Home / Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
second love logo

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

second love
3.2
Beoordeling 3.2

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. De datingsite heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

second love screenshot

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

Anoniem daten

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. De datingsite heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

Wat kost een lidmaatschap bij Second Love?

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

 • Gratis toegang

  Beperkte toegang

  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  volledig toegang

  €69,90
  Bekijken
 • 3 maanden

  volledig toegang

  €34,95 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  volledig toegang

  €24,99 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van SecondLove.nl?

 • Bekendste datingsite voor vreemdgaan van Nederland
 • Discretie
 • Gratis aanmelding
 • Lidmaatschap is prijzig
 • 4
  Populariteit

  Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

 • 3
  Gebruikersgemak

  onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

 • 3
  Functionaliteiten

  Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

 • 3
  Klantenservice

  De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

 • 3
  Kosten

  De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

 • 3.2 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 13 augustus 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *