Home / UkraineDate.com – Kosten, Review en Ervaringen
UkraineDate.com logo

UkraineDate.com - Kosten, Review en Ervaringen

Oekraïne heeft zeer veel leuke vrijgezellen waar je op een makkelijke wijze mee in contact kunt komen zonder dat je hoeft af te reizen naar dit land. Dit kun je doen door je in te schrijven bij Ukrainedate. Dit is een website waar duizenden Oekraïense mannen en vrouwen ingeschreven staan die allemaal op zoek zijn naar een leuke relatie. Er zijn veel Nederlanders die een relatie met een Oekraïner hebben en dat is natuurlijk niet voor niets. Het zijn leuke mensen die het ook belangrijk vinden om het de partner naar de zin te maken. Daarbij zijn het ook zeer aantrekkelijke personen.

UkraineDate.com
3
Beoordeling 3

Wil je nu op een eenvoudige manier de leuke Oekraïense vrijgezellen leren kennen dan is het aan te raden om je in te schrijven. Dit kun je gratis doen en na het inschrijven zie je dan meteen welke leden er allemaal aanwezig zijn. Wat ook belangrijk is om te melden dat is dat dit een betrouwbare website is. Wanneer je hier op zoek gaat naar een man of vrouw uit de Oekraïne dan weet je dat dit echt de personen zijn die op de foto te zien zijn en je weet ook dat deze personen ook echt op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Inschrijven op UkraineDate

Dit zijn al veel redenen om je op deze datingsite in te schrijven. Op de website kun je zelf een profiel aanmaken en dan kun je daar alle informatie over jezelf plaatsen. Doe je dit dan krijgen de andere leden ook een goed beeld van je en dan kan het zijn dat jij al snel berichten van de leden gaat krijgen. Je hoeft natuurlijk niet af te wachten want als je zelf iemand ziet die je leuk vindt dan kun je daar ook op een makkelijke wijze contact mee leggen. Het zal dan ook nooit lang duren voor je een leuk contact hebt opgebouwd.

Er zijn leden uit de hele wereld te vinden

Deze website die beperkt zich niet alleen tot de Oekraïense mensen binnen Nederland. Er zijn Oekraïners van over de hele wereld te vinden. Uiteraard kun je dan veel leden in Oekraïne vinden en daar kun je ook gewoon contact mee leggen. Je zou dan kunnen starten door te kijken of er leden zijn die in ons land wonen en waar je graag meer van zou willen weten. Toch is het ook goed om verder dan Nederland te kijken. Het ledenbestand is groot en er is dan ook altijd wel iemand te vinden waar jij graag meer over te weten zal willen komen.

Maak gebruik van de zoekfunctie

Om snel geschikte personen te vinden is het aan te raden om van de zoekfunctie gebruik te maken. Deze is zeer uitgebreid en je hebt hiermee niet alleen de mogelijkheid om op locatie te zoeken. De zoekfunctie die biedt je ook de mogelijkheid om te zoeken naar leden met dezelfde interesses en het is ook mogelijk om leden te zoeken die dezelfde levensstijl als jij hebben. Dit maakt het dat je snel leden kunt vinden die goed bij je passen en daar kun je dan een leuk contact mee opbouwen.

UkraineDate.com screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij UkraineDate?

Het goedkoopste UkraineDate.com abonnement kost €10,33 per maand bij een lidmaatschap van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van UkraineDate.com?

  • Doelgericht daten met Oekrainse vrouwen en mannen
  • Internationale datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  UkraineDate.com FAQ

  Hoe kan ik UkraineDate.com opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite UkraineDate.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw UkraineDate account.

  UkraineDate.com opzeggen

  UkraineDate account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van UkraineDate.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

  Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op UkraineDate.com aub Klik Hier”.

  Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

  Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op UkraineDate.com!

  Laats bijgewerkt: 10 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *