat je een Poolse vrouw hebt leren kennen met wie het klikt, dan wil je haar natuurlijk naar Nederland halen. Jullie kunnen ook in Polen gaan wonen maar dit ligt niet heel erg voor de hand. Omdat Polen lid is van de EU kan een Poolse vrouw zonder problemen naar Nederland reizen en mag ze hier ook gewoon verblijven en ook werken. Dit was vroeger anders, toen was een werkvergunning nodig. Maar sinds Polen lid is van de EU (mei 2004) mogen de inwoners vrij reizen binnen de EU-lidstaten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je vrouw snel inburgert en één van de belangrijkste dingen die ze moet leren is de Nederlandse taal. Hier zijn speciale cursussen voor. Dit zal haar kans om werk te vinden ook zeker vergroten.


Wat zijn typische kenmerken van de Poolse cultuur?

Polen heeft een rijke en diverse culturele erfenis, met invloeden uit zijn geschiedenis als land op de kruising van Europa. Enkele typische kenmerken van de Poolse cultuur zijn:

 • Sterke familiebanden: Familie is een belangrijk onderdeel van de Poolse cultuur, en uitgebreide familieleden blijven vaak dicht bij elkaar gedurende hun hele leven.
 • Katholicisme: Katholicisme is de dominante religie in Polen en heeft een significante invloed gehad op de cultuur, kunst en architectuur van het land.
 • Nationaal trots: Polen heeft een lange en vaak moeilijke geschiedenis en de mensen van het land staan bekend om hun sterke gevoel van nationaal trots.
 • Gastvrijheid: Poolse mensen staan over het algemeen bekend om hun gastvrijheid en het is gebruikelijk dat ze gasten in hun huis uitnodigen en hen voedsel en drank aanbieden.
 • Liefde voor muziek en dans: Muziek en dans zijn een belangrijk onderdeel van de Poolse cultuur en traditionele volksmuziek en dans zijn nog steeds populair vandaag de dag.
 • Liefde voor de natuur: Polen is een land met een rijk natuurlijk milieu en veel Polen hebben een sterke verbinding met de buitenlucht.
 • Respect voor traditie: De Poolse cultuur legt een sterke nadruk op traditie en het behouden van culturele gebruiken en praktijken.
 • Liefde voor sport: Sport, met name voetbal en skiën, zijn populair in Polen en zijn een belangrijk onderdeel van de cultuur van het land.

Hoe je de liefde van je leven kunt vinden door online te daten met Poolse vrouwen

We hopen dat deze tips en suggesties je hebben geholpen om Poolse vrouwen in Nederland te ontmoeten en contact te leggen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden of een romantische relatie, er zijn verschillende manieren om nieuwe mensen te leren kennen en je sociale kring uit te breiden. Als je geïnteresseerd bent in online daten met Poolse vrouwen, zijn er verschillende betrouwbare datingsites die je kunt proberen. Bekijk onze reviews van de beste datingsites voor Poolse vrouwen en vind de site die het beste bij je past. Blijf ook op de hoogte van onze blog voor meer tips en adviezen over online daten en het ontmoeten van nieuwe mensen. Met de juiste instelling en een beetje doorzettingsvermogen kun je nieuwe vrienden en misschien zelfs de liefde van je leven vinden!

Datingsite voor Poolse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Poolse mannen en vrouwen:

Niet wat je zocht? Kijk dan eens welke goede dating apps geschikt zijn voor een date.

16 reacties op “Ontmoet prachtige Poolse vrouwen in Nederland!”

 1. Avatar for Sjailes Sjailes schreef:

  Ik ben na lange vrije tyd op zoek naar een eerlijke en transparante oosteuropeese dame ,is er daar een geval bij

 2. Avatar for Antoon Hendriks Antoon Hendriks schreef:

  Ik ben Nederlandse man heb vriendin
  geen seks zoek lief Pools vrouwtje
  voor goede seks en vriendschap
  wanneer het echt klikt misschien
  een relatie elkaar eerst goed kennen
  Woon in België wil misschien ook
  naar Polen om daar te gaan wonen
  ben 74 en zie er jong leer inmiddels
  Pools vrijblijvend informatie groetjes
  Antoon

 3. Avatar for superboer superboer schreef:

  daar na toe gaan misschien? polen.

