datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 3rd, 2018 | door Welke online datingsite?

45

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.  Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Elite Dating actie en korting

Kijk voor de actuele acties en kortingen op onze speciale kortingen pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2



About the Author

Anoniem



45 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Tony Tony says:

  Ik ben even vrij lid geweest, maar omdat ik graag naar zuid Europees mensen zocht en ik een Italiaans achternaam heb hebben ze zonder enige waarschuwing of kans misverstanden uit de lucht te halen mijn profiel verwijderd en dat met al die vragen die ik moest invullen! Ik heb een klacht ingediend en ik kreeg niet eens excuses, maar een verhaal dat zij mij als scam zagen en de site wilden verdedigen voor oneigenlijk gebruik. Ik had zulke hoge verwachting hiervan, maar met alle reacties van jullie denk ik toch echter het niet te doen. Ben nog vrij lid van partnership.nl maar ook hiervan heb ik mijn twijfels!

 2. Theo Theo says:

  Wat ik nu totaal niet begrijp, is dat hierboven een lyrisch verhaal wordt afgestoken over hoe goed deze site “wel niet” is, terwijl de ene review nog negatiever is dan de andere. Wie schrijft die beoordeling eigenlijk? Riekt ook enigszins naar oplichterij….En dan zouden ze ook nog aangesloten zijn bij het keurmerk veilig daten, geloof jij het…??

  • hannah hannah says:

   Dit is vrij logisch te verklaren. Positieve ervaringen worden nauwelijks gedeeld. Wanneer mensen ontevreden zijn dan gaan ze dit plaatsen. Dat geeft blijkbaar een genoegdoening oid.

   • Peter Peter says:

    Hi Hannah, Ik zie vooral een hoop negatieve mensen. Het leven is zoveel leuker wanneer je positief bent ingesteld. Maar misschien wil het daarom ook niet zo vlotten met de liefde… als je begrijpt wat ik bedoel.

 3. Joop Joop says:

  Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

  Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

  Sites als deze zouden verboden moeten worden.

  Doe het NIET!

 4. Hilde Hilde says:

  Mijn ervaring met de werking van Elite is eerder positief. Ik had mij vorig jaar ingeschreven voor 6 maanden, maar door persoonlijke omstandigheden heb ik er niet echt van kunnen profiteren en dan ook mijn abonnement via de site opgezegd (zonder problemen en een maand vooraf). Na opzegperiode wel gedurende 2 maanden regelmatig partnervoorstellen ontvangen (wat ik wel spijtig vind). Mijn profiel werd ook nog regelmatig doorgestuurd.
  In het begin inderdaad 3 profielen per dag gekregen; bijna iedereen had minstens hogeschool. Na een tijdje krijg je inderdaad profielen van mannen die al lang niet meer on line zijn geweest of die zich gratis aanmelden. Soms krijg je helemaal geen voorstellen. Maar je kunt na een tijd moeilijk verwachten dat er dagelijks 3 nieuwe leden zijn die dan nog eens aan uw verwachtingen voldoen!
  Een maal een vraag gesteld aan de helpdesk en direct antwoord gekregen.

  Daten is wel een heel negatieve bedoening; je reageert op een profiel en krijgt geen antwoord terug. Je moet emotioneel heel stevig in je schoenen staan om hieraan mee te doen!!!
  Na een tijdje begin je echt aan je uiterlijk te twijfelen en vraag je je af of je nu echt “lelijk” bent of dat het zo’n belemmering is voor mannen in mijn doelgroep (53-58 jaar) dat je nog een tienerdochter hebt.
  En je moet wel beseffen dat de kans amper 30% is dat je via dating een partner vindt.
  Maar toch waag ik nog eens de sprong!

 5. Meg Meg says:

  Zou 50 liefde van dezelfde mensen als elitedating zijn? Heb hele slechte ervaring met 50liefde (zie alle recensies hierover op internet!). Het gekke is dat 50liefde je doorverwijst bij uitschrijving naar o.a. Elitedating. één pot nat denk ik. Ga me gauw weer uitschrijven.

 6. Rudy christiaens Rudy christiaens says:

  Mensen mensen wat een bedriegerij ben ik nu mijn geld kwijt waar is het naartoe godver kan daar nie mee lachen
  de prijs was voor (in reclame) een jaar voor 19.90
  ik wil en zal mijn geld terug krijgen

 7. Daniel Daniel says:

  Zouden we als misnoegde dames en heren niet beter zelf samen ergens kunnen afspreken om elkaar op die manier beter te leren kennen…?

 8. Mootje Mootje says:

  Bij Elite heb je de meeste kans een man te vinden als je geen voorkeuren hebt.
  Mij is aanbevolen om rokers te daten en beslist niet op etniciteit te zoeken. Zoeken…. Je kan niet zoeken, je krijgt elke dag iets van 5 profielen, meestal zonder foto en daar moet je het mee doen.
  Er geldt een opzegtijd van 14 dagen, in die tijd krijg je redelijk normale profielen en dan is het klaar. Hup, weg centen. NIET DOEN MENSEN!!!!

 9. Amsterdammertje Amsterdammertje says:

  Dit is een hele slechte site. Zoeken is onmogelijk. Alle kandidaten komen uit België in plaats van uit de buurt van Amsterdam! Begin er niet aan!

 10. EFB EFB says:

  De prijsopgaven bij deze website suggereren dat, wanneer je een abonnement neemt voor 3 maanden, half jaar of jaar, je daarvoor per maand betaald maar nee. Je moet en zal het hele bedrag in 1 keer betalen ongeacht de periode die je uitkiest. De voorgaande info kwam pas naar boven toen ik een periode uitkoos en naar betalen wilde gaan, ik voel me misleid door hun informatieverstrekking en dat geeft toch wel een wrange bijsmaak. Ik ga geen €238 in het duurste of €149 in het goedkoopste geval vooruitbetalen voor een volledig geautomatiseerd proces en waarvan mij op dit moment als verse inschrijver niet duidelijk is of dat ook tot de gewenste resultaten zal leiden.

 11. Jeanette Jeanette says:

  Bedankt voor de waarschuwingen, hier word ik toch h maar geen lid van !!!

 12. Elfin Elfin says:

  Ik heb over de jaren een paar dating sites geraadpleegd zowel in Nederland als ook in de VS. Elite Darling was anders. Dat ligt aan de uitgebreide test die wij aan het begin moesten afleggen, waarop onze partnervoorstellen werden gebaseerd. Terwijl op andere sites de mensen ik tegenkwam inderdaad aan de normen van de dating site voldeden, had ik verder weinig met hen gemeen. Ik voelde me vaak zelfs afgestoten omdat de match er absoluut niet was. Met Elite dating werd ik aan een na de ander voorgesteld die ik bijzonder interessant vond. Het waren mensen die ik gewoon graag zelfs als blijvende vriend zou willen hebben. Omdat de site behoorlijk duur was heb ik all partnervoorstellen eerst aangekeken en ben uiteindelijk toch voor een jaar lid geworden. Maar de eerste persoon met wie ik een email wisseling had heb ik meteen de volgende dag ontmoet en wij zijn nu meer dan een jaar samen. Wel jammer van een heel jaars premie, maar ik zou deze vriend nooit hebben willen missen. Wij blijven hopelijk verder samen.

 13. pembe pembe says:

  de kleine lettertjes voorziet dat ze automatisch uw lidmaatschap verlengen ZONDER bericht!
  voor die astronomisch hoge lidmaatschapbijdrage krijg je een service die beneden alle peil is. Je kan niet zoeken / bladeren door profielen, de website is onhandig, ontoegankelijk, slecht ge-lay-out, enzovoort. Voorts worden de verwachtingen totaal niet ingelost wat de zogenaamde hoog opgeleide leden betreft.

  NIET AAN BEGINNEN! levert niks op, enkel frustratie en een lege portefeuille

  SLECHT SLECHt SLECHT

  • Muts Muts says:

   Had ik dit eerder geweten dan had ik nu niet het gevoel gehad dat ik te maken heb met geld uit de zak klopperij. Ik vind de test heel goed en dat maakt de website in eerste instantie sterk. Voor het overige deel ik het commentaar van Pembe, de website is niet gebruikers vriendelijk, ik moest telkens opnieuw inloggen want de site herkende mijn gegevens niet. Er worden profielen gebruikt van personen die al niet meer actief zijn en zelfs geen betalend lid. Je wordt gelokt en ik vraag mij af wie er in werkelijkheid zo geïnteresseerd en leuk de berichten zit te schrijven.
   De klantenservice verwijst je door naar de Klantenservice, nou daar heb je wat an.

