Home / Waarom EliteDating de beste keuze is voor serieuze daters!
elitedating logo

Waarom EliteDating de beste keuze is voor serieuze daters!

EliteDating is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze datingsite is actief in meer dan 25 landen en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van matchmaking. Bij EliteDating worden singles gematcht op basis van persoonlijkheid, interesses en voorkeuren, wat zorgt voor meer compatibiliteit tussen partners. Maar wat zijn nu precies de kosten van EliteDating? En zijn deze kosten het waard? In deze review bespreken we de functies, kosten en ervaringen van EliteDating, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het wel of niet gebruiken van deze datingsite. Lees verder en ontdek of EliteDating de perfecte datingsite is voor jou.

EliteDating
118 Ervaringen
4.2
Beoordeling 4.2

Waarom daten bij EliteDating?

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen

Een unieke matchmakingprincipe

Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

elitedating screenshot

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

elite dating account

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

elitedating inschrijven

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

Wat kost een lidmaatschap bij Elitedating?

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium Basic

  €49,90 p.m
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium Classic

  €49,90 p.m
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium Comfort

  €19,90 p.m
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op EliteDating?

Bij datingsite Elitedating kun je kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. Zo is er het basis abonnement en een Premium abonnement. Met het basis abonnement kun je gratis lid worden van de datingsite en op een leuke manier kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft. Je kunt gebruik maken van de basisfuncties om zo een eerste stap in het online daten te zetten. Wil je later meer functies op het platform uitproberen, dan kun je altijd overstappen op een Premium abonnement. Een gratis lidmaatschap is zeker de moeite waard. Zo krijg je een eerste indruk hoe het online daten werkt en kun je op je gemak de verschillende functionaliteiten uitproberen.

Gratis aanmelden EliteDating

Om de drempel laag te houden, kun je je gratis aanmelden op de datingsite EliteDating. Er worden geen kosten gerekend voor het inschrijven al lid en je kunt gelijk aan de slag. Je hoeft hiervoor enkel je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Vervolgens geef je duidelijk aan waarnaar je op zoek bent. Zo kan de datingsite je helpen om de juiste kandidaten te vinden.

elitedating gratis aanmelden

Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot de beveiligde omgeving, waar je een keur aan potentiële kandidaten voor een leuke date kunt tegenkomen. Om gelijk zelf goed zichtbaar te worden, maak je een eigen profiel aan. Hierin vertel je meer over jezelf, je interesses en de kenmerken waarnaar je op zoek bent in een nieuwe partner. Zo krijgen de andere leden een goede indruk over wie je bent. Door het plaatsen van een aantrekkelijke profielfoto, zal je nog meer gegadigden op je profielschets af zien komen. Doordat je een basis en dus gratis lidmaatschap hebt, zal echter niet de gehele profielschets zichtbaar zijn. De andere leden krijgen enkel een beknopt wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel te zien. Je kunt ook de EliteDating app downloaden als dat je voorkeur heeft.

EliteDating Persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidsschets is deels opgebouwd door de persoonlijkheidstest die je gelijk bij inschrijven kunt invullen. Hieruit komt duidelijk naar voren hoe jijzelf in elkaar steekt en wat je zoekt in een potentiële partner. Tevens ontvang je gelijk enkele partnervoorstellen, zodat je kunt zien of de profielschets inderdaad de geschikte kandidaten aanwijst, waarin je geïnteresseerd zou kunnen raken. Je krijgt zo ook gelijk een indruk van hoe het online daten in zijn werk gaat en hoe je zelf op zoek kunt gaan naar mogelijke aantrekkelijke profielen van andere leden. Hiervoor is een duidelijke zoekfunctie, die je hierin verder helpt. Je geeft duidelijk hierop aan welke kenmerken voor jou belangrijk zijn en het systeem toont je gelijk de profielen van leden die hier het meest mee overeenkomen.

stel liefde

Interesse aangeven

Bij een gratis lidmaatschap is het helaas niet mogelijk om een bericht te sturen aan iemand die je interessant vindt. Wel kun je zelf berichten ontvangen van andere leden die hun interesse aan jou kenbaar willen maken. Deze berichten kun je ook gewoon lezen. Om toch enigszins een interesse te kunnen aangeven, bied een gratis lidmaatschap je de mogelijkheid tot het versturen van een glimlach. Ook kun je een reactie of profiel liken. De ander ziet dan dat je gereageerd hebt en zal mogelijk contact met jou opnemen. Om zelf verder echt in contact te treden met een dergelijk persoon, zal je moeten upgraden naar een Premium abonnement. Dit is echter in het begin nog helemaal niet gelijk nodig. Met een basis abonnement kom je al een heel eind en kun je het online daten rustig even een kans geven.

Extra foto’s toevoegen

Om je profiel helemaal op te leuken en nog aantrekkelijker te maken, bied ook het gratis abonnement je de mogelijkheid tot het toevoegen van aanvullende foto’s. Zo kun je nog meer van jezelf laten zien en krijgen de andere leden een nog betere indruk van je. Het kan zo haast niet meer misgaan of er zullen leuke reacties op je profiel volgen. Het is dus zeker mogelijk om met een basis abonnement, zonder dat je ervoor hoeft te betalen, verschillende functies uit te proberen op datingsite Elitedating. Naarmate je meer vertrouwd bent geraakt en je meer op het daadwerkelijk daten wilt storten, kun je altijd overstappen op een betaald abonnement. De mogelijkheden zijn dan een stuk uitgebreider en het online daten op de datingsite wordt een nog een stuk uitdagender. Een gratis lidmaatschap is een uitstekende eerste stap.

Overzicht gratis functionaliteiten EliteDating:

Met een gratis lidmaatschap zijn de volgende opties beschikbaar:

 • inzage in de resultaten van uw persoonlijkheidstest
 • ontvangen van partnervoorstellen
 • versturen van glimlachen en “likes”
 • uploaden van foto’s

Wat zijn de plus- en minpunten van EliteDating?

 • EliteDating.nl is specifiek gericht op serieuze singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie en is daarom een goede keuze voor mensen die serieus zijn over het vinden van een partner.
 • De site maakt gebruik van een persoonlijkheidstest en een wetenschappelijk onderbouwd matchingsysteem om compatibele partners te vinden.
 • Er zijn veel gebruikers beschikbaar op EliteDating.nl, wat de kans vergroot dat je iemand vindt die bij je past.
 • De site heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt verschillende communicatie-opties, zoals chatten en berichten sturen.
 • EliteDating.nl biedt ook een mobiele app, zodat je ook onderweg kunt daten.
 • EliteDating.nl is niet gratis en er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de site. Hoewel er een gratis proefperiode is, moet je daarna betalen om toegang te krijgen tot alle functies.
 • Sommige mensen kunnen het matchingsysteem van de site te beperkend vinden en liever zelf door profielen bladeren om iemand te vinden.
 • Omdat de site zich richt op serieuze singles, kan het langer duren om een match te vinden in vergelijking met andere datingplatforms.
 • De persoonlijkheidstest en het matchingssysteem kunnen voor sommige gebruikers te diepgaand en uitgebreid zijn.
 • EliteDating.nl is alleen beschikbaar in het Nederlands, wat het minder toegankelijk maakt voor mensen die geen Nederlands spreken.
 • 4

  Populariteit

  lke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

 • 4.6

  Gebruikersgemak

  De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

 • 4.4

  Functionaliteiten

  EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

 • 4

  Klantenservice

  De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

 • 4

  Kosten

  De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

 • 4.2 Uitstekend

  Totaalscore

  Concluderend is EliteDating een van de meest populaire datingsites met wekelijks 1500 nieuwe leden en een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. De vernieuwde datingsite heeft een vertrouwde navigatie en een intelligent matchmaking systeem dat als zeer goed wordt aangeschreven. Klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. Hoewel de kosten hoger zijn dan bij andere datingsites, garandeert EliteDating wel een contactgarantie en biedt het een uitstekend werkende datingsite.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Elitedating?

Online daten bij deze datingsite gaat in 4 stappen.

 1. Persoonlijkheidstest
 2. Zoekcriteria opgeven
 3. Profiel optimaliseren
 4. Partnervoorstellen

De partners die je bij Elitedating voorgesteld krijgt, worden door het zogenaamde “matchingsysteem” aan je toegewezen.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het totaal aantal Nederlandse leden is onbekend. Wekelijks krijgt deze datingsite 1500 nieuwe leden.

 • 85% van de leden is hoog opgeleid
 • 90% van de leden is 30+
 • Maandelijks vinden 2500 singles liefde via de datingsite

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegtermijn van een lidmaatschap is 1 maand. Lees de voorwaarden voor meer informatie.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig kortingen voor deze datingsite. Kijk op de “Elitedating kortingcodes” pagina voor de meest actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij Elitedating?

Om in te loggen bij Elitedating heb je een (gratis) account nodig.

Heb je al een account? Ga dan naar elitedating.nl en klik rechtsboven op: “Bent u al lid bij Elite?”. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.

Hoe kom ik in contact met de Elitedating klantenservice?

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice.

Contactformulier
Maak gebruik van het contactformulier op elitedating.nl

E-mailadres:
support@elitedating.nl

Telefoonnummer:
0900 – 5500033
(Op werkdagen van 09:00 – 18:00)

Post:
Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Strasse 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Hoe kan ik Elitedating opzeggen?

Kijk op onze “Elitedating opzeggen” pagina voor meer informatie over het opzeggen van een lidmaatschap of het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 30 april 2023

118 reacties op “Waarom EliteDating de beste keuze is voor serieuze daters!”

 1. Avatar for sUPERBOER sUPERBOER schreef:

  KLOPT OOK MGTOW, DE LEUKSTE EN NETTE VROUWEN ZIJN GETROUWD EN BLIJVEN DAT OOK! ZELF VAN EEN LEUKE VROUW GEHOORD DIE WOORDEN, IK KOM ZE OOK TEGEN, BEDOEL DIE LEUKE VROUWEN WIE AL GETROUWD ZIJN, KLOPT OOK DAT DE MEESTE VROUWEN OP DATE SITE NIET WILLEN OF KUNNEN KOKEN.. JA DE MAN MAAR BETALEN, IKKE NIET HAHHAHA, BEN NIET GEK. MIJN MOEDER ZIJ VROEGER ALTIJD; EEN NETTE FATSOENLIJKE LEUKE VROUW HEBT GEEN DATE SITE NODIG, JA ALLEEN OM MANNEN KAAL TE PLUKKEN. IK ALS MAN HEBT OOK OP DATE SITE;S GESTAAN, ZE WILLEN HET LIEFST EEN MAN MET EEN SCHIP VOL GELD, VEEL TE HEBBERIG DE VROUW.

 2. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  ja geld en vrouwen… pfffffff, ik als man ge echt nie meer op n date site..

 3. Avatar for Global Global schreef:

  Ik ben er zo langzamerhand ook helemaal klaar mee. Een maand onderweg en wel geteld 2 reacties. Wat een reactieve site

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De redactie zal vast zeggen dat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit gaat.
   Maar wil je echt een arrogant golddiggertje?

 4. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  ik hebt niks met de verwende vrouw vandaag de dag.. Het liefst geven ze veel geld uit, shoppen zich suf, lopen de sauna plat en gaan het liefst 10xperjaar met vakantie! en ze stellen een eisen pakket aan de man waar je U tegen zegt! Bij voorbaat wil ik al helemaal niet zo;n Vrouw, veelal blijven die alleen met 5katten 10hoog en hopende dat hij zich ooit aandient, ja misschien wel voor 1nacht.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Het feit dat dit type vrouw irreële eisen stelt, maakt dat ze zelf niet succesvol is in het leven en in relaties. Voor zo’n vrouw is het ook vrijwel onmogelijk om een relatie te vinden op een datingsite. De meesten van hen zijn niet eens in staat een normaal gesprek te voeren (!).

   In hun ‘vriendenkring’ krijgen ze ook geen eerlijke feedback omdat ze zich (terwijl ze dat zelf niet door hebben) in de ‘krabbenmand’ bevinden. Google maar eens op ‘krabbenmand’. Dat kortgeknipte kapsel wordt door hun vriendinnen toegejuicht omdat ze daardoor dan ‘minder concurrerend’ wordt.

   Dames, om je kansen (nog verder) te verkleinen doe je:
   – je haar kort knippen
   – roken
   – onverzorgd en onvrouwelijk er bij lopen incl. gebrekkige mondhygiëne
   – ga je jouw communicatieve vaardigheden niet verbeteren
   – blijf je luisteren naar de’adviezen’ van jouw ‘vriendinnen’ in de krabbenmand
   – val je niet af en ga je vooral niet bewegen
   – te veeleisend zijn
   – blijven proberen te up-daten
   – in de krabbenmand blijven
   – betaal je nooit

   Dames, al jullie profielen zijn (als jullie überhaupt al een tekstje schrijven..) vrijwel identiek: sauna, eerlijkheid, geen invulling maar aanvulling, ‘ik ben lief’ (wie zegt zoiets nu in hemelsnaam over zichzelf?). Ik nodig jullie uit om eens wat creatiever en provocerender te zijn. Geef a.u.b het goede voorbeeld aan al die mannen die ook niets van hun profiel maken.

   En als je zelf over ‘geen ONS’ begint, bedenk dan dat je daar het volgende mee zegt:
   – Ze houden het niet langer dan één nacht met mij uit, dus wees gewaarschuwd.
   – Ik niet, maar mijn concurrentes wel. (Wat geeft jou het recht om zo over anderen te oordelen?)
   – één keer losbollig zijn is onvoldoende?
   Ergo: begin er zelf niet over op jouw profiel, het staat zó goedkoop….

 5. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  ik laat me niet zeggen wat ik wel of niet mag doen…Door geen ene vrouw op aarde, Voor de vrouw[en]; Stel niet zo veel eisen, wees gelukkig met wat je hebt, geld en roem maakt niet blij hoor! Kijk naar de man wie hij is, en niet wat hij bezit!!!

 6. Avatar for Roy Roy schreef:

  Klopt.. ze zijn allemaal op geld uit, ze zullen nooit vinden wat ze zoeken die verwende Vrouwen… Laten ze eerst maar eens leren koken, en niet dat gezeur over vakantie, shoppen,dagjes uit,sauna, enz enz. pfffffff

 7. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Zie de youtube video van terrence popp: ‘where all the good men went’
  Zeer vermakelijk.
  Ik kan onderstaande vrouwen zeer aanraden deze video te bekijken, misschien wordt het hen duidelijk waarom het niet lukt……ook niet op elitedating…….nergens meer….

 8. Avatar for Peter Peter schreef:

  haha goed geschreven Mgtow… wat een arrogantie van die vervinck Nancy…zij zal zo nooit aan een man komen… jij hebt het goed Mgtow..

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Precies, want hij moet er verzorgd en fit uitzien en ook veel geld hebben, het is immers elitedating. Hij moet zus en hij moet zo. En hij mag niet dit en niet dat. Een man die beschikt over dergelijke eigenschappen kan een beduidend jongere vrouw krijgen. Maar veel van dit soort geemancipeerde vrouwen willen zelf ook een jongere partner.Tot een match zal het dus nooit komen. Het is Mr. Perfect of anders 3 katten op schoot; de ‘crazy catlady’. Succes ermee!

  • Avatar for Lisa Lisa schreef:

   Wat grappig, zo is mijn ervaring met mannen. Zullen we anders niet doen alsof het aan de sekse ligt, maar het een ziekte van deze tijd noemen die zowel mannen als vrouwen treft? Anders gaat het van kwaad tot erger.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen vertellen maar wat graag dat zij het ook zo moeilijk hebben op datingsites maar onderzoek laat zien dat vrouwen er vele malen meer kansen hebben dan mannen. Dat het desondanks niet lukt zegt genoeg over hun eisenpakket.

 9. Avatar for vervinck nancy vervinck nancy schreef:

  Ik ben helemaal niet tevreden over elitedating.Krijg matchen van een boer in zijn onderhemd,krijg een match van een straat werker met een veiligheidsvestje aan,een poetsman,die eruit ziet als een personage uit een horrorfilm.Ik heb die persoon reeds tot 3 maal toe verwijdert en hij kan maar blijven sturen naar mij.Ik ben een zelfstandige,die 2 zaken beheerd en wil toch iemand die er toch verzorgd en fit uit ziet,ieder potje past een deksel,maar bij de matchen van elitedating,zit mijn dekseltje niet.Reageer je,krijg je antwoord,dat je meer moet open staan voor anderen.Sorry,maar iemand die 300 km ver woont,dat lukt niet voor mij,heb het nu al druk en wil toch tijd voor mijn partner.Jammer,het kost veel geld,maar een man vinden op elitedating,zal er voor mij niet inzitten.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Misschien is die boer wel een grootgrondbezitter. Die straatwerker is een handige elitair die zijn eigen oprit opknapt, en die poetsman tja, ik heb hier een elitaire bezorger die wil gewoon wat om handen hebben. En 300km afstand wordt wel krap met de tesla model S dus kun je beter je oldtimer uit de schuur trekken.
   Succes!

 10. Avatar for mgtow3 mgtow3 schreef:

  klopt, men zal nooit een leuke vrouw ontmoeten op een datingsite… ze hebben veel te veel eisen, zelf hebben ze nikks of weinig te bieden! mijn moeder vertelde me ooit.. een fatsoenlijke vrouw hebt geen interenet dating of advertentei in krant nodig om aan een man te komen! De nederlandse vrouw zijn te verwend! goed en gezond koken kunnen er weinig en schoonmaken al helemaal niet.

  • Avatar for Jovanana Jovanana schreef:

   Het kan kan zijn dat een leuke vrouw een of twee bedrijven hebt en ze heeft weinig tijd en energie om op stap te gaan. Of deze leuke vrouw is geen feest-beest. Hoe moeten dan zo’n vrouwen een relatie vinden, volgens jouw?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Die vrouwen kunnen heel makkelijk en heel goed een relatie vinden, zelfs met een man die gelijkwaardig aan haar is. Echter dergelijke mannen worden bij voorbaat afgeschreven wegens haar onredelijke eisenpakket. Onderzoek laat zien dat vrouwen 80% van de mannen alleen al op basis van uiterlijk op voorhand afwijzen, De resterende 20% wordt onderworpen aan het eisenpakket dat nog het meeste weg heeft van een verlanglijstje dat een klein verwend meisje aan Sinterklaas stuurt. Nergens ter wereld hebben vrouwen meer kansen om een kwalitatief goede man te vinden. Nergens ter wereld zijn er zoveel verzuurde en bitcherige (vaak gescheiden) vrouwen die domweg niet meer te koppelen zijn. Zie hiervoor ook de cijfers van het CBS. Dus……..ga lekker MGTOW en wil je een date stap dan het vliegtuig in. Vrouwen hier hebben zich uit de markt geprijsd.

 11. Avatar for Essie Essie schreef:

  ga hier niet op! zijn een stelletje oplichters! vragen of je een profiel wilt aanmaken en dan laten ze blijken dat het heel professioneel is en dan betaal je voor 6 maanden en dan doen ze nix voor je! jaa geld vangen! en als je dan een een maand denkt: hier ben ik klaar mee, dan zit er er voor 6 maanden aan vast! en dan kom ik er ook nog eens achter dat ze per maand 2 x afschrijven van je rekening! heel gedoe om dat terug te krijgen want je hebt ze gemachtigd!

 12. Avatar for M.T. M.T. schreef:

  EliteDating een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Hoogopgeleiden kom je nauwelijks tegen en de meeste profielen zijn vanuit België. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen. Alle negatieve reacties die hier staan kloppen!

 13. Avatar for Nessa Nessa schreef:

  Ik vind het een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Ik heb nog nooit zo´n saaie datingsite meegemaakt. Ik heb er heel veel energie ingestoken om er een mooi profile van te maken maar krijg nauwelijks reacties. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen.

 14. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Elitedating en ematching; datingsites die zich zogenaamd richten op het hoogopgeleid publiek. Bij beide datingsites wordt gevraagd om het salaris in te vullen. Het lijkt me toch duidelijk waar het om draait. Het resultaat zal zijn dat er een clubje golddiggende vrouwen ingeschreven zal zijn. Helaas vergeten dit soort golddiggers maar al te vaak dat golddiggen een werkwoord is. Uiterlijke schoonheid en er vrouwelijk en verzorgd uitzien lijkt me toch wel een minimale vereiste om een vent met centen te strikken. Maar die moeite neemt men vaak niet eens. Op e-matching kun je de foto’s wel zien en uitzonderingen daargelaten zijn het vaak vrouwen met een op zijn best middelmatig uiterlijk maar met een eisenpakket waar je U tegen zegt. Vaak zijn de vrouwen ook nog op zoek naar een beduidend jongere man. Wat moet ik met zo’n kortgeschoren feministe die in de menopauze zit?
  De sites proberen te verhullen dat het aanbod vrijwel non-existent is. Veel profielen zijn van ”dames” die al lang niet meer gebruik maken van de site.
  Op de website staat van elitedating staat +800 000 nieuwe leden per maand. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te begrijpen dat dit onmogelijk is. Stomzinnige kolder. De ratio man/vrouw moeten we die dan ook geloven? De wetgeving staat dit BEDROG kennelijk toe.
  Schrijf je NOOIT in bij een handelaar die overduidelijk gebruik maakt van BEDROG.

 15. Avatar for Joop Joop schreef:

  Ook ik heb als “belegen” man een gratis profiel aangemaakt. Alleen is maar allen zeg ik maar. Na een hele reeks vragen te hebben beantwoordt (zoals mijn jaarsalaris???) mocht ik het walhalla betreden. Wat een aanfluiting. Het lijkt zo mooi. “U kunt het uitproberen en de profielen zien”. Wat zien? Alle foto’s zijn vaag gemaakt. Ik kan alleen een duimpje of een of ander kusje versturen (naar wie in vredesnaam want ik zie geen foto) Iemand reageert op mijn profiel met een tekst en ook deze tekst wordt uitgegumd……..lekker klantvriendelijk voor het nog betalen lid. Ik heb echt wel wat geld over voor een bestendige relatie, maar ik wil eerst kijken of er aanbod is dat voldoet aan mijn wensen..Echter om in begin al direct de hoofdprijs te betalen gaat mij veel te ver. Dat er elke dag 1500 nieuwe profielen bijkomen, wordt op geen enkele manier hard gemaakt en als dit al zo is, dan zullen er vast geen 1500 betalende leden zijn. De rest zal, net als ik, vertrekken. Mijn raad trap er niet in.

 16. Avatar for Tanja Tanja schreef:

  Deze datingsite is echt helemaal niets. Hij is erg duur.
  Er gebeurt helemaal niets.
  Ga gewoon naar Lexa. Prima site en goedkoper.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Alle datingsites zijn passe
   Tegenwoordig zitten de meesten op de smartphone (app).
   Zeker als man zijnde blijf je weg van datingsites

 17. Avatar for Jeanette Jeanette schreef:

  Ben een hoogopgeleide vrouw en omdat ik naar een serieuze date op zoek ben en geen scharrel van de app: “Laat ik het dan maar eens proberen bij Elite”. Wat een ramp zeg. Ze hebben blijkbaar maar een paar profielen die ongeveer aan mijn eisen voldoen (zijn niet veel eisen alleen leeftijdscategorie, afstand en opleidingsniveau), Krijg nu als match putjesscheppers uit Belgie door en half ingevulde profielen, profielen zonder foto en meer van dat soort shit. Heb voor een maand betaald (ook alweer opgezegd voor het einde van de maand) en krijg nu 1 week profielen en het is nu dus eigenlijk al helemaal op daar. Gaan we niet meer doen zo.

  • Avatar for Jeanette Jeanette schreef:

   Oh ja…en je hoeft er niks van te zeggen, want als je bij “contact” kijkt, staat er dat ze noch verplicht nog bereid zijn in zee te gaan met enige geschillencommissie. Kortom: oplichters zonder enige service. Nooit aan beginnen!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Op datingsites zitten doorgaans veel meer mannen dan vrouwen. Nu dating sites volledig zijn leeggelopen krijgen ook vrouwen te maken met het feit dat er geen leden meer zijn.

 18. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Elitedating, was dat niet voorheen edarling welke de naam ten grabbel heeft gegooid wegens oplichterspraktijken?
  De naam elitedating trekt hoogstens golddiggende vrouwen aan, net als e-matching. Maar veel zullen het er niet zijn omdat vrijwel geen enkele weldenkende vrouw zich inschrijft op zo’n dure site terwijl er gratis apps zijn.

 19. Avatar for joyce joyce schreef:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 20. Avatar for Miranka van der Lee Miranka van der Lee schreef:

  Inmiddels 4 maanden lid van deze “zogenaamde” één van de beste relatiesites. Wat een deceptie! De dagelijkse toegestuurde matches zijn eigenlijk geen echte matches maar veelal vage profielen zonder foto en nauwelijks informatie. Kennelijk worden de profielen niet vooraf gescreend. Zodra het lidmaatschapsgeld is betaald wordt er niet meer omgekeken naar kwaliteit. Dus waar de naam “Elitedating” haar naam uit ontleend is mij onbekend. En ik vraag me ook oprecht af hoe andere “minder goede” relatiesites eraan toe zijn. Zonde van mijn zuur verdiende centen. Voor mij nooit meer een relatiesite.

  • Avatar for Sis Sis schreef:

   Als vrouw zijnde krijg ik juist wel veel reacties op elitedating. Van een mannelijke vriend gehoord dat het moeizaam gaat. Ik zou mij persoonlijk niet druk maken om die paar centen.

  • Avatar for T T schreef:

   Je kunt je beter inschrijven op relatiplanet hoor. Dit soort datingsites zijn helemaal niet Nederlands.

 21. Avatar for Tony Tony schreef:

  Ik ben even vrij lid geweest, maar omdat ik graag naar zuid Europees mensen zocht en ik een Italiaans achternaam heb hebben ze zonder enige waarschuwing of kans misverstanden uit de lucht te halen mijn profiel verwijderd en dat met al die vragen die ik moest invullen! Ik heb een klacht ingediend en ik kreeg niet eens excuses, maar een verhaal dat zij mij als scam zagen en de site wilden verdedigen voor oneigenlijk gebruik. Ik had zulke hoge verwachting hiervan, maar met alle reacties van jullie denk ik toch echter het niet te doen. Ben nog vrij lid van partnership.nl maar ook hiervan heb ik mijn twijfels!

 22. Avatar for Theo Theo schreef:

  Wat ik nu totaal niet begrijp, is dat hierboven een lyrisch verhaal wordt afgestoken over hoe goed deze site “wel niet” is, terwijl de ene review nog negatiever is dan de andere. Wie schrijft die beoordeling eigenlijk? Riekt ook enigszins naar oplichterij….En dan zouden ze ook nog aangesloten zijn bij het keurmerk veilig daten, geloof jij het…??

  • Avatar for hannah hannah schreef:

   Dit is vrij logisch te verklaren. Positieve ervaringen worden nauwelijks gedeeld. Wanneer mensen ontevreden zijn dan gaan ze dit plaatsen. Dat geeft blijkbaar een genoegdoening oid.

  • Avatar for Peter Peter schreef:

   Hi Hannah, Ik zie vooral een hoop negatieve mensen. Het leven is zoveel leuker wanneer je positief bent ingesteld. Maar misschien wil het daarom ook niet zo vlotten met de liefde… als je begrijpt wat ik bedoel.

 23. Avatar for Joop Joop schreef:

  Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

  Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

  Sites als deze zouden verboden moeten worden.

  Doe het NIET!

 24. Avatar for Hilde Hilde schreef:

  Mijn ervaring met de werking van Elite is eerder positief. Ik had mij vorig jaar ingeschreven voor 6 maanden, maar door persoonlijke omstandigheden heb ik er niet echt van kunnen profiteren en dan ook mijn abonnement via de site opgezegd (zonder problemen en een maand vooraf). Na opzegperiode wel gedurende 2 maanden regelmatig partnervoorstellen ontvangen (wat ik wel spijtig vind). Mijn profiel werd ook nog regelmatig doorgestuurd.
  In het begin inderdaad 3 profielen per dag gekregen; bijna iedereen had minstens hogeschool. Na een tijdje krijg je inderdaad profielen van mannen die al lang niet meer on line zijn geweest of die zich gratis aanmelden. Soms krijg je helemaal geen voorstellen. Maar je kunt na een tijd moeilijk verwachten dat er dagelijks 3 nieuwe leden zijn die dan nog eens aan uw verwachtingen voldoen!
  Een maal een vraag gesteld aan de helpdesk en direct antwoord gekregen.

  Daten is wel een heel negatieve bedoening; je reageert op een profiel en krijgt geen antwoord terug. Je moet emotioneel heel stevig in je schoenen staan om hieraan mee te doen!!!
  Na een tijdje begin je echt aan je uiterlijk te twijfelen en vraag je je af of je nu echt “lelijk” bent of dat het zo’n belemmering is voor mannen in mijn doelgroep (53-58 jaar) dat je nog een tienerdochter hebt.
  En je moet wel beseffen dat de kans amper 30% is dat je via dating een partner vindt.
  Maar toch waag ik nog eens de sprong!

 25. Avatar for Meg Meg schreef:

  Zou 50 liefde van dezelfde mensen als elitedating zijn? Heb hele slechte ervaring met 50liefde (zie alle recensies hierover op internet!). Het gekke is dat 50liefde je doorverwijst bij uitschrijving naar o.a. Elitedating. één pot nat denk ik. Ga me gauw weer uitschrijven.

 26. Avatar for Rudy christiaens Rudy christiaens schreef:

  Mensen mensen wat een bedriegerij ben ik nu mijn geld kwijt waar is het naartoe godver kan daar nie mee lachen
  de prijs was voor (in reclame) een jaar voor 19.90
  ik wil en zal mijn geld terug krijgen

 27. Avatar for Daniel Daniel schreef:

  Zouden we als misnoegde dames en heren niet beter zelf samen ergens kunnen afspreken om elkaar op die manier beter te leren kennen…?

 28. Avatar for Mootje Mootje schreef:

  Bij Elite heb je de meeste kans een man te vinden als je geen voorkeuren hebt.
  Mij is aanbevolen om rokers te daten en beslist niet op etniciteit te zoeken. Zoeken…. Je kan niet zoeken, je krijgt elke dag iets van 5 profielen, meestal zonder foto en daar moet je het mee doen.
  Er geldt een opzegtijd van 14 dagen, in die tijd krijg je redelijk normale profielen en dan is het klaar. Hup, weg centen. NIET DOEN MENSEN!!!!

 29. Avatar for Amsterdammertje Amsterdammertje schreef:

  Dit is een hele slechte site. Zoeken is onmogelijk. Alle kandidaten komen uit België in plaats van uit de buurt van Amsterdam! Begin er niet aan!

 30. Avatar for EFB EFB schreef:

  De prijsopgaven bij deze website suggereren dat, wanneer je een abonnement neemt voor 3 maanden, half jaar of jaar, je daarvoor per maand betaald maar nee. Je moet en zal het hele bedrag in 1 keer betalen ongeacht de periode die je uitkiest. De voorgaande info kwam pas naar boven toen ik een periode uitkoos en naar betalen wilde gaan, ik voel me misleid door hun informatieverstrekking en dat geeft toch wel een wrange bijsmaak. Ik ga geen €238 in het duurste of €149 in het goedkoopste geval vooruitbetalen voor een volledig geautomatiseerd proces en waarvan mij op dit moment als verse inschrijver niet duidelijk is of dat ook tot de gewenste resultaten zal leiden.

 31. Avatar for Jeanette Jeanette schreef:

  Bedankt voor de waarschuwingen, hier word ik toch h maar geen lid van !!!

 32. Avatar for Elfin Elfin schreef:

  Ik heb over de jaren een paar dating sites geraadpleegd zowel in Nederland als ook in de VS. Elite Darling was anders. Dat ligt aan de uitgebreide test die wij aan het begin moesten afleggen, waarop onze partnervoorstellen werden gebaseerd. Terwijl op andere sites de mensen ik tegenkwam inderdaad aan de normen van de dating site voldeden, had ik verder weinig met hen gemeen. Ik voelde me vaak zelfs afgestoten omdat de match er absoluut niet was. Met Elite dating werd ik aan een na de ander voorgesteld die ik bijzonder interessant vond. Het waren mensen die ik gewoon graag zelfs als blijvende vriend zou willen hebben. Omdat de site behoorlijk duur was heb ik all partnervoorstellen eerst aangekeken en ben uiteindelijk toch voor een jaar lid geworden. Maar de eerste persoon met wie ik een email wisseling had heb ik meteen de volgende dag ontmoet en wij zijn nu meer dan een jaar samen. Wel jammer van een heel jaars premie, maar ik zou deze vriend nooit hebben willen missen. Wij blijven hopelijk verder samen.

 33. Avatar for pembe pembe schreef:

  de kleine lettertjes voorziet dat ze automatisch uw lidmaatschap verlengen ZONDER bericht!
  voor die astronomisch hoge lidmaatschapbijdrage krijg je een service die beneden alle peil is. Je kan niet zoeken / bladeren door profielen, de website is onhandig, ontoegankelijk, slecht ge-lay-out, enzovoort. Voorts worden de verwachtingen totaal niet ingelost wat de zogenaamde hoog opgeleide leden betreft.

  NIET AAN BEGINNEN! levert niks op, enkel frustratie en een lege portefeuille

  SLECHT SLECHt SLECHT

  • Avatar for Muts Muts schreef:

   Had ik dit eerder geweten dan had ik nu niet het gevoel gehad dat ik te maken heb met geld uit de zak klopperij. Ik vind de test heel goed en dat maakt de website in eerste instantie sterk. Voor het overige deel ik het commentaar van Pembe, de website is niet gebruikers vriendelijk, ik moest telkens opnieuw inloggen want de site herkende mijn gegevens niet. Er worden profielen gebruikt van personen die al niet meer actief zijn en zelfs geen betalend lid. Je wordt gelokt en ik vraag mij af wie er in werkelijkheid zo geïnteresseerd en leuk de berichten zit te schrijven.
   De klantenservice verwijst je door naar de Klantenservice, nou daar heb je wat an.

   NIET AAN BEGINNEN.

 34. Avatar for boze klant boze klant schreef:

  Elite-darling: Echt een slechte relatiesite. Er is geen enkele zoekmogelijkheid. Je krijgt uitsluitend in hun ogen passende partnervoorstellen, waarbij nauwelijks rekening wordt gehouden met de aangegeven zoekcriteria. De meeste voorgestelde partners wonen aan de andere kant van Nederland of in België, dus veel verder dan de door mij opgegeven 50 kilometer, zijn niet “hoogopgeleid” en aanpassing van die zoekcriteria leveren geen enkele verandering op. Van veel partners is geen foto beschikbaar of alleen op aanvraag. Ik was vergeten mijn (jaar)abonnement tijdig op te zeggen. Gevolg: er wordt één maand in rekening gebracht en dat kost maar liefst 129,90. Dat vind ik misbruik maken van de situatie. Op een bezwaarmail van mij werd meteen gedreigd met extra kosten. AFRADER!

 35. Avatar for desi desi schreef:

  Helemaal mee eens!
  Trap er niet in, pure oplichterij!!

 36. Avatar for Maria Maria schreef:

  Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijvers, dat Elitedating pure geldklopperij is. Ik kwam erachter dat het de opvolger van Edarling is. Dat was ook zo’n vage onduidelijke, klantonvriendelijke site. Helaas was ik er toen al ingetrapt. Het systeem is waardeloos en als je het dure lidmaatschapsgeld betaald hebt, kun je nog geen contact leggen met leden die een onbetaaldlidmaatschap hebben. Je krijgt dus absoluut geen waar voor je geld.

 37. Avatar for liesbeth liesbeth schreef:

  Ook ik heb me aangemeld bij Elitedating, gisteren, vandaag ben ik opeens verwvijderd de reden, zie onder, heb totaal geen idee waarom,mijn profiel naar waarheid ingevuld,
  flutsite

  Uw profiel en de daarbij behorende gegevens zijn met onmiddelijke ingang van onze website verwijderd om een van de volgende redenen:

  1. U heeft onrechtmatige inhoud gepubliceerd.
  Middels uw registratie heeft u onze algemene voorwaarden geaccepteerd. Artikel 2.4 van deze voorwaarden geeft uitdrukkelijk aan dat de publicatie van persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen niet is toegestaan.

  2. U heeft een relatie of uit niet geïnteresseerd te zijn in een serieuze relatie.
  EliteDating is een platform voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige liefdesrelatie. Bij de controle van uw profiel is gebleken dat uw ingaven niet overeenstemmen met deze bedrijfsfilosofie.

 38. Avatar for Maria Maria schreef:

  Absoluut mee eens, een waardeloze site. De positieve beoordeling is m.i. gebaseerd is op pure nep. Echt geldklopperij. Ik kon alleen voor 3 maanden lid worden en had meteen al spijt. Ik krijg partnervoorstellen van rokende mannen, kleine mannen, veel onaantrekkelijke mannen en inderdaad veel laag opgeleide mannen. Deze oplichterij zou zo spoedig mogelijk aangepakt moeten worden. Trap er niet in!

 39. Avatar for Linda Linda schreef:

  Profielen zonder foto,laag opgeleid,niet een man lijkt op de mannen uit de advertenties,geen enkel contact,geen enkel bericht…dames pas op! pure oplichterij

 40. Avatar for jammer69 jammer69 schreef:

  hoe men aan de hoge score komt is me een raadsel. gewoon pure oplichting.

 41. Avatar for Sas Sas schreef:

  Ik ben verbaasd over de positieve beoordeling van EliteDating op deze site. De eerste dag kreeg ik 20 matches waarvan er niet 1 overeen kwam met mijn profiel. De meeste uit België en dat is echt veel verder dan de 100 km die ik aangeef. Daarna komt er niets meer. Bovendien beschouwen zij elk wederzijds contact als een match. Dus als je beleefd reageert op een reactie van iemand dan is het een contact. Bij 10 van dat soort contacten hebben zij aan hun verplichting voldaan. Je kunt zelf niet in het bestand kijken. En waar zij hun match op baseren is mij totaal onduidelijk. Kortom: geen aanrader!!! Jamer dat deze site hier zo wordt aangeprezen!

 42. Avatar for Marina Marina schreef:

  Bedankt voor jullie reacties! Dit heeft mij doen inzien dat de meeste sites pure geldklopperij is, en dat ik er niet aan begin!

 43. Avatar for Jac Jac schreef:

  Inderdaad oplichterij, als je al “gratis” ingeschreven bent krijg je tientallen reacties, zodra je hebt betaald is het over.
  Je kunt helemaal niet voor 1 maand inschrijven, het is minimaal 3 maanden en alle mogelijkheden zijn veel en veel te duur.
  Net als bij menig andere site staan er volgens mij medewerkers op de site die z.g. contact leggen tot je hebt betaald.
  Kortom ook deze site is een waardeloos oplichterszootje.

 44. Avatar for Marianne Marianne schreef:

  Je reinste oplichterij. Volslagen onbereikbaar en dus optimaal klantonvriendelijk. Het wordt je zo moeilijk mogelijk gemaakt om contact te leggen danwel op te zeggen. Formulieren om op te zeggen zijn niet te openen en eigen vragen/opmerkingen worden niet geregistreerd.
  Een lage manier om de zakken van gedupeerden leeg te kloppen.

 45. Avatar for Mark Mark schreef:

  Enorme oplichters. In de kleine letters en in de algemene voorwaarden zijn bepalingen opgenomen dat je abonnement automatisch wordt verlengd. Terwijl je duidelijk kiest voor een maand. Het is de meest waardeloze site die ik ooit heb gezien. Vervolgens gaan ze je daarna bestoken met incassobureaus en aanmaningen omdat ergens in de kleine letters andere dingen staan verneld. Totaal niet transparant en onrechtvaardig en beneden aller peil als je op deze manier je geld wil verdienen.

 46. Avatar for Eva Eva schreef:

  Heb er echt spijt van dat ik hierin ben ingetrapt.
  Geldklopperij.
  Kan niet vrij op de site kijken, Krijg 1 tot 3 matchvoorstellen per dag waarvan 90% uit België of uithoeken van Nederland, terwijl ik heb aangegeven op zoek te zijn max. 50 km rond Utrecht.

 47. Avatar for Peter Peter schreef:

  Ik heb tweemaal geannuleerd en ze blijven grote bedragen afschrijven. Hoe krijg je tot stoppen?

 48. Avatar for Teleurgesteld Teleurgesteld schreef:

  Elitedating is slecht en niet gewoon slecht. Het is een complete ramp.
  Op geen enkele wijze wordt voldaan aan wat gepromote wordt.
  Partnervoorstellen zijn gecentreerd in de randstad. Daar buiten hebben ze geen klanten?
  De servicelijn /helplijn is amper bereikbaar. Profielen zijn onduidelijk en slecht ingevuld.
  Als je al contact hebt en berichten stuurt krijg je geen antwoord.
  De medewerkers achter de schermen hebben geen tijd om te faken?
  Gezien de wildgroei van dit soort sites wordt het eens tijd dat justitie onderzoek gaat doen naar deze vorm van oplichterij.

 49. Avatar for Lies Lies schreef:

  Ik heb spijt als haren op mijn hoofd. Een half jaar lidmaatschap genomen. Dat wat elitedating pretendeert, een datingsite met hoger opgeleiden en hoog niveau,, wordt op geen enkele manier waar gemaakt. Jan Rap en zijn maten zijn in grote getale aanwezig. Geldklopperij van de bovenste plank.

  • Avatar for Linda Linda schreef:

   Amen!.Heb mij om precies dezelfde reden na 1 dag weer afgemeld.Nog 5,5 maand te gaan .Niks hoger opgeleid, het gros heeft al moeite heeft met de Nederlandse taal.Daarnaast lijken de mannen in de verste verte niet op de plaatjes waarmee geadverteerd wordt.

  • Avatar for Theo Theo schreef:

   Kennelijk heb je zelf heb je ook moeite met de Nederlandse taal…

 50. Avatar for Juul Juul schreef:

  ik heb me bij EliteDating afgemeld omdat de verwachtingen op geen enkele wijze werden waargemaakt. EliteDating pretendeert een matchingsite voor hoogopgeleiden te zijn, echter niets is minder waar.
  Ik heb nog nooit zoveel chauffeurs, werklozen, magazijnbediendes, afdelingshoofden, bouwvakkers en “medewerkers” bij elkaar gezien.
  Glimlachjes en smileys sturen is basisschool communicatie.
  Elitedating is peperdure gebakken lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---