datingsite parship

Home » EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op september 27th, 2019 | door Welke online datingsite?

111

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.  Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Elite Dating actie en korting

Kijk voor de actuele acties en kortingen op onze speciale kortingen pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2About the Author

Anoniem111 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Superboer Superboer says:

  hoi mgtow, klopt wat jij schrijft over al die hoog opgeleide vrouwen, ze kijken niet verder dan hun neus lang is met die opmerking van truus [lees]. Denk dat er moeilijk mee valt te leven met een hoog opgeleide vrouw, zulken weten het altijd weer beter en zeggen mij wat ik moet doen [ eerst nederlands leren] waarom? wat maakt mij het uit dat ik in haar ogen niet goed nederlands kan schrijven? kan ik best hoor, maar mij intresserty het niet als een vrouw geen goed nederlands kan schrijven, als haar karakter maar goed is en dat ze geen wijsneusje is als al die hoog opgeleiden vrouwen, die kunnen vaak al helemaal niet koken en schoonmaken, alleen op vakantie gaan en shoppen en haar gelakte nagels vijlen, ik wil helemaal niet zo;n vrouw, doe mij maar een vrouw zonder poespas een gewone nuchtere hollandse meid zonder oordelen over een man wat truus doet.

  • MGTOW MGTOW says:

   En weet je wat het is met die hoge opleidingen? Vaak iets sociologisch, pedagogisch, psychologisch etc Studies die vooral leuk moesten zijn en waar geen wiskunde voor nodig was. Studies die vooral vrouwen doen. Met deze ‘gender’-studies verdienen ze vaak amper een droge boterham. Daarom zijn deze geemancipeerde en hoog opgeleide vrouwen zo blij dat de MAN de eerste date betaalt, ze verwachten dat ook. Ze zullen neerkijken op een man die met zijn handen werkt, zelfs als hij meer verdient dan zij. Wat je ook ziet is dat deze vrouwen denken dat hun hoge opleiding ze aantrekkelijker voor mannen maakt waardoor juist deze vrouwen een jongere man proberen te krijgen. Zij begrijpen niet dat vanuit het oogpunt van een man een hoge opleiding de vrouw niet knapper maakt, wij mannen geven daar namelijk weinig tot niets om.Op datingsites zie je daarom veel cougarvrouwen met katten op schoot. Het enige dat die hoge opleiding doet is er voor zorgen dat ze zich nog meer verwaand opstelt, nog arroganter wordt, nog meer onrealistische eisen stelt. En die hoog opgeleide man die hersenen heeft en logisch nadenkt herkent dit gedrag en wil zo’n vrouw niet.

 2. Superboer Superboer says:

  hoi Truus, Goed Nederlands? Waar gaat het om bij jou? Om goed nederlands te schrijven? of wat ook? of gaat het je daarom? Weer zo;n wijsneusje zoals jij wie zegt hoe het hoort te zijn.. kun jij wel koken? vaak al die hoog opgeleide vrouwen zijn voor mij wijsneusjes die alles beter denken te weten, ben jij er ook zo ene? al die vrouwen op een date site, veeg ze allemaal maar bij elkaar een groot eenheid worsten, er mankeert gewoon wat aan die vrouwen op enkel na natuurlijk,een normale fijne lieve vrouw wie niet zulks opmerking als jou hebt vind je niet op een date site, ik let er niet op of een vrouw goed nederlands kent of niet, mij gaat er om hoe ze als persoon is. De meeste vrouwen op date site zijn niet de makkelijkste types. Nooit is het goed genoeg, nooit deugd een man, ligt altijd aan de man[nen]. Demeesten kunnen niet schoonmaken en koken al helemaal niet alleen shoppen en met vakantie gaan dat willen ze graag, met al hun mooi gelakte nagels en veel make up en vaak te dik ook.

  • MGTOW MGTOW says:

   Vrouwen willen alleen omhoog daten. Ze zoeken een.man met meer status en geld. Vandaar de allergie voor taalfouten want dit associeert ze met een lager opgeleide man. Ook zie je dat ze op de man speelt door jou persoonlijk aan te spreken en belachelijk te maken. Dat is makkelijker dan ergens inhoudelijk op in gaan. Hoewel ik zelf hoog opgeleid ben en een hoge functie bekleedt, hoef ik helemaal niet perse een hoog opgeleide vrouw; dit zijn namelijk vaak de meest onuitstaanbare en onmogelijk in omgang zijnde bitches. Een man is te tevreden met een zachtaardige vrouw die er leuk uitziet is en hem goed kan verwennen. Voor de meeste vrouwen is dit teveel gevraagd. Zij willen de baas spelen, concurreren met de man, vormen geen team met de man. Dergelijke vrouwen zijn hoogstens geschikt voor een one night stand en daarna dus wegwezen.

 3. Superboer Superboer says:

  Mgtow, klopt, ze hoppen van man naar man! Meestal hebben ze tal van relaties achter zich, denk dat op de sites 90procent van de vrouwen geen makkelijke types zijn! Ze eisen van alles, dan nog is het niet goed genoeg, ze willen allemaal vaak met vakantie en shoppen, kunnen ze niks anders bedenken dan deze geneuzel? de meesten kunnen nog niet eens koken of willen het niet, ik wil ganie zo;n vrouw! welke man wel? Ik ben een nuchtere Achterhoeker, bij ons zeggen ze ; doe maar gewoon doe je al gek genoeg; wij hebben niks met zulks vrouwen, ik hebt veel gedatet op sites meesten zeggen me dan, ik hebt 4 relaties achter mij, hoe zo loopt het dan mis? 4x nog wel? laten de vrouwen met 2 voeten de grond weer raken, doe niet zo gek en wees blijk met wat die man bezit en niet bezit!

  • MGTOW MGTOW says:

   Je herkent deze profielen vast: met het woord ‘travel’ in de nickname. Travelchick, Travelnina, Traveltruus…. Ze reist de hele wereld rond. Dan zie je een foto met een gedrogeerde tijger. Ze heeft ook nog een ‘bucketlist’ van landen die ze nog wil bezoeken. Uiteraard op jouw kosten.
   Waarom ze niks anders kunnen verzinnen is omdat de meesten gewoon leeghoofden zijn. Ga maar eens na wat voor hobbies ze hebben. Vaak niets………Reizen is geen kunst, iedereen kan een ticket kopen en instappen, dat kun je geen hobby noemen. De meeste zogenaamde hobbies zijn consumerende activiteiten zoals dus reizen, shoppen, kijken van films. Maar ze DOEN dus bar weinig. Uiteraard uitzonderingen daargelaten. Deze leeghoofden eisen dus van alles aan de man. De eisen zijn vaak tegenstrijdig. Bijvoorbeeld een man die tegengas kan geven maar ook naar haar moet luisteren. Vrouwen op datingsites begrijpen niet dat wat zij willen hoogstens in disney sprookjes bestaat. En dat zij zelf geen maagdelijke prinses is maar een uitgezakte alleenstaande moeder met een slecht kapsel (vaak kort pittig, of het staat alle kanten op, maar t zit zelden netjes). Wat zij willen gaan ze nooit vinden.

 4. Superboer Superboer says:

  mgtow, wat vind jij? op date sites staan niet echt aantrekkelijke vrouwen op, van de 100 misschien maar 3, vind ik; en ik zag er 1as weekend, zij staat er al jaren op en nog geen man, pfff wel raar! zij ziet er WEL leuk uit, maar goed, daar hebt je het al, ze hebt te veel keus. 1 op de 5 kans op een relatie via date site, bar weinig! en al dat gezoek op die site, niks aan te veel gedoe ook. ik ben meer een typ wie zo een vrouw aanspreekt, via een foto op date site kun je niet zien hoe ze werkelijk is, vaak wel probleemgevallen op date sites. Denk altijd, een vrouw wie keurig is gescheiden gaan niet op een site, hebt ik van meerdere gehoord, en de meeste leukste dames zijn gehuwd of hebben een vriend. Veelal op date sites zoeken vrouwen mannen wie stoer moeten zijn en ze tegengas moeten geven, zijn meestal niet de makkelijkste types. Men zei me, niet doen date site, okee, er zal ook wel een keurige vrouw erop staan maar das kans 1 op de 100 om ze te vinden.

  • MGTOW MGTOW says:

   Goed om te lezen dat je de zin ‘moet tegengas kunnen geven’ begrijpt. Dit zijn vrouwen die telkens de grenzen opzoeken. Jou gaan uittesten. Een relatie heb je toch voor je plezier? En weet je wat er gebeurt als je echt tegengas geeft, als je haar echt op haar plaats zet? Precies, dan heb je knallende ruzie. Dan gaat het niet zoals mevrouw het wilt. Dan gaat ze weg en is er weer zo’n gescheiden feeks bij: meer dan 70% van ze waren de initiatiefneemster. Ze hebben dan ook vaak weinig tot niets te verliezen. Sterker ze kunnen de helft van de eigendommen opeisen. Via datingsites volop aan mannen, oftewel het volgende slachtoffer.

  • Truus Truus says:

   Als jij nu eens fatsoenlijk Nederlands leert dan zijn we al een stuk.verder!

 5. Superboer Superboer says:

  okee Mgtow, this allemaal oh zo waar wat je schrijft!

 6. Superboer Superboer says:

  ja klopt mgtow, een en al geld klopperij, niet aan beginnen al die sites, net zoals vroeger een vrouw puur natuur op je pad laten komen.. veelal reageren ze toch niet op jou berichtje, arrogantie ten top, en ze zijn veelal ga nie aantrekkelijk om te zien en de meesten blijven jaren hangen op die sites[ vrouwen dan]. ik ga echt geen 240euro betalen voor een site dan blijft ik nog liever alleen!

  • MGTOW MGTOW says:

   Klopt veel vrouwen staan er jaren op. Of je ziet ze ook op andere sites staan. Ondanks dat er zo veel meer mannen dan vrouwen actief zijn lukt het ze maar niet om een vent te vinden. Hoe zou dat toch komen? Vaak zijn het onmogelijke en arrogante verwende prinsesjes die hun leven lang altijd hun zin hebben gekregen. Ze leven in een fantasie wereld waarin zij het stralende middelpunt zijn en dan zeggen ze dingen als: hij moet zus, hij moet zo. Het plaatje moet perfect ingekleurd worden anders is het ‘next!” . Ze willen het sex in the city leventje, van de ene penis naar de andere penis, maar ze willen ook die stabiele man die ze alles (gratis) geeft want het sex in the city leventje is een duur leventje wat je niet kunt bekostigen als je een pedagogische, sociologische of psychologische achtergrond hebt. Of een andere fluimstudie als journalistiek of vrije tijds kunde en andere brabbelstudies. Wat ze willen kunnen ze dus niet vinden. Dan eindigen ze als crazy catladies. Alle mannen zijn op sex gerichte klootzakken en waar zijn al die goede mannen dan? Kijk eens naar het youtube filmpje van Terrence Popp; where all the good men went. Die ga je leuk vinden

 7. Mil41 Mil41 says:

  Ben ik nou echt de enige die er ingestonken is? Ik krijg ineens een factuur van 249.99 binnen en dat terwijl ik maar welgeteld 8 uur actief ben geweest. De app werkt totaal niet. Voor mij nooit meer een datingsite! ben gewoon 250 euro lichter en EliteDating trekt zijn handen ervan af want ik heb de app via Itunes aangeschaft, lekker makkelijk…. Nederlands Recht en herroepingsrecht maar ingeschakeld.

  • MGTOW MGTOW says:

   Een elitair bedragje van 250 euro. Dat kunnen de elitaire mensen die zich inschrijven vast wel missen denken ze bij elitedating.
   Je moet wel de elitaire voorwaarden lezen. Daar staat uitgelegd wat hun ”’service”’ inhoudt. Dat komt niet perse overeen wat een logisch nadenkend mens denkt.
   Op datingsites wordt je uitgekleed, maar niet op de wijze waarop je gehoopt had.
   Eigenlijk wordt je gewoon genaaid, maar ook niet zoals je gehoopt had.

 8. Superboer Superboer says:

  Lisa, ik ben het met je eens, denk dat het vandaag de dag een ziekte is, bedoel aan al die eisen stellen aan elkaar waar we aan moeten voldoen, ik als man doe daar niet aan mee, nooit gedaan ook, ik ben niet veeleisend hoeft geen dure horloge of de nieuwste telefoon o.i.d. ik wenst een fijne normale vrouw wie niet alles wil hebben, en wie kan koken wel, een normale vrouw zonder opsmuk, zouden ze nog bestaan?

  • MGTOW MGTOW says:

   Als je eist is dat prima, maar zorg dan in ieder geval ook dat je wat te bieden hebt. Op datingsites zie ik op zn best middelmatige vrouwen die enorme eisenpakketten hebben. Vaak hebben ze zelf een of andere genderstudie gevolgd; iets sociologisch, psychologisch of pedagogisch waarmee ze dus nauwelijks een droge boterham mee verdienen. Ze zit op een flat 3 a 4 hoog (een hypotheek krijgt ze niet) tussen het ikea-fineer met een paar katten opschoot. Door de overvloedige aandacht denkt ze een geweldige datingprinses in een torenkamer te zijn. Het sprookje wordt ruw verstoord door de rammelende eiserstokken………..

 9. Superboer Superboer says:

  als ik de profielen leest van vrouwen, willen ze op vakantie, sauna,shoppen, terras, weekendjes weg en meer van dat geneuzel. allemaal eenheidsworsten! Een fijne normale vrouw ga je er als man niet vinden op dat site. Alleen maar van die verwende nesten ja.

  • MGTOW MGTOW says:

   Vrouwen op datingsites zijn vleesgeworden clichés. Allemaal reizen ze de wereld rond, allemaal zijn ze sociaal, spontaan en sportief. Vergezeld door een ‘springfoto’ (hangtietencheck), vakantiekiekjes of tuitlipjes selfies. Hobbies hebben ze zelden tenzij Netflix en shoppen daartoe gerekend worden. Ga vooral geen diepgravend filosofisch of religieus getint gesprek aan want dan merk je direct met een hol wezen vandoen te hebben. Ze is hoogstens spiritueel maar denk dan niet dat ze met een sensuele tantra massage jou tot een hoogtepunt brengt. Denk eerder aan een heks

 10. Superboer Superboer says:

  klopt Mgtow, ik hebt het zelf onder vonden, bedoel dat de vrouw veel te veel eisen stelt. Als je als man al geen auto hebt en geen werk, tel je al niet meer mee, maar waar gaat het om? om de liefde of bezittingen? ik kijk niet naar een vrouw wat ze wel of niet bezit.. mij gaat het om de liefde zelf! Of zij nu rijk is of niet, mij maakt het niet uit, ik kan vallen voor een vrouw wie niks bezit.. hebt een hekel aan vrouwen wie nooit genoeg hebben en het liefst alleen maar gaan shoppen etc.. kijk naar een man hoe hij is en niet wat hij bezit of niet! DUIDELIJK DAME;S?

  • MGTOW MGTOW says:

   Google eens op hypergamie……
   Vrouwen verwijten dat mannen hen zien als sexobject. Klopt, maar het is ook zo dat vrouwen mannen zien als succesobject. Dit is de natuur. Voor vrouwen op middelbare leeftijd geldt op een gegeven moment: ‘ they hit the wall’. Het mooie is er dan van af. Maar zij eisen nog steeds een man die het bovenmodaal goed voor elkaar heeft, voor minder doet ze het niet. Maar dergelijke mannen zijn nog steeds een geliefd succesobject en kunnen gaan voor een beduidend jongere partner. Ok, een one night stand zit er wel in voor haar en daar klagen ze dan ook bijna allemaal over. Maar een relatie niet, want ze is te veeleisend. Hoe veeleisend ze is kun je vaak al lezen in haar profiel wat vaak veel weg heeft van een verwend meisje dat een verlanglijstje voor sinterklaas opstelt. In de gesprekken die ik heb met vrijgezelle dames komt steeds naar voren dat:
   – geen enkele man deugt, het zijn allemaal waardeloze nietsnutten
   – ze krijgt tientallen interesseberichten per dag maar er zit dus nooit wat tussen
   – het ligt nooit aan haar zelf, maar altijd aan de man, zelfreflectie en verantwoordelijkheid zijn ver te zoeken
   – ook met personen op het werk en binnen haar familie loopt het niet lekker; conflicten, voldoen ook niet aan haar eisen

   Weet je wie ook onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen en dictators. Wil jij samenleven met een dergelijk persoon? Accepteer jij dergelijke shit ook van je mannelijke vrienden? Nee toch? Moderne vrijgezelle dames, zeker op middelbare leeftijd, zijn niet meer te matchen met een man. Alleen met katers; the crazy catlady ! Sloof je vooral niet uit voor een dergelijke creatie. Het beste wat je kunt als je niet beschikt over bovenmodale geld en status hierover gewoon te liegen in je profiel (net zoals vrouwen liegen over hun gewicht en sociale vaardigheden). Vervolgens pump&dump.

