Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Een bekende tegenkomen op een sekssite!
bekende tegenkomen sekssite

Een bekende tegenkomen op een sekssite!

Welke online datingsite?
14 februari 2021

Je zult niet de eerste zijn die het overkomt. Terwijl je op een seksdating site aan het surfen bent kom je ineens het profiel tegen van iemand die je kent. Een familielid, een vriend, kennis of collega. Als het iemand is die je niet heel goed kent dan kan dit natuurlijk gewoon kloppen. Niet iedereen kent het persoonlijke leven van zijn achterneef of buurman van drie huizen verder heel goed. Het kan zijn dat diegene gewoon inderdaad op zoek is naar een seksdate en zich daarom heeft ingeschreven op een seksdating site.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Fake profielen

Maar het komt helaas ook voor dat iemand zonder het te weten op een sekswebsite staat. Een wraakzuchtige ex die een profiel heeft aangemaakt. Maar het komt helaas ook voor dat iemand zonder het te weten op een sekswebsite staat. Een wraakzuchtige ex die een profiel heeft aangemaakt om de ander dwars te zitten is helaas geen uitzondering. Als je vermoedt dat het gaat om een nep profiel is het natuurlijk belangrijk dat je de persoon waar het om gaat inlicht dat hij of zij op een sekswebsite staat. Want de kans is groot dat het heel vervelende gevolgen heeft als het profiel blijft bestaan en er daadwerkelijk mensen op gaan reageren.

fake news bedrog

Wat als het profiel wel echt is?

Stel je komt het profiel van een vriendin tegen op een seksdating site, terwijl zij in het dagelijks leven “keurig” getrouwd is en een ogenschijnlijk rustig en tevreden leven leidt. Als je aan deze persoon vraagt of het klopt dat ze op de datingsite staat en ze bevestigt het, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn. Haar partner is op de hoogte, en kennelijk is er een goede reden.

Ten tweede: haar partner weet het niet. In dat laatste geval heeft de vriendin een probleem. Want zij kan en mag van jou niet verlangen dat jij dit verzwijgt tegen haar man als je dat niet wilt, er vanuit gaande dat je ook met hem omgaat en hem tegenkomt als je bij deze vriendin op bezoek gaat. Je kunt in dat geval tegen je vriendin zeggen dat je haar een bepaalde periode de tijd geeft om het aan haar man te vertellen, en dat jij dit anders zult doen. Realiseer je hierbij wel dat dit het einde van hun relatie kan betekenen.

einde relatie

Je partner op een datingsite

De grootste nachtmerrie is natuurlijk als je je eigen partner op een sexdating site aantreft. Als je hier werkelijk geen vermoeden van had dan is er iets grondig mis in jullie relatie en wordt het hoog tijd om hier een gesprek over te hebben met je partner. Je kunt natuurlijk ook meteen je koffers pakken en de relatie beëindigen. Of je deze keuze maakt hangt af van de situatie. Als jullie relatie toch al slecht was en je al nadacht over een scheiding dan is dit misschien het juiste moment.

Maar als je het idee hebt dat jullie relatie goed is of in ieder geval overwegend goed, dan kun je natuurlijk ook proberen om er met je partner uit te komen. Waarom staat hij of zij op de site? Zoekt je partner iets dat wordt gemist in de relatie en kunnen jullie hier wellicht samen uit komen. Je kunt hierbij ook hulp van een deskundige vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.