Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / EliteDating opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
elitedating opzeggen

EliteDating opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je je EliteDating account opzeggen en heb je hulp nodig bij het proces? Bij Welkeonlinedatingsite.nl bieden we gedetailleerde stappen om je te begeleiden bij het annuleren van je EliteDating-abonnement. Het beëindigen van je lidmaatschap bij een datingsite kan soms verwarrend zijn, maar met onze heldere instructies wordt het eenvoudig. Of je nu je ideale partner hebt gevonden of gewoonweg niet langer gebruik wilt maken van EliteDating, wij staan voor je klaar om je door het opzegproces te leiden. Lees verder om te ontdekken hoe je snel en probleemloos je EliteDating-account kunt beëindigen.

elitedating verwijderen

Gratis lid EliteDating opzeggen

 • Log in op de website van EliteDating jouw accountgegevens.
 •  Klik vervolgens op het tandwiel icoon aan de bovenzijde van de website.
 • Er is nu een nieuw scherm geopend. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
 • Helemaal onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Wanneer u dit doet wordt uw profiel geheel verwijderd! Het is niet mogelijk om een profiel te herstellen wanneer deze geheel is verwijderd.

Wilt u tijdelijk geen partnervoorstellen ontvangen? Klik dan op de laatst genoemde pagina op de radio button met de tekst: “Ik wil momenteel geen partnervoorstellen ontvangen”.

Gratis lid EliteDating opzeggen

Betaald lid EliteDating opzeggen ( Premium PLUS lid)

 • Log in op de datingsite EliteDating.
 • Klik vervolgens op het tandwiel icoon aan de bovenzijde van de websiteEr is nu een nieuw scherm geopend. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
 • In dit scherm krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Een Premium lidmaatschap moet 7 dagen voor afloop worden stopgezet! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd!


Adres gegevens EliteDating

Affinitas GmbH
– Klantenservice –
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Eén reactie op “EliteDating opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. Muts schreef:

  NIET DOEN.
  Ik vind de test heel goed en ik kreeg meteen een heel leuk bericht van een geïnteresseerde deelnemer. Ik heb me laten verleiden, ben daarom in zee gegaan met Elite Dating. Maar boontje komt om zijn loontje want ik heb niets meer gehoord. Je krijgt matches van personen die niet lid zijn of al een hele tijd niet meer actief. Daar ben ik van geschrokken en ik vraag me af wie dan die leuke berichten schrijft
  Voor de rest heb ik na een paar dagen de indruk dat ik te maken heb met een geld uit de zakklopperij zooitje. Inloggen problemen want de website herkent regelmatig je e-mailadres niet, terwijl je wel berichten ontvangt.
  Het is een lastige, rommelige website, je krijgt partnervoorstellen van personen die niet actief zijn.
  Ook ben ik door de klantenservice door verwezen naar de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---