Home / Overspel was nog nooit zo makkelijk: vreemdgaan dating sites! / Second Love: Vind jouw geheime minnaar of minnares!
second love logo

Second Love: Vind jouw geheime minnaar of minnares!

Second Love is een unieke datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar spanning en avontuur buiten hun vaste relatie. Op deze datingsite kun je discreet en veilig op zoek gaan naar een spannende affaire of een leuke date zonder dat je hierbij betrapt wordt. Second Love richt zich speciaal op mensen die in een vaste relatie zitten, maar toch behoefte hebben aan meer spanning en avontuur in hun leven. Bij Second Love worden alle profielen individueel beoordeeld om de kwaliteit te garanderen en fake profielen te verwijderen. Wil je weten wat de kosten zijn en wat de ervaringen van anderen zijn? Lees dan onze review!

second love
3.2
Beoordeling 3.2

Second Love: Vind spanning en avontuur in een affaire!

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

YouTube player

Betrouwbare profielen: Zo garandeert Second Love kwaliteit!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. De datingsite heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

Anoniem daten

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. De datingsite heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Schrijf je snel en makkelijk in bij Second Love

Het inschrijven op Second Love is heel eenvoudig en kost slechts enkele minuten van je tijd. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van een gebruikersnaam en een geldig e-mailadres. Voor sommige mensen kan het handig zijn om een tweede e-mailadres aan te maken, bijvoorbeeld als je niet wilt dat jouw affaire zichtbaar is op je reguliere e-mailaccount. Dit kun je gemakkelijk doen bij populaire aanbieders zoals Gmail of Hotmail.

second love screenshot

Start direct met daten na het activeren van je profiel

Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Door op de activatielink in deze mail te klikken, wordt je profiel geactiveerd en kun je direct beginnen met het zoeken naar leuke contacten. Het is wel belangrijk om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen, zodat andere leden een goed beeld van jou krijgen en je beter kunnen vinden. Zo vergroot je de kans op een geslaagde affaire of spannend avontuur.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

Wat kost een lidmaatschap bij Second Love?

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

 • Gratis toegang

  Beperkte toegang

  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  volledig toegang

  €69,90
  Bekijken
 • 3 maanden

  volledig toegang

  €34,95 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  volledig toegang

  €24,99 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van SecondLove.nl?

 • Mogelijkheid om discreet en veilig op zoek te gaan naar een affaire of spannend avontuur
 • Strenge controle op profielen om de kwaliteit te waarborgen en fake profielen te verwijderen
 • Groot ledenbestand met meer dan 600.000 inschrijvingen
 • Eenvoudig inschrijfproces en gebruiksvriendelijke website
 • Klantenservice goed bereikbaar via mail en telefoon
 • Niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie
 • Betaling voor volledig gebruik van de site kan als hoog worden ervaren
 • Kan bij sommige gebruikers gevoelens van schuld of schaamte opwekken
 • 4

  Populariteit

  Second Love is de grootste datingsite in Nederland voor mensen die op zoek zijn naar een affaire of spannend avontuur. Met meer dan 600.000 inschrijvingen is de populariteit van deze website ongekend.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het inschrijfproces bij Second Love is eenvoudig en binnen enkele minuten kun je beginnen met zoeken naar leuke contacten. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren.

 • 3

  Functionaliteiten

  Op Second Love kun je zoeken naar leuke contacten en berichten versturen en ontvangen. Er is ook de mogelijkheid om te chatten en foto’s te delen. Daarnaast kun je discreet en veilig op zoek gaan naar een spannende affaire of een avontuur buiten je vaste relatie.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Second Love is goed bereikbaar en staat altijd klaar om te helpen. Je kunt ze zowel per mail als telefonisch bereiken. De medewerkers zijn deskundig en behulpzaam.

 • 3

  Kosten

  Het aanmaken van een profiel op Second Love is gratis, maar voor volledig gebruik van de website moet je een abonnement afsluiten. De kosten hiervoor variëren van € 69,90 tot € 149,40 voor een half jaar, afhankelijk van het type abonnement.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  Second Love is een unieke datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire of spannend avontuur buiten hun vaste relatie. Met de strenge controle op profielen en de goede klantenservice biedt deze website een betrouwbare en veilige omgeving. Hoewel de kosten als hoog kunnen worden ervaren, is de populariteit en functionaliteit van Second Love ongekend. Onze totaalscore voor Second Love is dan ook zeer positief.

Veelgestelde vragen Second Love

Wat zijn de kosten van Second Love en hoe werkt de betaling?

Het inschrijven op Second Love is gratis, maar om gebruik te maken van alle functionaliteiten is een betaald abonnement nodig. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de duur van het abonnement en variëren van € 69,90 voor één maand tot € 359,40 voor 12 maanden. De betaling kan worden voldaan via iDeal, creditcard of bankoverschrijving.

Kan ik mijn Second Love abonnement opzeggen en hoe werkt dat?

Ja, je kunt je Second Love abonnement opzeggen door in te loggen op je account en naar de pagina ‘Mijn instellingen’ te gaan. Hier kun je onderaan de pagina kiezen voor de optie ‘Profiel verwijderen’. Volg vervolgens de stappen om je abonnement op te zeggen.

Is Second Love alleen bedoeld voor mensen die al in een relatie zitten?

Ja, Second Love is een datingsite die zich richt op mensen die al in een relatie zitten en op zoek zijn naar een avontuurtje of affaire naast hun huidige relatie. De site is niet bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een nieuwe relatie.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Second Love?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Second Love via het contactformulier op de website. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar support@secondlove.nl of telefonisch contact op te nemen tijdens de openingstijden van de klantenservice.

Worden mijn gegevens goed beschermd op Second Love?

Ja, Second Love heeft verschillende maatregelen genomen om de privacy en veiligheid van haar gebruikers te waarborgen. Zo worden alle gegevens versleuteld opgeslagen en is de website beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast worden profielen handmatig gecontroleerd en is het mogelijk om zelf te bepalen welke informatie er gedeeld wordt op het profiel.

Laats bijgewerkt: 21 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---