Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Mijn geheime affaire met mijn sexy secretaresse!
Sexy secretaresse op kantoor

Mijn geheime affaire met mijn sexy secretaresse!

Welke online datingsite?
09 november 2023

Vreemdgaan met je secretaresse is een veelvoorkomend scenario in films en tv-series, maar in het echte leven kan het voor veel problemen zorgen. Toch zijn er nog steeds mensen die zich laten verleiden door de aantrekkingskracht van een verboden liefde op de werkvloer. In deze blog delen we verhalen en adviezen over vreemdgaan met je secretaresse. We bespreken de risico’s en gevolgen van een affaire op de werkvloer, hoe je de verleiding kunt weerstaan, en wat je moet doen als je toch verliefd wordt op je secretaresse. Of je nu op zoek bent naar advies om vreemdgaan te voorkomen of steun nodig hebt na een affaire, deze blog biedt nuttige informatie en tips. Lees verder en ontdek hoe je een gezonde en gelukkige relatie kunt onderhouden, zowel op het werk als thuis.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Vreemdgaan met je secretaresse!

Het is één van de meest klassieke affaires die je je waarschijnlijk kunt voorstellen. De baas die vreemdgaat met zijn secretaresse. Veel mannen vallen uiteindelijk voor de charmes van hun persoonlijke assistente en dat gaat dan ten koste van hun huwelijk. Al is het lang niet altijd zo dat een man zijn huwelijk opgeeft om er met zijn secretaresse vandoor te gaan. Heel vaak blijft de secretaresse achter met lege handen als haar baas uiteindelijk besluit om toch voor zijn vrouw en zijn gezin te kiezen.

man met secretaresse

Waarom is vreemdgaan met je secretaresse zo verleidelijk?

Secretaresses zijn over het algemeen goed uitziende dames die aandacht besteden aan hun uiterlijk. Ze zijn vaak het visitekaartje van het bedrijf en gaan dus sowieso al representatief gekleed en bezoeken regelmatig de kapper en de schoonheidsspecialiste. Als je eigen vrouw dit niet doet dan loopt ze al een paar punten achter. En als zij ook nog eens de zorg voor de kinderen heeft en dus regelmatig te moe is voor seks dan ligt een slippertje met de secretaresse ook al meer voor de hand.

Een verhouding of een eenmalig avontuurtje?

Er is een wezenlijk verschil tussen en verhouding beginnen met je secretaresse of een eenmalig slippertje. Vaak komt echter wel van het één het ander. Als je een secretaresse hebt en je kunt je driften niet bedwingen dan is de kans aanwezig dat je ongewild in een affaire terechtkomt waar je nog maar erg lastig vanaf komt. Ook secretaresses weten namelijk heel goed hoe ze hun baas onder druk kunnen zetten met chantage. Besef dus heel goed waar je aan begint als je met je secretaresse het bed in duikt.

verhouding met secretaresse

Wat moet je doen als je secretaresse je chanteert?

Als je bent vreemdgegaan met je secretaresse dan bestaat de kans dat ze je hiermee chanteert. Ze kan op die manier meer seks afdwingen of financiële voordelen zoals een leuke salarisverhoging. Je kunt haar haar zin geven maar dan is de kans groot dat het niet bij één keer blijft. Als je secretaresse dreigt om je vrouw in te lichten dan kun je haar voor zijn door je ontrouw zelf op te biechten. Dan is het chantagemiddel ook meteen weg. Als er andere zaken spelen zoals zakelijke deals die in het geding komen dan is je probleem groter. De secretaresse weet vaak veel over een bedrijf en dat kan ze tegen je gebruiken als je een keer met haar in bed bent beland.

Hoe kun je chantage voorkomen?