 4. Avatar for Sonck Sonck schreef:

  Ik ben een man die op zoek is naar een leuke , lieve en eerlijke dame om een serieuze relatie mee op te bouwen waarin de woorden zoals liegen en bedriegen niet voorkomen

 5. Avatar for Sam Sam schreef:

  Ik zoek een lief Pools vrouwtje waar ik mij goed bij voel hoop die ooit te vinden

  Mvg Sam.

 6. Avatar for Rafet Rafet schreef:

  Hallo dames , hier een multi linguistic Turkse zakenman
  40 jaar oud Zoek een leuke vrouw willen leren kunnen
  Ben een rustig zachtaardige man die van het leven houd en zou een leuke vriendelijke eerlijke vrouw willen leren kennen

 7. Avatar for marcel marcel schreef:
 8. Avatar for ronald ronald schreef:

  ik ronald woond in duitsland.zoekt een eerlijke lieve poolse vrouw.ik ben 64 jr.ik werk niet.ik heb wao.

 9. Avatar for Peter Peter schreef:

  Langs deze weg wil kennis maken met leuke Poolse vrouw omdat mij vriend dat ook is gelukt en gelukkig is nu ben het alleen zijn beu ben zeer jong van geest en sportief aan gelegen hou van het genieten en mooie leven en dat zou compleet zijn met jou . Ben 68 jaar maar wordt elke keer rond 55 geschat positief hi hi .Wacht op jou reactie

 10. Avatar for BobbSmith BobbSmith schreef:

  Who wants to date me, I live in the Netherlands, I’m looking for Polish women, I’m not very old and not very young, a little crazy but responsible, I have a home. No, I’m not Netherland, I’m from Italy

 11. Avatar for drissvan drissvan schreef:

  Ik ben op zoek naar pooles vrouw voor saman wona graag in contact kom op mijn . E-mail gr.driss van

 12. Avatar for Ron Uitterlinden Ron Uitterlinden schreef:

  Wel zou het geweldig vinden een dame die al hier in Nederland woont/werkt ,positief me 64 jarige in Zuid Brabant wonende alleen staande man,contact te leggen,werk niet meer wao er en netjes open en eerlijk jij ook beste (nog!) onbekende met normaal figuur spontane dame? Ik rook en drink niet!

 13. Avatar for henk henk schreef:

  ik zoek een mooie poolse vrouw
  ik ben 64 en zeer vriendelijk en sociaal

 14. Avatar for Ronnie Ronnie schreef:

  Ik zoek een lieve hete poolse vrouw die bij mijn wil blijven. Mijn nek naam is Rayon

 15. Avatar for Smoking Dog Smoking Dog schreef:

  Hallo Dave,

  Zoals jijzelf al aangeeft, is het beste om daar naar toe te gaan, en daar in het rond te kijken.
  Blijf weg van die relatiebureau’s, of datingsite’s die vrouwen uit die omgeving hebben,
  omdat de kans is dat jij of een andere persoon bedonderd wordt, is erg groot.

  Ik heb ook mijn vrouw, in de Oekraïne ter plekke gevonden (vanwege mijn werk, was ik daar).
  Wij zijn inmiddels al een aantal jaren gelukkig met elkaar en getrouwd.

 16. Avatar for Dave Dave schreef:

  Ik ben op zoek naar een poolse vrouw ik ben twee keer op vakantie geweest in polen en heb gezien dat poolse vrouwen mooi zijn nu ik vrijgezel ben denk ik er steeds aan terug mischien kan ik mijn geluk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---