Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe versier ik iemand in een bar of discotheek? – 6 tips
Hoe versier ik iemand in een bar of discotheek

Hoe versier ik iemand in een bar of discotheek? - 6 tips

Welke online datingsite?
18 mei 2022

Ben jij op zoek naar de beste manier om iemand te leren kennen? En ga je binnenkort stappen met vrienden en vriendinnen? Dan heb je de juiste site gevonden om in een bar of discotheek iemand te leren kennen. Hieronder volgen een aantal handige tips om nu eens eindelijk die leuke date te scoren!

In dit artikel lees je de volgende tips:

1: Stel een vraag aan degene die je aandacht trekt of maak op een of andere manier contact

Als degene waar je een oogje op hebt niet vanzelf op je afkomt, dan ga je toch naar hem/haar toe? Het is spannend, maar op deze manier bereik je wel wat. Voorbeelden zijn: ‘wat een leuke kleding heb je aan!’ of ‘goeie muziek hè’? Op deze manier breng je voorzichtig een gesprek op gang en staat de deur open voor meer vragen en interactie. Constant naar iemand blijven staren is geen optie, dit is alleen maar ongemakkelijk en hiermee bereik je waarschijnlijk het tegenovergestelde van wat je wilt. En heb je een beetje humor? Hiermee kom je vaak ook al een heel eind.

vraag stellen

2: Wees jezelf

Een eerste indruk is meestal altijd de indruk die iemand anders bijblijft. Het is daarom het handigst als je gewoon lekker jezelf bent. Ga je niet drukker voordoen dan normaal, ga niet ineens de danskoning of danskoningin uithangen terwijl je normaal rustig mee danst. Je vrienden weten wel beter. Je wilt dat de ander jou ziet als een leuk, aantrekkelijk en gezellig persoon, niet als de clown van de disco.

3: Vraag om hulp

Mocht dit allemaal niet gewerkt hebben, vraag dan een van je vrienden of ze voor je willen polsen hoe en wat. Een vriend of vriendin kan dan als wingman fungeren. Als je een beetje verlegen bent is dit niet eens zo’n slechte optie. Misschien is de ander wel net zo gecharmeerd van jou en durft hij/zij de eerste stap ook niet te zetten. Niet geschoten is altijd mis!

wingman

4: Kijk elkaar aan

Is het gelukt met contact maken, let er dan op dat je de ander aankijkt terwijl je met elkaar praat. Niks is vervelender dan iemand die tijdens het gesprek de andere kant op kijkt of op meerdere dingen tegelijk let. Hierdoor lijk je minder geïnteresseerd en dit komt natuurlijk niet ten goede aan een eerste ontmoeting!

5: Loop niet te hard van stapel

Het is leuk wanneer er een klik ontstaat, maar hier ligt ook het gevaar. Geef niet teveel van jezelf weg op het eerste moment. De ander hoeft niet te weten op welke dag jij de was doet of hoeveel eerdere relaties je al hebt gehad. Hou het gesprek luchtig en begin niet over zware onderwerpen.

telefoonnummer vragen

6: Vervolg

Yes! Een eerste date zit er aan te komen! Mochten jullie uiteindelijk telefoonnummers uitgewisseld hebben en of zelfs al plannen hebben gemaakt voor een eerste date, denk er dan aan.. Wees altijd jezelf, daar kom je het verst mee!

Meer over versieren in de kroeg

Wil je meer weten over het versieren van iemand in de kroeg? in dit artikel gaan we uitgebreider in op het aanspreken van mannen en vrouwen in de kroeg! Iemand versieren vergt enige moed, maar is zeker niet onmogelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *