Home / Twoo - Kosten, Review en Ervaringen
twoo logo

Twoo - Kosten, Review en Ervaringen

Wil je graag een nieuwe liefde vinden of een leuke vriendschap opbouwen dan kun jij je inschrijven bij Twoo. Dit is een sociaal netwerk waar duizenden mensen te vinden zijn. Direct op de homepage kun je al zien hoeveel leden er zijn dan zie je dat dit er ruim meer dan honderdduizend zijn. Je weet dan ook dat als jij je inschrijft dat er ook mensen bij jou uit de omgeving ingeschreven staan. 

4 Ervaringen
3.1
Beoordeling 3.1

Dit is meer dan een datingsite en je zou deze website ook gerust een vriendensite kunnen noemen. Misschien heb jij het er nooit over met je vrienden of je kennissen maar je zal zien dat ook veel mensen uit jouw kennissenkring hier ingeschreven staan. Daar kun je dan contact mee leggen en via deze personen is het dan ook weer mogelijk om leuke andere mensen te leren kennen. Toch wordt Twoo ook veel gebruikt als datingsite en daar is ook helemaal niets mis mee. Het is namelijk een website waar je op een hele leuke manier contact kunt leggen en dit kan ook makkelijk. Al heel erg snel zal je dan vele leuke nieuwe vrienden hebben leren kennen. Misschien zit er dan zelfs wel de liefde van je leven bij.

twoo screenshot

Makkelijk navigeren naar je droompartner

Een pluspunt van deze website dat is de makkelijke navigatie. Al zeer snel zal je weten hoe je precies de mensen kunt vinden waar je naar op zoek bent. Er zijn daarnaast ook vele hulpmiddelen beschikbaar die je in contact brengt met de mensen die je al kent. Dit kan dan onder andere door de e-mailadressen van deze vrienden op te zoeken. Eigenlijk maakt het niet uit waar je naar op zoek bent. Of een nu een leuke vriendschap is of een leuke date, je zal het op Twoo altijd kunnen vinden.

Breng jezelf onder de aandacht

Je hebt ruime mogelijkheden om je profiel te vullen. Dit houdt in dat je veel informatie over jezelf kwijt kunt. Wat bijvoorbeeld mogelijk is dat is vele foto’s plaatsen en je kunt ook duidelijk aangeven wat je interesses zijn. Al snel zullen de andere leden met veel interesse je profiel bekijken. Daarbij zijn er dan ook nog eens meerdere mogelijkheden om het profiel onder de aandacht te brengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om deze bovenin het scherm weer te geven zodat die sneller voor mensen te zien is.

Twoo.com is gratis te gebruiken

Een ander groot pluspunt aan Twoo is dat het allemaal gratis te gebruiken is. Er zijn wel zaken waar je voor dient te betalen maar dit is niet nodig om leuke mensen te leren kennen. Wil jij je profiel onder de aandacht brengen dan is dit mogelijk door een klein bedrag te betalen. Ga je echter zelf op zoek naar mensen waar je wel graag contact mee zou willen hebben dan kan dit geheel gratis. Deze website heeft dan ook nog eens een app zodat je op een makkelijke manier altijd je berichten kunt beantwoorden. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze website zoveel leden heeft. Er hebben namelijk al talloze mensen leuke relaties of vriendschappen opgebouwd door van Twoo gebruik te maken.

Wat zijn de plus- en minpunten van Twoo?

 • Eenvoudige navigatie
 • Mogelijk minder serieuze daters
 • 3.2

  Populariteit

 • 3.2

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 07 juli 2022

4 reacties op “Twoo – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Michael Michael schreef:

  Je krijg berichtje lul je met de persoon en dan krijg een bericht van de persoon om naar ander site tegaan sexsites ander datingsite vaag allemaal

 2. Avatar for david david schreef:

  mensen wees op je hoede deze site maakt gebruik van bots die automatisch reageren en standaard antwoord geven en je dwingen om een abonnement te nemen,en vervolgens kan je de persoon in kwestie dan niet meer bereiken,hoorde dit van een collega en wilde dit zelf uitproberen,ging in gesprek met een aantal dames die allemaal exact hetzelfde zeggen en als je vraagt hoe dat kan word je geblokt,vermoed dat er maar heel weinig echte mensen hier zitten,dit is pure oplichting

 3. Avatar for Agnes Agnes schreef:

  Ik wil heel graag van twoo af dus willen jullie mij daar mee helpen.Gr.Agnes Dorland

 4. Avatar for willie voetee willie voetee schreef:

  ik wil dat jullie Ron 62 uit s hertogenbosch verwijderen …dat is een oplichter ,,voordat hij andere dames op gaat lichten ,,verwijder hem a u b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---