   NIET AAN BEGINNEN.

 14. boze klant boze klant says:

  Elite-darling: Echt een slechte relatiesite. Er is geen enkele zoekmogelijkheid. Je krijgt uitsluitend in hun ogen passende partnervoorstellen, waarbij nauwelijks rekening wordt gehouden met de aangegeven zoekcriteria. De meeste voorgestelde partners wonen aan de andere kant van Nederland of in België, dus veel verder dan de door mij opgegeven 50 kilometer, zijn niet “hoogopgeleid” en aanpassing van die zoekcriteria leveren geen enkele verandering op. Van veel partners is geen foto beschikbaar of alleen op aanvraag. Ik was vergeten mijn (jaar)abonnement tijdig op te zeggen. Gevolg: er wordt één maand in rekening gebracht en dat kost maar liefst 129,90. Dat vind ik misbruik maken van de situatie. Op een bezwaarmail van mij werd meteen gedreigd met extra kosten. AFRADER!

 15. desi desi says:

  Helemaal mee eens!
  Trap er niet in, pure oplichterij!!

 16. Maria Maria says:

  Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijvers, dat Elitedating pure geldklopperij is. Ik kwam erachter dat het de opvolger van Edarling is. Dat was ook zo’n vage onduidelijke, klantonvriendelijke site. Helaas was ik er toen al ingetrapt. Het systeem is waardeloos en als je het dure lidmaatschapsgeld betaald hebt, kun je nog geen contact leggen met leden die een onbetaaldlidmaatschap hebben. Je krijgt dus absoluut geen waar voor je geld.

 17. liesbeth liesbeth says:

  Ook ik heb me aangemeld bij Elitedating, gisteren, vandaag ben ik opeens verwvijderd de reden, zie onder, heb totaal geen idee waarom,mijn profiel naar waarheid ingevuld,
  flutsite

  Uw profiel en de daarbij behorende gegevens zijn met onmiddelijke ingang van onze website verwijderd om een van de volgende redenen:

  1. U heeft onrechtmatige inhoud gepubliceerd.
  Middels uw registratie heeft u onze algemene voorwaarden geaccepteerd. Artikel 2.4 van deze voorwaarden geeft uitdrukkelijk aan dat de publicatie van persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen niet is toegestaan.

  2. U heeft een relatie of uit niet geïnteresseerd te zijn in een serieuze relatie.
  EliteDating is een platform voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige liefdesrelatie. Bij de controle van uw profiel is gebleken dat uw ingaven niet overeenstemmen met deze bedrijfsfilosofie.

 18. Maria Maria says:

  Absoluut mee eens, een waardeloze site. De positieve beoordeling is m.i. gebaseerd is op pure nep. Echt geldklopperij. Ik kon alleen voor 3 maanden lid worden en had meteen al spijt. Ik krijg partnervoorstellen van rokende mannen, kleine mannen, veel onaantrekkelijke mannen en inderdaad veel laag opgeleide mannen. Deze oplichterij zou zo spoedig mogelijk aangepakt moeten worden. Trap er niet in!

 19. Linda Linda says:

  Profielen zonder foto,laag opgeleid,niet een man lijkt op de mannen uit de advertenties,geen enkel contact,geen enkel bericht…dames pas op! pure oplichterij

 20. jammer69 jammer69 says:

  hoe men aan de hoge score komt is me een raadsel. gewoon pure oplichting.

 21. Sas Sas says:

  Ik ben verbaasd over de positieve beoordeling van EliteDating op deze site. De eerste dag kreeg ik 20 matches waarvan er niet 1 overeen kwam met mijn profiel. De meeste uit België en dat is echt veel verder dan de 100 km die ik aangeef. Daarna komt er niets meer. Bovendien beschouwen zij elk wederzijds contact als een match. Dus als je beleefd reageert op een reactie van iemand dan is het een contact. Bij 10 van dat soort contacten hebben zij aan hun verplichting voldaan. Je kunt zelf niet in het bestand kijken. En waar zij hun match op baseren is mij totaal onduidelijk. Kortom: geen aanrader!!! Jamer dat deze site hier zo wordt aangeprezen!

