Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / De 10 meest bizarre datingsites: je zult het niet geloven!
een man en een vrouw die compleet verbaasd zijn

De 10 meest bizarre datingsites: je zult het niet geloven!

Welke online datingsite?
29 december 2023

Welkom bij onze lijst van de 10 vreemdste datingsites. In deze blogpost delen we onze ontdekkingen over de meest bizarre datingsites die er zijn. Van datingsites voor mensen met specifieke fetisjen tot datingsites voor degenen die op zoek zijn naar een partner met een unieke hobby, er is iets voor iedereen. We hebben deze datingsites geselecteerd op basis van hun unieke concepten en specifieke doelgroepen. Dus, of je nu op zoek bent naar een date met een specifieke fetisj of een partner met een specifieke hobby, wij helpen je de juiste datingsite te vinden. Wees voorbereid, sommige van deze datingsites zullen je verbazen.

In deze blog lees je de volgende onderwerpen:

De 10 vreemdste datingsites!

Er zijn ontelbare datingsites online beschikbaar voor je om de juiste partner te vinden. Het aanbod is zo groot dat het lastig kan zijn om een keuze te maken, als je van plan bent om op zoek te gaan naar de ideale partner. Je kunt je aanmelden bij algemene datingsites, waar je gemakkelijk kunt selecteren op aspecten die voor jou belangrijk zijn in een nieuwe partner. Wanneer je wensen echter dusdanig specifiek zijn, is het zeker een goed idee om een datingsite te zoeken die hier mogelijk reeds op inspringt. In dit artikel hebben we de 10 vreemdste datingsites voor je opgezocht!

Persoon navigeert door bizarre datingsite met grappige gespreksstarters.

Online dating voor vreemde doelgroepen

Veel datingsites richten zich op een specifieke doelgroep, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de juiste partner te vinden. Je weet immers dat je daar mensen zult ontmoeten die eenzelfde interesse, voorkeur of affiniteit hebben. Dit maakt het een stuk gemakkelijker, omdat je niet zelf meer hoeft te selecteren in de hoop iemand te vinden die met je overeenkomt. Iedereen op een dergelijke datingsite is daar voor eenzelfde reden, met eenzelfde verlangen en dit maakt de eerste contactuitwisseling een stuk gemakkelijker. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een specifieke datingsite voor bedacht. Het loont dus zeker om even het web te doorzoeken om te zien of er een datingsite is voor hetgeen jij zoekt. Hier worden alvast enkele datingsites genoemd met een enigszins vreemde categorisering.

1. GenePartner.com

Als je denkt dat de liefde je zomaar overkomt, dan zit je er volgens deze datingsite helemaal naast. Wanneer je je bij GenePartner.com aanmeldt, dan zal er vanuit een wetenschappelijk oogpunt gekeken worden wie voor jou een goede match kan zijn. Hier werken ze vanuit de veronderstelling dat de liefde namelijk wetenschappelijk kan worden berekend. Je kunt hier een DNA test afnemen, waarna je gekoppeld wordt aan de database om zo de perfecte genetisch match voor je te vinden. Hiervoor moet je wel een aardig bedrag voor neertellen, maar dan weet je wel praktisch gezien met wie je een goede match bent. Je betaalt hier een bedrag van $249 voor, maar dat krijg je wel al de wetenschappelijke ondersteuning die jou bij je ideale partner brengt.

Gene partner screenshot

2. BeautifulPeople.com

Als je overtuigd bent van je eigen fysieke schoonheid, dan is de datingsite BeautifulPeople.com wellicht de juiste plek voor jou. Als je je genen voor uiterlijke goede looks wilt doorgeven en delen met iemand die eveneens aan een perfect plaatje voldoet, dan vind je hier ongetwijfeld de juiste match. Deze website neemt enkel leden aan die aan bepaalde criteria voldoen en de huidige leden hebben hier zelfs een stem in. Zij bepalen namelijk of je knap genoeg bent om te worden toegelaten. Je vindt zo wel een partner die naar deze maatstaven als knap en aantrekkelijk beschouwd wordt. Als dit belangrijk voor je is, dan kun je bekijken of je hier wordt toegelaten.

Beautifulpeople.com screenshot

3. SecondLove.nl

Als je op je huidige partner bent uitgekeken, of meer spanning zoekt bij een ander, dan is de SecondLove de aangewezen datingsite voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier mensen vinden die net als jij op zoek zijn naar een tweede liefde. Je kunt hier ongegeneerd vreemdgaan, zonder dat iemand ervan hoeft te weten. Alles is geheel anoniem, dus je partner thuis hoeft niks door te hebben.

