Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / EliteDating opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
elitedating opzeggen

EliteDating opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
06 augustus 2021

EliteDating opzeggen? Lees hier hoe je stapsgewijs eenvoudig je account verwijderd of een abonnement kunt opzeggen. Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite EliteDating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw EliteDating account.


Gratis lid EliteDating opzeggen

– Log in op de website van EliteDating jouw accountgegevens
– Klik vervolgens op het tandwiel icoon aan de bovenzijde van de website
Er is nu een nieuw scherm geopend. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”
– Helemaal onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Wanneer u dit doet wordt uw profiel geheel verwijderd! Het is niet mogelijk om een profiel te herstellen wanneer deze geheel is verwijderd.

Wilt u tijdelijk geen partnervoorstellen ontvangen? Klik dan op de laatst genoemde pagina op de radio button met de tekst: “Ik wil momenteel geen partnervoorstellen ontvangen”.


Betaald lid EliteDating opzeggen ( Premium PLUS lid)

– Log in op de datingsite EliteDating
-Klik vervolgens op het tandwiel icoon aan de bovenzijde van de websiteEr is nu een nieuw scherm geopend. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”
-In dit scherm krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Een Premium lidmaatschap moet 7 dagen voor afloop worden stopgezet! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd!


Adres gegevens EliteDating

Affinitas GmbH
– Klantenservice –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Eén reactie op “EliteDating opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. Avatar for Muts Muts schreef:

  NIET DOEN.
  Ik vind de test heel goed en ik kreeg meteen een heel leuk bericht van een geïnteresseerde deelnemer. Ik heb me laten verleiden, ben daarom in zee gegaan met Elite Dating. Maar boontje komt om zijn loontje want ik heb niets meer gehoord. Je krijgt matches van personen die niet lid zijn of al een hele tijd niet meer actief. Daar ben ik van geschrokken en ik vraag me af wie dan die leuke berichten schrijft
  Voor de rest heb ik na een paar dagen de indruk dat ik te maken heb met een geld uit de zakklopperij zooitje. Inloggen problemen want de website herkent regelmatig je e-mailadres niet, terwijl je wel berichten ontvangt.
  Het is een lastige, rommelige website, je krijgt partnervoorstellen van personen die niet actief zijn.
  Ook ben ik door de klantenservice door verwezen naar de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---