 22. Marina Marina says:

  Bedankt voor jullie reacties! Dit heeft mij doen inzien dat de meeste sites pure geldklopperij is, en dat ik er niet aan begin!

 23. Jac Jac says:

  Inderdaad oplichterij, als je al “gratis” ingeschreven bent krijg je tientallen reacties, zodra je hebt betaald is het over.
  Je kunt helemaal niet voor 1 maand inschrijven, het is minimaal 3 maanden en alle mogelijkheden zijn veel en veel te duur.
  Net als bij menig andere site staan er volgens mij medewerkers op de site die z.g. contact leggen tot je hebt betaald.
  Kortom ook deze site is een waardeloos oplichterszootje.

 24. Marianne Marianne says:

  Je reinste oplichterij. Volslagen onbereikbaar en dus optimaal klantonvriendelijk. Het wordt je zo moeilijk mogelijk gemaakt om contact te leggen danwel op te zeggen. Formulieren om op te zeggen zijn niet te openen en eigen vragen/opmerkingen worden niet geregistreerd.
  Een lage manier om de zakken van gedupeerden leeg te kloppen.

 25. Mark Mark says:

  Enorme oplichters. In de kleine letters en in de algemene voorwaarden zijn bepalingen opgenomen dat je abonnement automatisch wordt verlengd. Terwijl je duidelijk kiest voor een maand. Het is de meest waardeloze site die ik ooit heb gezien. Vervolgens gaan ze je daarna bestoken met incassobureaus en aanmaningen omdat ergens in de kleine letters andere dingen staan verneld. Totaal niet transparant en onrechtvaardig en beneden aller peil als je op deze manier je geld wil verdienen.

 26. Eva Eva says:

  Heb er echt spijt van dat ik hierin ben ingetrapt.
  Geldklopperij.
  Kan niet vrij op de site kijken, Krijg 1 tot 3 matchvoorstellen per dag waarvan 90% uit België of uithoeken van Nederland, terwijl ik heb aangegeven op zoek te zijn max. 50 km rond Utrecht.

 27. Peter Peter says:

  Ik heb tweemaal geannuleerd en ze blijven grote bedragen afschrijven. Hoe krijg je tot stoppen?

 28. Teleurgesteld Teleurgesteld says:

  Elitedating is slecht en niet gewoon slecht. Het is een complete ramp.
  Op geen enkele wijze wordt voldaan aan wat gepromote wordt.
  Partnervoorstellen zijn gecentreerd in de randstad. Daar buiten hebben ze geen klanten?
  De servicelijn /helplijn is amper bereikbaar. Profielen zijn onduidelijk en slecht ingevuld.
  Als je al contact hebt en berichten stuurt krijg je geen antwoord.
  De medewerkers achter de schermen hebben geen tijd om te faken?
  Gezien de wildgroei van dit soort sites wordt het eens tijd dat justitie onderzoek gaat doen naar deze vorm van oplichterij.

 29. Lies Lies says:

  Ik heb spijt als haren op mijn hoofd. Een half jaar lidmaatschap genomen. Dat wat elitedating pretendeert, een datingsite met hoger opgeleiden en hoog niveau,, wordt op geen enkele manier waar gemaakt. Jan Rap en zijn maten zijn in grote getale aanwezig. Geldklopperij van de bovenste plank.

  • Linda Linda says:

   Amen!.Heb mij om precies dezelfde reden na 1 dag weer afgemeld.Nog 5,5 maand te gaan .Niks hoger opgeleid, het gros heeft al moeite heeft met de Nederlandse taal.Daarnaast lijken de mannen in de verste verte niet op de plaatjes waarmee geadverteerd wordt.

 30. Juul Juul says:

  ik heb me bij EliteDating afgemeld omdat de verwachtingen op geen enkele wijze werden waargemaakt. EliteDating pretendeert een matchingsite voor hoogopgeleiden te zijn, echter niets is minder waar.
  Ik heb nog nooit zoveel chauffeurs, werklozen, magazijnbediendes, afdelingshoofden, bouwvakkers en “medewerkers” bij elkaar gezien.
  Glimlachjes en smileys sturen is basisschool communicatie.
  Elitedating is peperdure gebakken lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