Home / RussianCupid.com – Kosten, Review en Ervaringen
RussianCupid.com logo

RussianCupid.com - Kosten, Review en Ervaringen

Er zijn veel Nederlanders die graag een Russische man of vrouw hebben. Dit zijn knappe en zorgzame mensen. Toch heb je misschien wel eens op televisie gezien dat het best wel lastig kan zijn om op een betrouwbare manier met deze mensen in contact te komen. Wil jij graag een leuke Russische man of vrouw leren kennen waar je ook echt een betekenisvolle relatie mee op kunt bouwen dan is het aan te raden een bezoekje aan Russiancupid te brengen. Dit is een website waar je veel Russische mannen en vrouwen kunt vinden en waar je ook snel en makkelijk contact kunt leggen. Het inschrijven dat is geheel gratis en daarna kun je meteen zien welke leden er allemaal zijn. Het zal je dan echt verbazen hoeveel leuke leden er ingeschreven staan. Wat wij je wel willen aanraden dat is om je profiel compleet te maken. Wanneer je dit doet dan heb je een grotere kans om snel in contact met personen te komen die geschikt zijn voor jou. Als je profiel compleet is dan kan de ander meer informatie over je bekijken en zo al snel zien of jij ook bij hem of haar past.

RussianCupid.com
3
Beoordeling 3

Russische singles

Het voordeel van deze datingsite is dat er Russische mensen van over de hele wereld te vinden zijn. Het spreekt voor zich dat er veel personen uit Rusland ingeschreven staan maar er zijn ook Russische mannen en vrouwen uit Nederland te vinden. Deze heb je al snel gevonden en daar kun je dan contact mee leggen. We willen je wel aanraden om verder dan Nederland te kijken. Op deze manier zie je dan echt hoeveel leuke leden er zijn en hoeveel kans jij wel niet hebt om echt de liefde van je leven te vinden. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat deze persoon altijd in Nederland woont.

Het contact leggen met de leden

Het contact leggen dat gaat op een zeer eenvoudige manier en er zijn ook verschillende manieren om een bericht te sturen. Na het inschrijven kun je van de zoekfunctie gebruik maken en je zal zien dat dit een zeer uitgebreide zoekfunctie is. Zoals we net al aangaven heb je de mogelijkheid om bij de zoekfunctie op locatie te zoeken. Toch zijn er ook nog andere interessante mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Misschien ben je wel op zoek naar iemand die dezelfde interesses als jij heeft en dan kun je daar ook de zoekfunctie voor gebruiken. Verder is het dan ook nog eens mogelijk om personen met dezelfde levensstijl als jij te vinden.

Betrouwbaar

Russiancupid.com heeft er alles aan gedaan om jou zo snel mogelijk in contact te brengen met de leukste Russische mannen en vrouwen. Dit kan dan op een betrouwbare manier en je weet dat als je staat ingeschreven op deze website dat de leden echt op zoek zijn naar een relatie en dat dit ook echt de personen zijn die op de foto te zien is. Genoeg reden dus om je maar eens snel gratis in te schrijven en te zien welke leuke leden er voor jou te vinden zijn.

RussianCupid.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij RussianCupid?

Het goedkoopste RussianCupid.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van RusianCupid.com?

  • Speciaal gericht op het vinden van een Russische vrouw of man
  • Internationale datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  RussianCupid.com FAQ

  Hoe kan ik RussianCupid.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite RussianCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw RussianCupid account.

  RussianCupid.com opzeggen

  RussianCupid account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van  RussianCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op RussianCupid.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op RussianCupid.com!

  Laats bijgewerkt: 13 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *