datingsite parship

Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juli 30th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

DateMetElkaar opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DateMetElkaar? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DateMetElkaar.nl account.

DateMetElkaar.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van datemetelkaar en log in met je Email en pincode op je account. De “inloggen” link bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina, nadat je op de paarse button hebt geklikt wordt het invoerveld zichtbaar.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) rechts bovenaan de pagina. Klik vervolgens in het nieuwe menu op “instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden naar het einde van de pagina tot het kopje “Account opheffen”. Verschuif de groene “Nee” naar rechts zodat er een rode “Ja” zichtbaar wordt. Bevestig deze keuze in de pop-up door op de groene “Ja” te klikken.

Stap 4: Ga nu naar je eigen email account en open het mailjes van PassieDate. Klik in dit mailtje op de blauwe link: “bevestiging opheffing“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op DateMetElkaar!

 

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