 11. sUPERBOER sUPERBOER says:

  KLOPT OOK MGTOW, DE LEUKSTE EN NETTE VROUWEN ZIJN GETROUWD EN BLIJVEN DAT OOK! ZELF VAN EEN LEUKE VROUW GEHOORD DIE WOORDEN, IK KOM ZE OOK TEGEN, BEDOEL DIE LEUKE VROUWEN WIE AL GETROUWD ZIJN, KLOPT OOK DAT DE MEESTE VROUWEN OP DATE SITE NIET WILLEN OF KUNNEN KOKEN.. JA DE MAN MAAR BETALEN, IKKE NIET HAHHAHA, BEN NIET GEK. MIJN MOEDER ZIJ VROEGER ALTIJD; EEN NETTE FATSOENLIJKE LEUKE VROUW HEBT GEEN DATE SITE NODIG, JA ALLEEN OM MANNEN KAAL TE PLUKKEN. IK ALS MAN HEBT OOK OP DATE SITE;S GESTAAN, ZE WILLEN HET LIEFST EEN MAN MET EEN SCHIP VOL GELD, VEEL TE HEBBERIG DE VROUW.

 12. Superboer Superboer says:

  ja geld en vrouwen… pfffffff, ik als man ge echt nie meer op n date site..

 13. Global Global says:

  Ik ben er zo langzamerhand ook helemaal klaar mee. Een maand onderweg en wel geteld 2 reacties. Wat een reactieve site

 14. Superboer Superboer says:

  ik hebt niks met de verwende vrouw vandaag de dag.. Het liefst geven ze veel geld uit, shoppen zich suf, lopen de sauna plat en gaan het liefst 10xperjaar met vakantie! en ze stellen een eisen pakket aan de man waar je U tegen zegt! Bij voorbaat wil ik al helemaal niet zo;n Vrouw, veelal blijven die alleen met 5katten 10hoog en hopende dat hij zich ooit aandient, ja misschien wel voor 1nacht.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Het feit dat dit type vrouw irreële eisen stelt, maakt dat ze zelf niet succesvol is in het leven en in relaties. Voor zo’n vrouw is het ook vrijwel onmogelijk om een relatie te vinden op een datingsite. De meesten van hen zijn niet eens in staat een normaal gesprek te voeren (!).

   In hun ‘vriendenkring’ krijgen ze ook geen eerlijke feedback omdat ze zich (terwijl ze dat zelf niet door hebben) in de ‘krabbenmand’ bevinden. Google maar eens op ‘krabbenmand’. Dat kortgeknipte kapsel wordt door hun vriendinnen toegejuicht omdat ze daardoor dan ‘minder concurrerend’ wordt.

   Dames, om je kansen (nog verder) te verkleinen doe je:
   – je haar kort knippen
   – roken
   – onverzorgd en onvrouwelijk er bij lopen incl. gebrekkige mondhygiëne
   – ga je jouw communicatieve vaardigheden niet verbeteren
   – blijf je luisteren naar de’adviezen’ van jouw ‘vriendinnen’ in de krabbenmand
   – val je niet af en ga je vooral niet bewegen
   – te veeleisend zijn
   – blijven proberen te up-daten
   – in de krabbenmand blijven
   – betaal je nooit

   Dames, al jullie profielen zijn (als jullie überhaupt al een tekstje schrijven..) vrijwel identiek: sauna, eerlijkheid, geen invulling maar aanvulling, ‘ik ben lief’ (wie zegt zoiets nu in hemelsnaam over zichzelf?). Ik nodig jullie uit om eens wat creatiever en provocerender te zijn. Geef a.u.b het goede voorbeeld aan al die mannen die ook niets van hun profiel maken.

   En als je zelf over ‘geen ONS’ begint, bedenk dan dat je daar het volgende mee zegt:
   – Ze houden het niet langer dan één nacht met mij uit, dus wees gewaarschuwd.
   – Ik niet, maar mijn concurrentes wel. (Wat geeft jou het recht om zo over anderen te oordelen?)
   – één keer losbollig zijn is onvoldoende?
   Ergo: begin er zelf niet over op jouw profiel, het staat zó goedkoop….

 15. Superboer Superboer says:

  ik laat me niet zeggen wat ik wel of niet mag doen…Door geen ene vrouw op aarde, Voor de vrouw[en]; Stel niet zo veel eisen, wees gelukkig met wat je hebt, geld en roem maakt niet blij hoor! Kijk naar de man wie hij is, en niet wat hij bezit!!!

 16. Roy Roy says:

  Klopt.. ze zijn allemaal op geld uit, ze zullen nooit vinden wat ze zoeken die verwende Vrouwen… Laten ze eerst maar eens leren koken, en niet dat gezeur over vakantie, shoppen,dagjes uit,sauna, enz enz. pfffffff

 17. MGTOW MGTOW says:

  Zie de youtube video van terrence popp: ‘where all the good men went’
  Zeer vermakelijk.
  Ik kan onderstaande vrouwen zeer aanraden deze video te bekijken, misschien wordt het hen duidelijk waarom het niet lukt……ook niet op elitedating…….nergens meer….

 18. Peter Peter says:

  haha goed geschreven Mgtow… wat een arrogantie van die vervinck Nancy…zij zal zo nooit aan een man komen… jij hebt het goed Mgtow..

  • MGTOW MGTOW says:

   Precies, want hij moet er verzorgd en fit uitzien en ook veel geld hebben, het is immers elitedating. Hij moet zus en hij moet zo. En hij mag niet dit en niet dat. Een man die beschikt over dergelijke eigenschappen kan een beduidend jongere vrouw krijgen. Maar veel van dit soort geemancipeerde vrouwen willen zelf ook een jongere partner.Tot een match zal het dus nooit komen. Het is Mr. Perfect of anders 3 katten op schoot; de ‘crazy catlady’. Succes ermee!

   • Lisa Lisa says:

    Wat grappig, zo is mijn ervaring met mannen. Zullen we anders niet doen alsof het aan de sekse ligt, maar het een ziekte van deze tijd noemen die zowel mannen als vrouwen treft? Anders gaat het van kwaad tot erger.

   • MGTOW MGTOW says:

    Vrouwen vertellen maar wat graag dat zij het ook zo moeilijk hebben op datingsites maar onderzoek laat zien dat vrouwen er vele malen meer kansen hebben dan mannen. Dat het desondanks niet lukt zegt genoeg over hun eisenpakket.

 19. vervinck nancy vervinck nancy says:

  Ik ben helemaal niet tevreden over elitedating.Krijg matchen van een boer in zijn onderhemd,krijg een match van een straat werker met een veiligheidsvestje aan,een poetsman,die eruit ziet als een personage uit een horrorfilm.Ik heb die persoon reeds tot 3 maal toe verwijdert en hij kan maar blijven sturen naar mij.Ik ben een zelfstandige,die 2 zaken beheerd en wil toch iemand die er toch verzorgd en fit uit ziet,ieder potje past een deksel,maar bij de matchen van elitedating,zit mijn dekseltje niet.Reageer je,krijg je antwoord,dat je meer moet open staan voor anderen.Sorry,maar iemand die 300 km ver woont,dat lukt niet voor mij,heb het nu al druk en wil toch tijd voor mijn partner.Jammer,het kost veel geld,maar een man vinden op elitedating,zal er voor mij niet inzitten.

  • MGTOW MGTOW says:

   Misschien is die boer wel een grootgrondbezitter. Die straatwerker is een handige elitair die zijn eigen oprit opknapt, en die poetsman tja, ik heb hier een elitaire bezorger die wil gewoon wat om handen hebben. En 300km afstand wordt wel krap met de tesla model S dus kun je beter je oldtimer uit de schuur trekken.
   Succes!

 20. mgtow3 mgtow3 says:

  klopt, men zal nooit een leuke vrouw ontmoeten op een datingsite… ze hebben veel te veel eisen, zelf hebben ze nikks of weinig te bieden! mijn moeder vertelde me ooit.. een fatsoenlijke vrouw hebt geen interenet dating of advertentei in krant nodig om aan een man te komen! De nederlandse vrouw zijn te verwend! goed en gezond koken kunnen er weinig en schoonmaken al helemaal niet.

  • Jovanana Jovanana says:

   Het kan kan zijn dat een leuke vrouw een of twee bedrijven hebt en ze heeft weinig tijd en energie om op stap te gaan. Of deze leuke vrouw is geen feest-beest. Hoe moeten dan zo’n vrouwen een relatie vinden, volgens jouw?

   • MGTOW MGTOW says:

    Die vrouwen kunnen heel makkelijk en heel goed een relatie vinden, zelfs met een man die gelijkwaardig aan haar is. Echter dergelijke mannen worden bij voorbaat afgeschreven wegens haar onredelijke eisenpakket. Onderzoek laat zien dat vrouwen 80% van de mannen alleen al op basis van uiterlijk op voorhand afwijzen, De resterende 20% wordt onderworpen aan het eisenpakket dat nog het meeste weg heeft van een verlanglijstje dat een klein verwend meisje aan Sinterklaas stuurt. Nergens ter wereld hebben vrouwen meer kansen om een kwalitatief goede man te vinden. Nergens ter wereld zijn er zoveel verzuurde en bitcherige (vaak gescheiden) vrouwen die domweg niet meer te koppelen zijn. Zie hiervoor ook de cijfers van het CBS. Dus……..ga lekker MGTOW en wil je een date stap dan het vliegtuig in. Vrouwen hier hebben zich uit de markt geprijsd.

 21. Essie Essie says:

  ga hier niet op! zijn een stelletje oplichters! vragen of je een profiel wilt aanmaken en dan laten ze blijken dat het heel professioneel is en dan betaal je voor 6 maanden en dan doen ze nix voor je! jaa geld vangen! en als je dan een een maand denkt: hier ben ik klaar mee, dan zit er er voor 6 maanden aan vast! en dan kom ik er ook nog eens achter dat ze per maand 2 x afschrijven van je rekening! heel gedoe om dat terug te krijgen want je hebt ze gemachtigd!

 22. M.T. M.T. says:

  EliteDating een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Hoogopgeleiden kom je nauwelijks tegen en de meeste profielen zijn vanuit België. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen. Alle negatieve reacties die hier staan kloppen!

 23. Nessa Nessa says:

  Ik vind het een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Ik heb nog nooit zo´n saaie datingsite meegemaakt. Ik heb er heel veel energie ingestoken om er een mooi profile van te maken maar krijg nauwelijks reacties. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen.

 24. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Elitedating en ematching; datingsites die zich zogenaamd richten op het hoogopgeleid publiek. Bij beide datingsites wordt gevraagd om het salaris in te vullen. Het lijkt me toch duidelijk waar het om draait. Het resultaat zal zijn dat er een clubje golddiggende vrouwen ingeschreven zal zijn. Helaas vergeten dit soort golddiggers maar al te vaak dat golddiggen een werkwoord is. Uiterlijke schoonheid en er vrouwelijk en verzorgd uitzien lijkt me toch wel een minimale vereiste om een vent met centen te strikken. Maar die moeite neemt men vaak niet eens. Op e-matching kun je de foto’s wel zien en uitzonderingen daargelaten zijn het vaak vrouwen met een op zijn best middelmatig uiterlijk maar met een eisenpakket waar je U tegen zegt. Vaak zijn de vrouwen ook nog op zoek naar een beduidend jongere man. Wat moet ik met zo’n kortgeschoren feministe die in de menopauze zit?
  De sites proberen te verhullen dat het aanbod vrijwel non-existent is. Veel profielen zijn van ”dames” die al lang niet meer gebruik maken van de site.
  Op de website staat van elitedating staat +800 000 nieuwe leden per maand. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te begrijpen dat dit onmogelijk is. Stomzinnige kolder. De ratio man/vrouw moeten we die dan ook geloven? De wetgeving staat dit BEDROG kennelijk toe.
  Schrijf je NOOIT in bij een handelaar die overduidelijk gebruik maakt van BEDROG.

 25. Joop Joop says:

  Ook ik heb als “belegen” man een gratis profiel aangemaakt. Alleen is maar allen zeg ik maar. Na een hele reeks vragen te hebben beantwoordt (zoals mijn jaarsalaris???) mocht ik het walhalla betreden. Wat een aanfluiting. Het lijkt zo mooi. “U kunt het uitproberen en de profielen zien”. Wat zien? Alle foto’s zijn vaag gemaakt. Ik kan alleen een duimpje of een of ander kusje versturen (naar wie in vredesnaam want ik zie geen foto) Iemand reageert op mijn profiel met een tekst en ook deze tekst wordt uitgegumd……..lekker klantvriendelijk voor het nog betalen lid. Ik heb echt wel wat geld over voor een bestendige relatie, maar ik wil eerst kijken of er aanbod is dat voldoet aan mijn wensen..Echter om in begin al direct de hoofdprijs te betalen gaat mij veel te ver. Dat er elke dag 1500 nieuwe profielen bijkomen, wordt op geen enkele manier hard gemaakt en als dit al zo is, dan zullen er vast geen 1500 betalende leden zijn. De rest zal, net als ik, vertrekken. Mijn raad trap er niet in.

 26. Tanja Tanja says:

  Deze datingsite is echt helemaal niets. Hij is erg duur.
  Er gebeurt helemaal niets.
  Ga gewoon naar Lexa. Prima site en goedkoper.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Alle datingsites zijn passe
   Tegenwoordig zitten de meesten op de smartphone (app).
   Zeker als man zijnde blijf je weg van datingsites

 27. Jeanette Jeanette says:

  Ben een hoogopgeleide vrouw en omdat ik naar een serieuze date op zoek ben en geen scharrel van de app: “Laat ik het dan maar eens proberen bij Elite”. Wat een ramp zeg. Ze hebben blijkbaar maar een paar profielen die ongeveer aan mijn eisen voldoen (zijn niet veel eisen alleen leeftijdscategorie, afstand en opleidingsniveau), Krijg nu als match putjesscheppers uit Belgie door en half ingevulde profielen, profielen zonder foto en meer van dat soort shit. Heb voor een maand betaald (ook alweer opgezegd voor het einde van de maand) en krijg nu 1 week profielen en het is nu dus eigenlijk al helemaal op daar. Gaan we niet meer doen zo.

  • Jeanette Jeanette says:

   Oh ja…en je hoeft er niks van te zeggen, want als je bij “contact” kijkt, staat er dat ze noch verplicht nog bereid zijn in zee te gaan met enige geschillencommissie. Kortom: oplichters zonder enige service. Nooit aan beginnen!

   • MGTOW MGTOW says:

    Op datingsites zitten doorgaans veel meer mannen dan vrouwen. Nu dating sites volledig zijn leeggelopen krijgen ook vrouwen te maken met het feit dat er geen leden meer zijn.

 28. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Elitedating, was dat niet voorheen edarling welke de naam ten grabbel heeft gegooid wegens oplichterspraktijken?
  De naam elitedating trekt hoogstens golddiggende vrouwen aan, net als e-matching. Maar veel zullen het er niet zijn omdat vrijwel geen enkele weldenkende vrouw zich inschrijft op zo’n dure site terwijl er gratis apps zijn.

 29. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 30. Miranka van der Lee Miranka van der Lee says:

  Inmiddels 4 maanden lid van deze “zogenaamde” één van de beste relatiesites. Wat een deceptie! De dagelijkse toegestuurde matches zijn eigenlijk geen echte matches maar veelal vage profielen zonder foto en nauwelijks informatie. Kennelijk worden de profielen niet vooraf gescreend. Zodra het lidmaatschapsgeld is betaald wordt er niet meer omgekeken naar kwaliteit. Dus waar de naam “Elitedating” haar naam uit ontleend is mij onbekend. En ik vraag me ook oprecht af hoe andere “minder goede” relatiesites eraan toe zijn. Zonde van mijn zuur verdiende centen. Voor mij nooit meer een relatiesite.

  • Sis Sis says:

   Als vrouw zijnde krijg ik juist wel veel reacties op elitedating. Van een mannelijke vriend gehoord dat het moeizaam gaat. Ik zou mij persoonlijk niet druk maken om die paar centen.

   • T T says:

    Je kunt je beter inschrijven op relatiplanet hoor. Dit soort datingsites zijn helemaal niet Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