Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / Lees onze eerlijke review van RussianCupid.com!
RussianCupid.com logo

Lees onze eerlijke review van RussianCupid.com!

Als je geïnteresseerd bent in het vinden van een betrouwbare en leuke Russische partner, dan is RussianCupid een website om te overwegen. RussianCupid heeft een groot aantal Russische singles die op zoek zijn naar zowel lokale als internationale connecties. Het inschrijven op de site is gratis en de website biedt een breed scala aan functies, waaronder instant messaging, geavanceerde zoekfilters en meer. RussianCupid biedt ook zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties, waarmee je toegang krijgt tot extra functies en mogelijkheden om jouw datingervaring te verbeteren. In deze review bekijken we de kosten, functies en ervaringen van gebruikers van RussianCupid om jou te helpen beslissen of deze datingsite iets voor jou is.

RussianCupid.com
3.2
Beoordeling 3.2

Leer knappe en zorgzame Russische singles kennen op Russiancupid

Er zijn veel Nederlanders die graag een Russische man of vrouw hebben. Dit zijn knappe en zorgzame mensen. Toch heb je misschien wel eens op televisie gezien dat het best wel lastig kan zijn om op een betrouwbare manier met deze mensen in contact te komen. Wil jij graag een leuke Russische man of vrouw leren kennen waar je ook echt een betekenisvolle relatie mee op kunt bouwen dan is het aan te raden een bezoekje aan Russiancupid te brengen.

YouTube player

Maak je profiel compleet op Russiancupid.com voor meer kans op een geschikte match

Dit is een website waar je veel Russische mannen en vrouwen kunt vinden en waar je ook snel en makkelijk contact kunt leggen. Het inschrijven dat is geheel gratis en daarna kun je meteen zien welke leden er allemaal zijn. Het zal je dan echt verbazen hoeveel leuke leden er ingeschreven staan. Wat wij je wel willen aanraden dat is om je profiel compleet te maken. Wanneer je dit doet dan heb je een grotere kans om snel in contact met personen te komen die geschikt zijn voor jou. Als je profiel compleet is dan kan de ander meer informatie over je bekijken en zo al snel zien of jij ook bij hem of haar past.

Russische singles

Het voordeel van deze datingsite is dat er Russische mensen van over de hele wereld te vinden zijn. Het spreekt voor zich dat er veel personen uit Rusland ingeschreven staan maar er zijn ook Russische mannen en vrouwen uit Nederland te vinden. Deze heb je al snel gevonden en daar kun je dan contact mee leggen. We willen je wel aanraden om verder dan Nederland te kijken. Op deze manier zie je dan echt hoeveel leuke leden er zijn en hoeveel kans jij wel niet hebt om echt de liefde van je leven te vinden. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat deze persoon altijd in Nederland woont.

Het contact leggen met de leden

Het contact leggen dat gaat op een zeer eenvoudige manier en er zijn ook verschillende manieren om een bericht te sturen. Na het inschrijven kun je van de zoekfunctie gebruik maken en je zal zien dat dit een zeer uitgebreide zoekfunctie is. Zoals we net al aangaven heb je de mogelijkheid om bij de zoekfunctie op locatie te zoeken. Toch zijn er ook nog andere interessante mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Misschien ben je wel op zoek naar iemand die dezelfde interesses als jij heeft en dan kun je daar ook de zoekfunctie voor gebruiken. Verder is het dan ook nog eens mogelijk om personen met dezelfde levensstijl als jij te vinden.

Betrouwbaar

Russiancupid.com heeft er alles aan gedaan om jou zo snel mogelijk in contact te brengen met de leukste Russische mannen en vrouwen. Dit kan dan op een betrouwbare manier en je weet dat als je staat ingeschreven op deze website dat de leden echt op zoek zijn naar een relatie en dat dit ook echt de personen zijn die op de foto te zien is. Genoeg reden dus om je maar eens snel gratis in te schrijven en te zien welke leuke leden er voor jou te vinden zijn.

RussianCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij RussianCupid?

Het goedkoopste RussianCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van RusianCupid.com?

  • Russiancupid heeft een groot aantal Russische singles uit zowel Nederland als over de hele wereld.
  • Het inschrijven op de site is snel en gemakkelijk.
  • De site biedt een scala aan handige functies, waaronder geavanceerde zoekfilters en instant messaging.
  • Russiancupid biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschappen, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.
  • Het betaalde lidmaatschap biedt extra functies om jouw datingervaring te verbeteren.
  • Hoewel de site zowel gratis als betaalde lidmaatschappen biedt, zijn sommige functies alleen beschikbaar voor betalende leden.
  • Als je geen Russisch spreekt, kan de taalbarrière een uitdaging vormen bij het communiceren met andere gebruikers op RussianCupid.com. Hoewel sommige gebruikers mogelijk Engels spreken, kan het moeilijk zijn om diepgaande gesprekken te voeren als de talen niet overeenkomen.
  • Het verificatieproces voor nieuwe profielen is niet altijd even streng, waardoor er nep-profielen op de site kunnen staan.
  • Bij het daten met Russische singles via RussianCupid.com kunnen er culturele verschillen ontstaan die uitdagingen met zich mee kunnen brengen. Het begrijpen en respecteren van elkaars culturele achtergrond kan soms moeilijkheden opleveren bij het opbouwen van een sterke verbinding.
  • Hoewel de website een vertaalfunctie kan bieden, kan het zijn dat sommige profielbeschrijvingen van gebruikers alleen beschikbaar zijn in het Russisch. Dit kan het moeilijk maken om een diepgaand inzicht te krijgen in iemands persoonlijkheid en interesses als je de taal niet begrijpt.