Second Love homepage screenshot

4. SugarDaddie.com

Als je als jonge vrouw of man behoefte hebt aan financiële ondersteuning, dan kun je je aanmelden bij SugarDaddie.com. In ruil voor gezelschap en eventueel andere gunsten, zal het je aan niks ontbreken als je een Sugar daddy aan de haak slaat. Dit betreft mannen, vaak wat meer op leeftijd, die goed in de slappe was zitten en op zoek zijn naar jonge vrouwen of mannen die hun gezelschap kunnen houden en hun het gevoel geven dat erom hen gegeven wordt. In ruil daarvoor bieden ze hun jonge geliefden financiële ondersteuning, voor bijvoorbeeld studie of fraaie gadgets. Ook worden de jonge lovers geïntroduceerd in een rijkere wereld, waar ze een eigen netwerk voor hun verdere leven kunnen opbouwen.

sugardaddie.com homepage screenshot

5. DateMyPet

Dit is een datingsite waar mensen met huisdieren samen komen. Niet om dubieuze redenen, maar voor sommige mensen is het belangrijk dat hun huisdier als belangrijk onderdeel van hun leven wordt beschouwd en zijn daarom op zoek naar een partner die net als hun de liefde voor dieren vooropstelt. Zo kun je gezellig samen met de honden gaan wandelen op het strand, zonder dat je nieuwe geliefde geërgerd is door de liefde voor het huisdier.

Datemypet.com homepage screenshot

6. Polygamy.com

Daten met meerdere mensen vanuit een intentie om uiteindelijk samen getrouwd te zijn, is in Nederland redelijk ondenkbaar en zelfs strafbaar. Als je er toch behoefte aan hebt om sister wives te krijgen, dan kun je terecht bij verschillende datingsites in andere landen, waar dit een serieuze mogelijkheid is.

polygamy.com homepage screenshot

7. Ghostsingles.com

Als je bent uitgekeken op levende partners, dan kun je via deze datingsite in contact komen met de geesten van overledenen die nog niet zijn vertrokken naar de andere kant. Deze dolende zielen kunnen op zoek zijn naar post mortem love en via deze datingsite kun je met deze zielen in contact komen.

Ghostsingles.com homepage screenshot

8. Vampirepassions.com

Als je behoefte hebt aan intimiteit waarbij je iemands bloed wel kunt drinken, dan is de datingsite voor vampiers een ideale plek om je partner te vinden. Je kunt hier net als overal gewoon chatten en met iemand afspreken. Het daadwerkelijke bloeddrinken is een keuze voor later.

vampirepassions.com homepage screenshot

9. Diapermates.com

Altijd al een man in een luier gewild? Dan kun je bij Diapermates.com de ideale partner vinden. Veel mensen voelen een behoefte om weer even net als een baby te zijn. Deze datingsites brengt volwassen baby’s in contact met hun nieuwe mama of papa, die graag de verzorging op zich nemen.

diapermates.com homepage screenshot

10. Nolongerlonely.com

Deze datingsite is in het leven geroepen voor mensen met een geestelijke ziekte. Als je dus last hebt van een mentale stoornis, als schizofrenie, bipolair bent, of een borderline aandoening, dan vind je hier gelijkgestemden om een blijvende relatie mee aan te gaan. Je kunt rekenen op begrip, aangezien iedereen in hetzelfde bootje zit.

nolongerlonely.com homepage screenshot

Vergeet Tinder, probeer deze 5 ongewone datingsites eens uit!

Het is duidelijk dat er voor iedereen wel een datingsite te vinden is, hoe vreemd de niche ook mag lijken. Of je nu op zoek bent naar een partner die net zo gek is op clowns als jij, of juist iemand zoekt die helemaal into zombie-apocalypsen is, er zijn genoeg mogelijkheden om jouw perfecte match te vinden. Het belangrijkste is dat je een datingsite kiest die bij jou past en waar je je comfortabel bij voelt. Of dat nu een mainstream site is of een van de meer bizarre opties uit onze lijst, het gaat erom dat je een plek vindt waar je jezelf kunt zijn en waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Dus waar wacht je nog op? Waag je in de wereld van online dating en ontdek zelf welke vreemde en bijzondere datingsites er allemaal zijn. Veel succes en veel plezier!

Bekijk ook deze pagina’s:

Eén reactie op “De 10 meest bizarre datingsites: je zult het niet geloven!”

  1. MGTOW schreef:

    Er zijn teveel datingsites dus de markt is verzadigd.
    Sinds Tinder zijn de sites ok nog leeggelopen.
    De sites die zich richten op breed publiek lukt het al niet om voldoende leden te werven, vooral vrouwelijke.
    Specifieke datingsites zijn dus als een woestijn met misschien een verdwaalde verschrompelde plant (date?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---