datingsite parship

Home » EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites elitedating logo

Laatst bijgewerkt op januari 9th, 2020 | door Welke online datingsite?

117

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.  Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Elite Dating actie en korting

Kijk voor de actuele acties en kortingen op onze speciale kortingen pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2About the Author

Anoniem117 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Jeanette Jeanette says:

  Bedankt voor de waarschuwingen, hier word ik toch h maar geen lid van !!!

 2. Elfin Elfin says:

  Ik heb over de jaren een paar dating sites geraadpleegd zowel in Nederland als ook in de VS. Elite Darling was anders. Dat ligt aan de uitgebreide test die wij aan het begin moesten afleggen, waarop onze partnervoorstellen werden gebaseerd. Terwijl op andere sites de mensen ik tegenkwam inderdaad aan de normen van de dating site voldeden, had ik verder weinig met hen gemeen. Ik voelde me vaak zelfs afgestoten omdat de match er absoluut niet was. Met Elite dating werd ik aan een na de ander voorgesteld die ik bijzonder interessant vond. Het waren mensen die ik gewoon graag zelfs als blijvende vriend zou willen hebben. Omdat de site behoorlijk duur was heb ik all partnervoorstellen eerst aangekeken en ben uiteindelijk toch voor een jaar lid geworden. Maar de eerste persoon met wie ik een email wisseling had heb ik meteen de volgende dag ontmoet en wij zijn nu meer dan een jaar samen. Wel jammer van een heel jaars premie, maar ik zou deze vriend nooit hebben willen missen. Wij blijven hopelijk verder samen.

 3. pembe pembe says:

  de kleine lettertjes voorziet dat ze automatisch uw lidmaatschap verlengen ZONDER bericht!
  voor die astronomisch hoge lidmaatschapbijdrage krijg je een service die beneden alle peil is. Je kan niet zoeken / bladeren door profielen, de website is onhandig, ontoegankelijk, slecht ge-lay-out, enzovoort. Voorts worden de verwachtingen totaal niet ingelost wat de zogenaamde hoog opgeleide leden betreft.

  NIET AAN BEGINNEN! levert niks op, enkel frustratie en een lege portefeuille

  SLECHT SLECHt SLECHT

  • Muts Muts says:

   Had ik dit eerder geweten dan had ik nu niet het gevoel gehad dat ik te maken heb met geld uit de zak klopperij. Ik vind de test heel goed en dat maakt de website in eerste instantie sterk. Voor het overige deel ik het commentaar van Pembe, de website is niet gebruikers vriendelijk, ik moest telkens opnieuw inloggen want de site herkende mijn gegevens niet. Er worden profielen gebruikt van personen die al niet meer actief zijn en zelfs geen betalend lid. Je wordt gelokt en ik vraag mij af wie er in werkelijkheid zo geïnteresseerd en leuk de berichten zit te schrijven.
   De klantenservice verwijst je door naar de Klantenservice, nou daar heb je wat an.

   NIET AAN BEGINNEN.

 4. boze klant boze klant says:

  Elite-darling: Echt een slechte relatiesite. Er is geen enkele zoekmogelijkheid. Je krijgt uitsluitend in hun ogen passende partnervoorstellen, waarbij nauwelijks rekening wordt gehouden met de aangegeven zoekcriteria. De meeste voorgestelde partners wonen aan de andere kant van Nederland of in België, dus veel verder dan de door mij opgegeven 50 kilometer, zijn niet “hoogopgeleid” en aanpassing van die zoekcriteria leveren geen enkele verandering op. Van veel partners is geen foto beschikbaar of alleen op aanvraag. Ik was vergeten mijn (jaar)abonnement tijdig op te zeggen. Gevolg: er wordt één maand in rekening gebracht en dat kost maar liefst 129,90. Dat vind ik misbruik maken van de situatie. Op een bezwaarmail van mij werd meteen gedreigd met extra kosten. AFRADER!

 5. desi desi says:

  Helemaal mee eens!
  Trap er niet in, pure oplichterij!!

 6. Maria Maria says:

  Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijvers, dat Elitedating pure geldklopperij is. Ik kwam erachter dat het de opvolger van Edarling is. Dat was ook zo’n vage onduidelijke, klantonvriendelijke site. Helaas was ik er toen al ingetrapt. Het systeem is waardeloos en als je het dure lidmaatschapsgeld betaald hebt, kun je nog geen contact leggen met leden die een onbetaaldlidmaatschap hebben. Je krijgt dus absoluut geen waar voor je geld.

 7. liesbeth liesbeth says:

  Ook ik heb me aangemeld bij Elitedating, gisteren, vandaag ben ik opeens verwvijderd de reden, zie onder, heb totaal geen idee waarom,mijn profiel naar waarheid ingevuld,
  flutsite

  Uw profiel en de daarbij behorende gegevens zijn met onmiddelijke ingang van onze website verwijderd om een van de volgende redenen:

  1. U heeft onrechtmatige inhoud gepubliceerd.
  Middels uw registratie heeft u onze algemene voorwaarden geaccepteerd. Artikel 2.4 van deze voorwaarden geeft uitdrukkelijk aan dat de publicatie van persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen niet is toegestaan.

  2. U heeft een relatie of uit niet geïnteresseerd te zijn in een serieuze relatie.
  EliteDating is een platform voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige liefdesrelatie. Bij de controle van uw profiel is gebleken dat uw ingaven niet overeenstemmen met deze bedrijfsfilosofie.

 8. Maria Maria says:

  Absoluut mee eens, een waardeloze site. De positieve beoordeling is m.i. gebaseerd is op pure nep. Echt geldklopperij. Ik kon alleen voor 3 maanden lid worden en had meteen al spijt. Ik krijg partnervoorstellen van rokende mannen, kleine mannen, veel onaantrekkelijke mannen en inderdaad veel laag opgeleide mannen. Deze oplichterij zou zo spoedig mogelijk aangepakt moeten worden. Trap er niet in!

 9. Linda Linda says:

  Profielen zonder foto,laag opgeleid,niet een man lijkt op de mannen uit de advertenties,geen enkel contact,geen enkel bericht…dames pas op! pure oplichterij

 10. jammer69 jammer69 says:

  hoe men aan de hoge score komt is me een raadsel. gewoon pure oplichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