Of je secretaresse je zal chanteren met een slippertje of een buitenechtelijke affaire is vooraf soms lastig te voorspellen. Een zeer loyale secretaresse kan veranderen in een onvoorspelbare bitch op het moment dat je met haar in bed belandt en na één of twee keer zegt dat het hier maar bij moet blijven. Als je zeker wilt weten dat je nooit gechanteerd wordt dan zit er maar één ding op en dat is je handen thuishouden. Als er toch wat is gebeurd dan kun je alleen maar hopen dat er geen bewijzen zijn zoals chatberichten of een hotelreservering op jouw naam voor twee personen terwijl je vrouw toch echt niet mee ging op zakenreis.

chantage secretaresse

Vaak een jongere vrouw

De directeur die vreemdgaat met zijn secretaresse heeft vaak een jongere vrouw als persoonlijk assistent. Zijn echtgenote is vaak wel van zijn eigen leeftijd. Veel mannen die een verhouding met hun secretaresse beginnen zijn rond de 50 en dan is de dame in kwestie soms wel twintig jaar of meer jonger. Dat brengt dan wel meteen een tweede risico met zich mee.

Als je secretaresse jou als baas voor zich wil winnen dan is het voor haar een optie om “per ongeluk” zwanger te raken. En het kind hoeft dan ook nog niet eens van jou te zijn. Als je gesteriliseerd bent dan valt ze door de mand. Dan is ze zeer waarschijnlijk ook met een andere man naar bed gegaan en probeert nu jou voor het kind te laten opdraaien. Maar als je gewoon vruchtbaar bent dan kan een zwangere minnares je een hoop ellende bezorgen. En het slechte nieuws is dat condooms gebruiken je daar niet altijd voor behoedt. Een condoom kan scheuren en een vrouw die zegt dat ze de pil slikt kan daarover liegen.

Een verhouding met je secretaresse is een groot risico

Het is dus alles bij elkaar een groot risico om een verhouding met je secretaresse te beginnen. Het kan je uiteraard je huwelijk kosten, maar het kan ook je carrière kosten of leiden tot het faillissement van je bedrijf. Als je ex-vrouw alimentatie eist of als het huis of je bedrijf ook op haar naam staan dan kun je flink het schip in gaan. Het is dus belangrijk om je af te vragen of het je allemaal waard is voordat je een verhouding aanknoopt met je secretaresse.

secretaresse zit aan bureau

Het belang van grenzen stellen en verleidingen weerstaan op de werkvloer

Hopelijk heeft deze blog je geholpen om de gevolgen en risico’s van een affaire op de werkvloer beter te begrijpen. Onthoud dat het belangrijk is om grenzen te stellen en verleidingen te weerstaan om een gezonde en gelukkige relatie te behouden. Mocht je toch in een situatie belanden waarin je verliefd wordt op je secretaresse, wees dan eerlijk tegenover jezelf en je partner. Praat openlijk over je gevoelens en probeer samen een oplossing te vinden die voor jullie allebei werkt. Vergeet niet dat er ook andere manieren zijn om liefde en opwinding te vinden, zonder de risico’s en pijn van vreemdgaan. Wees trouw aan jezelf en je partner en investeer in een relatie die gebaseerd is op vertrouwen, respect en communicatie.

Eén reactie op “Mijn geheime affaire met mijn sexy secretaresse!”

  1. MGTOW schreef:

    Hypergamie is het gegeven dat vrouwen gaan voor een man met hogere status dan dat zij zelf hebben. Daarom is de relatie tussen secretaresse en baas zo klassiek. Want ook al is de man fysiek minder aantrekkelijk zij gaat voor de status. Daarnaast geldt voor de vrouw van de baas: she has hit the wall; oftewel zij is plotsklaps zeer onaantrekkelijk geworden, doet ook geen moeite meer voor haar uiterlijk, hormonaal uitgerangeerd en geen libido. Tel dit bij elkaar op en het is gewoon heel logisch dat dit gebeurt.
    Overigens is de kans op een scheiding zonder dat je vreemd gaat al heel groot……sterker nog ben jij die nette en serieuze Nice guy dan heeft ze eerder minder dan meer respect voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---