  Gratis registratie op Russiancupid: dé datingsite voor contact met Russische singles

  Russiancupid is een populaire datingsite voor Nederlanders die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om in contact te komen met Russische mannen en vrouwen. De site biedt gratis registratie en een overzichtelijke interface waarmee gebruikers snel en gemakkelijk matches kunnen vinden. Het inschrijfproces is eenvoudig en het invullen van een compleet profiel verhoogt de kans op het vinden van een geschikte match. Russiancupid biedt ook betaalde lidmaatschapsopties waarmee gebruikers toegang krijgen tot extra functies om hun datingervaring te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date, Russiancupid biedt mogelijkheden voor elke smaak en voorkeur.

  • 3.2

   Populariteit

   Russiancupid is een populaire datingsite onder Nederlanders die op zoek zijn naar contact met Russische singles. De site heeft een groot aantal leden over de hele wereld.

  • 3

   Gebruikersgemak

   Het inschrijven op Russiancupid is eenvoudig en de site heeft een overzichtelijke interface. De site biedt handige functies zoals geavanceerde zoekfilters en matching-algoritmes om gebruikers te helpen bij het vinden van de perfecte match.

  • 3.3

   Functionaliteiten

   Russiancupid biedt een scala aan functies, waaronder instant messaging, videoberichten en geavanceerde zoekfilters om het gemakkelijker te maken om potentiële partners te vinden. Het biedt ook zowel gratis als betaalde lidmaatschapsopties, waarmee je toegang krijgt tot extra functies.

  • 3.2

   Klantenservice

   De klantenservice van Russiancupid is bereikbaar via e-mail en biedt ondersteuning bij vragen en problemen. Er is ook een FAQ-sectie beschikbaar op de site voor veelgestelde vragen.

  • 3.4

   Kosten

   Russiancupid biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschappen. Het betaalde lidmaatschap biedt extra functies en is beschikbaar voor verschillende abonnementstermijnen.

  • 3.2 Goed

   Totaalscore

   Russiancupid is een betrouwbare datingsite die gebruiksvriendelijk is en een breed scala aan functies biedt om gebruikers te helpen bij het vinden van de perfecte match. De site biedt ook verschillende lidmaatschapsopties voor een redelijke prijs.

  RussianCupid.com FAQ

  Hoe kan ik RussianCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RussianCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RussianCupid account.

  RussianCupid.com opzeggen

  RussianCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  RussianCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op RussianCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op RussianCupid.com!

  Wat zijn de kosten van RussianCupid.com?

  De kosten van RussianCupid.com variëren afhankelijk van het abonnement dat u kiest. Het abonnement voor één maand kost € 35,98, het abonnement voor drie maanden kost € 23,33 per maand en het abonnement voor twaalf maanden kost € 11,67 per maand.

  Is RussianCupid.com veilig om te gebruiken?

  Ja, RussianCupid.com is veilig om te gebruiken. Het heeft een uitgebreide verificatieprocedure voor nieuwe leden en maakt gebruik van SSL-codering om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Er zijn ook tips en richtlijnen beschikbaar om veilig online te daten.

  Hoe kan ik mijn RussianCupid.com-account verwijderen?

  U kunt uw RussianCupid.com-account verwijderen door naar de instellingen van uw profiel te gaan en op de optie “Profiel uitschakelen” te klikken. Hierdoor wordt uw profiel gedeactiveerd en kunnen andere leden het niet meer zien. U kunt uw account op elk moment opnieuw activeren door u opnieuw aan te melden.

  Zijn er nepaccounts op RussianCupid.com?

  Hoewel RussianCupid.com de nodige maatregelen heeft genomen om nepaccounts te vermijden, is het niet mogelijk om 100% nepaccounts te voorkomen. U moet voorzichtig zijn bij het communiceren met andere leden en verdachte activiteiten melden aan de klantenservice van RussianCupid.com.

  Kan ik RussianCupid.com gratis gebruiken?

  Ja, u kunt zich gratis aanmelden en een profiel aanmaken op RussianCupid.com. Gratis leden hebben echter beperkte toegang tot de functies van de site. Als u volledige toegang wilt hebben tot de functies van RussianCupid.com, moet u een betaald abonnement afsluiten.

  Laats bijgewerkt: 07 juni 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---